Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Running
Tényleg nem vágom mire gondolsz. Semmi hátsó gondolatom nem volt. <#vigyor>
Egyébként tök értelmetlen a vita a szabályokkal kapcsoltban. Ha nem akartok anyázást meccsen és utána és a játék közben spionkodást is hanyagolni, akkor no c4 ládára oszt csoki. Minden más faszság és vitafokozó.
Akinek nem szórakoztató h rombolható a környezet és más ezt kihasználja, annak nem való ez a játék. Szerintem.

Hocsika
Szerintem ennek a játéknak pont az adja meg a különleges feeling-jét, hogy rombolható a dolgok 80-90%-a, vannak tankok, helik. Így kell igazán taktikusan játszani. Valahogy az infantry-t nem tudom nagyon elképzelni erre a mapra, vagy csak úgy, hogy az esetek 60%-ban a védõk sniperekbõl és medicekbõl állna... (ez csak az én elgondolásom...)

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

mNzJean
Köszönjük, leülhetsz...

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mesor
Na ez aztán sunyi volt... 😊
<#mf1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

BEAST
Boven eleg az a szabaly, hogy ne lehessen C4ezni a ladakat. A tobbi pedig inkabb szokas, vagy illem kerdese. (funwaron gondolom mindenkinek az a celja, hogy jol szorakozzon, es nem feltetlenul a masik karara.)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
gtfo :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kemelol
megolod a jatekot a buta szabalyaiddal hallo, nagyon korlatolt modon gondolkozol! :0(

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

BEAST
Nem ertek egyet. Miert hiszed azt, hogy alapvetoen a fegyvereketet kellene betiltani vagy korlatozni? Nagyon egyszeruen meg lehetne ezt oldani, ha valaki mar x-edik killjet csak ilyen modon szerzi akkor repul a serverrol. Ezt sajat servernel igy is ugy is megtenne a hazigazda. Mert az ilyen ember nem lesz eredmenyesebb (sem pontokban, se semmi masban) mint mas, csak egyszeruen idegesito, illuzio es hangulatrombolo az amit csinal.

Boron Power
Én viszont szeretném azt elkerülni, ami a legutóbbi 8v8-on volt, hogy átjött a srác a másik csapatból és nehezményezte (teljesen kultúráltan) a gl, illetve az rpg használatát közvetlen közelrõl. Erre mi nehezményeztük, hogy összedõlt két ház, úgy hogy embert sem láttunk.

Na ezeket nem szeretném, de talán senki sem.

Ha az a szabály, hogy pontra nincs c4 és más semmi, akkor ahhoz tartom magam én is, más is, aztán nem lesz senkiben rossz érzés egy ilyen war szerûség miatt.

dronkZero
Ne teremtsünk precedenst, lehetõleg.

Legközelebb már nem lesz vita, ha most bevezetünk valamit. "Ja, akkor no c4, no rpg, no házbombázás, mint a múltkor, oké?"

Aztán ez szép lassan rendszerré válik.

Na ezt nem szeretném.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Bevallom én is lõttem már rpg-vel emberre de nem azért mert direkt azokra vadásztam volna vele.Úgy történt hogy épp ki akartam lõnni vele a tankot mikor valaki megelõzõtt és kilõtte.Akkor pillantottam meg hogy mellete szalad valaki és elkezd rám lõnni,nem volt idõm fegyverváltásra és csak úgy feléje lõttem a rakétát és éppen eltaláltam vele.Úgyhogy ezt kérem enyhítõ körülményként figyelembe venni.Bocsánat.<#eplus2><#worship>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

dronkZero
Ha meghozol egy szabályt átgondolatlanul, anélkül, hogy egyáltalán számításba vennéd a szélsõséges és vitás eseteket, akkor többet ártasz, mint használsz.

Azért hozom fel ezeket az idióta kifogásokat már most, hogy ne utólag legyenek megemlítve, amikor már késõ, és a szabályt bevezettük.

