Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boron Power
Jó, akkor no c4 és ennyi.

Így akkor nem lehet vita.

dronkZero
1. No C4. Azt csak buzik csinálják.
2. Sztem ez viszont abszolút rendben van. Mi a tökömnek az összedönthetõ ház, ha nem ér összedönteni? Másrészt picsába minden háziszabállyal, több problémát generál, mint amennyit megold: pl egyszer véletlenül összedõl úgy, hogy csak harcoltunk benne, nem szándékosan romboljuk le, és akkor már jön az óvás, hogy olyat nem ér. Másrészt láttam már olyat is, hogy egy súlyosan szétlõtt ház _nem_ robbanástól dõlt össze, hanem az utolsó lökést _kézifegyver_ adta meg neki.
3. Elég sok HP-ja van, idõ szétlõni. Meg nehéz is. Sztem nyugodtan ezt is...
4. Ne faszkodjunk máááár!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

mNzJean
Pont pár napja mondtam valakinek TS-n ,hogy ha nem bántanák a sebzést nekem már így is megfelelne.Nem azt mondom ,hogy így fasza , de nem annyira szar mint sokan írják.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Álló helyzetben lövöldöztem rá egy xm8-al. Eltalálni biztos eltaláltam, mert szinte majd minden egyes lövés után megrándult az enemy teste, ami ugye akkor van ha találatot kap valaki. Viszont a szerver az istennek sem akarta fejlövésnek regisztrálni, pedig más nem lehetett mivel csak a feje látszódott ki a fedezék mögül.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Ezzel nem értek egyet, adja a nozoom is, kombinálva a kettõt mindig a helyzetnek megfelelõt használva eredményes lesz a lövés 😊
Boron Power
Ezek szerint jellemzõen pubolsz. Jó néhány cod4-es mapon meg lehet csinálni azt, hogy egyik kezdõrõl átlõsz gl-el a másikra. Na most ezt haverokkal meg is csináltuk oktató szándékkal egy olyan szerveren, ahol még nem volt tiltva. Minden kör elején max. 1-2 ember szabadult ki kezdõrõl.

Másnap hála Isten letiltották õk is a gl-t. Talán ebbõl látható, miért nem engedik sok helyen. És én elvbõl sem fogom használni, mert a pofám égne tõle (cod4-ben, BC2-ben elég jól meg van oldva a sebzése). Inkább célzok és lelövöm ha tudom, ha meg nem, akkor õ volt a jobb.

valaki mondhatna egy olyan szervert ahol honfitársakkal tudok csapatjátékot játszani mert ettõl a sok egyszemélyes hadsereglámából már kezd qrvár@ elegem lenni...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

ViniSoundz
Én egyet értek gyuszópapával. Lelõ gl-el? lõdd le te is. Játék része. Évek óta codozok bár én inkább a 2vel, de most tényleg ezek a tiltások annyira "magyarosak", annyira jellemzõ.

Ennyi erõvel, legyen vizipisztoly. Egyáltalán nem rontaná el szerintem a játékmenetet a gl, inkább nem tudod 100%-ig kiélvezni a gémet a tiltások miatt, mert csak másodpercenként 1 golyót lõhecc ki a csak xy puskával és várd meg míg ez meg az van, meg ne rássolj, meg ne kempelj, meg ne ugrálj soakt, mer bann meg kick meg láma meg a satöbbi 😊

Komooooly 😊 Szerintem tök jó a gl szívesen használnám, de hát akkor nem tudok magyar szervereken jáccani mert a fent említett meglepit kapom. Hát ez van. Így jártam. 😊
Running
c4 tiltott, azt úgy is javítják, minden más szabad.

Ez meg ki a pics@? Kõmíves Kelemen felesége csiparuhába öltöztetve???

<#hehe><#hehe><#hehe><#idiota><#banplz>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

dronkZero
Valószínû életcsomagon ült... Mivel lõtted? Zúmolva? Térdelve? Térdelés és zúm nélkül _EXTRÉM_ pontatlanok a fegyverek. Gyakorlatilag úgy nem is érdemes megnyomni a bal gombot, szinte biztos, hogy nem fog találni...

Boron Power
Jó lenne, de a szabályokat estleg már itt kialakíthatnánk, mert voltak kisebb nézeteltérések, amiket megelõzhetnénk.

Pl.
- C4 alapból tiltva a pontok ellen(sztem ez egyértelmû)
- Kérdés viszont, hogy a szétlõhetõ házakban lévõ pontokat tankokkal, uavval, gl-el össze szabad-e dönteni?
- Magát a pontot ki lehessen-e lõni?
- És felmerült a GL használat kérdése is

Nick: KL_atya

Azért az túlzás, hogy jó a hitbox, elég érdekesen számolja a szerver idõnként a találatokat. Volt olyan eset, hogy pár méterre álltam az ellenségtõl, gyakorlatilag csak a feje látszódott ki a fedezék mögül. Szép nyugisan elkezdtem pontozgatni a fejét, de még így is kellett bele majdnem egy egész tár mire megadta magát. Pedig a fejét ért találatoktól gyak rögtön el kellett volna hasalnia. Szóval vannak érdekes dolgok. Mindennek ellenére ez egy baromi jó játék, már a jelenlegi formájában is. A magam részérõl már várom a teljes játékot.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

dronkZero
Nem kéne csinálni ma is egy magyar össznépi publikolást?

