Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Egyébként tök értelmetlen a vita a szabályokkal kapcsoltban. Ha nem akartok anyázást meccsen és utána és a játék közben spionkodást is hanyagolni, akkor no c4 ládára oszt csoki. Minden más faszság és vitafokozó.
Akinek nem szórakoztató h rombolható a környezet és más ezt kihasználja, annak nem való ez a játék. Szerintem.
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
Na ezeket nem szeretném, de talán senki sem.
Ha az a szabály, hogy pontra nincs c4 és más semmi, akkor ahhoz tartom magam én is, más is, aztán nem lesz senkiben rossz érzés egy ilyen war szerûség miatt.
Legközelebb már nem lesz vita, ha most bevezetünk valamit. "Ja, akkor no c4, no rpg, no házbombázás, mint a múltkor, oké?"
Aztán ez szép lassan rendszerré válik.
Na ezt nem szeretném.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Azért hozom fel ezeket az idióta kifogásokat már most, hogy ne utólag legyenek megemlítve, amikor már késõ, és a szabályt bevezettük.
Az lehet, hogy sokan buziznak ilyen idegesítõ játékstílussal, de ez még mindig elviselhetõbb, mint amikor a szabályokkal kezdenek el buzizni.
Bocs, lehet, hogy kicsit türelmetlen vagyok, de egyrészt sztem a BF2-t majdnem játszhatatlanná tette a világon teljesen elterjedt háziszabály (az, hogy nem ér lelõni a repülõt a földön).
Másrészt túl vagyok egy év L4D klánosdin, amit azért hagytunk abba ESL-en, mert top20-ban MINDEN EGYES KIBASZOTT MECCSET, amit mi nyertünk, megóvtak, valamilyen faszom idiótaságra hivatkozva.
Világéletemben az ilyen faszom túlszabályzás ellen voltam, és kicsit ki van a faszom, hogy ezt a játékot is el akarjátok baszni...
Egy nagyon egyszerû kérdés felvetés volt, hogy egy ilyen fél public 8v8-at milyen feltételekkel toljunk. Te meg itt szanaszét pörgöd magadat.
Amugy te is nagyon jol tudod, hogy nem az ilyen esetekre gondolok, de te tovabbra is sarkitod az egeszet. Nem a tankra meg stationary-re lovoldozo emberekre celzok, hanem azokra akik plusz ammoval raketavetovel es granatvetovel rohangalnak, megolnek egy-egy embert, es menekulnek amig ujra lohetnek. Rendkivul szorakoztato igy a jatek.
Together we'll fly someday...
És ha bevezeted, hogy RPG-vel emberre lõni nem ér, de valaki véletlenül tankra lövés közben megöli a gyógyító endzsit, akkor mi van?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
De egyébként ezek a felvetések csak a mostani fun warhoz kapcsolódóan jöttek elõ, majd ha kijött a játék, CB-n ESL-en, akármilyen ligákban, LAN-okon úgyis lesznek szabályok. Tehát felesleges egymást basztatni, csak beszélgetünk.
Ja látom. Hát akkor barátom, ez nem a te játékod.
Azt elárulod, hogy hogy oldanád meg, hogy kitiltsd az AT-t a játékból? Tankot mifasszal akarod kilõni? TOWval? Juj, de azzal is lehet emberre lõni!
(Ez még semmi, ami most itt van... Amikor egy kupaeredmény múlik majd egy véletlenül összedõlt házon, akkor lesz igazán cifra!)
Pl. Elsõ szakaszon a két tankkal felállsz vhova a dombra fedezékbe. Ugye mivel gyönyõrûen ballisztikus pályán megy a lövés, ezért akár úgy is tudsz lõni, hogy nem látszol, vagy nem nagyon. Mivel a domb tetõn állsz, a védõk feljönni sem tudnak hozzád. Innentõl egy ember, vagy uav bemondja, hogy rövid-hosszú, vagy jobbra balra lõjjenek.
Na ez ellen nem tudsz mit tenni.
A késõbbi szakaszokon elvileg rájuk tudsz menni, de ez esetben felcserélõdik a védõ és támadó szerep. Nyilván ez majd még kialakul a végleges játékban, de most ez a helyzet.
A 2.-tól kezdõdik a pálya igazán...
Ha a C4-es robbagatós fasságot megoldják, akkor sztem egész használható.
Én mostanában csak alap fegyókkal megyek. Meglepõ, de annyira nem esett vissz a teljesítményem.
Menjetek CS-ni b+! Ott nincs GL, nincs C4, Nem dõlnek rátok az épületek és kevés playerrel is lehet játszani...
Barmok vagytok! (Akinek nem inge, nem veszi magára!)
<#falbav>#falbav>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"
Nem olyan, mint a C4, hogy mindenféle figyelmeztetés nélkül egyszercsak eltûnik a pont. Idõ szétlõni egy házat. Elég nehéz nem észrevenni a dolgot. Meg lehet akadályozni. Mi a baj?
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Nehogymá ez legyen a probléma!
Egyébként nemtom feltûnt-e, de az assault és az AT a két leghasználhatóbb kaszt, úgyhogy amúgy is mindenki GL-lel meg rakétavetõvel szaladgál...
Ugye itt elméletileg az is felmerülhet, hogy egy ember valahonnan vezeti a tüzet, és minimális ember veszteséggel szétlöveti a pontokat.
Nem egyszerû 😊
- C4-el összedönthetõ-e a ház?
- Jármvek ellen használható-e?
Vagy általában nem használható?
(nem magam miatt kérdezem, sosem c4-eztem)