Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igaz. Csak azért ráerõltetni a népre a 4 magos szarokat amik ki sincsenek használva. Inkább veszek egy erõsebb VGA-t. Jobban megéri. Érdemes drágább vga-t venni szerintem mert jobban megéri. 120ezer volt mikor megvettem de még mindig erõs. 2.5 éve. Egy gyengébbet már rég cseréltem volna szerintem.
kfa
Köszönöm! <#vigyor2>

kfa
Ha jól emlékszem 130-180-as pinget írt nekem a texasi szerverekre a BETA. Szerintem ekkora pinggel még simán lehet UAV-ozni vagy tankozni, szóval ha mással nem, így lehet pontokat generálni.
Amúgy meg már van akinek megvan az eredeti játék, de ha jól olvastam az electronicarts fórumát még 8 óráig nem lehet beloginolni.
Azután kiderül kinek van igaza <#beka3>

dronkZero
Nemtom, hogy a siralmas eladási adatokon kívül még milyen savazásra van szükség, illetve hogy hogyan lehetne ennél jobban kinyilvánítani a nemtetszést vásárlóként.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Bazzeg olvassatok már vissza! Tegnap chaten megkérdeztem egy dev-tõl és azt mondta, hogy már mennek európai szerverek (lehet játszani annak aki elõbb tud beszerezni egy példányt)... Õk is azokon tesztelték a játékot

MR ME
amikor elkezdtek geci szarul átportolt optimalizálatlan játékokat kiadni, és a nép nem savazta õket eléggé érte...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

koschwarz
basszus én most kapásból egy játékot nem tudok mondani, amiben a kétmagos proci normális mértékû kihasználását megoldották volna, nemhogy négymagosét.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Smithwarden
Mert neked mar megjott az eredeti jatek? <#idiota>
Sztem 4.-en fogjak az europai szervereket felloni.
Arra viszont en is kivancsi lennek ha az ember "beszerzi" 2./3.-an a jatekot akkor tudna-e csatlakozni amcsi szerverekre.
Es vajon az usa verzio miben kulonbozik az eu verziotol...lehet 100%ban ugyanazok? <#lookaround>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

kfa
Kizártnak tartom, hogy ne indítanának már maholnap európai szervereket. A cégek nem hülyék, aki elõbb dobja ki a pubszervereit, sok ügyfelet foghat magának, tökmindegy hogy mi a hivatalos dátum. Nyilván õk is megszerzik a szerver file-okat napokkal korábban, mint ahogy mi is a játékot 5.-e elõtt.

Prince23
Nem fogsz vele online játsznai, mert holnaptól lesz elérhetõ hivatalosan.
az európai szerverek meg 4-tõl lesz elérhetõ

Sheltem
Engem meg az érdekelne mennyire lagosak/lagmentesek a szerverek(ha vannak már).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kfa
Engem az érdekelne vannak-e már szerverek. Fõleg hogy európaiak vannak-e.

dronkZero
Nemrég még az volt az általános hozzáállás fejlesztõk részérõl, hogy "jajistenem, nemtuggyátok ti, milyen nehéz párhuzamosítani a folyamatokat, úgyhogy feldughatjátok a seggetekbe a kétmagos procijaitokat"...

Mikor változott ez homlokegyenest az ellentétére? Lemaradtam valamirõl?

Carloska
majd mondom mekkora a mérete feltelepitve még megy az install

trident
Nem savazni akartalak, én is örülök neki, hogy dual core-al relatív jól fut (nálam), de be kell látni, minõségi élményhez, hosszútávon a két magos processzor már nem alternatíva sem a felhasználóknak, sem a fejlesztõknek.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dronkZero
Má' mé' ne? 😄

Kód, az mi? És hol van? :-)

zzeN
Na itt egy cod-os <#lama><#nyes>. Ne kezdjük a cod vs bf témát...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

trident
Persze, ez jogos, de nem csak egy ház összedõlésére gondoltam. Mindenesetre azt is jól csinálták meg, egy-egy multi játék mindig más és más terepet eredményezett...<#gonosz1>

Õszintén szólva, engem elsõnek a játéknak ez a tulajdonsága fogott meg, amitõl pedig féltem az a "triangle", de a multi alatt beláttam, hogy kell a spottolás a játékba és remekül oldották meg.<#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dronkZero
Már amelyik. A fák kidõlése pl nem az. Meg a sok kis szétrepülõ biszbasz sem, meg a ragdoll sem.

