Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Svindler
Sziasztok!

Van egy kis gondom a BC2-ben, nem tudom más találkozott-e már ezzel!? Amikor beállítom a saitek x52-es joy-t a játékban a belépés után ha teljesen elõre vagy hátra tolt helyzetben van a gázkar az emberem elkezd forogni. Amikor beülök a helibe az egyik fordulás, nem emlékszem melyik pontosan, fordítva mûködik, tehát ha jobbra fordulnék akkor balra fordul és ez van fordított helyzetben is. Pár ismerõsömet megkérdeztem már Ök a beta változatra tippeltek, hogy az miatt van ez a gond. Ha valakinek van esetleg infója errõl az ossza meg velem pls!

Köszi!

PT-6|Rodat

PT-6| Rodat

Hali all!

Nekem nagyon bejön a BÉTA és tuti megveszem majd ha kijön. Persze vannak benne hibák, de ez még csak BÉTA (ráadásul zárt) szóval csúnya is lenne, ha nem lenne. Én most küldtem el a hivatalos fórumra a BÉTA tapasztalataimat, hátha ezzel is segítem a munkájukat 😊

Jó lenne ha minél többen felvennétek, nick-em: aRNoHUN
Lehetõleg olyan személyek vegyenek fel pls, akik tudnak és szeretnek is csapatban játszani. Utálom az önzõzést meg a magányos farkasokat.
Nem örülnék neki, ha elõrõl kéne kezdeni egy új karakterrel a béta után, bár ha figyelembe veszem, hogy 3 nap alatt jutottam el idáig (3-4 óra játékkal), akkor nem is olyan gáz 😄

Miden jót!
Az Installationdata.xml-ben van a verzioszam. Jelenleg "512914 3 0 0" kellene, hogy legyen.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dronkZero
Lehet oldalazni. Sprintelés közben nem lehet csak... Egyébként nem jellemzõ a kidobálás, én általában addig játszom egy szerveren, amíg meg nem unom(4-6 kör egyhuzamban), nem ameddig a szerver meg a net istenei úgy akarják...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Running
morphologu
Sziasztok. Végre kipróbálhattam kicsit fura hogy nem lehet oldalazni de nekem elnyerte a tetszésemet. Az lenne a kérdésem hogy titeket is kidobál a szerver csatlakozási hibával? Ez igy elég gáz lesz ha ezt fogja csinálni. Bf2 ugyan ezt csinálta vagy 300pinggel ment.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

dronkZero
Hm, nekem kiírja peccselés elõtt, hogy most 511270, és akarom-e, hogy 512914 legyen belõle? Persze, hogy akarom. Végigmegy a csík, aztán közli, hogy (elérési út)\BFBC2fasztudja.dz nem tudja baszkurálni az .exe-t, mert invalid a cseksumm.

Akit kérdeztem eddig, annak nem jelezte az updater, hogy peccsre lenne szükség...

Lehet, hogy ez a kiadás után azonnal megérkezett peccs, ami fel is települt, csak az infó fájl nem frissült, ami a verziószámot mondja meg? (másra már nem tudok gondolni, meg a játék is mûködik)

Ehh, na mindegy, akkor majd este uninstall-reinstall...

Most nem peccsel nekem semmit...
Egy pöcs volt, az felment gond nélkül.
Hogy mi a verzsünöm, azt honnan tudom meg?

koschwarz
ment.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

dronkZero
Namégegyszer.
Ti fel tudtátok peccselni 512914-re? Rányomom az update-et, végigmegy, aztán azt mondja, hogy Invalid checksum after decoding window.

Sziasztok!
Ha valakinek van beta key-elküldhetné priviben!
Elõre is köszönöm!
33MHz az nem a PCI-e frekije, az a sima PCI csatijé.
A PCI-e 100MHz-en üzemel.
Túl lehet hajtani persze azt is, csak azt nem bírják a VGA-k.
Tehát az FIX 100MHz, azt nem kell szinkrinizálni semmihez.

Az, hogy lehet állítani, még nem azt jelenti, hogy azzal sokat lehetne szórakozni. Adott proci és memórai konkrétan behatárolja, mire kell állítani. Srekk esetében, egy 800-as ram, meg az C2D E4300-as proci esetében ez úgy néz ki, hogy a ram freki 400Mhz, a procijé 200. A proci szorzó 9. 200*9= 1800. Ez az alap sebessége. De mivel urvajól bírja a tuningot, fell lehet állítani 400-ra az FSB-t, de akkor a szorzót le kell venni, mert 400*9 már mindjárt 3600 amit már nem bír. Így jön ki a 400-as FSB 6-7-es szorzó és 1:1-es arány.

Most õszintén...egy hetes,nyugis játékkal eléred a 11-es szintet,tovább úgysem enged lépni,akko mi a f@sznak olyan szerver,ahol több pontot lehet kapni,még akkor is ha lagos szar hitvány pocsék aljas szeró??
Jellemzõ...mindent ide nekem azonnal..nem ,nem akarok semmit tenni érte,csak hulljon szépen ide az ölembe.. <#duhos2><#falbav>

[IRAM] leader

Kami
Cheater szerver. <#hehe>

Azoknak a szervereknek ahol több xp-t lehet kapni mi nevük?
sziasztok
van egy beta kulcsom elfekvõben, akinek kell dobjon egy pü-t.

TDC Geronimo
Megjelenés elõtt 1 hónappal konzolokra már több mint 600.000 példányban rendelték elõ. PCrõl nincs adat egyelõre.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Meglátjuk mondjuk nem félek mert eddig nemigazán láttam olyan DLC-t ami ne mûködött volna az eredeti játékkal warezdlc-ként😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

TDC Geronimo
Megmondták hogy nem lesz olyan DLC ami elõnyhöz juttatja azokat, akik fizetnek érte. Ezek a DLCk inkább mapok lesznek, álca fegyverre, ruhára stb.

Csodálatos lesz ha lehet majd kapni mindenféle extraspéci fegyvert ami a pórnépnek nem adatik meg és elõnyt lehet belõle kovácsolni....Fail...
A C4 után ez a második.....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

ÁÁÁ nekem addig nem ér le. Min 1 hét.

Nekem pl. van olyanom,hogy to CPU,aztán 33.33 Mhz és auto..a bios-ban a PCI-E-hez.
A procim FSB-jét 200-400-ig lehet állítani,a memót 400 - 800-ig,4 féle feszkó állítás mellett és ha nem lenne elég még ott a HP is...kisérleteztem vele eleget,úgy hogy csak lassan azzal az ész osztással Dzseg barátom.
Jah és a videkari MHZ-t 100-140-ig.Csak úgy.<#duhos2>

[IRAM] leader

TDC Geronimo
Dehogy megy.

Smithwarden
Haaat ez erdekes kezd lenni...

"One thing that's also very interesting is how we see our customers. We see the game as the first step to a longer experience. We have an in-game store where you get free content or you can buy new content to the game, so it's a very integral part of the game that we will have a long post-launch campaign. I think people will be thrilled to see what's in that already. On day one, you will get some really cool stuff."

Ha jol ertelmezem a szoveget, lesz a BC2-ben ugymond egy beepitett bolt. Itt be majd lehet szerezni / letolteni a jatekhoz adott ingyenes kiegeszitoket vagy VENNI bizonyos dolgokat.
Remelem azert ez nem megy el a dolog a BF Heroes penzlehuzos / folyamatosan vasarolgatos szintjere.
A jatek elso napjan kapunk ebben a boltban valami meglepetest...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

BEAST
:p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kifli
oprendszert nem szabad tuningolt proci melett telepíteni, csak alapórajeleken, útána lehet húzni, videókarival annyi az összefüggést, hogy pci clockot 100-ra kell állítani, aztán ennyi, a proci tök mindegy mire van, nem kell semmit összehangolni 😄
Ramnál kell egyedül az osztóval szórakozni, de rá lehet jönni könnyen
Smithwarden
<#eljen>

