Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
bal ALT bombal...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

schrank
Hangos Chat <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

zotya10002
?A h és c gombal:-))?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

schrank
hc

Lunatic83
írd le azt a hosszú szöveget, talán abból kiderül majd.....

Xbox Live: Lunatic HUN

De az Xbox-os topicban megkérdezted? (nem kérdezted,mert megnéztem...)

ITT írd le a bajodat...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

de tényleg nem tud senki segíteni máshol sajnos nem találok 😞
Lazarus
nandorb
HBD

TDC Geronimo
Jut eszembe tegnap játékba megkérdezte valaki hogy melyik gombbal kell zoomolni sniperrel :d Képet nem tudtam csinálni, mert hamar eltûnt a chat 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

zotya10002
Hangos chat melyik gombal?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

dronkZero
Alig van olyan állításod ebben a szösszenetben, ami megállja a helyét. De azért nem haragszunk...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Smithwarden
Es miert is hasonlitott a BC1 a cod-hoz..?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

schrank
tatabányára ért a hóvihar , pesti panelpatkányok kössétek föl a gatyátokat <#taps>

schrank
-on? <#banplz>

ez a bf meg sem nyikkanna 64-es mèrtü pàlyàkon. Ami a hàttèrbe làtszik , az mint egy kèp funkcionàl. Ha az körbejàrhatò lenne , akkor biz megmozgatnà a videokàrtyàd. Az egèsz rombolhatò környezet a video memòriàba èpül ami betöltèskor a szerver közli az èppen aktuàlis terepet. Ha megnèznèd a BF2 szerkezetèt , a jàtèkot felkèszìtettèk 128 jàtèkos mòdra, de sose lett , mert egyszerüen nem megy. Igyis sztem hatalmas elörelèpès a grafikai megjelenèsbe a BFBC2. Privàt vèlemènyem mondjuk nekem is a BF legyen egy jàrmüves gèm , de ezt màr a vietnàmnàl elbasztàk , de a piac diktàl , a jàtèkosok meg grafikàra hokiznak.

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

JethroHUN
írj a konzolos fórumra, nem biztos h itt mindenkinak van boxa

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
BF2 óta nem nagyon BF-es. 2142 az még talán. De a bad compnay 1 is inkább cod szériához hasonlított, persze csak konzolon, ez is cod6nak akartak ellenfelt csinálni. De azért sztem nem rossz gém

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

kérlek segítsetek nagyon ki szeretném próbálni a játékot te nem tudom boxon segítsetek
schrank
NEM EZ AZ ELSÕ DE EZ ÍGY MOST STÍLUSOS <#vigyor5>
amúgy meg szopkiaf*szom hogy elbasztam egy órát az életembõl miattad <#mf1>

SubZero911
Na igen, ez a Bf már sosem lesz az a Bf. Sajnos....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

RatBaG
ennélmárcsakazlettvolnaszebbhaígyírodlemibántjaapicilelked <#bdead>

Per Aspera Ad Inferi.

Tommy093
Hali ! Valakinek nemlenne egy fölös betakulcsa?

88GTX 2G E8500

SubZero911
Azért jó ez a topic. Mintha mindenki átteleportált volna 2005-bõl.... <#rolleyes>

Kerestem a tesitanár elsõ Bf2-es hozzászólását, de nem találtam....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

zzeN
Ja, átállítottam menüben azt jó van😄.
Átírtam 5-re, most már mennie kéne. Érdekes, h a sound quality mediumon volt...

Kösz Lunatic!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

valaki segítsen léccives xboxon hogy kell belépni mert én nem tudok letöltöttem az xboxon bejelentkeztem letöltöttem elindítom és amikor a multiplayerbe bármibe bele megyek akkor kiírja hogy concect és utánna egy hosszabb szöveget valami profil van benne de nem enged be mi lehet a baj?:/
<#eljen> <#wave>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Danke schön!

Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993

Írásvédetté tetted a fájlt miután átállítottad, átírtad ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Lunatic83
boxon nem ment semmilyen beállítást, minden játék elõtt át kell állítani mindent.... pc-n is így van valószínûleg....

de néz át valamilyen .ini fájlt, s keress ilyen sort...

