Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szoval ertem en hogy par embernek szarakodik de elso napokban nekem belefer az ilyesmi. Megedzodtem par mmo startjan😄D
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
SQUAD DEATHMATCH beszarás ! Idõs koromra <#nevetes1>#nevetes1> azt mondom kiba****ott kemény.
Nekem bejött az MW2 is, de basszus ez a SDM olyan mintha ott lenne az ember !!
Na aki ezt kihagyja....
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy meg: mivel ez EA Account is egyben ha minden igaz, az EA account fõ siteon próbáld visszakérni a mailcímedre.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nekem olyan problémám lenne h amikor felrakom és elinditom akkor frissiteni akarja a verziót, de ha frissiti akkor nemtom elinditani mert a cd-t kéri. Valahogy nem lehet megkerülni ezt a frissitést?
Az M1-et nem tudom tegnap óta használni mert nem adja oda...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
amúgy nem emlékszem a beta-ban használt loginomra hogyan tudnák rememberelni ? <#vigyor5>#vigyor5>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
cq-t én sem érttem miért lett ilyen kicsi, marad egyenlõre a rush, de egész jó az új pályákon!
fotográfik kolomp edisön :D
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Kihúztam a logitech g27-et az ennyi.
Vagy valami gamepad zavar be nálad.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
<#falbav>#falbav>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Te valami "NukeDemo"-t játszottál!!!
Akinek volt már ilyen gondja az hogy oldotta meg? Ati HD3870-em van. Tettem már fel minden drivert, vki ajánlotta a 9.8-ast. Most az van és mégis.
Vkinek vmi ötlet? ?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Next PC upgrade: 2022