51658
  • OWEN24
    Nincs valami magyar tippek, trükkök videó a játékhoz esetleg külön az osztályokhoz?
  • Jim Morrison
    na újra belenlestem a játékba, és laggol :/ ha minden igaz fps lag, de nemtom mitől. Optionsben levettem mindent low ra, talan ket dolgot hagytam mediumon. Otlet?
  • KaBuTo666
    Rákeresni nem lehet, de amikor betölti a pályát akkor írja bal oldalt hogy mi van ONban, és mi van OFFban. TEAMKILL ON? Lelépsz. :-(

#48882: Engem be se enged. EA ONLINE CONNECTING LOST vagy mi. :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Most folyamatosan dobál le ez a hulladék a "Megszakadt a kapcsolat..." üzenettel...
    :((

Net van rendesen.
  • RAMyMamy
    és hogy lehet rákeresni nem tk-s szerverekre? :D
  • Cris99
    OMG, olyan nekem is volt hogy azért kickeltek mert pálya másik felén c4 vagy mine felrobbant és tripla temakill XDDD Mondjuk ilyen kib@szott melegbe el is hiszem hogy csak úgy maguktól felrobbannak
  • KaBuTo666
    Nálam nem mindig jön össze, de volt hogy halál után még megnyomtam azt az izét és felrobban a C4...de volt olyan is, hogy meghaltam és magától felrobbant a C4, killem is volt vele...elég buggos játék...
  • Cris99
    halál után c4 el ölsz? wtf?
    nekem még simán is meghibásodik vagy bug van hogy nem robban persze pont a legkelendőbb pillanatoknál :/
  • IMYke2.0.0.0
    'A kill cam + 1-2' másodperces spawn...
  • IMYke2.0.0.0
    Én gyors spawnos szervereken bizony azt csinálom, hogy C4-et kiszórom bizonyos refrektált pontokra, majd irány a harc --- Meghalok? A kill cam + 1-2 spawn után 3-as gomb és Space = C4-ek felrobbantása... = többnyire 1 gyilok biztos van.
  • gsg16
    nem azt írta itt valaki,hogy 400 pont/perc,vagy az felett,cheater az illető?
  • Cris99
  • szabii98
    Áhhh. Fájl sérült -.-' Majd valamikor később letöltöm.
  • Smithwarden
    Tipikus atombuta amerikai konzolos cod jatekos.
    Nem fogja fel azt sem, hogy a zaszlokert folyik harc, inkabb rohangal a palya szelen es csodalkozik, hogy nem talal ellenseget, ehelyett a pancelozott jarmuveket lovoldozi geppuskaval.
    Uristn. :p
    Raadasul kozben egyfolytaban uvoltozik es karomkodik, ahogy a tobbi videojaban is.
  • szomferi
    ma lőttem egy 430-as ölést, vagy hogy mondjam... 4 embert öltem meg egyszerre egy gránáttal, már multiple killem volt :D
  • FSpofon
  • KaBuTo666
    Kinyírom a szemétgazembermocskosaljadékállatját és eltűnik a C4. Egy kill nem kill!
  • nandorb
    Amugy is megcsinaljak a c4-et a vegere ha nincs teamkill akkor meg iritalo felszalsz felrobbantja ha nem szalsz fel akkor egymast nezzitek mig kinem lonnek a kezdon.
  • Cris99
    Én nemértem hogy a f@szba nemlehet észrevenni hogy csapattárs vagy nem!? én soha nem lőttem le senkit, max granyó vagy c4 anti-t mine, még ha akármilyen überbrutál reflexe van valakinek se... azt nemhiszem hogy társsal szembe lelövök egy ellent majd utána rá ő elkezd rám lőni és aztán dobálja az ammo meg mediccsomagot, baxodjón MEG! idióták...
  • KaBuTo666
    BC2, én így szeretlek.
  • KaBuTo666
    De miért játszol teamkilles szerveren?
    Több száz óra játékból jó ha 4 órát voltam ilyen szerveren...véletlenül úgy hatott a gránátom hogy trio teamkillem volt vele de azért elkaptam egy ellenfélt is. Arról nem is beszélve hogy a helit szeretik vinni, és aki nem szereti hogy nem ő a pilóta az képes arra, amire egy igazi katona nem. :-(
  • RAMyMamy
    nem is az a gond, hogy egyszer lelőtt véletlenül, általában játszok tovább, mintha mi se történt volna, hanem még utána 2x megpróbált - 1x sikerült is neki. mikor az újraélesztés előtt lelőttem, akkor is belém lőtt ugyanúgy spawnnál, csak ezt kihagytam az előbb. és mondom, nem képes beírni chatbe semmit, az ilyet rohadtul utálom.
  • Borg
    Én is elég gyakran lelövöm aki mögöttem mászkál :)
    Pl valahol sunnyogok előre, és rámspawnol egy squad társ, már megy is bele az UZI... kiver a víz tőle, ha hátulról valami sertepertélést hallok ilyenkor, főleg hogy 2 méterről is le tudnak késelni simán, akárhogy lövöm őket...
  • Nagydög
    A beidegzodott reflexek nagyon erosek tudnak lenni. Ha az ember kicsit elbambul es meglepik, elofordul, mire kapcsol, hogy sajat volt, mar lelotte, elszedte a felszereleset, kiforgatta a zsebeit, es egy vekony foldreteget is huzott ra.
  • RAMyMamy
    pár noobnál még a botok is okosabbak... ma vietnamban hülye sniperhez odaspawnoltam, medickel voltam, dobtam neki egy elsősegély csomagot, hadd kempeljen, (a naiv énem azt gondolta, hogy hátha messziről próbálja fedezni az mcomot), aztán nem lelőtt a marhája? utána megint spawn rá, lelőttem én is, hogy vegye észre magát, mert ugye egy "sry"-t kurva nehéz begépelni, főleg, hogy 1 km-re van a többiektől, aztán újraélesztettme, erre megint lelő és még ő írta be chatbe, hogy "hey"... lololol
  • KaBuTo666
    Adtak hozzá rózsát? Mert érted ha lenne barátnőd akkor érted ingyen rózsát a rózsának. Manapság a rózsa se olcsó virág. :-)
  • lac coo
    Nekem nincs bajom azzal ha valaki nem tud lelőni, sőt ...! :DDD

