Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
mostmár csak ennyit kell írni neki chatbe a játék közben HELIOS FCK?

ha kilép egybõl akkor télleg csaló voltt Xd

Boron Power
Hc móddal az alábbi gondok vannak (szerintem):

1.) Elcseszi a fegyver balancet, mivel a legjobb fegyver a legnagyobb tûzgyorsaságú lesz, mert nagyobb az esélyed egyszer eltalálni az ellent, aki ettõl meg is hal. Természetesen így az erõs és lassú fegyverek hátrányba kerülnek.

2.) Mivel 1 lövéstõl megfekszel, ezért még az alapvetõen kemp idegen ember is meghúzódik valahol, így a cél elfoglalás orientált játékmenettel cseszik ki, mert mindenki feküdni fog, a néhány normális, foglalni kívánó játékos meg fragnek lesz jó.

3.) A fentiekbõl együttesen következik, hogy egy ilyen pubszerver tele lesz kemperekkel, sniperekkel, statvadászokkal, akik egy fûcsomó alól nézegetnek.

4.) Az ilyen játékmód odavonzza majd az amerikai hülyegyerek típust is, aki nem bír célon tartani több ideig, mint hogy bemákol 1 lõszert az egész tárból (természetesen nem mindenki ilyen egy HC szerón, de ez a fajta biztos ott lesz.

Skynet
Ennek a killcamnak egyébként mi az értelme?😊
Mert mutogatni nem lehet egymásnak mint Bf Heroes-ban (vagy belefognak tenni mutogatást?). Annak pedig sok értelme nincs hogy nézzem a halálom után 2-3 mpig ahogy fut az ellenfél...
ezek letöltötték és csak ezért a single rõl beszélnek 😄 ehh
0Fritz0
Ezért vannak belsõ információi! )

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

te is magyar vagy, ha minden igaz :S
Batistuta007
ez fasza nagyon:S

Carloska
néztem googeban van e cheat játékhoz mert megvoltam gyözõdve nincsnek még a játékban cheaterek max bug...

Kami
Én az ilyen oldalakat mindig bejelentem hamisított webhelynek! <#hehe>
Ha még páran megteszitek ugyanezt, nem lehet õket majd elérni.
Egy próbát megér!

Rage47
Aki multizik az elmondaná, hogyan megy nála a game? Nagyobb-e a gépigénye, mint singleben? Lehetõleg ne valami brutál gépe legyen😄
0Fritz0
Érdekes dolog egy alapvetõen multi játékban az egyszemélyes játékmódon lovagolni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

papo21
vettél egyet vagy hogyan kerültél oda ?

pTD-hU ptdclan.hu

Iceman
Azért vannak itt jópáran, akik szép eredményeket tudnak felmutatni.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

nah zsír megyek is befele,5db LEért<#idiota>
Carloska
A kurva anyját neki b+ de télleg

http://www.artificialaiming.net/forum/cheats-battlefield-bad-company/31273-helios-framework-v3-0-bfbc2.html

<#boxer><#boxer><#violent><#violent>

SZEG007
természetesen nem tudok löni meg rambo vagyok ezért van problémám fegyver sebzésel pedig nem játszottam 42-vel, BF2-vel, és ott furcsa mod nem ilyen volt szervereken a sebzés.

Amugy szinte mindig squad-ba megyek nem is szoktam sokat ölni föleg kill asistokat kapok és mindig elsö harmadba voltunk régi klános ismerösökkel még akkor is ha többször haltam mint öltem. Lényeg az hogy hülyeség csapatmunkárol beszélni amikor a 30 mm lövegböl 3 találat kell egy gyalogosnak, tank ágyutol csak akkor hal meg valaki ha konkrétan bele lövöd, mert splash dmg zéro, ha valakire falat rárobbantod akkor nem hal meg, ha jol lösz akkor is kell 3-4 ha kevésbé jol akko 5-6 lövés egy emberbe, és ha valki ezt észreveszi akkor már rambonak kell lennie. Vagy 4 fös squad-ba jobban sebeznek a fegyverek és én valamit nagyon elnéztem?

[UNQL]Echo
Sry a duplazasert

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

[UNQL]Echo
Normal modban jot jatszani FF nelkul?Ezt komolyan mondod?Mi a jo abban amikor csak lovod a tomeget vagy a hazat aztan csak az enemy hullik ki?A fedezekes meggyogyulasrol nem is beszelve.Majdhogynem a HC modnak kene lennie az alap modnak.Volt regen a Top Secret cimu vigjatek.Na abban volt asszem vmi tomegjelent rosszak es jok egyutt aztan vki elkezdett kaszalni geppityuval es csak a rosszak doltek ki.Ennyi a normalmod.Ja meg a spottolas is... Koszi a konzolnak ezt a sok okos forradalmi ujdonsagot <#mf1>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Beers
Nem igazán értem ezt a rövid és könnyû dolgot!
Ez a single rész csak bónusz, a bf nem errõl szól!
Én igazából bele sem venném az értékelésbe!
Errõl a játékról 1-2 hét multizás után lehetne megfelelõ kritikát kiadni!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Smithwarden
Sztem pont a (cod fele) killcam-nel lehet legjobban kiszurni a cheaterket, ott latni tisztan hogy skill volt vagy csak mak vagy cheat ahogyan lelott.
Plussz legjobban killcam-el lehet tanulni a jobbaktol is.
De tudom ebben mindenkinek mas a velemenye, ez van, nekem a mostani BC fele megoldassal semmi bajom sincsen.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Running
A pro-ság kb ott kezdõdik, hogy nemzetközi szinten is elér e az illetõ vagy csapat valamit. Mondjuk legyünk nagyvonalúak, ladder 10.tõl felfele, vagy kupák elsõ háromban. 2005-tõl a mai napig alig van néhány csapat aki ezt elérte, közülük is nagyon kevés jár sg fórumra.
Szal maradjunk annyiban, hogy pro játékos nagy kevés van, itt még kevesebb.
Persze sok ember gondolja azt hogy pro, vagy jó játékos, aztán mikor jelentkeznek és produkálni kell egy tényleg pro csapatba, akkor kábé a vicc kategóriát súrolja a tehetsége. A magyaroknak a szája a legnagyobb, a tehetsége meg a kitartása általában kevéske, maradjunk ennyiben.

dronkZero
Legalábbis az idegbetegek. Javasolni kéne az MTA-nak, hogy vegye fel az orvosi gyakorlatba, elmebetegségek diagnosztizálására.

Én speciel meg sem szoktam nézni.

Mivel amikor én lövök le valakit, akkor is igen kis arányban lövöm le tökegyedül, legtöbbször lenyúlom valaki killjét, vagy más nyúlja le az enyémet.
Amikor 1%-kal éli túl az, aki lelõ, akkor is lehet, hogy õ csak az egyik volt a 16 emberbõl, aki épp rám lõtt.

Olyan kurva ritkán van 1v1, hogy a maradék élet kiírása gyakorlatilag semmi információt nem hordoz.

Ezen tényleg csak azok idegeskednek, akikkel valami nincs rendben ott fent.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

mNzJean
Lõni mindenki tud .... én nem errõl beszéltem engem is idegesít ha 5 méterrõl lekéselnek , de nem futok el HC ra mert ott könnyebb ... Na mind1 ne ragozzuk , nem akarok a HC sok lekébe gázolni mert sok jó barátom HC-zott a cod ban is , nem akarom tovább ragozni ezt a dolgot ....peace <#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Maak
Gyorbe holnap erkezik meg a LE ma pedig a sima, eddig ennyi infom van.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

grebber
Pcgame.de teszt 86% Negatívumnak csak annyit emlit hogy rövid és tapasztalt játékosoknak könnyû!

Next PC upgrade: 2022

Kami
<#eljen>

s0n1c
Én viszont szidom, mert idegesít, hogy ilyen szar lett, egy cod1-2 után ez égés. Mai faszcsíra, statbuzizó trendeknek megfelelõen készült, igénytelen (nem grafra értem, mert azzal nincs baj), instant és fos. Semmi másra nem jó, csak arra, hogy 2 perc alatt szénné kúrd az agyad. Játékosok meg ofc nem tehetnek róla, mert nincs másik (ill. nem volt másik) opció.
Aki 576-ból rendelt sima kiadást, az még ma megkaphatja, aki LE-t, annak holnapra várható a kézbesítése.
mNzJean
Lehet félreértettél valamit , én nem szidom a COD-ot mivel én is elég aktivan cod4 eztem , sõt majdnem az összes része megvan eredetiben, csak összehasonlítottam . És mivel több mint 1000 cb meccs van a hátam mögött , BF és Cod ban vegyesen , ezért van némi viszonyítási alapom ,hogy melyik játék igényel nagyobb csapatmunkát , stratégiát stb.... Ettõl a COD nem lesz rosszabb , csak más , ott inkább a reflexek és a gyors helyzetfelismerés , a bf ben pedig a csapatmunka a taktika és az összeszokotság ami eldönt egy meccset .

Hamed
Killcamot ki kene kapcsolni mindenhol, mas jatekokban is csak balhet meg csiterezest szult. Kit erdekel hogy nez ki aki lelott es hany %-on elte tul? Csak feleslegesen felbassza magat az ember rajta...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Skynet
Lagoló emberbe futottál.
Eddig összesen 8 órát toltam kb. 2szer futottam lagoló emberbe (elég magas pingû de látványra még nem teleportálgatott),mindkettõre rá ment alap géppusekból vagy 5-6 találat aztán pisztolyból is kellett neki.
Az egyik kb 4-5 géppusek és 2-3 stukker lövés találat után még elért hozzám és lekéselt.
Eddig ez volt a 2 durva eset.
Minden más ellenfelem hullott 2-3 max 4 találattól.
Mc-omot megtudtam védeni 1 tár tölténnyel alap géppuskával pedig 3-an rontottak rám,mind3 meghalt...Javítva van az a fegyver erõ,csak van 1-2 lagoló ember akikbe több kell a kelleténél.
Running
Tök öreg, biztos nem tud már.<#idiota><#vigyor>

Iceman
Aránylag régi bf-es létedre azt mondod Szeg-rõl hogy nem tud lõni? Vicces <#vigyor0>

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
Az nekünk csak jobb, ha hc-zni mennek, nem?

dronkZero
Igen, pont ezért nem vagyok kíváncsi a skilles prõkre. Mert leginkább rinyálásból skillesek meg prõk.

Sheltem
Tehát Codban nincs csapatjáték igaz? Csak egyedüli rambó mód, a demolition / sd / team deathmatch / ctf stb játékok csak dísznek vannak benne és el sem képzelhetõ benne csapatjáték?
Komolyan mondom nem unjátok még? De most tényleg...én pl Cod párti vagyok még sem szidom ezt a játékot, holott olvasok / látok videókban érdekes dolgokat amik igencsak érdekesek(pl az, hogy 5-6 lövés kell testbe, hogy meghaljon valaki amit mindössze 3 hozzászólással ezelõtt írt valaki) .
Tényleg nem lehet békében (neadjisten mindkét játékkal) játszani ?
Ettõl nagyobbnak érzik magukat az érintettek igaz?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

mNzJean
Errõl beszélek , nem tudsz lõni , ezért a normál modot hibáztatod , nem fogod fel ,hogy egyedül itt lófaszra sem mész , megint csak a játék a hibás , és ezért elmenekültök a HC szerverekre ahol a vak is talál szemet alapon , jól elvagytok . Egy jó squadban simán lehet eredményesen játszani a normál ba is , mondom ezt úgy ,hogy csak a beta-val játszottam .Aki egyedül rambo modjára akar érvényesülni , annak meg ott a cod .

Elnézést a helyesírási hibákért és a kirohanásgyanús hsz ért.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sheltem
Mert lelki szegény a srác. Ennyit tud felmutatni <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Boron Power
576-al beszéltem, megkapták, holnap szállítják futárral.

Ne haragudj, hogy így kéretlen megszólítalak de kiért kell lefikáznod azt aki a CoD -al játszik?
Gyakran olvasom ezt a topicot is mert így a 30 -as éveim vége felé még mindig a háborús FPS -ekért rajongok és játszom is ha idõm engedi.
Miért kell valamelyik táborhoz tartozni? (MW2 vs, BFBC2)
Mi ez a felsõbbrendû felhang?
Honnan veszed a bátorságot?

Elképzelhetetlen számodra, hogy valaki megveszi mindkét játékot és örömét leli bennük?

Ostoba...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Prince23
Hi!

Akik 576-bõl rendelték bc2 gyûjtõit, és nem pestiek, azoknak GSL lehozta már a cuccost?
egyáltalán 576 megkapta a limitált kiadást?

jó lenne ha lehet szerverszüréssel pl.no sniper szervereket csinálni 😊

(mint anno a bocage-n 😊))

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

SZEG007
Normál mod a vicc ahol be van kapcsolva a kill cam rohan szembe a sniper és lekésel még fejbe is 3-4 skulo kell testbe 6-7 végtagokba 10+ kell ha azt akarod meghaljon valaki

kb 😄
amibõl 1000 az új Schrank, Jagfater személyében <#hehe>

-tRs-Landor

dronkZero
Igazából nem biztos, hogy kíváncsi vagyok a skilles prõkre.

Running
Ha ebbõl levonnák a sírást, nem maradna csak 5k.<#hehe>

jajj, most nézrm hogy átléptük a 15k posztot? Loll

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Wehehehehehe <#nyes> <#nyes> <#nyes> <#nyes>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |