Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
Szerinted van olyan szó hogy összevisszan? 😄

dronkZero
De a cuccait még épp elérnéd... 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

ToCsEk

nagyon magason volt <#rinya>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

nandorb
Kasperky Internet Security 9-est használom a BF2,punkbuster nincs benyomva scan alá azt csinál amit akar,update játék közben nincs... ruteren keresztül megy az egész.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
Talán ha tudnál perfect románúl akkor hibázna a helyesirásod😄 vedd poénak szerbet tanultam 12évig,magyar helyesirásomban csak annyi probléma volt, hogy amit leirtam azt mindent nyomtatott betükkel irtam.Most meg már egyetemre járok ahol nem szabályozza senki se azt,hogy helyesen-e irod a szavakat... mert nem az a lényeg.
Az igaz hogy vmi. jól megszerkesztett mondatot nemtudok alkotni de ez van...

A pingednek semmi köze a neted sebességéhez. Modemmel is tudok neked jó pinget abszolválni...
Az számít, mennyire leterhelt, jó minõségû a vonal közted és a server között, illetve a közbensõ nod-ok. Semmi más.

Te neszójjábeijenközelrõl,mert meghúzom a bajszod <#mf2><#nevetes1>

[IRAM] leader

Ezt semmivel,mivel teljesen értelmezhetetlen amit írtál.

[IRAM] leader

nandorb
mert mivel tudnad indokolni hogy az illeto beogradbol DSL-el a haverom szinten DSL ujvidek 30 nekem is 30volt ADSL-en... mi a magyarazata?

Bogdogege
Ez azt hiszem már veled is elõfordult, nem is egyszer.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Sõt..még én sem tudok normálisan írni látod<#nyes>..pedig én itt születtem<#vigyor4>

[IRAM] leader

Azért mert Õ egy Szerbiában álõ Magyar..ne várd tõle a megszokott Magyar stílust.Az is csoga,ha egyáltalán érteni amit ír...De akko meg minek ír?kérdezhetnéd..de én nem tom a választ.<#nemtudom><#eplus2>

[IRAM] leader

Ez egy fasság..

POCOK néven játszok! vegyél fel és nyomhatjuk 😄

Smithwarden
Neha eleg sokkoloak a beirasaid... <#vigyor><#taps>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Jo en reszemrol befejeztem, nem hiszem van ertelme ugyanazt leirni 10* egymasnak ha nem erted meg a mondanivalot (vagy csak nem akarod) es csak csuklobol hulyezel mindenkit osszevissza.

nandorb
mert mert nem veszed meg v azert meg megveszed?(en megveszem ha megy ha nem) csak gondoltam grafikust veszek amin min. legyen DX 10-es megse jatszak 10fps-el mer az mar szar.

dronkZero
Én teljesen nyugodt vagyok.

Másrészrõl ez mit is változtat azon a tényen, hogy totál hülyék, ha egy béta alapján vonnak le messzemenõ következtetéseket arról, hogy hogyan fog menni a gépükön?

Nem véletlenül _zárt_ a béta, csak úgy tûnik nem elég szorosan: túl sok olyan ember is bejut, akinek nem kéne. Olyanok, akik nem értik, mire van ez, csak leszedték az "ingyenjátékot".

Egyébként nekem aztán tökmindegy hogy játszotok-e vele, vagy nem. Most lemondja a megrendelést, megjelenéskor letorrentezi, megnézi, "hööö, ez sokkaljobbanmeeeeeegy!", szopik hamachin-n vele két hetet, aztán megveszi. Vagy nem. Igazából leszarom.

Smithwarden
Jatek megjelenese utan.

s0n1c
3-4 embert "egyszerre" feléleszteni elég körülményes, lévén a defin is van jócskán delay, ha mégis megtörténik akkor fasz az enemy (pug), komolyabb szervereken ilyet nem fogsz látni valószínûleg.
nandorb
mikor varhato a DEMO?

Smithwarden
Kicsit nyugodj mar le sztem, nem vagom miert vagy idegbajos.
Mind igaz kb amit leirtal, csakhogy a betaert legtobb helyen ELO KELLETT RENDELNI a 10ezer forintos jatekot PCn hogy biztosan ki tudd probalni a megjelenes elott.
Ezert is vartak sokan tobbet a betatol (foleg 1 honappal a vegleges elott, hiaba "ez egy regebbi verzio") amiert ugymond megelolegeztek a vasarlast.
Es nagyjabol jogosan mondtak is vissza paran, amig nem kapnak kezhez egy jobb betat vagy demot.

nandorb

Smithwarden
(Nandorb-nek ment persze a kerdesem.)

nandorb
ez hulye megoldas ha te megolted kapsz 50+ 10-et ha kapsz headshootot ennyi,a medic is kap pontot ha fel eleszti,aki meg felett elesztve lelol teged o is te is jo jartatok nemde? ez 1olyan jatek ahol nem a KD szamit szerintem hanem a csapat jatek...

