Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
most már sejtem miért nem bf ez a bf: gyakorlatilag zsebkendõnyiek a pályák de remélem csak ebben a rass módban mert ha konkvesztben is ilyen tili-toli mapok lesznek ennyire nevetséges jármûparkkal akkor menjenek a jó k*rva anyjukba <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
én most is hiányolom a 64 fõt.<#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

dronkZero
Eh, ja. Mert az átlag játékos egyszerû, mint a faék. De attól még _nekünk_ nem kell a szintjükre süllyedni...

Songhua pont jó példa. Se harciheli, se repülõ, infantryhoz nagy, nem lehet látni rendesen...utálják mint a szart, mert semmit nem tudnak kezdeni magukkal a nagy prõk. A kedvenc pályám BF2ben. 😊

Clean Sweepet meg azért nem szerették szerintem (én sem), mert egy átlagos public banda védekezésben pont megakadályoz egy átlagos támadó public bandát. Aztán kialakul az állóháború, megy a töketlenkedés a partraszállással... Jellemzõen ha fenn voltunk 3-4en, akkor már sikerült egy pontot elfoglalni, aztán onnan már ment a tökgyalu, meg a "normális" játék. De ahhoz legalább egy összedolgozó squad kell.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Van egy fölös kulcsom!
Ha kell valakinek az szóljon.

mesor
Hát ez elég szomorú, hogy már most a kis létszámú warokra akar ráállni a többség. <#szomoru1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mNzJean
Ezt a játékot bûn lenne lebutítani egy codos szintre. Mi a JCSR-el biztosan a conqvest vonalat fogjuk erõltetni .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Running
Én nem állítottam azt, hogy az inf és a kisebb számú csapatok jobb dolgok, csak leírtam mire lehet számítani. A Horda valszeg infet és conquestet egyaránt fog játszani. Én így tervezem. Bf2-ben nem kedveltem a conquestes részt, de a BC2-ben sokat hozzá adnak a játékhoz, fõleg mivel állatul lehet velük irtani a pályát. Ez most a saját véleményem a témával kapcsolatban. 😊

Running
Tõlem aztán mehet, most úgy is baszottul unom magam.😊)) Jó hát Bf2-ben tudjuk, hogy nagyon sok mindent nem lehetett megvalósítani, pl azt sem h a defibri ne fagyjon be, a fegyverhangok se, a szerver ne omoljon össze, és még a végtelenségig sorolhatnám. Azt viszont külön kiemelném, hogy Karkand volt a kedvenc térkép általában, sivatagos városi pálya és a ködös kínai songi a gyûlöletes. + 1 pontról indulós, partra szállós téma is vérzett mindig ezer sebbõl. EA/DICE barátaink annyira ismerték a saját játékukat meg azokat akik játszottak vele, hogy a két új pályájuk is olyan lett amit sokan kedvelnek. Egy pontról indulós, ködös partra szállós. Néha olyan, mintha értelmi fogyatékosok dolgoznának a programokon.

Beers
Bf mingig is a jármûves comquestrõl szólt!
Szerintem nem Zeroval van a baj....!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Frankie
Nem látom, hogy ez miért is lenne jó. 😊

Szvsz sokal izgalmasabb egy 10v10 BF42 csata, mint egy 3v3 BF2 ;-)

dronkZero
A 12v12 egyébként nem rossz, és valóban akkorára vannak méretezve a pályák. A 16v16 (nekem) csak a káosznövelõ hatás miatt "kell", publikra. Mégiscsak nagyobb a háborús fíling, ha 8-cal több ember csinálja a hülyeségeit...

Iceman
Pörgõs csaták lesznek😊
Anno pl gazalán 5 percet repültünk a célig. Mondjuk annak is megvolt az állati jó hangulata.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

dronkZero
Ha meg sem próbálunk tenni a tendencia ellen, akkor valóban ez vár ránk...

Running
Alapból szerintem 8v8-ra van tervezve, mert ugye konzolon 24 fõs a max szerver, PC-n meg felemelték 32-re, de a pályákat természetesen emiatt nem tervezték nagyobbra már. Szóval a kialakítás 8v8-as, vagy max 12v12-es.

dronkZero
Ahh, BF2. Abba úgy kókányolták bele egy peccsel. A mai napig egy hányás, ahogy megcsinálták. Csak egy "apró" hiányosságot említenék: infantry szerverre lehet szûrni, NEM_infantryra lehetetlen.

Nyilván mindenki azt és úgy játszik, ahogy akar. Nekem viszont nincsenek problémáim a minõsítgetéssel... Elvégre azért van ez a fórum, hogy elmondhassuk a véleményünket, és hogy a földbe döngölhessük másét! XD 😛

Running
Én nem hiszem, hogy a mindenki saját csapatot akar elv miatt csökken a csapatok létszáma. Egyszerûen csak egy 4-5 fõs klánt minden szempontból egyszerûbb koordinálni mint egy 3x akkorát. Ráadásul a 4-5 fõs kláncsaták is jóval egyszerûbbek mint egy 12 fõs jármûveset levezényelni. Az egyszerûség dominánsabb. Az emberek is egyszerûsödnek, a játékok meg minden más miért ne követné ezt a tendenciát. Hamarosan már olyan egyszerûek leszünk, meg minden más is, hogy visszamászhatunk a fára.<#hehe>

Frankie
*ez

Frankie
Mondjuk egy nagyban attól is függ, hogy a CQ pályák mekkorák lesznek. Mert a valdez 1 rész kb akkora mint a BF2 legkisebb térképe. Szerintem jármûvekkel is lehet 8v8-ban simán tolni.

Running
Mindenki úgy játszik, ahogy szeret, én nem minõsíteném hogy ez most BF e vagy sem, fõleg azért, mert a Bf2-ben is volt infantry beállítás, a BC2-ben pedig már alapból van. Így az, hogy ez nem BF, már nem állítás. Az infantry játékmenet már része a játéknak, ez is egy BF.
Szerencsére, mindenki maga válogathat majd, a BF melyik beállításával szeretne szórakozni.

dronkZero
Mert mindenki saját csapatot akar magának. Érdekes, régen nem okozott problémát embereket gyûjteni, igaz, nem is volt 30 klán, csak ~10.

Running
Nem szeretnék jósolgatni, de már most látszik, hogy ugyan az lesz csak gyorsabb lefolyással mint a BF2-nél. Itt a 16v16 már csak álom csapatszinten. A 12v12 is. A 8v8 még talán mûködne, de neccesen. A csapatok legnagyobb része nem ezt fogja erõltetni. A 4v4 és 5v5 infantry része fog war szinten a leginkább futni. 70-30 arányban kb. Nem is kell messzire menni, elég csak megnézni a hazai csapatokat. A feliratkozott kb 30 csapatból kb 2-3 csapat van eddig aki képes megmozgatni 10-12 aktív fõt hogy 8v8-ra ki tudjon állni. Persze lehet azt mondani, hogy még csak a bétánál járunk, de az arány késõbb sem fog változni túl sokat.

dronkZero
Ami engem speciel totálisan hidegen hagy. Az nem BF. Néha, levezetésnek, vagy ha nem vagyunk meg elegen igazi warra, akkor elmegy. De igazából akkor meg inkább public...

A másik fele a dolognak, hogy ez a pénzesdi az esetek 95%-ában nem skill, hanem ismeretség kérdése...

Running
4-5 embert támogatni, összerakni sokkal olcsóbb, mint egy 12-15 fõs klánt amely conqest-ezik. Ennyi kb. Pénzrõl szól ez a történet is, nem másról. Legalábbis egy bizonyos szint fölött.

dronkZero
Aki BF-et infantryzik, az már "top csapat" nem is lehet. Kölcsönösen kizárja egymást a két dolog.

Infantrizni létszámhiányban szokás... Azt lehet 5v5 is, nem kell hozzá 10-12 ember.

Running
Ha a béta fogalmával is annyira tisztában vagy mint a ping fogalmával, akkor tényleg jobb lenne, ha játék helyett jógáznál inkább egyet. Szerintem.<#hehe>

Running
Nyilván úgy értette, hogy a top csapatok nagy része marad a játék inf vonalánál. Ami nem meglepõ. Bf2-ben is jóval több inf csapat volt, mint conquestes.

dronkZero
Ja, jogod van hozzá. A kérdés az, hogy érdemes-e? Egyelõre úgy áll a helyzet, hogy jobban tetted volna, ha csendben maradsz...