Boron Power
Igen, és ezért is csodálkozom egyelõre a BC2-n, hogy még célozni kell, jó a hitbox, gyenge a gl., a bétában az unlockok még nem tették tragikussá a játékot(kivéve talán a c4, de azt is javítják). Kellemes meglepetés idáig.

Beers
ott a pont

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

DummyBoy
Nem tudom, egyszer talán magyaroszág népe megérti, hogy teljesen mindegy mirõl beszélünk, játékok, hw-ek, tökmindegy, drága kis hazánk népe qrvára nem célközönség senki számára.

A lényeg a bevétel. Ha a 200 magyar BF játékos hisztizik, míg a sokmillió láma kodosnak így kell akkor rábaszunk ... De nagyon.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Lamellus

-tRs-Raymond

dronkZero
Egérlaggról tudnak, elvileg javítják. A spottolás rejtelmeit meg ismerd meg, és máris te is "csíterré" válsz... Alapból q, nyomkodd szorgalmasan!

zzeN
Grenade Launcher.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Mi az a gl?

Boron Power
Ja és példálózól az amcsi szerverekkel...

Jól látod, cod4-tõl valóban az amerikai, hamburgerzabáló, készségekkel gyengén megáldott csemetéknek fejlesztik a játékot, mert õk vannak rohadt sokan. Nyilván nem játszott volna és nem vette volna meg, ha ilyen faxságok nem kerülnek bele, mert akkor maponként max 2 fraggel fröcsögött volna a monitor elõtt, hogy biztos mindenki csaló.

Boron Power
Gyuszopapa a tiltások még cod4-ben pont a béna hülyegyerekek ellen voltak!

Az olyanok ellen, akik nem voltak képesek máshogy fraget szerezni, mint, hogy felment egy szerverre, beállított magának két elsõdleges fegyvert, persze mindkettõt gl-el és küldte a másik kezdõre rögtön spawnoláskor. Meg a szintén tudást nem igénylõ last stand, martyr p90 és társai.

Hozzászólásodból ítélve csak pubolsz, ahol a legalja, söpredék pubokon elmentek ezek, de a szinvonalas helyeken promod, vagy pam volt, kiszûrve a "pistikének legyen sikerélménye" típusú perkeket.

Itt Bc2-ben egyelõre nem akkora gáz a gl, ha marad ekkora a sebzése és hatóköre, akkor nem lesz zavaró sztem.

pIIrash
Már látom elõre, hogy az újabb rinyát. Aki eddig sem tudott lõni az ezután sem fog. Aki tudott, annak szerintem mind1, hogy változtatnak-e a fegyverek sebzésén. Aki eddig sírt, hogy lelövik 5 golyóval, majd sírhat, hogy most meglesz 2-vel is. <#wink>
A késes mizériát gondolom nem javítják. Akár maradhatna is, de akkor legalább tartson 1.2, 1.5* ennyi ideig.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

spotolj te is sokat és akkor...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

"A másik meg a fulcheaterek akik kiszednek a fákon épületenkeresztül meg mindenen keresztül" ezt te sem gondolod komolyan 😄😄😄😄😄
Carloska
szívesen vegyél fel buddy listre aláirásomban a nick 😄

Még a pályával nem is lenne para ..engem az zavar hogy joy-paddal tolom a játékot , mert egérrel irányít6atlaul lagol ..(erre van valami megoldás?).
A másik meg a fulcheaterek akik kiszednek a fákon épületenkeresztül meg mindenen keresztül ..bánt 1 picit hogy még csak a béta de csalók már bõven akadnak.....vagy nagyon jó jétékosok és én vagyok béna m de olyan mindha tudnák hogy hol fogok kijönni(ráadásul ilyen top nulla rangos noname arcok).....mind1........(tegnap HUN_Carlos és társainak köszönöm a jó csatákat. sikerül lv7 re lépnem)

BC2 :(HUN) Buffalo Vendel

Az nagyon.Mert én már unom ezt a pályát meg a szaggatást meg a hülyéket.<#idiota>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hja,ranklistát nézte valaki? Azért az mennyire beteg hogy a beta alig van kint 10 napja és van akinek majdnem 7 napnyi tiszta játékideje van?<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Azért a Cod 50 négyzetméteres pályáin egészen más gl-ezni mint itt... Arról nem beszélve hogy itt még jó esélyel el is lehet futni a gl elõl,nincs nagy hatótere (max 1-2m) és lassabban ér célba mint a codban.
Ez idáig semmi gondom nem volt vele,rengetegszer éltem túl fedezékbe vetõdéssel vagy mert nemtudott mellémlõni a paraszt...Szemben a coddal ahol a plökk hangjától számított 1tized másodpercen belül becsapódik az áldás 50-100 méteren belül,és 3-4 méteren belül pusztít.

