Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Sztem ez viszont abszolút rendben van. Mi a tökömnek az összedönthetõ ház, ha nem ér összedönteni? Másrészt picsába minden háziszabállyal, több problémát generál, mint amennyit megold: pl egyszer véletlenül összedõl úgy, hogy csak harcoltunk benne, nem szándékosan romboljuk le, és akkor már jön az óvás, hogy olyat nem ér. Másrészt láttam már olyat is, hogy egy súlyosan szétlõtt ház _nem_ robbanástól dõlt össze, hanem az utolsó lökést _kézifegyver_ adta meg neki.
3. Elég sok HP-ja van, idõ szétlõni. Meg nehéz is. Sztem nyugodtan ezt is...
4. Ne faszkodjunk máááár!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Másnap hála Isten letiltották õk is a gl-t. Talán ebbõl látható, miért nem engedik sok helyen. És én elvbõl sem fogom használni, mert a pofám égne tõle (cod4-ben, BC2-ben elég jól meg van oldva a sebzése). Inkább célzok és lelövöm ha tudom, ha meg nem, akkor õ volt a jobb.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ennyi erõvel, legyen vizipisztoly. Egyáltalán nem rontaná el szerintem a játékmenetet a gl, inkább nem tudod 100%-ig kiélvezni a gémet a tiltások miatt, mert csak másodpercenként 1 golyót lõhecc ki a csak xy puskával és várd meg míg ez meg az van, meg ne rássolj, meg ne kempelj, meg ne ugrálj soakt, mer bann meg kick meg láma meg a satöbbi 😊
Komooooly 😊 Szerintem tök jó a gl szívesen használnám, de hát akkor nem tudok magyar szervereken jáccani mert a fent említett meglepit kapom. Hát ez van. Így jártam. 😊
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Pl.
- C4 alapból tiltva a pontok ellen(sztem ez egyértelmû)
- Kérdés viszont, hogy a szétlõhetõ házakban lévõ pontokat tankokkal, uavval, gl-el össze szabad-e dönteni?
- Magát a pontot ki lehessen-e lõni?
- És felmerült a GL használat kérdése is
Nick: KL_atya
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A lényeg a bevétel. Ha a 200 magyar BF játékos hisztizik, míg a sokmillió láma kodosnak így kell akkor rábaszunk ... De nagyon.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Jól látod, cod4-tõl valóban az amerikai, hamburgerzabáló, készségekkel gyengén megáldott csemetéknek fejlesztik a játékot, mert õk vannak rohadt sokan. Nyilván nem játszott volna és nem vette volna meg, ha ilyen faxságok nem kerülnek bele, mert akkor maponként max 2 fraggel fröcsögött volna a monitor elõtt, hogy biztos mindenki csaló.
Az olyanok ellen, akik nem voltak képesek máshogy fraget szerezni, mint, hogy felment egy szerverre, beállított magának két elsõdleges fegyvert, persze mindkettõt gl-el és küldte a másik kezdõre rögtön spawnoláskor. Meg a szintén tudást nem igénylõ last stand, martyr p90 és társai.
Hozzászólásodból ítélve csak pubolsz, ahol a legalja, söpredék pubokon elmentek ezek, de a szinvonalas helyeken promod, vagy pam volt, kiszûrve a "pistikének legyen sikerélménye" típusú perkeket.
Itt Bc2-ben egyelõre nem akkora gáz a gl, ha marad ekkora a sebzése és hatóköre, akkor nem lesz zavaró sztem.
A késes mizériát gondolom nem javítják. Akár maradhatna is, de akkor legalább tartson 1.2, 1.5* ennyi ideig.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A másik meg a fulcheaterek akik kiszednek a fákon épületenkeresztül meg mindenen keresztül ..bánt 1 picit hogy még csak a béta de csalók már bõven akadnak.....vagy nagyon jó jétékosok és én vagyok béna m de olyan mindha tudnák hogy hol fogok kijönni(ráadásul ilyen top nulla rangos noname arcok).....mind1........(tegnap HUN_Carlos és társainak köszönöm a jó csatákat. sikerül lv7 re lépnem)
BC2 :(HUN) Buffalo Vendel
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ez idáig semmi gondom nem volt vele,rengetegszer éltem túl fedezékbe vetõdéssel vagy mert nemtudott mellémlõni a paraszt...Szemben a coddal ahol a plökk hangjától számított 1tized másodpercen belül becsapódik az áldás 50-100 méteren belül,és 3-4 méteren belül pusztít.
Más. Ping kijelzõ lesz a játékon belül? Mert néha elég fura érzéseim vannak a pingekkel kapcsolatban...Pl mellbekéseltem egy pácienst továbbfutottam hátbalõtt utánna beadta hogy lekéseltem...😄
Meg valaki állt elöttem ráküldtem egy gránátot telibe...Betáraztam ráküldtem a másodikat az is telibe...Eltelt még 2 mp közben lövöldözött aztán nagykegyesen megadta nekem😄
Szóval van 1-2 érdekes pingü egyed,nemártana valami kijelzés hogy ugyan tünjön már fel nekik hogy mivan...😊
Mindenesetre a játékot továbbra is a gyenge fegyvererõ (tudom teljesben javítva lesz remélem is mindenki sír jogosan), és az 5-6db-os c4 pusztítás (remélem javítják) rontja,minden más oké rendesen teljes klánostúl jobban elvagyunk ezen az 1 szaros pályán mint a cod6-ban...😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Ami a hàttèrbe làtszik , az mint egy kèp funkcionàl."
Ez nem igaz, 3D-s a "háttér" is, és rombolható részben.
"Ha az körbejàrhatò lenne , akkor biz megmozgatnà a videokàrtyàd."
Ugyanannyit eszik a videokártyából ha közel van, ha messze. Lodolást leszámítva. De ha ahhoz mész közel, akkor más butul le grafikailag, tehát teljesítményben mindegy.
"Az egèsz rombolhatò környezet a video memòriàba èpül"
Ez totál faszság... A geometria nem oda "épül".
Szal rendben van, hogy van véleményed, de ne a seggedbõl elõrántott állításokkal támaszd már alá!
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
dronkZero : ez egy reagálás volt úgy általában a mai délutánra , azoknak akik nagy pályákat szeretnének ,nem kötekedés. Egyébként mint játék tetszik , csak ez már nem BF 😊 ennyi ( de azért nem haragszok )
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//