Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy öreg földmûves, de amúgy minden stimmel <#vigyor3>

-tRs-Landor

errõl inkább nem nyilatkoznék..csak azért a kép,mert Õ Sherman tábornok,aki a függetlenségi háborúban volt nagy arc,de konkrétan a Sherman Tank -ról érdeklõdött Joebácsi..amirõl persze fogalmam sincs,hogy benne lesz-e,de te még nagyon fiatal lehetsz,ha nem a atank ugrik be rögtön ennek a névnek hallatán.
Röviden ennyi.Csak mellesleg,én most töltöm a 49.-et??És te?

[IRAM] leader

bazdki,ennyi gyökeret...mért engednek ilyeneket gépközelbe:hülye nyomorék noob felrobbantja zsinórban mind az elsõ 4 ládáját hogy betudjon ülni abba a nyomorék ah-64-be,és ha lezuhant és más közbe elviszi az új apache-ot akkor felrobbantja azt a ládát is ami épp ott van,nah itt lett elegem és léptem ki.Francért nincs ban funkció a bétában?
Már félek mi lesz majd a rendes játékba,oda jönnek majd a méghülyébbek akiknek csak megkellvenni a játékot,és még bétakulcs se kell hozzá...

Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993

Smithwarden
<#kerdes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Te egy nagyon mûvelt és kifinomult fiatalember lehetsz.<#fejvakaras>

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

schrank
és a tomzongéppisztoj szerinted mi a faszt keres a betaba ....

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

lehet hogy hülyeség, de az nem egy 2. világháborus tank? :S
Ha az amire gondolok, akkor a battlefield 1942-öt ajánlom 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

[IRAM] leader

Ki az a sherman?

lesz benne sherman ?

[IRAM] leader

schrank
lesz benne sherman ?

joebacsi
Lesz benne Sherman?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank

LOL ha neked ételnek számít a bfbc2, akkor hajrá azt azért meg nézném, hogy te bemész egy rakás étkezési utalvánnyal, hogy itt van kérem a játékot 😄<#banplz>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

nandorb
nem lesz olcsobb mivel a nem limited is ugyananyiba kerul mint a nem limited😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

aha...de én a limited edition-t rendeltem meg,még dec.16.-án.
Aztán a beta megjelenés napján a kódomat is.

[IRAM] leader

Smithwarden
Csak ugye submachine-oknal lesz es ott biztos csak hangtompitoval rakjak be, pedig "natur" verzioban jobban tetszene.
Ugyanigy kar hogy csak az orosz cobra red dot lesz mindenre felszerelheto, es nekem az nem tetszik kinezetre, legalabb amcsi oldalon lehetne masfajta rajta, nem hiszem hogy amerikaban csak ruszki felszerelest hasznalnak. <#vigyor0>
De persze ez csak harmadlagos dolog, ki fogom azert birni nelkule. <#bee1>

pfff...te tudod mi az az elõrendelés??Majd ha tisztában leszel a fogalmakkal,beszélünk..

[IRAM] leader

zotya10002
Sziasztok!!Nem lesz valami update??:-))

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

hogy fogyott volna el?😄 még kisem adták😄

Smithwarden
Fejlesztoi twitter, Repi-tol.

TDC Geronimo
CPU meg GPU optimalizálás is történt, ráadásul a hangok is szarul vannak tömörítve így a proci sokkal többet számol a kelleténél a betaba.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hol olvastad az optimalizácioról szóló részt?

TDC Geronimo
ja múltkor megláttam hogy lesz M4 hát nemkicsit örültem neki 😄

megköszönném .............! ide légyszi [email protected]
drot
Van 2 felesleges BETA key-em. Ha kell valakinek írjon!

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

wtf ? 😄 te kaptál már vmit 576 tól? én csak annyit hogy visszaigazolták az elõrendelésem...

Smithwarden
Par BC2es hir:

BC2 Karkand - lehet belerakjak a BF2es mapot egy DLC-vel a jatekba (nem megerositett info!)

