Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Nevezz te is a "megkaptamacédétcsudijó" versenyre és eme élményedet oszd meg velünk írásban, képekkel és akár videókkal is!
Tedd közzé bátran, hisz mindenkit kíváncsian várja, hogy Gazsika_1996 megkapta-e már a jussát!
Ne légy szemérmes, a hozzászólások eposz méretûek (tengernyi szmájlival), a képek baszott nagyok legyenek és a videók is legalább öt percen keresztül kápráztassanak el minket. (sok sikoltozással ofkorsz és a háttérben lelkesen integetõ apucival-anyucival)
A lelkes nevezõk mindegyike automatikusan elnyeri a "szánalom of the year!" kétes hírû díjat.
A legszánalmasabb kutyána... izé, a nagytiszteletû elsõ helyezettnek pedig priviben küldöm el a saját dobozomról készült képet dedikálva! (orgazmus on)
Ne feledd, még te is lehetsz szánalmas! Tégy hát érte!
(A versenyre nevezni a kedd-péntek közötti idõszakban lehet)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
4 pálya után kiléptem, és nem tudom folytatni csak elsõ pályától.
Vissza olvastam de nem irt senki ilyet?
Help!!!
Téged is ilyenek neveltek kiskorodban, azért ez a szeretet, ugye?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egy példa ilyen javításokra lenyugvó, hogy összeadtunk a bétában ez nincs a kiskereskedelmi lemezben de az elsõ foltban lesz. Ez az, hogy mi okozza az egértétlenséget (a bétaként igazságos) " franc mit írnak itt valahogy nem értem pedig magyarul van webforditast használok de így se értem sry nem bírtam kihagyni 😊)
Meg hát akkor ismételjünk! Ehun-e:
""Keep in mind that many of the fixes we did for the Beta and other optimizations aren't in the retail version but the day1 patch. And as you are playing the game before release the ~day1 patch is not available yet. It is not a day -4 patch
One example of such fixes are the RenderAheadLimit setting that we added in the beta, it is not in the retail disc but will be in the first patch. This is what causes the mouse sluggishness (just as the beta) "
ha pedig még az angolal is bajod van, szerintem ide sem kell járni <#hehe>#hehe>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A single része szerintem jó lett.rövid és nem teljesen battlefieldes,de demonstrálja a motor képességét(sajna bétát nem tudtam kipróbálni)ill a karakterek közötti párbeszédeket legtöbbször sírtam annyira jól meg voltak írva<#idiota>#idiota> mostmár csak lovetta kéne a teljesre és go multi!<#whatever>#whatever>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
XBOX Live Gamertag:Waczkor
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
<#vigyor>#vigyor>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Eszméletlen milyen figurák vannak itt...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nálam a hang is rendbe van (5.1), és fullon valszeg a tört változat miatt érezhetõ az fps csökkenése. Ez az évtized játéka!