Az lehet, hogy sokan buziznak ilyen idegesítõ játékstílussal, de ez még mindig elviselhetõbb, mint amikor a szabályokkal kezdenek el buzizni.

Bocs, lehet, hogy kicsit türelmetlen vagyok, de egyrészt sztem a BF2-t majdnem játszhatatlanná tette a világon teljesen elterjedt háziszabály (az, hogy nem ér lelõni a repülõt a földön).
Másrészt túl vagyok egy év L4D klánosdin, amit azért hagytunk abba ESL-en, mert top20-ban MINDEN EGYES KIBASZOTT MECCSET, amit mi nyertünk, megóvtak, valamilyen faszom idiótaságra hivatkozva.

Világéletemben az ilyen faszom túlszabályzás ellen voltam, és kicsit ki van a faszom, hogy ezt a játékot is el akarjátok baszni...

Boron Power
Te kben min izgattad fel így magad? 😊

Egy nagyon egyszerû kérdés felvetés volt, hogy egy ilyen fél public 8v8-at milyen feltételekkel toljunk. Te meg itt szanaszét pörgöd magadat.

dronkZero
Én úgy nézem, hogy össz-vissz három-négy ilyen elbaszott jogászpalántánk van, akik még a retyópapír használatát is paragrafusokba szednék...

BEAST
Ban, vagy toroljuk az EA accot, mi mas?

Amugy te is nagyon jol tudod, hogy nem az ilyen esetekre gondolok, de te tovabbra is sarkitod az egeszet. Nem a tankra meg stationary-re lovoldozo emberekre celzok, hanem azokra akik plusz ammoval raketavetovel es granatvetovel rohangalnak, megolnek egy-egy embert, es menekulnek amig ujra lohetnek. Rendkivul szorakoztato igy a jatek.

Me0w
A c4-es ladarobbantason kivul az osszes szabaly faszsag, ki fogja nezni meg betartatni? A tulszabalyzas hamarabb oli meg a jatekot, mint barmi mas.

Together we'll fly someday...

dronkZero
Milyen más megoldás van? Elõírod fegyverenként, hogy mi a valid célpont, mi nem az? Vagy hogy gondoltad? Nemigen lenne kedvem játék közben böngészni egy párszáz oldalas B(FBC2)tk-t...

És ha bevezeted, hogy RPG-vel emberre lõni nem ér, de valaki véletlenül tankra lövés közben megöli a gyógyító endzsit, akkor mi van?

Ez titanok harca leend.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dronkZero
Teljesen egyetértek.

BEAST
Jah tehat csak vegletek vannak, vagy kitiltjuk a fegyvert, vagy emberekre lovoldozunk meg melee tavolsagbol raketazunk... ertem en. Meg veletlenul se hasznaljuk a fegyvereket rendeltetesszeruen.

Aki csoretoltott raketa/vagy granatvetovel rohangal, es meg hatekony is vele, az szerintem tegye. A raketaveto lomha, a granatveto gyenge, es mindkettot maceras megtolteni. Szoval egyik sem tap kulonosebben, de mindkettovel letolt gatyaval alldogal az ember az ido nagyreszeben.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mNzJean
Nah , ez a házdöntés azért tényleg nem egyértelmü . Mi azért találtuk ki házi szabályként ,hogy ne döntsük rá egymásra az épületeket ,hogy nehezebb legyen pontról pontra jutni , és ezáltal szórakoztató izgalmas meccseket tolni. Nekem abban nincs semmi kihívás ,hogy felállunk a hegytetõre 5 en , rpg-vel , plussz 2 csipa mortarral , a tank meg 500 méterre szétszedi 3 perc alatt az épületet. Ez egy éles waron taktikának okés , de házimeccsen ahol a skill fejlesztése és a szórakozás az elsõdleges cél ott nem tartom jó dolognak.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Boron Power
Ööö itt most nem a rádöntésrõl beszéltem, igazából magára a pontra is vezetheted a tüzet. Egyedül talán az utolsó szakaszon nem lehet távolról lövetni a dobozokat.

