Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát aki másképp gondolja, az hülye...

koschwarz
tudom, nem is téged céloztalak vele, csak idegesítenek a droidok <#vigyor3>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

HeadHunter86
Hogyan ne légy NOOB

Ez a videó legyen a mai házi feladat mindenkinek. Tessék megnézni és alkalmazni. Magyar felirat van!
Holnap nem szeretnék noob magyarokba futni a szerveren. Fõleg azok nézzék figyelmesen akik nagy COD huszárok !!!

koschwarz
<#vigyor2><#eljen><#integet2><#taps>

Sheltem
Ez rendben van, és én igazat is adok neked, de hidd el van aki arra számít, mint amit írtál..Jobb ha tudnak róla.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

koschwarz
õszintén ki nem szarja le. egyértelmû volt minden olvasni tudó embernek, hogy a limitált attól limitált, hogy plusz fegyverek és egy-két apróság van benne !virtuálisan!. senki nem mondta egy szóval sem, hogy faliposzter, matrica, kitûzõ, 70 oldalas "úgysem olvasom el soha" leírás és a faszomtudja mi van benne. nem véletlenül kerül ugyanannyiba mint a normál verzió.

Mr Manson
hülyeség, aki kicsit is utána nézett az tudja hogy csak a 6 extrával több.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

budán a Krisztina krt-i PCDome-ba is megérkezett,most megyek érte.
Akinek közel esik,hajrá! 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Sheltem
Azért mielõtt rohantok a limitált kiadást megvenni ajánlom figyelmetekbe a tegnapi videót(ugyanis biztos vagyok benne, hogy van itt olyan aki tegnap nem látta):

(Igaz ez ps3as,de gondolom sok különbség nincs)

Limitált kiadás limitált örömmel

Bár igazsághoz hozzátartozik, hogy mivel ugyanaz az ár mint a simánál...Csak pofáraesés ne legyen, ha valaki valami igényes tokot/csomagot vár annyiból mindenképpen jó ez a videó...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

darki81
szerinted akkor még ma hivnak hogy lehet érte menni? 😛

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

SZEG007
jo a tracer valoban nem 5-6 ora de a többi az igen😊

kfa
Nekem azt mondták 11:20 körül hogy megérkezett a budapesti raktárukba, most hordják szét a pesti boltjaikba.

mNzJean

jóvan na ... elfelejtettem odaírni ,hogy az itt jelenlévõkre nem vonatkozik amit írtam <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

iceshark
egyetlen egy dolog érdekel a 16. szinten unlocolható tracer dart, az nem 5-6 óra(legalább is nekem<#idiota>), és helik-tankok elleni harcban jól jönne..., de mondom nem esem kétségbe ha nem, azért felbontották a dvd-t a boltban hogy minden frankó benne, most mivel bizonyítom adott esetben, hogy nem használtam fel a benne lévõ kulcsot? szóval értitek ha akarja ebbe simán beleköt bár nem olyannak tûnt a srác.

uHs Gerzson
Theme: Nasa Night Launch
A kis extra lent meg Fasterfox 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

zzeN
Tartani fogják a holnapi kiszállítást, eddigi tapasztalatok alapján.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Batistuta007
kapott már valaki mailt galaxistól?csak azért mert a tegnapiban a csütörtökre várható van írva.attól hogy megkapták még szarakodhatnak annyit hogy péntek legyen belõle:S

darki81
most hivtam az 576-ot, aszondták hogy elõreláthatólag ma érkezik, de majd hivnak! Hát de akkor más hogy vette ma meg az 576-ból? 😄 ÁÁÁÁ

limitált = egy meghatározott ideig/ a készlet erejéig kapható ..... jááááj ezek nagyon buta fickók 😄
Mivel én is jártam HC-ra, ezért ezt magamra is veszem.
Alap endzsi fegyverrel játszottam végig a bétát. Ha az zavart volna, hogy nem tudok senkit lelõni, mert béna vagyok, akkor XM8-al megyek. De ez nem volt gond...

papo21
nekem most hozta meg a DHL 😄 !!!

pTD-hU ptdclan.hu

dronkZero
Mondjuk ha nem lenne gerincem, meg lenne egy lenyomozhatatlan bankkártyám, asszem én is árulnék ilyen elõfizetéseket.

Aztán mikor a kis lúzer nem kap semmit a pénzéért, akkor kihez megy panaszkodni, meg mit mond? Hogy illegálisan akarta módosítani egy program mûködését(amit pedig megígért az EULÁban, hogy nem fog), és hogy átverték? Hö-hö.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Batistuta007
én a bétát csak hcben játszottam és ott a leírtadból csak a sniperesek igazak.de azok pont ugyanannyian voltak sima szerókon is.egyébként nem egy lövéstõl halsz hc-ben szóval sztem nem játszottál vele.sztem megvolt a fegyverek közti különbség így is.mivel itt kevés az 1-1 inkább a távolság számít és abban már a gyorsabb fegyverek gyengébbek.de kinek milyen be.ki kell próbálni.nekem csak egy hátránya volt a hc-nek hogy ha pl véletlenül belemerészeltem ülni a helibe a sajátom lelõtt és elvitte.de ez a public hátránya inkább.

igaz,rosszul fordították a gyûjtõi kiadás az a collector's edition
+ahhoz rengeteg kiegészítõ is jár,nem úgy mint egy limitált verzióhoz

SZEG007
ne balagj mert nincs semmi a gyüjtöi kiadásban csak egy plusz cetli pár alap unlock-al amiket 4-5 ora játékkal beszerzel amugy is

