Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon magason volt <#rinya>#rinya>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Az igaz hogy vmi. jól megszerkesztett mondatot nemtudok alkotni de ez van...
Az számít, mennyire leterhelt, jó minõségû a vonal közted és a server között, illetve a közbensõ nod-ok. Semmi más.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
[IRAM] leader
[IRAM] leader
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Másrészrõl ez mit is változtat azon a tényen, hogy totál hülyék, ha egy béta alapján vonnak le messzemenõ következtetéseket arról, hogy hogyan fog menni a gépükön?
Nem véletlenül _zárt_ a béta, csak úgy tûnik nem elég szorosan: túl sok olyan ember is bejut, akinek nem kéne. Olyanok, akik nem értik, mire van ez, csak leszedték az "ingyenjátékot".
Egyébként nekem aztán tökmindegy hogy játszotok-e vele, vagy nem. Most lemondja a megrendelést, megjelenéskor letorrentezi, megnézi, "hööö, ez sokkaljobbanmeeeeeegy!", szopik hamachin-n vele két hetet, aztán megveszi. Vagy nem. Igazából leszarom.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mind igaz kb amit leirtal, csakhogy a betaert legtobb helyen ELO KELLETT RENDELNI a 10ezer forintos jatekot PCn hogy biztosan ki tudd probalni a megjelenes elott.
Ezert is vartak sokan tobbet a betatol (foleg 1 honappal a vegleges elott, hiaba "ez egy regebbi verzio") amiert ugymond megelolegeztek a vasarlast.
Es nagyjabol jogosan mondtak is vissza paran, amig nem kapnak kezhez egy jobb betat vagy demot.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Amugy milyen a mostani PC konfigod?
A grafikához meg az egésznek az égvilágon semmi köze. Annyi, hogy ha szar a géped a grafikát számolni, akkor az adatok küldésére sem lesz kapacitás, így okozhat netes problémát, okozhat nagy pinget, laggot. De az sem a sávszélességet csökkenti.
De olyan nincs, hogy nagyobb sávszélesség kell a magasabb grafikai beállításokhoz, az totális faszság.
Hát még az amikor hirtelen felrobban a plantsite és esély sincs megvédeni a c4-esek ellen,elég 1 embernek bejutni (nemnehéz) és annyi volt a lerakó.
Ezeknek a dolgoknak köze sincs ahhoz hogy mivel lõnek le...Pusztán baromságok amitõl játszhatatlanná teszik a játékot.
Amióta minden hülye tudja hogy a c4 gyorsan üti a plantsite-ot nem láttam meccset ahol a védõk nyernek....Elég ha a támadóban csak 2-3 ember tisztában van a c4 képességeivel és esélytelen a védelem.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Am szerintem úgy jó a játék ahogy van . Mindenre lehet találni érvet és ellenérvet.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
a szamitogepem a sajat megkeresett penzembol van nem apu meg anyu segit bele FOG MAR FEL.
konnyu mondani vegye,adsz ra penzt szivesen megveszem hidd el.
Eleg osszevisszan es ertelmetlenul irsz (vagy en vagyok a hulye).
De tok mind1, a lenyeg hogy 220as kartyaval neked nem hiszem hogy jatszhatobb lesz a jatek, csak ezt akarom mondani.
Nem baszogatni hanem segiteni akarok es azert irtam le.
Ha ket magos geped van akkor probalj meg 4-re valtani, attol jobb lesz az fps-ed.
De sztem vard meg amig optimalizaljak valamennyire a jatekot es azutan erdemes eldonteni mire erdemes kolteni.
Na most minnel errossebb az upload sebbeseged annak tobb adatot tud dobni a szervernek szal meglehet lekeseled az ellent kivetel ha nem szivod meg... nem csak a gep szamit 1jateknal,a netem az is minimum. szal nem akarok mittom en mien nagy teljesitmenyt, nem 3000ft nalunk a fibernet hanem 12k ft.
A grafikust meg amint emlittettem amire van penzem,meg csoro egyetemista vagyok ha befejeztem es sajat fizzetesem lesz akkor majd olyat veszek amit akarok... most megkell elegednem azzal ami van...
En nem McKenny vagyok hogy ha kell vmi. szolok anyunak es masnap asztalon van mar megbocsas... nem veszekedni jottem hanem tanacsert,es szepen kerdeztem meg nem azt hogy vmi. benchmark a legdragabb cuccot kinalja hat leszarom komolyan...
😄
Lehet rinyálni, felháborodni, hogy erõs hardveren szarul megy, lehet visszamondani rendelést, meg eldönteni, hogy ezért egy fillért se, de ezzel mind csak magából csinál hülyét az ember.
Hogymi?
<#banplz>#banplz>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
en mondtam mennyire van penzem nem azt hogy milliomos vagyok es ha kijon az uj AMD proceszor x6-os (6maggos proci) hogy megveszem...
nekem eleg ha low-ba jol megy,mert high-ban aze a net upload sebbesege is szamit.
Remélem teljesbõl kiveszik mert ordító pöcsség hogy bentvagyok a házban elmegyek a lerakó mellett sehol senki eltelik 20mp és robban a lerakó mert bejut 1-2 c4es emberke és 5db c4-el felrobbantják az egészet.
Felfogtak tobben hogy jobb lesz valoszinu ez, de tobbet kell nyujtaniuk ennel a betanal azert a DICE-nak, ez teny.
Majd ha lesz egy javitott jobban javitot beta vagy egy normalisabb demo azutan esetleg, de egyelorre ez van es igeretek, semmi mas kezzel foghato.
<#kacsint>#kacsint>"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Bar logikus es jo lenne, mert sokan a beta enyhen szolva docogos indulasa utan ugy dontottek hogy nem veszik meg a jatekot.
██
[IRAM] leader