De egyébként ezek a felvetések csak a mostani fun warhoz kapcsolódóan jöttek elõ, majd ha kijött a játék, CB-n ESL-en, akármilyen ligákban, LAN-okon úgyis lesznek szabályok. Tehát felesleges egymást basztatni, csak beszélgetünk.

dronkZero
"Engem csak az zavar amikor az emberek csore toltott raketa meg granatvetovel rohangalnak emberekre vadaszva..."

Ja látom. Hát akkor barátom, ez nem a te játékod.
Azt elárulod, hogy hogy oldanád meg, hogy kitiltsd az AT-t a játékból? Tankot mifasszal akarod kilõni? TOWval? Juj, de azzal is lehet emberre lõni!

BEAST
Meg szerencse, hogy leirtam, ezek szerint az olvasasra sincs idod.

dronkZero
Akkor esetleg le is írhatod, hogy mivel, mert sajnos a gondolatolvasás megtanulására eddig még nem jutott idõm.

dronkZero
De még mindig ott van az a tény, hogy a pálya során a NYOLC pontból kemény HÁROMRA lehet rádönteni az épületet. Most tényleg emiatt a három pont miatt vezessünk be egy háziszabályt, amibõl TUTI, hogy kibaszott nagy kurvaanyázások lennének?

(Ez még semmi, ami most itt van... Amikor egy kupaeredmény múlik majd egy véletlenül összedõlt házon, akkor lesz igazán cifra!)

BEAST
Nem tudom feltunt e, hogy nekem nem az epuletrombolassal van gondom...

Boron Power
jaja, azért mondtam, hogy most ez a helyzet

azert szamold bele azt is hogy a boxos demoba mar fel lehet menni a dombra is 😊
JagFater respect, kapizsgálod 😉
Boron Power
#10006-ra ment

Boron Power
Felõlem egyelõre lehetnek így a szabályok, de azt azért nem állítanám, hogy ki tudod védeni.

Pl. Elsõ szakaszon a két tankkal felállsz vhova a dombra fedezékbe. Ugye mivel gyönyõrûen ballisztikus pályán megy a lövés, ezért akár úgy is tudsz lõni, hogy nem látszol, vagy nem nagyon. Mivel a domb tetõn állsz, a védõk feljönni sem tudnak hozzád. Innentõl egy ember, vagy uav bemondja, hogy rövid-hosszú, vagy jobbra balra lõjjenek.
Na ez ellen nem tudsz mit tenni.

A késõbbi szakaszokon elvileg rájuk tudsz menni, de ez esetben felcserélõdik a védõ és támadó szerep. Nyilván ez majd még kialakul a végleges játékban, de most ez a helyzet.

Ezen a pályán az elsõ két pont (a-b) nem is a pálya lényege szvsz. Azt egy komolyabb szkvad lenyomja pikk-pakk. Az csak bemelegítés.
A 2.-tól kezdõdik a pálya igazán...
Ha a C4-es robbagatós fasságot megoldják, akkor sztem egész használható.

Én mostanában csak alap fegyókkal megyek. Meglepõ, de annyira nem esett vissz a teljesítményem.

mesor
Komolyan mondom sokan már most a megjelenés elött tönkre akarják tenni a játékot.

Menjetek CS-ni b+! Ott nincs GL, nincs C4, Nem dõlnek rátok az épületek és kevés playerrel is lehet játszani...

Barmok vagytok! (Akinek nem inge, nem veszi magára!)
<#falbav>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

nemá egy értelmes hozzászólás...<#eljen>
Hocsika
Szerintem majdnem hogy tökéletes a játék. Azt, hogy szétlövik a házat, stb, benne van a játékba. Ki lehet azért azt is védeni, de nehezen, de akkor még mindig ott a másik pont. Mindenre van megoldás, csak meg kell találni. Az, hogy vannak idegesítõ dolgok a játékba, nem biztos, hogy a játék hibája, lehet csak jobban oda kellene figyelni, és legközelebb már mást taktikát alkalmazol te is...

