Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Songhua pont jó példa. Se harciheli, se repülõ, infantryhoz nagy, nem lehet látni rendesen...utálják mint a szart, mert semmit nem tudnak kezdeni magukkal a nagy prõk. A kedvenc pályám BF2ben. 😊
Clean Sweepet meg azért nem szerették szerintem (én sem), mert egy átlagos public banda védekezésben pont megakadályoz egy átlagos támadó public bandát. Aztán kialakul az állóháború, megy a töketlenkedés a partraszállással... Jellemzõen ha fenn voltunk 3-4en, akkor már sikerült egy pontot elfoglalni, aztán onnan már ment a tökgyalu, meg a "normális" játék. De ahhoz legalább egy összedolgozó squad kell.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha kell valakinek az szóljon.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Szerintem nem Zeroval van a baj....!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Szvsz sokal izgalmasabb egy 10v10 BF42 csata, mint egy 3v3 BF2 ;-)
Anno pl gazalán 5 percet repültünk a célig. Mondjuk annak is megvolt az állati jó hangulata.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Nyilván mindenki azt és úgy játszik, ahogy akar. Nekem viszont nincsenek problémáim a minõsítgetéssel... Elvégre azért van ez a fórum, hogy elmondhassuk a véleményünket, és hogy a földbe döngölhessük másét! XD 😛
Szerencsére, mindenki maga válogathat majd, a BF melyik beállításával szeretne szórakozni.
A másik fele a dolognak, hogy ez a pénzesdi az esetek 95%-ában nem skill, hanem ismeretség kérdése...
Infantrizni létszámhiányban szokás... Azt lehet 5v5 is, nem kell hozzá 10-12 ember.
Ezt ugye ti sem gondoltátok komolyan ?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
1680*1050, low-med, ~35-40, keményebb csatáknál ~25 fps.
¥ xfire: kistekila
Esetleg olyan szavakat használsz, aminek nem ismered a jelentését?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
2. asszonykámnak hasonló gépe van mint neked és neki átlag 40fps körül mozog (med beállításokkal, bloom off)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
BF azért BF, hogy jármû is legyen benne.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Valaki küldene egy béta kulcsot.
Elöre is köszönöm.
Beers még igen és ha minden igaz BC2 hoz majd egy kis változást 😊 .
PT-6| Rodat
Ellenben pl kedvencem a saját tank elõl bujkáló gyalogosok nyakon szurkálása.
És _nem_, én abszolúte nem szeretek jármûvet vezetni, csak akkor viszem, ha üresen áll, és senki nem akar beszállni. Nem azért kell a jármú, hogy a seggem védve legyen. Azért kell, mert fíling. Még ha nyakon is lõ.
Ha megnyugtat, nekem fel sem ismeri a logitech joy-t a játék!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Mellesleg ezt remélem kijavítják a véglegesre ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mindegy, ízlések és pofonok...
Szal ha a "Turn left"-re jobbra húzod a joyt, akkor is úgy tûnik, mintha jó lenne, meg berakja az ellentétét automatice "Turn right"-ra, de a játékban pont fordítva fog mûködni. Definiáld újra, és figyelj az irányokra!
A másik problémára nincs tippem. Talán annyi, hogy állítsd a gázkart a gyalogos beállításoknál mondjuk a spottolásra, az amúgy sem baj, ha folyamatosan megy... 😊