51658
  • Nagydög
    Egy pillanatert szerintem nem rug ki az automata, de az azert hozzatartozik, hogy a BC2 nagyon jol elrejti a lagot a jatekos elol. Amikor mar latszani kezd a mozgason is, akkor mar nagyon magas a pinged. Addig csak a vaktolteny erzes van, meg esetleg a gyorsan mozgo dolgok(quad, heli, miegymas) rangatoznak kicsit.
  • IMYke2.0.0.0
    5700 az kevés is... nekem átlag 6-8000 pontom van. Plusz az extrák.
  • Fpocok
  • Jim Morrison
    NEM !!! MÉG A HÉTEN !!!
  • roland4
    Köszönöm szépen a gyors választ , szerintem jövő héten meg is veszem!!
  • Fpocok
    Nyíregyháza - Korzó
    4400 Jókai Mór tér 7.

Vann itt 576 üzlet. 2500-ért meg lehet venni.
    link
    link2
  • KaBuTo666
    3 állat merte lájkolni. :D
  • Fpocok

WTF?
  • roland4
    nem tudjátok hogy Nyíregyházán meglehet-e venni valahol 2500ft-ért? ha igen akkor hol?
  • xXtamasXx
    Poénos Vietnam videó
  • Tower Guard
    Az nembaj, kiidegeskedem magam ígyis a COD részeivel, meg a bf2-vel, úgyhogy nem lesz gáz :)
  • Tower Guard
    Nagyon szépen köszönöm!
  • RAMyMamy
    ajándék idegesség :D:D:D
  • szabii98
    :D
    Mire megjön, szerezd be a patcheket mert sok lesz updaterrel letölteni.
    Innen tudod leszedni, ajánlom hozzá a Flashget nevű programot. 2,4 GB az egész cucc . :)
  • Tower Guard
    Egyébként szerintem is ez nevetségesen olcsó.
    Nem is tökölök vele többet, megrendelem és kész. :)
  • szabii98
    Ennyiért ajándék ez a játék!
    Én is nemrég vettem meg, és nagyon élvezem a multit, csak ajánlani tudom :)
  • Jim Morrison
    ja, néztem, szidtam is :D istenem, hogy ilyen benak...
  • KaBuTo666
    Játékban az awardoknál, de csak az insigniasokat, a pineknél nem mutatja, ha rámész valamelyik insigniasra akkor mutatja mikor érted el, de mielőtt megnéznéd szólok, hogy buggos ez is. :D Nálam és sok játékosnál [lehet mindenkinél] 2008.01.01 dátumot mutat az összesnél. :D
  • Tower Guard
    Üdv!
    Szeretnék érdeklődni a játék multi részéről, mert az miatt megvenném eredetiben.
    Láttam most A cd galaxison csak 2.500 Ft , aug 28-ig, ami egyáltalán nem sok érte szerintem.
    Csak kíváncsi vagyok véleményekre is, milyen a multi játékélménye :)
  • Jim Morrison
    azt nem lehet valahol megnezni, hogy melyik pint, awardot melyik nap kaptam ? mert most kaptam egy pint, egybol utana egy 10000es meg egy 5000es felvarrost, csak mar nemtom melyik ketto volt :s talan az egyiken a pinek szerepeltek :D
  • szabii98
    értem :D
  • KaBuTo666
    Ha csak egy pillanatra is felmegy a pinged abba a tartományba amiért kick jár, akkor sajnos szia.
  • szabii98
    battlefield.hu szeróról állandóan kick-et kapok magas ping miatt. De ez hülyeség, nem lehet magas ha tökéletesen tudok játszani...akkor akadoznia meg ugrálnia kéne ha túl magas lenne nem?
  • RAMyMamy
    lehet veled van a hiba, hogy egyedül mászkálsz :D
  • OWEN24
    Mostmár megvan mindenem a weapons and gadgets ből, kivéve a medic pontjaimat. tegnap összeszedtem 2000-et így volt 2300 (nem sokat játszok vele) de ma csak 300 pontom van...
  • OWEN24
    ha nem patcheled fel, még single-zni se tudsz rendesen mivel nem foglya menteni, ha kilépsz kezdheted a legelejéről.
  • szabii98
    TheSilentHUN a nevem, kaphatnék fejlécet?
  • steweee
    még nem volt időm kipróbálni. tegnap telepítettem, de aztán elaludtam. kérdésem az, hogy van hozzá egy elég terjedelmes peccs. de ahol most vagyok csak mobilnetem van. ha csak singlizni akarok egyenlőre, fogok tudni rendesen az alapverzióval is, vagy peccs nélkül lesznek benne bugok vagy gyengébb performance ?
  • szabii98
    Na 1 meccsen túl vagyok, óriási ez a játék! Öcsém egyből megszólalt: Ez sokkal jobb mint a CoD :D
    590 pont, de mentségemre szóljon hogy járműveket tanulgattam meg az irányítást mert kicsit más mint más játékokban :D
  • Gabe18
    Online játékban nem tudom láttam-e már nagyobb marhaságot mint ez a újjáélesztős baromság. Ma kb 3x volt hogy meglátok egy embert, lelövöm, erre előugrik még egy, velem nem is foglalkozik, egy pillanat alatt feléleszti, és már megint ketten állnak velem szembe, nekem meg van a tárban annyi lőszer hogy egyre se elég, vagy épp a tárcsere közepén vagyok.
    Már eleve marhaság hogy a nullára sebzett embert feltámassza mint valami vudu főpap, de legalább kerülne pár másodpercbe vagy valami...
  • szomferi
    hát mivel csipával és medic-kel volt, gondolom szórta a motion mine-okat és a medic dobozokat, meg hát az M60-nal lehet aprítani kőkeményen :D
    egy revive 50 pont, abból is volt már biztos...
  • OWEN24
    5700-as combat score-t ,hogy szedsz össze? :D Folyamatosan rohangálsz a pályán és darálsz? Vagy mi? Nem tudom elképzelni :D
  • Smithwarden
    Az igen, "ingame troll".

• szomferi
    amúgyis bekempelnék a végén, szóval lényegtelen :D
    de amúgy se vagyok kempes fajta még sniperrel se, fejlesztem a C4 dobálási képességem :D
  • Cris99
    vagy noob, tök8 vicc akart lenni, meg ne ölj
  • Cris99
    ingame troll
  • Smithwarden
    Annak mi a fax koze van a trollkodashoz?
  • Cris99
    hát hogy kempeljen be
  • Smithwarden
    Mivan? Milyen trollkodas b+?
  • szomferi
    igyekszem igyekszem, de egy tetves csipa mindig kiszed 4 kill után :D
    amúgy Oasison szoktam mostanában alkotni, nem túl nagy map, nagy az esélye hogy sok embert meg tudok ölni egymás után halál nélkül