Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balvin
dokumentomoknál a bfbc2 mappában a settings.ini-ben átírod false-ra.

amugy megint jött egy email betakulccsal, nem tudok vele mit kezdeni, a leggyorsabbé: 6XFJ-CEA9-XV8M-DVHK

schrank
hogyan köll ?!

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ne ijesztgess már,most vettem a gépem karácsonykor,és faján fut rajta,nem sikerült még megnéznem hány fps-el fut,de nem vettem idáig észre hogy akadna...
jah,ha már fps:fraps-et hogy a ganéjba kell beállítani hogy lássam az fps-et játék közben?

Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993

dronkZero
Nekem is elsõ dolgom volt kikapcsolni a bloomot.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

és így is túl sok az "effekt".

..öregszel Kosi <#hehe>

-tRs-Landor

koschwarz
az kizárt dolog mert nem tudom <#miaz>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
jót lehet vele favágni...<#whatever>

dronkZero
Textúrák úgyis csak medium szintig vannak a bétában, nincs benne a high.

koschwarz
hmm, meg sem néztem hogy futna max grafikán, a mediumra állította be alapból, amit levettem low-ra rögtön. és így is túl sok az "effekt".

schrank
azt sem értem mi a k*rva anyjuknak tették be kezdésnek a mobil AA-t amikor 2 pályarésszel késõbb lesz csak heli <#banplz>

Krinyo
mekkora gigapoén 😄

koschwarz
ja tényleg, EGY tank <#hehe><#hehe><#hehe>

dronkZero
Na ezaz. BF jellemzõen úgy mûködik, hogy kiadáskor full minimum grafika, aztán úgyis eltart addig, hogy felfejleszjük hozzá a gépeinket. Így volt ez '42-vel, Vietnámmal, BF2vel. Most sem sértõdök meg rajta, hogy minimum grafikán kell játszanom, mert még így is összehasonlíthatatlanul szebb a BF2höz képest.

Aki meg a grafikára rejszol, annak ott a kod.

Nekem a Songhua volt az egyik kedvencem, sajnos annyira népszerûtlen volt, hogy alig tudtam rajta játszani. Taktikus map, sok jármûvel.
A Highway Tarpa vagy mi a szösz jobban tetszett volna a sok tankkal, de nem bírták ki, hogy ne csesszék el egy repcsivel...

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

dronkZero
" Szerintetek egy 3x-5x nagyobb pályán tele objektummal meg 64 játékossal mit eredményezne?"

Nemtom feltûnt-e, de azok az objektumok _így_is_ léteznek, az a pályarész _ott_van_. Az, hogy nem bejárható, az egy Paint szintû munkafázis kérdése a pályaszerkesztõben. Ugyanennyi lenne bejárhatóvá tenni. Semmivel sem enne több erõforrást, csak közel lehetne menni hozzá.

Részemrõl a 64 pléjer nem hiányzik, azt a sávszélt felõlem megeheti a fizika meg a rombolható terep. De _ennek_ a konkvesztnek semmi értelme, ez is rush, csak nincs kijelölt támadó/védõ oldal...

schrank
5 éves a bf2 hová a f*szomba várjunk , vagy ez az unokáink sem fogják látni c. mûsor ?
nem kellene csilli-villi díszbuti grafika amit senki nem fog használni és máris no problemo lett volna , aki megveszi ugy sem azért vette idáig sem mert hogy nézett ki ...

dronkZero
Mármint ezt hiszed. Te.

Nehogymá' azt, amit egy szexbox elvisz, az 5x izmosabb gépem is csak ugyanúgy tudja! Emellett kb 10 éve lehet 32v32-et játszani, a netkapcsolat _tíz_éve_ elég hozzá.

Running
32 embernél meg 1/3 pályákon jelenleg is össze szarja magát a legtöbb gép, meg szerver, meg net. Szerintetek egy 3x-5x nagyobb pályán tele objektummal meg 64 játékossal mit eredményezne? 5 fps egy mostani csúcs gépen, meg gigamega lagot. Az átlag és alatti gépeket meg hagyjuk, szal türelem pár év, és minden rendben lesz.

mind1 Zero én csak jót akarok, remélem az új game hoz magával egy jó nagy vérfrissítést, és vagy csatlakozol, vagy maradsz otthon játszani...de pl: jól mutatna egy 7TH csapat a lanon ,)
schrank
"tankok" <#hehe>

Beers
Legalább a sör hideg volt 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

koschwarz
<#integet2>

koschwarz
én sosem voltam egy jármûves a bf2-ben sem, de a bétában valóban röhej, hogy van két útvonal, amin haladhatnak a tankok, egymástól pár méterre. a jármûvekkel nincs is meg az a félistenség, mint korábban, egy pillanat alatt szétkaphatók.

Köszi a segitséget
Running
Azt is meg kéne érteni, hogy amit elképzeltek egyelõre se a gépetek, se a netkapcsolatatok, se a szerverek nem képesek érdemben futtatni. 2-3 év múlva valszeg ezek megvalósulnak, addig meg marad egy felvezetõ BC2.

koschwarz

Stipi-stopi, ment privi.
Running
A népligetesre pl kínlódva és könyörögve jött össze a 8 csapat, ezt tegyük hozzá. ÉS, sak azért mûködött, mert a CSÉ mellé beszorították a Bf-eseket is. Világos volt, h több lannak nincs is értelme ilyen formában, nem is volt.

Van egy fölös BETA kulcsom,akinek kell ír pü.-t.

Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993

schrank
ennek a játéknak eddig a jármûvek voltak az aduásza , ha nektek bejön egy butított gnóm bf mint amilyen a bf2-ben is az infratyi mod akkor egészségetekre(persze kikötések lesznek hogy ezt nem éri használni meg azt nem éri használni ...) <#levele>

dronkZero
LAN az egy dolog. De arra nem építek csapatot, hogy évente lesz _talán_ 2-3 LAN. (De inkább csak 2-3 évenként 1...) Egyébként felhívnám rá a figyelmed, hogy a legelsõ BF2 LAN is, meg a Népligetes is 8v8 _conquest_ volt.

Éppen ezt akartam írni,hogy gyakorlatilag a legtöbb pálya a "rush"-ra jó szinte csak.A #9850 és az 52 is gyakorlatilag egy "csík".Nincs a pályának szélessége,csak elõre lehet menni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Running
bf2 16-os pályák voltak ekkorák. Nem tudom ezek a képek hivatalosak e, és azt sem lesznek e nagyobb conquest mapok, szerintem nem, de ez magán vélemény.

Szerintem amit ti vártok, meg én is kicsit, (64 ember, 64-es pályák, repülõ meg minden) az majd csak 2011-2012 körül lesz várható a Battlefield 3-ban. Így van értelme az egész cécónak.

Ok Zero! Egy ilyen vitába nem megyek bele. Mindkettõnknek más a célja ezzel a játékkal, mindketten más módját szeretjük játszani. Csak ezzel a hozzáállással a büdös életbe nem fogsz eljönni egy lanra. (-1 magyar csapat) Évi 2-3 rendezvény van magyarországon ahová belehetne vinni a gamét, 15-20 csapat tudna élõbe versenyezni. Remélem lesznek azért magyar csapatok akiket ez mozgatna. Ha nem, akkor marad külföld ahol ez a téma nem is kérdés.

Jean! Biztos lesznek nagy csapatok akik conq-al is fogják tolni, de a versenyjáték tuti az infantry lesz lanok szembpontjából is, márpedig az a fontos szempont a "nagy" csapatoknál.
schrank
mi az hogy 16-os ? a bf2 16-os méretût jelenti vagy csak 16-an lehet nyomni ? ebben a buzirassban meg 32 nyomorgunk egy utcasarkon !

Running
Persze lehet lesz nagyobb is, vagy nagyobb pályaméretek, de csodálkoznék rajta.

Van valakinek felesleges béta kulcsa?
Elöre is köszi
0Fritz0
Aprajafalva Online

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
Ezek mind conquest térkép méretek. Nekem 16-osoknak tûnnek. Tipikusan 5 zászlóval.

schrank
ez azért nem kicsi ha tényleg a sípályától a kikötõig tart, de azért ne egy vonalba rakják már le a flagokat b+

dronkZero
Ezt. Nem. Mondod. Komolyan.

Running

Running

schrank
ja a map közepén lévõ kismapon de ott is csak az attakereknek ez a bf egy szégyen és gyalázat ...

Running

Running
Tipikus 16-os pálya. 5 zászlóval:

Szintén ua:

Szintén ua:

Szintén ua:

schrank
össze tudtad hasonlítani ezzel a rassos mérettel hogy ahhoz képest mekkora lesz ? mert ilyen p*csa mapokra felesleges is az apacs rombolható környezetes cod meg engem nem érdekel ...

koschwarz
de hát van vodnik!!! transzportkirálykodhatsz <#bohoc>

Running
Képekbõl kiindulva kb ilyen bf2 16-os 32-es pályaméretek közé saccolnám, de persze ez nem tuti.

Running
Bf3-ra talán megkapod, talán... de jelenleg a 32 fõt is nyögvenyelõsen bírják el a szerverek meg a kliensek.