Carloska
megoldva nem tetszett neki ha beraktam egéren bal elsõ alsó gombra késelés és gránátozást 😄

neztem az enyemre jo
esetleg emlitenel egy jobb hutot? (bar az mar lehet a komfortzonamon kivul esne, ez se olcso)

sajnos sikerult nekem is eloszor kifogni egy nagyondurva c4 rush kort, tartott vagy 10 percig 😄
amilyen hulye csapattarsaim voltak nezem 2. reszen 4en allnak az AT gunnal jovan beugrok a tankba 5 metert nemgurultam mar hatbalott vele az ellen, nemtom lekaszaltak oket vagycsak elszaladtak de eleg idegesito volt
nemoffol

-tRs-Landor

Az a hûtõ nem mindegyik lapra megy fel, utána kell nézni...
Meg sztem van annál jobb is.
A szorzót max lefelé tudod állítani. FSB + aránypár + szorzó lefelé állítással tudsz húzni a vason, illetev feszemeléssel, de én azt nem szoktam. Addíg húzom, amíg feszemelés nélkül bírja. Sõt, E4300-nál 2,66GHz-en elvileg még csökkenteni is lehetne, de azt sem tartom egészségesnek. :-)

TDC Geronimo
0.3as adminprogiról képek

Carloska
nem mozog az egerem játék közben elöszõr csinál ilyet volt valakinek hasonló élménye? 😄😄

blackfire001
Bocsi, de közben már elkelt... :S
Kandurex
...telhetetlen

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

BEAST
Legyen 20 es azt mondom jo :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
"Significantly more" and yes it is more than 15. " Dev post fórumon a láda C4ezésrõl. Fullba több mint 15 c4 kell majd hozzá.

Smithwarden
Ja igy mar erthetobb, nem is tudtam hogy a Sherman tanknak is ez volt a tipusa.
Bar utananezve volt par fajta, M4/M4A1/M4A2/M4A3/M4A4/M4A5/M4A6.

dronkZero
Ti fel tudtátok peccselni 512914-re? Rányomom az update-et, végigmegy, aztán azt mondja, hogy Invalid checksum after decoding window.

igen köszönöm ide [email protected]
köszi
hát ezek igazán lesujtó hírek <#nevetes1>

-tRs-Landor

schrank
feltuningoltatom a procimat állítólag stabil 3GHz lett, hazahozom indítom a bf2-t maptöltésnél kibasz asztalra, indítom a bc2-t ahogy belépett kibasz, felhívom a gyereket , hogy most mi van , erre benyögi hogy húzás után minimum a játék reinstall de ha precíz akarok lenni win reinstall .... <#falbav>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TDC Geronimo
Múltkor mi csapatunkba is volt védõként egy ilyen nyomorék. Néztük mi a picsától robban fel mindkét láda 1 percen belül. Erre egy nyomorék a csapatunkból végigcénégyezte a ládáinkat. Támadóként meg C4es quaddal faszlámáskodott..

blackfire001
Kell valakinek BÉTA kulcs?
Van 1 fölös...
nandorb
hat akkor bammeg😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

joebacsi
m4a1 sherman 😉

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Vannak ilyen gyökerek...
Támadóként szpónolok - hozzá kell tenni nincs egy erõmûvem, így mire leérek, már sokszor más a "robogóval" már a védõ ponton van - szaladok A ponthoz, az elsõ kõfalnál nekiállok puffogtatni egy ellenel, legyilkolom, dagad a mellem, odaszaladok A-hoz, mire feleszmélek, már a következõ 2 pont sem volt meg...
Elsõ pontól elszaladtam a harmadikig, addigra vég lett a körnek...

Yan
mert béta, magyarul - teszt!
nehogy már varozni akarjál vele

&#165; xfire: kistekila

Köszi.<#worship> Lehet,hogy rossz poén volt,de bizonyos értelmi szint felett érthetõ ...vagy nem??<#nemtudom>

[IRAM] leader

jó,az még belefér,valahol találnak egy elásott ládát amibe van lezsírozva egy tommy gun,de azért egy ilyen történet shermannal nem épp a realisztikus kategória 😄

Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993