SoundSystemSize=2 is Hi-Fi

a többi....
SoundSystemSize=1 is Small Speakers
SoundSystemSize=3 is for Home Cinema
SoundSystemSize=4 is for Headphones
SoundSystemSize=5 is "War Tapes"

talán ha átírod, megmarad.....

zzeN
1. Átállítom, és visszavált hifire egy idõ múlva(?).
2. 5.1-em van, mi a rákért teszi hifire alapból?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Smithwarden
A "war tapes" hangokat meglepo modon az opcioknal alul, a hangoknal tudod atallitani.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

nandorb
lol,nemtom mikoze van a rankhoz...

de gondolom van olyan a DICE-nak hogy aki pl. eleri a 15-os rankot a beta vegeig az megkapja ingyen a gamet😊

schrank
két megállót mész a 13-sal aztán pár perc várakozás után át tudsz szállni a 14-esre <#hehe>

nandorb
ja hogy ez a szakmad,meg tanarkodas melett😊

tobias88
Ezt hol kell átállítani?
schrank

<#mf1>

nandorb
hogy lehet elerni a 14-es rankot mert lattam csavot epp az elobb olyannal😊

schrank
jaaa de én low-on tolom ott meg alapból false-nek van írva vagy én nézek rossz adatokat ?!

Én mondtam hogy ez nem pc-s battlefield,bc1-ben konzolon is a fõ mód a rush volt,nemhiába van ez a beta-ban is...😊

Ezért fõ gond a c4...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

itt beállítod hogy a képernyõ melyik sarkába szeretnéd az fps-t megjeleníteni :

itt pedig azt, hogy az általad készített fényképeken is
látszódjon a pillanatnyi fps :

kb ennyi az egész.

TDC Geronimo
Hát igen, egyes conquest mapok a rush map harmadai kb hát nemkicsit kapjákbeafaszomat. Kíváncsi vagyok, hogy ez játék közbe hogyan fog érzõdni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

SpeedXHUN
Nah levettem a bloomot,érdekes egybõl megy max felbontáson szépen😄😄

A hangot is átállítottam a lentebb ajánlott video szerint,ez is remek lett,durva egy játék szerintem hozta a szintet...D😞2142-t leteszem😄)

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

jé tényleg! 😄 lehet licitálni a 10k-ra 😄

-tRs-Landor

na igen. ezek a hangok kurvajók. nagyon átadják az egészet

Lunatic83
jaja, s a kiteljesedéshez nem árt a hangot, "War Tape" típusra állítani!

Running
Meg is válaszoltátok magatoknak a problémát. A rombolhatóság miatt kisebb a pálya és kevesebb a játékos szám. Ha kivennék simán menne nagyban minden. Lehet választani, vagy rombolhatóság és kicsi pályák kevesebb ember, vagy Bf2. Jelenleg ez van, akár szimpi akár nem.

dronkZero
Új gépre nem vonatkozik. Nyilván zsírúj, fasza gépen jól fut. Csak nem jellemzõ az egybeesése a BF megjelenésnek és a gépvásárlásnak. Általában az elõbbi váltja ki az utóbbit. 😄

Ugye alapvetõen az ember nem fejleszt gépet, amíg semmi szükségét nem érzi. A BF-ek meg max grafikán jellemzõen erõforrás-igényesek, fõleg a többi játékhoz képest. Szerencsére jól skálázhatóak, minimum grafikán egy átlag gépen jól szoktak futni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

DummyBoy
Tetszik ez a LAN-os vita ... lesz egyáltalán ebben a gameban LAN mód?

Fõleg hogy Server-eket is csak az EA-tól lehet majd bérelni?

Az hogy BF-ben kinek mi jön be, inf vagy conquest, az magánügy ...

Az is igaz, hogy hiába butítjuk hülyére, akkor is jobb lesz mint a többi ilyesfajta játék, és elkerülendõ a flémet, nem fogok neveket mondani mint pl a kódok vagy a csé ... <#hehe>

De nem túlzás mág egy kicsit azon veszekedni hogy a 10-ik jubileumi nagy BC2 LAN partin inf legyen van conquest?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én régóta vártam egy olyan játékot ahol ilyen a rombolhatóság és nem is kell hozzá nagy gép. Ez adja át az igazi háborús hangulatot... Bemész fedezék mögé, de simán kilövik a fedezéked azt meghalsz / túléled... az is utal valamire ha full kopasz a táj mert minden romokban hever 😄