Az egyes pontot nem értem. Fegyver gyorsaságról itt szó sincs.
2; HC-ban sem fekszel meg egy lövéstõl, ne sarkíts már. Ez nem Kód...
3; A bétában nem ez volt, gondolom nem játszottál Hc serveren. A nép fele egybõl kilépett, mert nincs minimap és ami a legjobban zavarta a pöcsöket, hogy van FF. És érted, ez lenne az alap, hogy nem lövök bele a csapattársamba, nem úgy, mint a sima servereken, ahol mindenki darál, mintha az lenne a cél, hogy minél több lõszert kilõjél a semmibe.
Jobban meggondolták az emberek, hova rambózik, de mivel elõre kell nyomulni nem bujkált.
4; Mi? :-) Ha tud célozni, akkor elsõre is a fejedre tartja, meg 86milliomodszorra' is.

teljesen igazad van 😄 limitált kiadást kellett volna odaírni 😄😄😄 LOL és télleg
Sheltem
Kötelessége kicserélni, ha 3 napon belül visszaviszed, pláne, hogy õk hibáztak. Legyél határozott.

<#wow1><#wow1>

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

😊
Milyen skint hasznalsz a firefoxba?😊 illetve mi az jobb oldalt alul a bongeszo sarkban? (kis ablakok)persze csak, ha nem indiszkret a kerdes 😉

uHs Gerzson
Cd galaxisban lehet menni érte személyes átvételre.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

<#eljen><#violent>

iceshark
na bazz, most voltam az 576-ban, nézegettem a polcon a gyûjtõi kiadást, épp akkor bontotta fel a srác a dobozt amiben jöttek a játékok, fizettem, örültem, hazaértem, erre most nézem hogy sima verziót kaptam 😞
délután visszaballagok hátha kicseréli limitedre, ha nem nem, így jártam...

darki81
aszittem csak holnap lehet értemenni. Vagy kihozták?

Sheltem
Isten lássa lelkem, hogy nem akarok kötözködni, de nem Limitált kiadást kellett volna ráírniuk Gyûjtõi kiadás helyett?
Mintha a Collector's ok lennének a "gyûjtõi" kiadások...
Meg se szólaltam...<#kuss>

darki81
elõrendelted? honnanvan?

zzeN
Még a Limited Edition-t is lefordították<#zavart2>.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

uHs Gerzson
<#vigyor3><#eljen>

darki81
ugyanazok csinállják a csalást akik a játékot, vagy megegyeznek, mert a csalást is jó pénzért eltudják adni, és ezt abból gondolom mert ha kijön egy szánalmas csalás, azt a készitõk is megtudják szerezni és elemezni meg mittomén, és egy ellenmérget csinálni amitõl nem mûködik a szánalmas kis 5 éves fasznak aki elbaszavele más játékát, dehát ez van, annál probbakleszénk ha a csalót legyilkoljuk /:

Sheltem
Egész jó start, hogy megjelenés napján már van egy komplex cheatprogi <#vigyor3>

Nem úgy vót, hogy cs for lamers, cod for csítersz, bf for gémersz? <#idiota>

Bocs, de ez milyen má...most jelent meg és már van cheat 1. nap 😊
Kész...

látod ebben legalább hasonlít a MW2-re<#wow3>

sajnos

Belton
Szerintetek az unlockokhoz szükséges pont mennyiség hasonló lesz mint itt ? http://www.youtube.com/watch?v=LR3yNYLIN-0
Illetve a pont elosztás vajon marad ugyan úgy mint betaba ?

BF:2-3-4(oORedstarOo)

szerintem is eleg szar eza killcam vagy nelegyen vagy legyen rendes fajta mint a codba ami mutatja hogy oltek meg
ennek a mutatom-is-meg-nem-is modszernek semmi ertelme akik ismerik par nap jatek utan a mapot ugyis megallapitjak hol volt a sniper meg ha 50x ra van zoomolva is 😄
igen, ez igaz!
bááz én sem értem, mi a jó abban, h egy "gép"/program méri be helyetted a célt (aim konyhanyelven) a wh -t én is próbáltam még anno cod ba 😄 spanokkal egymást vadásztuk, mint az alien... utána kivettem és mentem pubra, de folyamat a falat néztem :S
Carloska
de 1 hetes sincs a játék hogy a faszba csinálnak hozzá hacket? van egy sanda gyanúm hogy ebben is a pénz játszik szerepet és belsõs embereknek is közük kell hogy legyen ehhez

SötétBarom
Engem pl azért irritál, mert nem lehet bekommandózni sehova, mivel az elõs killem után ahogy spawnol a csávó jön, spottol, meg megpróbál leszedni. :/

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

darki81
a csalásnál szánalmasab lámáb idiotáb dolog nincs ! aki csal annak nem játék hanem munka az amivel játszik, vagy mitcsinál

mNzJean
Én mióta vége a BETA-nak minden nap BF ezek , és ott is kb hasonló a sebzés , ott sem lehet egyedül lehentelni 10 embert , a squad ok meg pont azért jók mert együt mozogtok , élesztitek egymást stb , ez a lényeg ,hogy nem egyedül játszol . Meg kár aggódni még nagyon sok patch fog kijönni mire mindenki elégedett lesz , kár még pálcát törni a sebzésrendszer felett .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

0Fritz0
Sniperek ellen jó és ez a lényeg. 😊
A respawn meg ettõl nem lesz hosszabb.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

hehe 😄 õ az Informant 😄