Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
Bocs en full arban vettem meg a jatekot,es sajnalom a 100koruli wart amit lejatszottam+ public ido utan meguntam. csipa vs. csipa hulyeseg lamak jatszanak csipakkal mert azt hiszik 1golyo 1kill csakhogy ez nem cod.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

mikor beléptem, azt a meccset elveszítettük, de utána zsinórban nyertünk 3-4-et és igen, voltak sznájperes kemperek (én is kempeltem kicsit <#zavart1>), de azokat szépen levadásztam. meg a hülye ellenség természetesen egyedül vitte a kistankot, szépen odamentem hozzá és c4-gyel bumm... ja, ezen 4-5 játék alatt olyan bugokkal találkoztam, amikkel még sosem, már kb. a hajamat téptem, hogy ez WTF?! az egyik havas pályán "beszakadt" alattam a jég, azaz kiestem a textúrából (vagy hogymondják ezt😄), kiírta, hogy elhagytam a harcmezõt és menjek vissza, de az istenért se tudtam onnan kiugrani, nagyon fasza... valami ehhez hasonló volt. utána a következõ dzsungeles pályán beszorultam a fák közé és nem tudtam sehogyan se kijutni onnan, gondoltam rá, hogy öngyi leszek, de mégsem... aztán lett is onnan fasza 3 killem, mert nem vettek észre, pedig a hangot hallották, csak nem tudták, hogy honnan jön😄 aztán kaptam egy granyót ajándékba. ezt viszont sikerült levideóznom
múltkor meg olyat láttam, hogy a tank vitte magával vagy 50-60 méterre a fát, vicces volt😄 de sajna nem tudtam levideózni, csak a végét, ott meg már leesett róla a fa XD
Pedig nem. Egy helyen igazan zavaro, ha tamado vagy rushban, es a sajat csapatod kempel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

lac coo
Dehogynem, én futok, többiek kempelnek 😄DDD
Aki azt mondja hogy ebben a játékban nem komoly probléma a sok kemper, az hazudik vagy maga is kemper ! 😄DD

Mondjuk kurva sokat játszottam BF2-vel, ott ilyen nem volt, egész egyszerûen nem volt hol kempelni. Legalább is nem volt minden 5 méterben egy jól védett hely ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Cris99
én nemszoktam soha mert utálom csak a pin miatt, de lehetetlen mert folyton a legbalfaszabb csapatba kerülök meg mindenki campel

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
akkor örülj mert nagyon mákos vagy 😄

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

én is tegnap este nagyon jót DM-eztem
En nem tudom, mi a francot akarsz?! Lovasrohamot? Ez alapvetoen nem egy run&gun jatek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

tescodr
istenem hát elég vegyes érzelmeim vannak a játékkal megvettem mert a beta jó volt erre mit látok kemper hegyek hitbox bugok... rám spawnoló ellenfelek.. nevetséges komolyan rálövök a fejére sniperrel találatot jelzi de meghalni nem akar persze õ lelõ és látom hogy 70hp-ja van.. szánalmas

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

a cdgalaxisos leárazáskor sikerült megvenni 1 hónapja , rá 2 hétre már adtam is el.
csalódás volt , reméljük bf3 jobb lesz.
lac coo
Lehet én járok rossz helyre, de egy kör alatt legalább 20 embert látok kempelni ....

DM-ek még elmennek, ott azért mozog mindenki, de azt meg értelmetlen játéknak tartom, nem járok ilyenekre .

Uhum. Nem akarsz esetleg visszaballagni Quakeezni? Az instagib nagyon szorakoztato. Se bokrok, se hazak...

Czdano
<#wilting>Nem tudom te milyen szervereket találsz, de én nekem a squad dmek mindig pörgõsek és rohanósak voltak akár hc-n akár sima szerón, és sose kempelt senki.

Nem értem ezt a sírást a camperek miatt..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Cris99
az ellen campelt
na megnézném te hogy játszasz, jöhetnél csipa vs csipa xD

lac coo
Nem, nem az elsõ, de ha neked ez jó játék, jó szórakozást hozzá ! 😄DD

szeva !

lac coo
De mondjuk változnak az idõk... régen pl teljesen természetes volt, hogy nem rakétázunk bele a tömegbe .És kifejezetten szégyen volt, ha valaki kempelt !

nandorb
Gondolom,ez az elso BF jatekod😄

Teljesiteni nemtudsz csak okoskodni hogy mivolna jo. Ott a gond hogy nem a te elkepzelesed alapjan csinaljak a jatekot hanem a fejlesztok szerint.

lac coo
Én medik öngyógyítását kapásból kivenném a játékból. Meg fregre alig adnék pontot,sniper darabszámot korlátoznám egy csomó ház bejáratát befalaznám, lenne ott normális játék azonnal 😄DD

nandorb
Bena vagy, HC akar nem HC siman egyedul megnyerem annal tobb frag jut nekem nemkell agodni meg a tobbi csicska meghal. Stb. Medikkel kell rohanni a tobbi kerdeses ki mit szeret.

lac coo
Rosszul mondtam,már kifizettem 😄

Cris99
mondom rámegyek a pinekre mert unlock má ugyselesz ne unjam annyira, aztán van egy olyan hogy nyerj egy squad deathmatch-et, hát kb 2kör után be is zártam úgy felhúztak b+, az összes campelt, de most nem túlzok, csipával néztem direkt mitcsinál ott kuporog a bokorban, sarokban, stb és vár a fragre. csak röhögni tudtam hogy szülnek a világra ekkora lámákat....
lehetne tényleg ilyen szavazós kick vagy ban a shotgun hc sniperek ellen is -.-

Lemondod az elorendelest! Nem szomorkodsz!

