Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Multiban nem probaltam, de singleben total elvezetes, igaz rovid volt az elvezet, mert 2 ora alatt vegignyammogatam magam rajta.
<#finom>#finom>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Ettõl zeng az egész Net/összes fórum.
De azért a game browserban az összes telibevert szerver szarásig dugig van, akkor kik játszanak, EA alkalmazottak ? <#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
A másodikon meg az, hogy a felhõ egy helyen kitakarja a hibát. És ahol látszik, ott is 'inverznek' tûnik az aktuális felhõhöz képest ami "elõtt' végighalad.
(Az alfa az "átlátszóságot" jelenti. (Van egy ilyen csatorna a színinformációban.
És természetesen az is be van lõve hogy mi mit takarhat ki.)
Tehát: Lehet GFX bug azon a kártyán amit te használsz, pl.: a 2 magot rosszul kezeli, vagy valahol hibázik a kártya.
De inkább elõbbire tippelek.
Nekem pl.: 3870 van, friss driver, és úgy kezd, hogy fekete pixeles az ég, forgolódni kell hogy 'kitisztuljon'. Sima bug az egész. (Igaz én tudom, hogy a kártyám nem 100%os, néha hibázik, de Betában nem volt ilyen. CSerébe ezt a jelenséget csak dzsungeles/sivatagos pályán láttam.)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Minden más server jó amit kidob a keresõ,stb, de ha ezt kiválasztom és rányomok hogy join,akkor 1 mp és kifagy a teljes program.
Mi lehet ezen a szerveren más?? pláne hogy látom hogy a többi magyar ott tolja rajta, de nekem kifagy...érhetetlen...
Mivel más szervernél nem fagy ki,ezért azt sem tudom merre kezdjem el keresgélni a probléma forrását...
egyre jobb
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
ja és a satellite pálya utáni pálya végén amikor szállnék be a helikopterbe ami elvisz (remélem képben vagytok) akkor kilép a játék mindíg ugyan azon a ponton , pls segítsetek nekem ! nem olyat szeretnék visszakapni hogy FAQ-vagy akármi , elõre is köszönöm!!!
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
Ellenben én csak megnézném azért a beállításokat. 😊
Simán bele tudom képzelni, hogy egy alfa rosszul van belõve valamelyik szinthez.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
folyamatosan
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
196.75-os drivert tedd fel,az jó.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
nem is kell full grafon csak mennyen 😄
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
megpróbálom firrsíteni... és kösz
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
mi lehet a gond? a játék megy akadás nélkül de ez így élvezhetetlen
Ha esetleg olvasol errõl a problémáról és eszedbe jutok, kérlek írd már be ide, vagy priviben a megoldást!
Elõre is THX!
Ez a gondom:
"hálózatba kötött gépeknél, ha mindketten egyazon szerverhez kapcsolódunk, akkor az egyikünket, rosszabb esetben mindkettõnket kidob a szerver.
Természetesen eredeti mindkét game."
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
-tRs-Landor
Esetleg ha csak egy magon futtatod a graf kártyán?
Elvileg az is lehet, hogy a GPU RAM-ja nyûglõdik.
Connection to the game server has been lost. MIndenre ezt írja ki egyfolytában.
Ránézésre:
1. Textúra illesztési hiba.
2. "Kihúzódó" poligon.