DummyBoy
És legyen a neve: COD7 : Bad Company 2 <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Smithwarden
A jatekok atlagos le-fel sebessege kb 5-10 kb/s, (BC2 is ugyanennyi, megneztem par napja), a leglassabb fix savu nettel is siman megy.
Amugy milyen a mostani PC konfigod?

dronkZero
Szép elmélet, csak mivel nincs a játékban konzol, így a rate-et sem tudod állítani, tehát gyakorlatilag ilyen ebben a játékban nincsen.

A grafikához meg az egésznek az égvilágon semmi köze. Annyi, hogy ha szar a géped a grafikát számolni, akkor az adatok küldésére sem lesz kapacitás, így okozhat netes problémát, okozhat nagy pinget, laggot. De az sem a sávszélességet csökkenti.

De olyan nincs, hogy nagyobb sávszélesség kell a magasabb grafikai beállításokhoz, az totális faszság.

DummyBoy
A Net upload sebessége és a textúrák minõsége annyiban függ össze, hogy ha kicsi az uploadod, akkor a nagyméretû - nagyfelbontású grafikával rendelkezõ játékokat tovább kell seedelni az 1-es arányhoz ... <#idiota>

Tehát akkor az jó megoldás ha egy medic elbújik a bokorban lelõnek elötte 3-4 embert aztán amikor nemfigyel az ellenfél odapattan és feléleszti õket,mehetnek tovább...Zseniális.
Hát még az amikor hirtelen felrobban a plantsite és esély sincs megvédeni a c4-esek ellen,elég 1 embernek bejutni (nemnehéz) és annyi volt a lerakó.

Ezeknek a dolgoknak köze sincs ahhoz hogy mivel lõnek le...Pusztán baromságok amitõl játszhatatlanná teszik a játékot.
Amióta minden hülye tudja hogy a c4 gyorsan üti a plantsite-ot nem láttam meccset ahol a védõk nyernek....Elég ha a támadóban csak 2-3 ember tisztában van a c4 képességeivel és esélytelen a védelem.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Denes888
Nektek mi a nevetek játékban? Eggyütt kéne tolni, annyival kevesebb lesz a noob. Én Dervis vagyok játékban. Írjátok meg és majd tolhatjuk.

Am szerintem úgy jó a játék ahogy van . Mindenre lehet találni érvet és ellenérvet.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

nandorb
jo,es megmondanad honnet penz hogy 4magosra valtasak? KOMOLYAN FELBASZOD A CUKROM...

a szamitogepem a sajat megkeresett penzembol van nem apu meg anyu segit bele FOG MAR FEL.

konnyu mondani vegye,adsz ra penzt szivesen megveszem hidd el.

Smithwarden
Milyen net upload sebesseg...mivan? <#bee1>
Eleg osszevisszan es ertelmetlenul irsz (vagy en vagyok a hulye).
De tok mind1, a lenyeg hogy 220as kartyaval neked nem hiszem hogy jatszhatobb lesz a jatek, csak ezt akarom mondani.
Nem baszogatni hanem segiteni akarok es azert irtam le.
Ha ket magos geped van akkor probalj meg 4-re valtani, attol jobb lesz az fps-ed.
De sztem vard meg amig optimalizaljak valamennyire a jatekot es azutan erdemes eldonteni mire erdemes kolteni.

nandorb
hat pl. nekem 1mbit a download sebbeseg mig az upload 128kbits,(altalaban a magyar szerveren lattam 30korul) akinek meg 4mbit/512kbits (9ms je volt)
Na most minnel errossebb az upload sebbeseged annak tobb adatot tud dobni a szervernek szal meglehet lekeseled az ellent kivetel ha nem szivod meg... nem csak a gep szamit 1jateknal,a netem az is minimum. szal nem akarok mittom en mien nagy teljesitmenyt, nem 3000ft nalunk a fibernet hanem 12k ft.
A grafikust meg amint emlittettem amire van penzem,meg csoro egyetemista vagyok ha befejeztem es sajat fizzetesem lesz akkor majd olyat veszek amit akarok... most megkell elegednem azzal ami van...

En nem McKenny vagyok hogy ha kell vmi. szolok anyunak es masnap asztalon van mar megbocsas... nem veszekedni jottem hanem tanacsert,es szepen kerdeztem meg nem azt hogy vmi. benchmark a legdragabb cuccot kinalja hat leszarom komolyan...