A rengeteg problemaval(amelyek kozul a jatekosok a sulyosabbak kozt vannak) megvert BC2-ben azert csak van 380 oram meg nekem is.

lac coo
Értem, de ez engem nem vigasztal, bármi is az ok, én nagyon nem élvezem.
Néha igen, de az ritka .

No most BF3-ba meg leárazás nélkül is özönlenek az alacsony szintûek, ott mi lesz ...? 😄

Cris99
Mondom a játékosok teszik tönre ezt már, fõleg a leárazások óta.. rengeteg alacsony szintû noob-ot látni, tisztelet a kivételnek!

lac coo
Ezt a játékot nem igen lehet eladni, igaz ? 😊

Kicsit beleuntam, akárhová megyek játékélmény nulla ( vagy az én igényeim mások ) 😄

Nagy eszemmel BF3-at is elõrendeltem, jó lesz,ha ez is ilyen lesz, az is jó vétel volt 😄DD

Egy hazak kozott forgolodo tanknal egyaltalan nem folosleges, csak en felkaru oriasnak(abbol is csak olyan kisebb fajtanak) erzem magam a koax nelkul.

Detektor,mutatja az ellent -nagyobb hatósugárban,mint az átlag- ha közeledik hozzád...haszna 0

[IRAM] leader

Már megvan, játék közben kell választani, nem a menüben 😊
a "V elect" perk avgy mi mire jó?
Ize... Ugye utana azt a classt valasztod, amelyiknel beallitottad?

Asszem del billentyuvel lehet torolni.

próbáltad játékon belül beállítani azokat a gombokat,amiket használni szeretnél?amúgy szerintem nem sok értelme van billentyûzettel,és joy-al irányítani.sokkal egyszerûbb csak joy-al.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

köszönöm szépen.

The Matrix has you...

Úgy keress hogy HUN,vagy név szerint.A szerver keresõt reseteld le elõtte,ne legyen se pipa,se kereszt egyik elõtt sem.

[IRAM] leader

egyébként amik itt vannak szerók, hogy legegyszerûbb belépni? beírom az ip-t a keresõbe? más?

The Matrix has you...

Cris99
akk az xD

szerintem Te a dögcédulára gondolsz 😊 valószínû akkor adja ha sokkal magasabb szintû emberkét kéelsz meg..de lehet más az oka. Nekem van már mindenféle, bronz, ezüst, arany 😊

The Matrix has you...

Donchicco
Na kipróbáltam gsg16 által linkelt BFBC2_JS_Fix -et.
Ez mûködik,csak én nem használok mindent a joyon (forgás,lövés és az orr emelése,döntése.A többit bill.-el oldom meg úgy szoktam hozzá BF2-ben...)
Kitörölni bizonyos funkciókat hogyan lehet,mert arra nem jöttem rá?
Csak az összes törlése van ott,egy-egy kiosztást miért nem lehet törölni?

Gigabyte GA-EP45 EXTREME,4GB 800MHz GAIL Black Dragon,Sapphire Radeon 4870,Intel Core 2 Duo E8500,Windows 7 64bit :-)

lac coo
Hát csillagnak csillag , mittudomén mi a neve 😊

Cris99
medál? nem csillag? mert azt 100killenként

lac coo
Az arany medált azt mire adja ?
Vagy van ezekrõl valahol valami magyar leírás?

Donchicco
Köszönöm szépen!
Rád írok amennyiben a GSG16 által linkelt progival nem javúl a helyzet!
Xpaddal nem próbáltam még , de köszönöm azt is megnézem! (sdaddam91HUN)
Saitec Cyborg Evo (gsg16)

Gigabyte GA-EP45 EXTREME,4GB 800MHz GAIL Black Dragon,Sapphire Radeon 4870,Intel Core 2 Duo E8500,Windows 7 64bit :-)

Ha kiválasztom micsináljak? Narancssárga a fegyver háttere de játék közben a régi marad
byzhouse
kiválasztod<#confused>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Megszereztem 2 fegyvert, de nem tudom berakni õket a class -okba.
Egy shoti-t és az assaultból a 2-at. Ezeket hogyan rakhatom be?
Nem.10 is lehet,de pl. az email címed nem lehet más,de ezt nyilván tudod.

[IRAM] leader

Cris99
<#banplz> na hátha beragadt a "Nem" gombod
szal akkor lehet mégegy katonya?

Fpocok
ty

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem.
Nem.

[IRAM] leader

Nem.
Nem.

[IRAM] leader

Cris99
2 kérdésem lenne gyorsba:
- ha létrehozok új katonát akkor törlõdik az elsõ?
- át lehet-e nevezni a katonát?