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

dronkZero
Ja, és ugyanezt te is megcsinálhatod, amikor támadsz. Nem értem a problémát. Tényleg.

Nem olyan, mint a C4, hogy mindenféle figyelmeztetés nélkül egyszercsak eltûnik a pont. Idõ szétlõni egy házat. Elég nehéz nem észrevenni a dolgot. Meg lehet akadályozni. Mi a baj?

[UNQL]Echo
Ugye legalabb HC modeban azert nem lesz unlimited ammo a jarmuvekhez? Lehet meg lett mar valaszolva a kerdes de nem emlexem...

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Running
...4 ellenfél...

BEAST
Felolem lojek szet a hazakat, az elso A pontot nem nehez kiloni a domb tetejerol, de akkor meg mindig ott van a B amit meg lehet vedeni ha jobbak a vedok. Engem csak az zavar amikor az emberek csore toltott raketa meg granatvetovel rohangalnak emberekre vadaszva...

dronkZero
A pontok kevesebb mint fele dönthetõ össze. (Elsõ szakaszban a kisház, másodikban mindkettõ, harmadikban egyik sem, a végén megint egyik sem) A Carl Gustav rakétavetõ _direkte_épület_ellen_való_.

Nehogymá ez legyen a probléma!

Egyébként nemtom feltûnt-e, de az assault és az AT a két leghasználhatóbb kaszt, úgyhogy amúgy is mindenki GL-lel meg rakétavetõvel szaladgál...

Running
Ezért nincs értelme szabályokat hozni ilyesmire. Ha a játék fejlesztõi rombolható házba tették a ládát, akkor azért tették ezt, hogy a ház lerombolásával együtt is elpusztulhasson. Nem véletlenrõl van itt szó. Tankkal meg persze nem lövöm a házat, mikor 4 ott kuporog benne. Alap h lövöm, azt szarok rá h dõl e a ház is vagy sem.

Running
Ameddig nem készülnek el a nemzetközi szabályok, értelmetlen háziakat kreálni, max arra, amit már tudunk h a játék fejlesztõi javítanak. Ha ez azzal jár h gl és rpg, akkor járjon azzal.

Boron Power
Hát igen pont a legutóbbin történt, hogy a 2. szakaszban gyakorlatilag ellenfelet sem látva összedõlt A és B is a dombtetõrõl benyomott rpg tûznek köszönhetõen. Persze nem feltételezve, hogy a házat lõtték direkt, de hát így esett.

Ugye itt elméletileg az is felmerülhet, hogy egy ember valahonnan vezeti a tüzet, és minimális ember veszteséggel szétlöveti a pontokat.

Nem egyszerû 😊

Running
A teljesben csak több c4 kell majd neki, így szerintem logikusan csak a ládára ne lehessen használni. Más javításról nem tudok ami érintené a felsorolt dolgokat.

BEAST
Jah es akkor annyi lesz a jatek, hogy granatvetovel meg rpgvel rohangalnak az emberek... hurra.

Boron Power
Illetve pontosítás kellene a c4-re.

- C4-el összedönthetõ-e a ház?
- Jármvek ellen használható-e?

Vagy általában nem használható?

(nem magam miatt kérdezem, sosem c4-eztem)

CharrDen
Velem ugyanez volt, ott gugolt a szikla mögött, feje kilógott, tankal löttem, fejbe, be Xelte, szoval szerintem eltaláltam, de kellett kb 5 másodperc mire meghalt. Pedig csak a fejének a felsõ fele lógott ki, szóval biztos fejlövés lett volna. De a játék maga tetszik, bár néha semmit se lehet látni.