A sok kemper fregvadásszal van bajom, és ahogy látom mostanában marhára nem számít 9 -es vagy 50-es az illető, ebből áll gyakorlatilag a BC2 bárhová is megyek ...
  • szabii98
    Érdekes mikor én a virágbolti verziót próbáltam, könnyedén játszottam. Mondjuk a multi biztos más, de én elég hamar megszoktam az irányítást( és meg is kedveltem )
  • KaBuTo666
    Mindig a járművekről beszélünk hogy az milyen nehéz a codosoknak...de bakker egyszerűen alapból [ most a bc2ről beszélek inkább mert a bf3 nem jött ki] lőni se tudnak normálisan egy kis fizikával és visszarúgással megáldott fegyverrel ahol meglepő módon nem síkban mennek a golyók és nem 2 golyó kell a lábujjba a halálhoz. Mert ugye hozzá szoktak a nincs fizika nincs visszarúgáshoz codban, bc2 meg meglepte őket [igen sajnos egy tár egy ellenfél olykor, hiba - HC megoldás blablabla csak hogy ne kezdjenek itt el okoskodni egyesek]...ma is az egyik low 11 lvl a bázisunkon elkezdett oldalba lőni, nézem ki a lóhere lő, belém lőtt 1 tárat AEKkel, aztán még egy tárat pisztolyból [asszem WII volt] a fejem fölé vagy mellé vagy épp galambot próbált lelőni az égből...nyilván utána szépen nyugodtan lelőttem még tárazott :D...kérdeztem is tőle hogy csak nem codból jöttél mert olcsó volt a játék...hát nem DE? :-) Mert ugye azt hitte hogy oldalba úgy könnyen kinyír ha csak nyomja a bal egér gombot. :D Értelmes. Kb. ugyanez a sztori volt mikor hátba próbált valaki lőni kevés sikerrel, esély 100% ott volt még le is késelhetett volna de ennyi ész meg ugye szintén codos volt mert szeretem megkérdezni ezektől. Sok ilyen sztori volt, de ma ehhez volt szerencsém.

Ennyi, köszöntem.
  • lac coo
    Nem-e ?! :)

BF2 ben harmincszor tk-ztak le naponta ha csak a repülő felé indultam :)))
  • Cris99
    Az nekik magas, nemkell az :D
  • lac coo
    TDM-ben nincs repülő ....! >)
  • Cris99
    Hát ezaz! Mennek remélem TDM-re!
  • Fpocok
    Az a sok ember, akit noobozol... azok mind mennek veled a bf3ba + a codosok.
  • redmonk
    Mindenhol ez van tapasztalatim szerint. Komolyan mondom amint egy játéknál felröppen a hír ami 100%-os hogy új rész jön, mintha egyből mindenki hack turn on...MW2-nél dettó ugyanez van
  • RAMyMamy
    mi történt már megint?:D
  • Cris99
    NA ELÉG, nekem elegem van ebből a szarkupacból, jobban szólva abból akik játszák hogy lehetnek ekkora zsidók komolyan.. elegem van abbahagytam bf3ig nem játszok FPS-t!
    RIP bc2, RIP!!! Jó volt veled addig míg el nem leptek a noobok!
  • namenyicsavo
    Most működik
  • szabii98
    torrent nincs? :$ jobb lenne, de így is jó :D
  • Cris99
    Igen?
    Minden EA-s játék lehalt, cry 2 megy mert az mycrysisos accal megy!