s0n1c
én pl. nem jógázom! :F
mNzJean
"Bari szerint a nagy csapatok nem fognak jármûvezni"

Ezt ugye ti sem gondoltátok komolyan ?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Nincs jóga!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

0Fritz0
Természetesen mindenkinek van joga jógázni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Két tök egyforma gépen se biztos hogy egyformán fut.Errõl már volt szó.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

morphologu
ide figyel te engem ne zavarj sehova, tisztában vagyok a beta fogalmával tudtommal mindenkinek jóga van véleményt nyilvánítani. <#mf1>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Yan
jaaa, hogy a pingre panaszkodik 😄D
örülnék 5-7-nek 😉

&#165; xfire: kistekila

Yan
érdekes, hasonló konfigon (6000+),
1680*1050, low-med, ~35-40, keményebb csatáknál ~25 fps.

&#165; xfire: kistekila

dronkZero
5-7 _pinggel_ megy? Mármint 1024x768-ban 5-7 ezredmásodperc az adatforgalom ideje oda-vissza a szerver és a géped közt? És ez a két információ konkrétan hogyan is függ össze?

Esetleg olyan szavakat használsz, aminek nem ismered a jelentését?

nandorb
bammeg tudod a szo jelenteset hogy BETA nem vegleges? huzzal innet el meg megnem tanulsz ertelmezni dolgokat!!!

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

1. olvass kicsit vissza
2. asszonykámnak hasonló gépe van mint neked és neki átlag 40fps körül mozog (med beállításokkal, bloom off)

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

morphologu
Ez egy fos, úgy szaggat hogy alig lehet vele játszani lowon 1024x768-ban 5-7 pinggel mennyen ez nevetséges. Az ember így vegye meg.<#falbav><#ticking>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Ez így gáz pedig az assault játék stílus a kedvencem.
BF azért BF, hogy jármû is legyen benne.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Hi!
Valaki küldene egy béta kulcsot.
Elöre is köszönöm.
Svindler
Köszi a tippeket! Sajna próbáltam minden configot, oda vissza állítottam de nem mükszik sehogysem sajna :S . Mivel Beers-nek hasonló gondja van vékhatõleg tényleg a béta verzió okozza a fejfájást 😊 .

Beers még igen és ha minden igaz BC2 hoz majd egy kis változást 😊 .

PT-6| Rodat

dronkZero
Én meg azt nem, ha egy effektíve jármûvekre _alapuló_ játékból kivesszük a jármûveket. Mintha NFS-t akarnál infantryzni. Vagy Lock-On-t.

Ellenben pl kedvencem a saját tank elõl bujkáló gyalogosok nyakon szurkálása.

És _nem_, én abszolúte nem szeretek jármûvet vezetni, csak akkor viszem, ha üresen áll, és senki nem akar beszállni. Nem azért kell a jármú, hogy a seggem védve legyen. Azért kell, mert fíling. Még ha nyakon is lõ.

Beers
Te még élsz? 😊

Ha megnyugtat, nekem fel sem ismeri a logitech joy-t a játék!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Maak
szvsz azt senki nem szeresse, dehat kemeny az elet <#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

A 2 gamét ne hasonlítsuk össze sztem, én speciál nemszeretem ha nyakonlõ 1 tank.
DummyBoy
Állítsd középre xD Én ezt szoktam ...

Mellesleg ezt remélem kijavítják a véglegesre ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

dronkZero
Ehh, infantry... A faszé' van úgy oda érte mindenki? Ha infantrizni akarnék, akkor mennék láma kodozni, basszus.

Mindegy, ízlések és pofonok...

Running
dronkZero
A fordított irányítás azért lehet, mert nem mindegy, hogy merre húztad. Csak azt írja, hogy X- vagy Y-tengely, azt nem, hogy pozitív vagy negatív, viszont számít. (BF2 még kiírta, hogy "Joy0 Axis0 +")
Szal ha a "Turn left"-re jobbra húzod a joyt, akkor is úgy tûnik, mintha jó lenne, meg berakja az ellentétét automatice "Turn right"-ra, de a játékban pont fordítva fog mûködni. Definiáld újra, és figyelj az irányokra!

A másik problémára nincs tippem. Talán annyi, hogy állítsd a gázkart a gyalogos beállításoknál mondjuk a spottolásra, az amúgy sem baj, ha folyamatosan megy... 😊