Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
kibaszott nagy a játék ez tény. Valószínûleg minden idõk legjobb multi FPS-érõl beszélünk 😊

Hamed
Nekem is kb. az volt a legnagyobb bajom eddig hogy par szerverre nem engedett fel es neha sokaig frissit, meg kb. ketszer elofordult hogy ledobott.
Szoval ertem en hogy par embernek szarakodik de elso napokban nekem belefer az ilyesmi. Megedzodtem par mmo startjan😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

SubZero911
Huhúúúúúúúúúúú ! Vazzzzeeeeeeeg !

SQUAD DEATHMATCH beszarás ! Idõs koromra <#nevetes1> azt mondom kiba****ott kemény.

Nekem bejött az MW2 is, de basszus ez a SDM olyan mintha ott lenne az ember !!

Na aki ezt kihagyja....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

AVG tûzfal beállításokban engedélyezve van. De majd holnap kipróbálom Windows tûzfallal és semmilyen tûzfallal is.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

TDC Geronimo
Szerver túlterheltség az oka. 1-2 nap és megoldódik. Nem a világvége szerintem. Azt azért megkérdezném, hogy akik itt problémáznak azon, hogy elsõ nap nem megy rendesen a rendszer azoknak ez az elsõ online játéka, amit startnál kezdenek? Mert nekem nagyon úgy tûnik.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Magas labda: Cavinton.

Amúgy meg: mivel ez EA Account is egyben ha minden igaz, az EA account fõ siteon próbáld visszakérni a mailcímedre.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

MR ME
van tûzfalad? akkor kapcsold ki

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hali!
Nekem olyan problémám lenne h amikor felrakom és elinditom akkor frissiteni akarja a verziót, de ha frissiti akkor nemtom elinditani mert a cd-t kéri. Valahogy nem lehet megkerülni ezt a frissitést?

TDC Geronimo
Nem igaz. Elírás

most neztem meg es igaz hogy a +dmg kit (mngm vmi) csak veteranoknak jar? ez azert nagy elony a szamukra...

Bvah nagyon problémás a game...A legött szeró mióta EA le van terhelve lagos. A haveromnál eltüntem Friend,én látom õ nem lát vissza sem tud venni...
Az M1-et nem tudom tegnap óta használni mert nem adja oda...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

schrank
warez ?!
amúgy nem emlékszem a beta-ban használt loginomra hogyan tudnák rememberelni ? <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TDC Geronimo
Én eddig ma 2* nem jutottam be, de 5 percre rá be tudtam menni és játszottam simán.

TDC Geronimo
Ja rush viszont kurvajó. Voltunk azon az Isle akármicsoda mapon. 2 BH, rakat jetski meg hajó stb. Fasza nagyon.

Smithwarden
<#sniffles>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

lol, most neztem meg es igaz hogy a +dmg kit (mngm vmi) csak veteranoknak jar? ez azert nagy elony a szamukra...

Most így PB INIT failure-val vágott ki. Szintén 0mp-et írt, de már a squadba berakott. Természetesen manuálisan frissített PB van fent.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

schrank
hogy a f*szomba multiztok tik ?!

mNzJean
Dzsungelos map állat multiba , már látom,hogy az lesz a kedvencem . Amúgy még rengeteg a hiba, lehet ez pl jelentéktelen de miért úgy úszik az ember mintha siklana a vízen , bf2 ben 5 éves játék sokkal élethûbb volt az úszás , nekem ezek a visszafejlõdések nem jönnek be , és még sok ilyen van . De ezek csak apróságok ettõl még fasza játék lesz ez .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

KáTéCé
Futtasd rendszergazdaként feltéve, hogy a pb-t engedted feltelepíteni installkor.

gagax
Okok vágom 😄 én is írtam már hogy más mûfaj meg minden ... csak van itt pár ismerõs arc aki osztotta az MW2 amikor megjelent a másik topikba😄 és tegnap írtam vagy azelõtt hogy én nekem is bejön a játék 😄 és multkor bevallot hogy nagyott alkottak most 😄 nem kötözködni jöttem csak feltünk hogy nem ingame képek vannak bevágva a jó kis multiból hanem egyenlõre a sírás megy mert sza*akszik a multi =( de sok sikert és beújítom ha lessz pénz 😄

zotya10002
<#wow1>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Engem PB A nem fut dumával vág ki mindenhonnan 0mp alatt. Másnak is ez az üzenet?

schrank
bannerba vele :

szuku
Mondom ezt annak ellenére, hogy eltûntek a bétás friends listán már meglévõ játékostársaim, hüpp(akire emlékszem, küldök új requestet).

