Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
-on? <#banplz>#banplz>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
amúgy meg szopkiaf*szom hogy elbasztam egy órát az életembõl miattad <#mf1>#mf1>
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Per Aspera Ad Inferi.
Kerestem a tesitanár elsõ Bf2-es hozzászólását, de nem találtam....
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Átírtam 5-re, most már mennie kéne. Érdekes, h a sound quality mediumon volt...
Kösz Lunatic!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
de néz át valamilyen .ini fájlt, s keress ilyen sort...
SoundSystemSize=2 is Hi-Fi
a többi....
SoundSystemSize=1 is Small Speakers
SoundSystemSize=3 is for Home Cinema
SoundSystemSize=4 is for Headphones
SoundSystemSize=5 is "War Tapes"
talán ha átírod, megmarad.....
Xbox Live: Lunatic HUN
2. 5.1-em van, mi a rákért teszi hifire alapból?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
de gondolom van olyan a DICE-nak hogy aki pl. eleri a 15-os rankot a beta vegeig az megkapja ingyen a gamet😊
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ezért fõ gond a c4...😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
itt pedig azt, hogy az általad készített fényképeken is
látszódjon a pillanatnyi fps :
kb ennyi az egész.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A hangot is átállítottam a lentebb ajánlott video szerint,ez is remek lett,durva egy játék szerintem hozta a szintet...D😞2142-t leteszem😄)
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
-tRs-Landor
Xbox Live: Lunatic HUN
Ugye alapvetõen az ember nem fejleszt gépet, amíg semmi szükségét nem érzi. A BF-ek meg max grafikán jellemzõen erõforrás-igényesek, fõleg a többi játékhoz képest. Szerencsére jól skálázhatóak, minimum grafikán egy átlag gépen jól szoktak futni.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Fõleg hogy Server-eket is csak az EA-tól lehet majd bérelni?
Az hogy BF-ben kinek mi jön be, inf vagy conquest, az magánügy ...
Az is igaz, hogy hiába butítjuk hülyére, akkor is jobb lesz mint a többi ilyesfajta játék, és elkerülendõ a flémet, nem fogok neveket mondani mint pl a kódok vagy a csé ... <#hehe>#hehe>
De nem túlzás mág egy kicsit azon veszekedni hogy a 10-ik jubileumi nagy BC2 LAN partin inf legyen van conquest?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"