Fegyverlista... alul latszik hogy lesz submachine fegyvereknel M4A1 is, csak a kepe nincs meg kint 😊

"It is a beta, and we have done multiple good CPU optimzations after it."
A beta ota sikerult osszehozni mar tobbfajta processzor optimalizaciot is PCn.

Blacksheep333
"Csak azért fejtegettem ennyi ideig, mert nem volt teljesen tiszta a jelek szerint."

Teljesen tiszta volt az elején is a példa, csak nem értek egyet a következtetéssel és más hogy is végzõdhetett volna a történeted.

Az operációs rendszeren is túl...

Maak
hivd fel oket, vmelyik kozeledben levo uzletet, nekem sem jott meg a kodom aznap mikor kellett volna, felhivtam oket es ket oran belul jott a key, utana 2 nappal meg megegy 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Nincs biz'a ,mert már elfogyott.Azért nevezik limited-nek...<#hehe>

[IRAM] leader

nandorb
te hulye lehetsz,mert en limitedet rendeltem meg megkaptam az nap a keyt es nem kaptam meg rogton a tracert hanem 11.-en ez majd amit mondasz akkor fog bevalni mikor kijott a game...

576-nál rendeltem elõ a limited ed-et...vagy is azt gondoltam, hogy ezt tettem, de PS3-ra jött meg a viszaigazolás és nem PC-re...sasoltam a website-ot, de úgy tûnik PC-re az 576-nál nincs elõjegyzés a limire...vagy nagyon vak vagyok (e-mailt írtam nekik errõl, de halgatnak egyelõre)...tapasztalat esetleg???
Akkor majd 11.rankon kapod meg <#beka2>

Positive Mental Attitude

Nincs limitedem 😄

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

JethroHUN
Rá kell lõni a darts ot, limited editonnal azonnal megkapod.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sziasztok! Nem tudja valaki h h kell bemérni valakit M2-es rakétavetõvel pl egy helikoptert?

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

nandorb
na megis megtalaltam😄

ezt kerestem😊

ToCsEk
épp ez a lényeg, védöként utolsó 2 pontnál ha van 2medic a házban oda senki sem jön be 😊

bebújok a sarokba dobálom a packokat és aki a szobában elhullik élesztem fel egybõl és ölöm a betévedt ellent 😊

így 3-4k pontot simán összeszedek mindig 😊 és legtöbbször itt elfogy a támadoticket és win 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

dronkZero
Nem, sztem _védõként_ nem kéne erõltetni (tekintve, hogy végtelen ticket van), na meg olyan esetekben sem, amikor másodperceken belül megint letesznek...

Példa volt csak. Csak azért fejtegettem ennyi ideig, mert nem volt teljesen tiszta a jelek szerint.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Blacksheep333
Csak te most egy bizonyos szituációt elemzed, amikor beszoptad.
Van olyen eset is, hogy nagy csata van, téged felélesztenek, és a te segítségeddel megnyeritek. (lelõsz mindenkit.)

Túlzással: a te nézõpontodból ha csata van, akkor senki se élesszen senkit mert úgy is megdöglik.

Az operációs rendszeren is túl...

z0ty4
hy

nemtudja vki mi lett a hardcore szerverekkel ?

Bárhova bemegyek ami Hardcore nem az, eddig 5-6 szerveren jártam igy..

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

nandorb
vkinek nincs meg a betutipus a jatekban levo betukbol pl. mikor bevan logolva akkor a nevet barmit mien tipusu betukkel van csinalva?

meg honnet lehetne beszerezni?

Nekem is van egy felesleges beta key-em ha kell vkinek az írjon.
Tegnap küldte az EA.
TDC Geronimo
9/10/11

Hi. A béta verzió jól tudom hogy DirectX 10-es?

milyen jelzõvel vannak ellátva?

Frankie
Hardcore 😊

blackparty
nekem is van egy felesleges beta key-em ha kell vkinek az írjon! :]

De nagyon sok ilyen van