Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Parasite Eve 2, best game EVER!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Minden funkciója jó,csak a forgást fordítja meg...
A szerver hostolást tényleg nem értem a BF2 -nél is volt lehetõség és mégis tömve voltak a gyári szerverek!!!
Én személy szrt. a botos szerót kedveltem,mert ott nincsenek kis taknyos csaló gyerekek!
Gigabyte GA-EP45 EXTREME,4GB 800MHz GAIL Black Dragon,Sapphire Radeon 4870,Intel Core 2 Duo E8500,Windows 7 64bit :-)
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
bb!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem adjak ki direkt a szerverfajlokat, nagyreszt a warez miatt.
Van par fix szolgaltato, ahonnan lehet berelni es ennyi.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
De ez, off, meg errõl nem is szabad beszélnem, mert jön running, bekamuzza, hogy anyázok aztán kapom a büntit megint 😊
Mint mondtam, leszarnak minket.
De továbbra is azt mondom, mindenki el van ájulva tõle, veszik mint a cukrot látatlanba ! 😄DD Egy rossz szót nem szól róla soha senki, aztán meg várják, hogy jobb lesz 😄
Majd ha lesznek ezek, akkor elhiszem, hogy fontos nekik. Addig csak duma<#dumcsi>#dumcsi><#dumcsi>#dumcsi>
Nem értem én a BF3 rajongókat... minden blogban egekbe emelik, de semmi nem jó úgy ahogy van 😄
L4D nél meg simán tudsz hostolni egy játékot és invelni a másikat. De ez két különbözõ rendszer.
Csak bérelni tudsz pénzért. Pl itt
Valaki tudja, hogy hogy lehet szervert csinálni BFBC2-be? Sehol nem találok az egész világhálón leírást... ez az elsõ, h ilyennel találkozok, h nincs leírás.. Valaki tudna segíteni, hogy-hogy kell? Vagy akár ha egy leírást ad vki az is jó.. Linuxra kellene majd. Remélem lesz aki tudja.. Köszi!!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
A férj meztelenül áll a tükör elõtt,már vagy két perce méricskéli,illegeti magát a tükörben,majd megszólal:
-Ha 5 centivel hosszabb lenne,én lennél a király!
Mire a felesége kiszól a szobából:
-De ha 5 centivel rövidebb lenne,te lennél a királynõ..<#integet2>#integet2>
[IRAM] leader
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
kedvencem mint elöbb is, átugrom a dobozokon, csávót lekapom jön csapattárs medic, eltellik 3 msperc és belémlõ, utána vagy ad medic cuccot vagy továbbáll minden szó nélkül ilyenkor, de kedvem lenne széjjellõni a fejét de volt hogy kb minden alkalommal belémlõttek/lelõttek aztán fogtam és szétdaráltam a csávót xDD
A játék nem az én stílusom, sokat kell lõni egy embert a fegyverek is pontatlanok de talán sikerül belejönnöm.