😄

dronkZero
Azt kéne még mindig felfogni, hogy ez nem egy demo, hanem egy béta. Nem azt mutatja, amit a végleges fog. Elvileg ezért zárt, hogy ne az idióták tesztelgessék, hanem azok, akik megértik, hogy a béta NEM AZ Õ KEDVÜKÉRT VAN. Nem demo, nem bemutató, nem azért van, hogy a nyálad csorgasd rá, hanem hogy a szervereket teszteljük.

Lehet rinyálni, felháborodni, hogy erõs hardveren szarul megy, lehet visszamondani rendelést, meg eldönteni, hogy ezért egy fillért se, de ezzel mind csak magából csinál hülyét az ember.

Running
Szeggyék ki a jármûveket, mert lelõnek. És az egész pálya legyen sík + ne legyenek zavaró textúrák, legyen minden mondjuk....fehér, fekete katonákkal. Legyen 1 szint, 1 kaszt, 1 fegyver h érvényesülni tudjak én is.<#hehe>

Running
Sõt, minden lelõtt ember elsõnek kerüljön be Dr.House diagnosztáinak kezei közé, majd utána éledjen csak fel, ha már megvan a pontos diagnózis.

DummyBoy
??? nekem eleg ha low-ba jol megy,mert high-ban aze a net upload sebbesege is szamit. ???

Hogymi?

Továbbá a medicet is bekorlátoznám a francba mert egy vicc hogy szétlövöm egy paraszt fejét és 2-3 mp-re rá már áll mert a mögötte bokorban bújó medic odapattan és seperc alatt éleszti...Fejlövés után nelehessen kelteni,és maximum 2-3szor tudja a medic kelteni az embereket,aztán szépen merüljön le a francba a defibrillátor...😄

mesor
Szerintem vegyék ki a puskákat meg a pisztolyokat is a játékból, mert állandóan lelõnek...
<#banplz>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

nandorb
vezze de erted amint irtam hogy mennyire van penzem azert kerdeztem ATI v Nvidea esetleg nem ajandekoznal nekem Radeon HD 5770-at 500W-os tapegyseggel vagy netalan 1komplet PC quad core 3.00Ghz-t 8GB DDR3-assal meg 2GB Grafikus kartyat bele meg vmi. fasza hangkartyat?

en mondtam mennyire van penzem nem azt hogy milliomos vagyok es ha kijon az uj AMD proceszor x6-os (6maggos proci) hogy megveszem...

nekem eleg ha low-ba jol megy,mert high-ban aze a net upload sebbesege is szamit.

No énis szépen beírtam Bf BC2 BETA fórumra hogy a c4-el nelehessen felrobbantani a plantsite-ot mert így halott a játék.
Remélem teljesbõl kiveszik mert ordító pöcsség hogy bentvagyok a házban elmegyek a lerakó mellett sehol senki eltelik 20mp és robban a lerakó mert bejut 1-2 c4es emberke és 5db c4-el felrobbantják az egészet.

Smithwarden
Amikor egy aranylag jo es eros gepen amin minden mas jatek siman fut, 10 fps korul van harc kozben akkor sztem nem hulye ha ezert azonnal nem dob ki "vakon" 10ezer forintot.
Felfogtak tobben hogy jobb lesz valoszinu ez, de tobbet kell nyujtaniuk ennel a betanal azert a DICE-nak, ez teny.
Majd ha lesz egy javitott jobban javitot beta vagy egy normalisabb demo azutan esetleg, de egyelorre ez van es igeretek, semmi mas kezzel foghato.

Running
<#eljen><#smile>

dronkZero
Hülyékre amúgy sincs szükség. Aki azt az információt nem képes feldolgozni agyilag, hogy "ez egy béta, optimalizálatlan, bugos, hiányos, és szarul megy", az inkább ne is jöjjön, mert a játék értelmét sem fogja felfogni. Jönne sznájpolni a kezdõhelyrõl, meg ilyenek. Így is bõven elég a faszláma már...

Smithwarden
De azert ugy nez ki hogy probaljak eleg sok VGA-val tesztelgetni a jatekot.

<#kacsint>

Smithwarden
Hmm..lehet elneztem ezt a demos dolgot sorry, tehat ne vegyetek biztosra (foleg PCn).
Bar logikus es jo lenne, mert sokan a beta enyhen szolva docogos indulasa utan ugy dontottek hogy nem veszik meg a jatekot.

Pyotr
Na kapsz 100 k kinaht ha lebeszéled Koschwarz kolegával a dolgot<#ravasz1>

&#9608;&#9608;

A legszebb álmaiban.<#hehe>

[IRAM] leader