Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy kis gondom a BC2-ben, nem tudom más találkozott-e már ezzel!? Amikor beállítom a saitek x52-es joy-t a játékban a belépés után ha teljesen elõre vagy hátra tolt helyzetben van a gázkar az emberem elkezd forogni. Amikor beülök a helibe az egyik fordulás, nem emlékszem melyik pontosan, fordítva mûködik, tehát ha jobbra fordulnék akkor balra fordul és ez van fordított helyzetben is. Pár ismerõsömet megkérdeztem már Ök a beta változatra tippeltek, hogy az miatt van ez a gond. Ha valakinek van esetleg infója errõl az ossza meg velem pls!
Köszi!
PT-6|Rodat
PT-6| Rodat
Nekem nagyon bejön a BÉTA és tuti megveszem majd ha kijön. Persze vannak benne hibák, de ez még csak BÉTA (ráadásul zárt) szóval csúnya is lenne, ha nem lenne. Én most küldtem el a hivatalos fórumra a BÉTA tapasztalataimat, hátha ezzel is segítem a munkájukat 😊
Jó lenne ha minél többen felvennétek, nick-em: aRNoHUN
Lehetõleg olyan személyek vegyenek fel pls, akik tudnak és szeretnek is csapatban játszani. Utálom az önzõzést meg a magányos farkasokat.
Nem örülnék neki, ha elõrõl kéne kezdeni egy új karakterrel a béta után, bár ha figyelembe veszem, hogy 3 nap alatt jutottam el idáig (3-4 óra játékkal), akkor nem is olyan gáz 😄
Miden jót!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Akit kérdeztem eddig, annak nem jelezte az updater, hogy peccsre lenne szükség...
Lehet, hogy ez a kiadás után azonnal megérkezett peccs, ami fel is települt, csak az infó fájl nem frissült, ami a verziószámot mondja meg? (másra már nem tudok gondolni, meg a játék is mûködik)
Ehh, na mindegy, akkor majd este uninstall-reinstall...
Egy pöcs volt, az felment gond nélkül.
Hogy mi a verzsünöm, azt honnan tudom meg?
Ti fel tudtátok peccselni 512914-re? Rányomom az update-et, végigmegy, aztán azt mondja, hogy Invalid checksum after decoding window.
Ha valakinek van beta key-elküldhetné priviben!
Elõre is köszönöm!
A PCI-e 100MHz-en üzemel.
Túl lehet hajtani persze azt is, csak azt nem bírják a VGA-k.
Tehát az FIX 100MHz, azt nem kell szinkrinizálni semmihez.
Az, hogy lehet állítani, még nem azt jelenti, hogy azzal sokat lehetne szórakozni. Adott proci és memórai konkrétan behatárolja, mire kell állítani. Srekk esetében, egy 800-as ram, meg az C2D E4300-as proci esetében ez úgy néz ki, hogy a ram freki 400Mhz, a procijé 200. A proci szorzó 9. 200*9= 1800. Ez az alap sebessége. De mivel urvajól bírja a tuningot, fell lehet állítani 400-ra az FSB-t, de akkor a szorzót le kell venni, mert 400*9 már mindjárt 3600 amit már nem bír. Így jön ki a 400-as FSB 6-7-es szorzó és 1:1-es arány.
Jellemzõ...mindent ide nekem azonnal..nem ,nem akarok semmit tenni érte,csak hulljon szépen ide az ölembe.. <#duhos2>#duhos2><#falbav>#falbav>
[IRAM] leader
van egy beta kulcsom elfekvõben, akinek kell dobjon egy pü-t.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A C4 után ez a második.....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A procim FSB-jét 200-400-ig lehet állítani,a memót 400 - 800-ig,4 féle feszkó állítás mellett és ha nem lenne elég még ott a HP is...kisérleteztem vele eleget,úgy hogy csak lassan azzal az ész osztással Dzseg barátom.
Jah és a videkari MHZ-t 100-140-ig.Csak úgy.<#duhos2>#duhos2>
[IRAM] leader
"One thing that's also very interesting is how we see our customers. We see the game as the first step to a longer experience. We have an in-game store where you get free content or you can buy new content to the game, so it's a very integral part of the game that we will have a long post-launch campaign. I think people will be thrilled to see what's in that already. On day one, you will get some really cool stuff."
Ha jol ertelmezem a szoveget, lesz a BC2-ben ugymond egy beepitett bolt. Itt be majd lehet szerezni / letolteni a jatekhoz adott ingyenes kiegeszitoket vagy VENNI bizonyos dolgokat.
Remelem azert ez nem megy el a dolog a BF Heroes penzlehuzos / folyamatosan vasarolgatos szintjere.
A jatek elso napjan kapunk ebben a boltban valami meglepetest...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ramnál kell egyedül az osztóval szórakozni, de rá lehet jönni könnyen
esetleg emlitenel egy jobb hutot? (bar az mar lehet a komfortzonamon kivul esne, ez se olcso)
sajnos sikerult nekem is eloszor kifogni egy nagyondurva c4 rush kort, tartott vagy 10 percig 😄
amilyen hulye csapattarsaim voltak nezem 2. reszen 4en allnak az AT gunnal jovan beugrok a tankba 5 metert nemgurultam mar hatbalott vele az ellen, nemtom lekaszaltak oket vagycsak elszaladtak de eleg idegesito volt
-tRs-Landor
Meg sztem van annál jobb is.
A szorzót max lefelé tudod állítani. FSB + aránypár + szorzó lefelé állítással tudsz húzni a vason, illetev feszemeléssel, de én azt nem szoktam. Addíg húzom, amíg feszemelés nélkül bírja. Sõt, E4300-nál 2,66GHz-en elvileg még csökkenteni is lehetne, de azt sem tartom egészségesnek. :-)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bar utananezve volt par fajta, M4/M4A1/M4A2/M4A3/M4A4/M4A5/M4A6.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
köszi
-tRs-Landor
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Támadóként szpónolok - hozzá kell tenni nincs egy erõmûvem, így mire leérek, már sokszor más a "robogóval" már a védõ ponton van - szaladok A ponthoz, az elsõ kõfalnál nekiállok puffogtatni egy ellenel, legyilkolom, dagad a mellem, odaszaladok A-hoz, mire feleszmélek, már a következõ 2 pont sem volt meg...
Elsõ pontól elszaladtam a harmadikig, addigra vég lett a körnek...
[IRAM] leader
Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993