Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha kilép egybõl akkor télleg csaló voltt Xd
1.) Elcseszi a fegyver balancet, mivel a legjobb fegyver a legnagyobb tûzgyorsaságú lesz, mert nagyobb az esélyed egyszer eltalálni az ellent, aki ettõl meg is hal. Természetesen így az erõs és lassú fegyverek hátrányba kerülnek.
2.) Mivel 1 lövéstõl megfekszel, ezért még az alapvetõen kemp idegen ember is meghúzódik valahol, így a cél elfoglalás orientált játékmenettel cseszik ki, mert mindenki feküdni fog, a néhány normális, foglalni kívánó játékos meg fragnek lesz jó.
3.) A fentiekbõl együttesen következik, hogy egy ilyen pubszerver tele lesz kemperekkel, sniperekkel, statvadászokkal, akik egy fûcsomó alól nézegetnek.
4.) Az ilyen játékmód odavonzza majd az amerikai hülyegyerek típust is, aki nem bír célon tartani több ideig, mint hogy bemákol 1 lõszert az egész tárból (természetesen nem mindenki ilyen egy HC szerón, de ez a fajta biztos ott lesz.
Mert mutogatni nem lehet egymásnak mint Bf Heroes-ban (vagy belefognak tenni mutogatást?). Annak pedig sok értelme nincs hogy nézzem a halálom után 2-3 mpig ahogy fut az ellenfél...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha még páran megteszitek ugyanezt, nem lehet õket majd elérni.
Egy próbát megér!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
http://www.artificialaiming.net/forum/cheats-battlefield-bad-company/31273-helios-framework-v3-0-bfbc2.html
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent>
Amugy szinte mindig squad-ba megyek nem is szoktam sokat ölni föleg kill asistokat kapok és mindig elsö harmadba voltunk régi klános ismerösökkel még akkor is ha többször haltam mint öltem. Lényeg az hogy hülyeség csapatmunkárol beszélni amikor a 30 mm lövegböl 3 találat kell egy gyalogosnak, tank ágyutol csak akkor hal meg valaki ha konkrétan bele lövöd, mert splash dmg zéro, ha valakire falat rárobbantod akkor nem hal meg, ha jol lösz akkor is kell 3-4 ha kevésbé jol akko 5-6 lövés egy emberbe, és ha valki ezt észreveszi akkor már rambonak kell lennie. Vagy 4 fös squad-ba jobban sebeznek a fegyverek és én valamit nagyon elnéztem?
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Ez a single rész csak bónusz, a bf nem errõl szól!
Én igazából bele sem venném az értékelésbe!
Errõl a játékról 1-2 hét multizás után lehetne megfelelõ kritikát kiadni!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Plussz legjobban killcam-el lehet tanulni a jobbaktol is.
De tudom ebben mindenkinek mas a velemenye, ez van, nekem a mostani BC fele megoldassal semmi bajom sincsen.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Szal maradjunk annyiban, hogy pro játékos nagy kevés van, itt még kevesebb.
Persze sok ember gondolja azt hogy pro, vagy jó játékos, aztán mikor jelentkeznek és produkálni kell egy tényleg pro csapatba, akkor kábé a vicc kategóriát súrolja a tehetsége. A magyaroknak a szája a legnagyobb, a tehetsége meg a kitartása általában kevéske, maradjunk ennyiben.
Én speciel meg sem szoktam nézni.
Mivel amikor én lövök le valakit, akkor is igen kis arányban lövöm le tökegyedül, legtöbbször lenyúlom valaki killjét, vagy más nyúlja le az enyémet.
Amikor 1%-kal éli túl az, aki lelõ, akkor is lehet, hogy õ csak az egyik volt a 16 emberbõl, aki épp rám lõtt.
Olyan kurva ritkán van 1v1, hogy a maradék élet kiírása gyakorlatilag semmi információt nem hordoz.
Ezen tényleg csak azok idegeskednek, akikkel valami nincs rendben ott fent.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Next PC upgrade: 2022
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Eddig összesen 8 órát toltam kb. 2szer futottam lagoló emberbe (elég magas pingû de látványra még nem teleportálgatott),mindkettõre rá ment alap géppusekból vagy 5-6 találat aztán pisztolyból is kellett neki.
Az egyik kb 4-5 géppusek és 2-3 stukker lövés találat után még elért hozzám és lekéselt.
Eddig ez volt a 2 durva eset.
Minden más ellenfelem hullott 2-3 max 4 találattól.
Mc-omot megtudtam védeni 1 tár tölténnyel alap géppuskával pedig 3-an rontottak rám,mind3 meghalt...Javítva van az a fegyver erõ,csak van 1-2 lagoló ember akikbe több kell a kelleténél.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Komolyan mondom nem unjátok még? De most tényleg...én pl Cod párti vagyok még sem szidom ezt a játékot, holott olvasok / látok videókban érdekes dolgokat amik igencsak érdekesek(pl az, hogy 5-6 lövés kell testbe, hogy meghaljon valaki amit mindössze 3 hozzászólással ezelõtt írt valaki) .
Tényleg nem lehet békében (neadjisten mindkét játékkal) játszani ?
Ettõl nagyobbnak érzik magukat az érintettek igaz?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gyakran olvasom ezt a topicot is mert így a 30 -as éveim vége felé még mindig a háborús FPS -ekért rajongok és játszom is ha idõm engedi.
Miért kell valamelyik táborhoz tartozni? (MW2 vs, BFBC2)
Mi ez a felsõbbrendû felhang?
Honnan veszed a bátorságot?
Elképzelhetetlen számodra, hogy valaki megveszi mindkét játékot és örömét leli bennük?
Ostoba...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Akik 576-bõl rendelték bc2 gyûjtõit, és nem pestiek, azoknak GSL lehozta már a cuccost?
egyáltalán 576 megkapta a limitált kiadást?
(mint anno a bocage-n 😊))
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
amibõl 1000 az új Schrank, Jagfater személyében <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |