Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát szerintem meg épp az a skill játékmód, lelõnek nem tudod honnan csak kapizsgálod vagy még azt sem.
Tankot pedig ki lehet lõni csak ügyes csapatmunka kell, még hc módban is.
Ott nincs az hogy lõnek rád te meg rohansz szembe nekik és még mindig élsz, ha már lõnek rád valószínûleg halott vagy.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

darki81
aki HC-zni akar az menjen a szánalmas dedós cod játékba 😊 ennyi ^^

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Smithwarden
Hmm de csendes a forum valamiert...
Csak nem mindenki elrohant 576-ba es CDG-be jatekert? <#bee1> <#vigyor>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Vegyel nekem is egyet.
Majd kuldom a mobilszamot privatban amire johet smsben a kod.
Koszi. <#kacsint>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

uHs Gerzson
Na elindultam cdg-be meglátjuk hogy járok 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Mr Manson
Igy van, a BF nem csak egy "hentelõs játék". Taktika, csapatmunka.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

dronkZero
Hardkór ügyben nekem az elsõ és egyetlen élményem az az volt, hogy beléptem a szerverre bétában, támadók voltunk, a tankunk az ellenségnél, mellette a bradley, és a tank ágyú+géppuska, a bradley ágyú+géppuska+egy oldalsó géppuska felállásban folyamatosan lõtte a spawnhelyeket. Mivel hc módban kevesebb kell, gyakorlatilag az átlag élettartamom 3 másodperc volt. A vasakat esély sem volt kilõni.

Több hc szervert nem próbáltam be. Az emberek ugyanolyan ostobák ott is, eladják a tankot, meg ilyesmi...
Viszont a hülyék úgysem használják a spottot normál szerveren sem, úgyhogy én, aki használnám, ott elõnyben vagyok.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Denes888
game.co.uk csak most adta fel a jatekot, szal nem hiszem, hogy ideerne csutortokre vagy pentekre.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Krinyo
<#eljen>

s0n1c
😊)
dronkZero
Nem az elõrendelõknek kell várni. Aki a normál változatot rendelte elõ, az már játszik.

Emellett a megjelenés NEGYEDIKE, az meg holnap van.
A dolog csak azért tûnik kibaszásnak, mert amellett, hogy szánalmasan türelmetlen vagy, még hülye is.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ugy erti:

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

s0n1c
Limited editionre vártál, nem azért, mert elõrendeltél (én is elõrendeltem 1 normal és 1 ltd verziót), 1 naptól meg ne szard már össze magad.
Sztem pont, hogy sokkal kevesebb volt a kemp. Pörgõsebb lett, jobban pusztultál, nem lézengtek a népek jobbra-balra.

Mr Manson
Huuu. Végre jó hír. Akkor már csak a kiszállít kell megvárni.

uHs Gerzson
Cd galaxis

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Boron Power
Így van 😊

576-ba tuti megjött a LE.

mNzJean
Talán jobb is ha nem erõltetik a HC modot annyira , a bf ek -ben eddig sem volt HC szerver / vagy volt ? / , a codokban volt csak divat de én ott is utáltam , sunyi kempelõs , noskill játékmod .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Mr Manson
Hova?

Sheltem
?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

MR ME
na akkor legalább pénteken már tuti lehet multizni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zzeN
HEEELLL YEEEAAAHHH!!!<#vigyor2>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Batistuta007
esküszöm nem.pont mást csináltam csak mondom ránézek mert ha nincs felhívom akkor hogy jó a sima is.F5-öt nyomtam és nem jött be az oldal.frissítették és köv f5-re kiírta hogy megjött.ideje

koschwarz
facepalm

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

triplet
MEGKÉRKEZETT AZ LE MEGÉRKEZETT YEEEAH FUCK, FUCK YEAHHHHHHHHHHHHHHHH<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#vigyor><#vigyor>

Sheltem
Fejemet rá, hogy te eddig rá voltál feszülve az F5 re bazmeg <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

A dolog a "meg sem veszem"-tol eltekintve jogos, mert k... idegesito ennek a ket gombnak a hianya. En sem WASD-kiosztassal jatszok. Megprobaltam, de par nap alatt nem sikerult megszoknom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

s0n1c
HW-tól mit vársz, "mindentszénnéfikázok" emberek mekkája.
Batistuta007
a limited galaxisba

Batistuta007
megjött😄😄😄😄

Sheltem
Muszáj megosztanom veletek egy hozzászólást amit hardwired bc2 hozzászólásai között találtam:

"Két bug állapota érdekelne nagyon, hogy javítva lett e a final-ben:
- A Delete gombot le lehet e már bindelni (bétában törölte az elõzõ bindet).
- Az Enter gomb továbbra is rá van e hardcode-olva a menüre (azaz függetlenül attól, hogy mit bindelsz rá, elõször benyitja a classválasztót).
Elég fontos lenne, mert ezek nélkül lehet meg se veszem. :/ "

😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Szétesek baz.

Zs0lt1
A legujabb G15 billentyûzet drájver már támogatja a BFBC2-t! 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

s0n1c
Nem tudom, admin guruk ezt jobban vágják.
Sheltem
Nem lehet leszabályozni vajon a sniperek számát szerverszinten oldalanként?

Gerót majd ráizzítjuk a témára 😄

-tRs-Landor

s0n1c
Azért annyire nem szar a helyzet, nem kell aggódni.
Okés beleteszem, de a GYIK-et is megírhatná valaki :p

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Boron Power
Akkor felveszed a motyóját és felszeded a többieket te 😊

Akkor lehet lesz egy eladó gammám...

grebber
Remélem pénteken megjön a game.co.uk-tól. Valakinek megjött a cuccos péntekre ha kedden rendelte onnan.Bízom benne!

Next PC upgrade: 2022

iceshark
kivétel ha a medic-et pukkantják le elõször 😉

uHs Gerzson
Lámpi <#banplz>

s0n1c
Az a baj, hogy conquesten nagyobb a bejárható terület, s mivel több pontot kell védeni/támadni a "semleges" zónákban elõszeretettel mazsoláznak a faszarcok. Bár, ha együtt mozogsz a squad-al és van medic akkor nyílván nem gond.
s0n1c
Ahogy láttam a helyzet nem változott 😊 Sniperek vannak bõven, conquest mapon többször szedett le sniper, mint a betas rush mapon.
uHs Gerzson
Igen bele

s0n1c
Normal verzióba is beszámítják a beta kulcs árát. Csak azért írom, mert én pl. nem tudtam.
Lehet csak a béta miatt, meg nem volt még egy kialakult játékstílus, tapasztalat, de a sima szervereken csak a pöcsölés ment. HC serveren sokkal kevesebbszer találkoztam a kemper majmokkal, meg sniper heggyel.

Majd meglássuk, de egy pipálós opció elfért volna...

darki81
ez így van!!!

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Boron Power
Mondjuk én meg a normálra esküszök. Csak kicsit tovább kell a célon maradni, de cserébe a kemperek nem lesznek olyan hatékonyak.