Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kösz, de inkább maradok a cdgalaxisnál. nem értem a faszért kevernek az 576-osok. 576-nál egyébként azért rendeltem meg, mert ingyér osztották ki a beta keyt. máskor a faszom fogja nézni jóságukat! többet még a honlapra se látogatok, az egyszer tuti. annyira megutáltam õket most
BC2 :(HUN) Buffalo Vendel
Biztos, hogy ez az?
Megakarom tartani, hogyha megjön a teljes, újratelepítés után megmaradjon a mentésem.
Természetesen THX a segítséget!
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Az operációs rendszerek és szoftverek (játékok) is erre indulnak, szóval ha a kezdeti nehézségeken túl lesznek (vannak), akkor már nem lesz ennyi gond. Majd két éves proharver teszt.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Vagy nem ertem hogy vagy bent mar es latod a szervereket.
(Jo szar neved van amugy a jatekban.) <#idiota>#idiota>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
az egyik bejegyzést hogy lehet törölni?????
Erdekes hogy eddig szinte csak 2 magra irtak a jatekokat.
én meg egész nap elfelejtettem telefonálni az 576-nak, most mi lesz?<#idiota>#idiota>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Carloska nem rendeznéd ping szerint a szerókat? Mert látom ezen az oldalon New Yorki szeró viszi a prímet az egy francián kívül.
Igazából csak párat olvastam vissza de remélem jól foglalom össze:
a warez kb ugyanúgy megy mindenkinek mint a beta a javítás elõtt ?
Ez a bizonyos javítás nagy valószínûséggel az eredeti játék telepítésekor lesz elérhetõ?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"Megkérdeztem chaten és a dev azt mondta, hogy ha elõbb sikerül beszereznem dobozos verziót mint az EU-s megjelenés, akkor is tudok játszani, tehát nem kell megvárni március 5.ét."
Ezt irtad es ebben sehol sincs hogy MULTIzni is lehet, csak hogy jatszani... <#whatever>#whatever>
Na de komolyan, mar akkor is meg akartam kerdezni (csak kiment kozbe a fejembol) hogy pontosan hogy irta, multira is ertette?
(Vigyazz mert ezek a devek soxor trukkosebben valaszolnak mint a politikusok.) <#ravasz1>#ravasz1>