Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg már van akinek megvan az eredeti játék, de ha jól olvastam az electronicarts fórumát még 8 óráig nem lehet beloginolni.
Azután kiderül kinek van igaza <#beka3>#beka3>
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Sztem 4.-en fogjak az europai szervereket felloni.
Arra viszont en is kivancsi lennek ha az ember "beszerzi" 2./3.-an a jatekot akkor tudna-e csatlakozni amcsi szerverekre.
Es vajon az usa verzio miben kulonbozik az eu verziotol...lehet 100%ban ugyanazok? <#lookaround>#lookaround>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
az európai szerverek meg 4-tõl lesz elérhetõ
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mikor változott ez homlokegyenest az ellentétére? Lemaradtam valamirõl?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Õszintén szólva, engem elsõnek a játéknak ez a tulajdonsága fogott meg, amitõl pedig féltem az a "triangle", de a multi alatt beláttam, hogy kell a spottolás a játékba és remekül oldották meg.<#worship>#worship>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
De le is kell nyomni a cod topikot!😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Vagy hogy van ez 576? aki jártas benne pls valamit mondjon már. remélem nem 2 bc 2-õt kapok:S
Aki megrögzött 576-os, azokat is ien sokszor hívják telón?
cdg-s vagyok am😛
#13860: Crysis meg a CoD is ugyanez<#nemtudom>#nemtudom>
A Dice bejelentette, hogy a Battlefield: Bad Company 2 március 2-i, észak-amerikai megjelenésekor két nagy, többjátékos pályát tartalmazó térképcsomagot tesz elérhetõvé. A Conquest (Hódítás) módra optimalizált Laguna Alta és a Rush (Lerohanás) módban játszható Nelson Bay térképekkel a játék immár 10 többjátékos pályát vonultat fel. Március második felében a Dice újabb ingyenes térképcsomagot tesz elérhetõvé: a Conquest módú Arica Harbor és a Rush módú Laguna Presa térképeket."
Forrás: PCDome.hu
Az erõs cpu pont ezért kell, hogy a fizikát, a környezet rombolását számolja. Ráadásul elõre kell gondolkodni, nem hátra. Tökéletesen érthetõ a DICE koncepciója, mindenesetre nem feledtek el minket sem, a bétában, a patch után a legtöbb két magos cpu-t használónak emelkedett az fps.
Sok kis dolgot javitanak az biztos de a velemenyem hogy nem fognak csodat tenni, ez nagyjabol ilyen marad mar hiaba "csak" a warezt lattuk eddig.
(Ha ebben nem lesz igazam akkor csak annak csak orulni fogok.)
A "smooth" erzesre egy titok van (sajnos): 4 magos proci.
Azzal tenyleg jol/siman fut, arra lett igazan irva/optimalizalva.
Mind1 mit veszel le, milyen eros a VGAd, low es high beallitasok kozott nincs hatalmas kulonbseg grafikaban es FPSben sem, 2 magoson be-be fog akadni a jatek.
Mikor a beta 2. napjan tesztelgettem akkor kicsit anyaztam is a DICE-ot hogy miert pont ez az elso jatek aminek nem eleg egy jol meghuzott 2 magos intel/amd + egy jo videokartya.
Eddig par jatek hasznalt 4 magot es azok is csak 10-30%ot gyorsultak nagyjabol, de a BC2ben szinte duplajat eri a +2 mag.
A single sztem nem egy csoda, de abszolut korrekt es nagyon jo lett.
A multi viszont (ami a Battlefieldeknel ugye a lenyeg es a gerince a jateknak) pedig csucs lesz es ha kibirja az ember kb atlag 50-60 fps alatt, akkor elvan vele 2 maggal is amig nem ujit be egy masik procira/gepre.
Osszefoglalva aki a multi FPS-eket szereti annak erdemes megvenni mindenkeppen a jatekot, mert utni fog.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Once you have reached a veteran rank of one or higher the Assault rifle unlock will automatically be available in game."
Szóval elég 1-es szint, kérdés már csak az, h a bc2 számítani fog-e(Heroes már megvan).
WIN7 64bit
4Gb 800mz DDR2 ram
Core Duo 6750 CPU
8800GTX
Simán megy 1920*1080-as Full Hd felbontásban high felbontáson
2* élsimítás
Feltettem mindent maxra úgyis 20 fps körül volt a játék
Persze kivéve a robbanások mert ott elég jól beakadt.
2.5-éves a gép!! Nem tudom mire ez a nagy kép igény. 4 magos proci minek??
Azt nem tudjuk, hogy a BFBC2 számít-e, és ha igen, akkor marad-e a 2 játék=1. szint.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Felhívtam õket és azt mondták ugyanúgy a keddi napon fog megérkezni hozzájuk a játék mint a cdgalaxisba. Azt nem tudják, hogy a nap melyik szakában, de amint megérkezik a játék a megfelelõ boltba értesíteni fognak telefonon. Aki biztosra akar menni, az hívogassa holnap azt a boltot, ahova kérte a játékot.
Kempelni persze van esze, de a sátor vajon kibír két napnyi folyamatos remegést? 😊
#13842:
Én is így fogom csinálni, szegény steam-nek még ennyi elõnye sincs.
#13843:
Így látatlanban is kijelenthetem, hogy ez automatikusan epic win kategória.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
szerk.: kérésre anyuci-apuci is integet a háttérben
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.