Szega87
legyen ez az életcélod <#lama>

Carloska
Nah megvan a játék 😄D

<#eljen><#eplus2>

Prince23
A fasz ki lesz velük, ha 2 db-ot küldenek belõle.

Én nem azt mondtam hogy 20 fps az jó.. Csak kíváncsiságból feltettem max-ra a grafikát és úgy sem volt játszatatlan egy 2.5 éves géppel. Erre írtam hogy minek ez a nagy gépigény.
ToCsEk
engem még 1x sem hívtak azok a faszok, 6ig nem hívnak lemondo ma g*cibe aztán go galaxis...

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

zzeN
A kérdés elküldése után találtam errõl topikot az EA fórumán...
De le is kell nyomni a cod topikot!😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23
576 már megint hívott hogy kell e a bc 2. ezt már megmondtam múlt hét szerdán nekik, amikor felhívtak. Maira megint igent mondtam. hát így visszagondolva remélem nem 2 példányt küldenek😛
Vagy hogy van ez 576? aki jártas benne pls valamit mondjon már. remélem nem 2 bc 2-õt kapok:S
Aki megrögzött 576-os, azokat is ien sokszor hívják telón?
cdg-s vagyok am😛

Smithwarden
Mar volt. (parszor)

az a nagy fizika, egy elõre bescriptelt animáció 😊)

#13860: Crysis meg a CoD is ugyanez<#nemtudom>

"Battlefield: Bad Company 2 - új pályák érkeznek

A Dice bejelentette, hogy a Battlefield: Bad Company 2 március 2-i, észak-amerikai megjelenésekor két nagy, többjátékos pályát tartalmazó térképcsomagot tesz elérhetõvé. A Conquest (Hódítás) módra optimalizált Laguna Alta és a Rush (Lerohanás) módban játszható Nelson Bay térképekkel a játék immár 10 többjátékos pályát vonultat fel. Március második felében a Dice újabb ingyenes térképcsomagot tesz elérhetõvé: a Conquest módú Arica Harbor és a Rush módú Laguna Presa térképeket."
Forrás: PCDome.hu

dronkZero
Ha tudod, akkor miért kérdezed? Ja, tudom, le kell nyomni a CoD topikot... 😄 😛

trident
Most lényegében magadnak mondtál ellent. A 20 fps minden csak nem alapja egy élvezhetõ játéknak, fõleg, hogy ez még tovább romlik, akad.

Az erõs cpu pont ezért kell, hogy a fizikát, a környezet rombolását számolja. Ráadásul elõre kell gondolkodni, nem hátra. Tökéletesen érthetõ a DICE koncepciója, mindenesetre nem feledtek el minket sem, a bétában, a patch után a legtöbb két magos cpu-t használónak emelkedett az fps.

Smithwarden
Ahogy irva lett mar sok helyen, lesz hozza patch ahogy belogolsz az eredetivel netre.
Sok kis dolgot javitanak az biztos de a velemenyem hogy nem fognak csodat tenni, ez nagyjabol ilyen marad mar hiaba "csak" a warezt lattuk eddig.
(Ha ebben nem lesz igazam akkor csak annak csak orulni fogok.)
A "smooth" erzesre egy titok van (sajnos): 4 magos proci.
Azzal tenyleg jol/siman fut, arra lett igazan irva/optimalizalva.
Mind1 mit veszel le, milyen eros a VGAd, low es high beallitasok kozott nincs hatalmas kulonbseg grafikaban es FPSben sem, 2 magoson be-be fog akadni a jatek.
Mikor a beta 2. napjan tesztelgettem akkor kicsit anyaztam is a DICE-ot hogy miert pont ez az elso jatek aminek nem eleg egy jol meghuzott 2 magos intel/amd + egy jo videokartya.
Eddig par jatek hasznalt 4 magot es azok is csak 10-30%ot gyorsultak nagyjabol, de a BC2ben szinte duplajat eri a +2 mag.
A single sztem nem egy csoda, de abszolut korrekt es nagyon jo lett.
A multi viszont (ami a Battlefieldeknel ugye a lenyeg es a gerince a jateknak) pedig csucs lesz es ha kibirja az ember kb atlag 50-60 fps alatt, akkor elvan vele 2 maggal is amig nem ujit be egy masik procira/gepre.

Osszefoglalva aki a multi FPS-eket szereti annak erdemes megvenni mindenkeppen a jatekot, mert utni fog.

Pretorian
Szerintem azért, mert nem mindenki szeret nagy felbontásban 20 vagy kevesebb FPS-el játszani, fõleg nem multiban. Egyébként tényleg a proci és a memória kell a programnak, egy alsó-közép VGA is elég lehet a full beállitásokhoz alacsonyabb felbontásokon.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Shep
A single player végig ilyen: 2 perc lövölde aztán 3 perc video?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zzeN
"How do I get my Bad Company unlock?

Once you have reached a veteran rank of one or higher the Assault rifle unlock will automatically be available in game."

Szóval elég 1-es szint, kérdés már csak az, h a bc2 számítani fog-e(Heroes már megvan).

Bocs Gépigény.
Én

WIN7 64bit
4Gb 800mz DDR2 ram
Core Duo 6750 CPU
8800GTX

Simán megy 1920*1080-as Full Hd felbontásban high felbontáson
2* élsimítás
Feltettem mindent maxra úgyis 20 fps körül volt a játék
Persze kivéve a robbanások mert ott elég jól beakadt.

2.5-éves a gép!! Nem tudom mire ez a nagy kép igény. 4 magos proci minek??
dronkZero
Elvileg elsõ veterán szint elég. Az két játékkal megvan, beleértve a Heroest. A kiegészítõk nem számítanak, csak az alapjátékok.

Azt nem tudjuk, hogy a BFBC2 számít-e, és ha igen, akkor marad-e a 2 játék=1. szint.

zzeN
Valaki letudná írni röviden, h a garandhoz hányas veterán szint kell és hány játék?<#vigyor0>

Diktator74
Battlefield Bad Company 2 PC Heart of Daekness Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=xiTIGX7qaek

Pretorian
Hát nem volt túl hosszú a kampány...de legalább fasza volt, a bugokat leszámitva. Normálon nekem kb. 5 óra volt. Ha lesz SP peccs is tényleg, akkor megveszem a játékot.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

kfa
576 INFO, SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Felhívtam õket és azt mondták ugyanúgy a keddi napon fog megérkezni hozzájuk a játék mint a cdgalaxisba. Azt nem tudják, hogy a nap melyik szakában, de amint megérkezik a játék a megfelelõ boltba értesíteni fognak telefonon. Aki biztosra akar menni, az hívogassa holnap azt a boltot, ahova kérte a játékot.

dronkZero
Földrengésnél is a nagy vasbeton dolgok dõlnek össze, nem a sátrak. Szerintem attól félt, hogy magára dönti a házat, azért kempingezik most. Bölcs elõrelátás.

0Fritz0
#13840:
Kempelni persze van esze, de a sátor vajon kibír két napnyi folyamatos remegést? 😊

#13842:
Én is így fogom csinálni, szegény steam-nek még ennyi elõnye sincs.

#13843:
Így látatlanban is kijelenthetem, hogy ez automatikusan epic win kategória.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sheltem
😊)))))

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

MR ME
olyat lehet h ráverem a borítóra és ezt veszem videóra? természetesen jelölöm h 18+

szerk.: kérésre anyuci-apuci is integet a háttérben

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dronkZero
Azon gondolkozom közben, hogy így, hogy már lewarezoltam, valószínûleg a lemez soha nem fogja látni a gépemet belülrõl... 😛

Mr Manson
LoL

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

BEAST
Gero most nem lesz egy darabig, kint satorozik a kapuban, varja, hogy holnap vagy holnaputan megerkezzen a futar. <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."