Más. Ping kijelzõ lesz a játékon belül? Mert néha elég fura érzéseim vannak a pingekkel kapcsolatban...Pl mellbekéseltem egy pácienst továbbfutottam hátbalõtt utánna beadta hogy lekéseltem...😄
Meg valaki állt elöttem ráküldtem egy gránátot telibe...Betáraztam ráküldtem a másodikat az is telibe...Eltelt még 2 mp közben lövöldözött aztán nagykegyesen megadta nekem😄
Szóval van 1-2 érdekes pingü egyed,nemártana valami kijelzés hogy ugyan tünjön már fel nekik hogy mivan...😊

Mindenesetre a játékot továbbra is a gyenge fegyvererõ (tudom teljesben javítva lesz remélem is mindenki sír jogosan), és az 5-6db-os c4 pusztítás (remélem javítják) rontja,minden más oké rendesen teljes klánostúl jobban elvagyunk ezen az 1 szaros pályán mint a cod6-ban...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Már elnézést de ide áthozni a codos dolgokat hát röhögnöm kell,ott vannak tiltások béna hülyegyerekeknek,se gl,se marty,se ze se az.Akkor mi a fenének tették bele a fejlesztõk a játékba.Ez tipikus MAGYARORSZÁG codba felmegyek amcsi szerverekre nem azzal van tele a játék hogy no ez no az,és mégse mindenki gl-el szaladgál.Itt nállunk van ez a sírás csak,cod4-be is lelõttem 5 szõr egymásután a hülye admingyereket és ban,csak azért mert béna a játékhoz.Ugy látom hogy ide is áthozzátok a codos dolgokat.CODLEFIELD már így hívom a játékot.Fasza.<#falbav>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Olvastam hogy beindult ez a nagy infantry láz.Majd el ájultam mikor megláttam,mármint a szabályokat.No c4 és gl:haha akkor mi a fasznak a rombolható környezet maximum a léckerítést lehet szétlõnni kézifegyverekkel.Szinte ugyanez a cod csak nem kell neki atomerõmû.

Metalmilitiakid
megpróbáltam fel oktojálni a gépre a mirc et tök szép és jó 😄 de még nem is úgy néz ki mint a mirc faq képeken meg nincs nekem quakenet en belül random german , csak random DE, vagy US .... szal tök jó 😄 valaki majd help me pls

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Lazarus
Nem kell ahhoz OKJ-s képzés, elég ha egy kicsit utána gúglizol
schrank
azt ne mondd hogy te háztartásigép és videókártya-szerelõnek tanultál ?

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

dronkZero
Szüntesd meg a laikus státuszodat némi tanulással, és akkor el fogod tudni dönteni magad is...

Metalmilitiakid
onnan hogy én azt mondtam hogy Zero nak van igaza 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

schrank
és mink laikusok honnan tudjuk hogy melyikõtök hazudik ? <#vigyor5>

dronkZero
Jó, csak tudod...

"Ami a hàttèrbe làtszik , az mint egy kèp funkcionàl."

Ez nem igaz, 3D-s a "háttér" is, és rombolható részben.

"Ha az körbejàrhatò lenne , akkor biz megmozgatnà a videokàrtyàd."

Ugyanannyit eszik a videokártyából ha közel van, ha messze. Lodolást leszámítva. De ha ahhoz mész közel, akkor más butul le grafikailag, tehát teljesítményben mindegy.

"Az egèsz rombolhatò környezet a video memòriàba èpül"

Ez totál faszság... A geometria nem oda "épül".

Szal rendben van, hogy van véleményed, de ne a seggedbõl elõrántott állításokkal támaszd már alá!

schrank
és mi a f*sznak raktak be egy háztömbhöz apacsot ?! jjja már sejtem, ez a battlefield gulliver 2 ... <#hehe>

egyetértek baszki,kár volt beleszólnom 😊 egyébként béta meg nem is biztos még semmi , majd ha megjelent ..

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

TDC Geronimo
Magas*

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Magad neked még mindig, hogy ez a rush mód, ahol kevesebb a jármû mi?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ha esetleg valakinek szüksége van bétakulcsra mert még nincs nekiakkor dobjon 1 privátot. Összesen 1 darab van, az ötödik privát üzi viheti a kulcsot ! 😛

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

schrank
nem csak a pályaméretrõl van szó hanem hogy legalább kocsiból tehettek volna 2-2 db-ot ez így full infraty ...

Nandorb :thx.

dronkZero : ez egy reagálás volt úgy általában a mai délutánra , azoknak akik nagy pályákat szeretnének ,nem kötekedés. Egyébként mint játék tetszik , csak ez már nem BF 😊 ennyi ( de azért nem haragszok )

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

zotya10002
<#violent><#rinya>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Köszi szépen!!:-))

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

schrank

csak azért mert most volt a 80. születésnapja <#taps>