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

szuku
Na pajti, azt kell mondanom még egy percet sem sikerült játszani, de már megérte <#vigyor>, legalábbis ha hozza a béta szintjét a teljes is, márpedig a hsz-ket olvasva: bõven átviszi a lécet, innentõl kezdve számomra indifferens az a néhány kezdeti órában tapasztalható kellemetlenség, ha utána évekig (bf2-nél simán megvolt ennyi) jól elvagyok vele. A hasonlítgatást meg haddjuk már, más mûfaj a két alkotás.

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

nemtudom mi ez a fikázás hogy nem megy a game.. én belépek egybõl megy és annyi fullos szerver van hihetetlen szóval nekik is megy...azért mert nem megy pár embernek nem szar egybõl.. jó tény nekem is vacakol néha... 10-bõl 1-szer...de így elsõ nap belefér majd lesz jobb😊

Snexi
valaki?

gagax
bocs a dupla postért... *MW2-t így úgy alázza a BFBC2.. hát ha egyszer jó lessz akkor igen de egyenlõre még semmi

gagax
ahogy elnézem itt sincs minden rendbe... pedig sokak szerint ez lenne a megválto játék... MW2 így úgy alázza.. és itt se megy jobban a kezdésnél mint ottt.... azzal legalább megjelenés napján már lehetett multizni 😄 ha lessz zsé beújítom ezt is de azért mindeki gondolkozzon el azon hogy mit várt és mit kapott... tudom eu megjelenésig még van 1 óra pár perc na de akkor csinálják meg a servereket ha már hamarabb oda adták a játékot... vagy már nagyon nincs pénz az EA nél és muszály volt... serverket meg most intézik vagy nem tom...

squad rush kurvajo 4v4v4v4... jó csapattal iszonyat lehet fejlõdni akkora hent van... 1 mapon JÓ csapattal 4-5 ezer pont lazán hozható!!! 😊 ha valakinek van kedve nyomni vegyen fel: POCOK az id-m 😊

iceshark
hú én véletlenül bekerültem valami squad rush vagy team rush vagy mi a szösz féle game-be, na az oltár nagy baromság mindenki lõ mindenre ami mozog amcsi-orosz tök mindegy...
cq-t én sem érttem miért lett ilyen kicsi, marad egyenlõre a rush, de egész jó az új pályákon!

ez mindig is így volt 😄

fotográfik kolomp edisön :D

HD JOHNNIE
Valaki valamit a #16190-re?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

szintekkel hogy álltok ? 😄

TDC Geronimo
Hát CQ mód egy kalap fos. Kénytelen leszek rusht játszani. Kicsi a map CQnál, kevés a ticket így gyors is egy kör nagyon, ráadásul mintha nem is fogyna a ticket akkor, ha sok zászlót tartasz csak killeknél . Na mind1 majd a bf3... :d

Smithwarden
Mert warez verzio...menj at a warez forumra a valaszert.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

szuku
Eredeti-é?

Nekem is ez volt!
Kihúztam a logitech g27-et az ennyi.
Vagy valami gamepad zavar be nálad.
HD JOHNNIE
húzd ki a joystickot kormányt nostromo-t bármit ami csatlakoztatva van a géphez.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

derdani
Sziasztok nem tudja valaki miért van az hogy amikor elindul a játék a faszi felnéz az égre és beragad ,nem lehet lenézni.
<#falbav>

trident
Hát nem. Én is erre várok.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

2óra alatt???
Te valami "NukeDemo"-t játszottál!!!
szuku
Hehe, bétából megmaradt mind a 144 "learatott" dögcédulám <#hehe> ; a multi helyrerázódásáig meg megyek nyomatom a single-t, csak van valami elõnye, hogy nem virágboltoskodtam. <#whatever>

HD JOHNNIE
Sziasztok! No sikerült egy szerverre bejutnom ahol csak fehér képernyõ fogadott... megint...

Akinek volt már ilyen gondja az hogy oldotta meg? Ati HD3870-em van. Tettem már fel minden drivert, vki ajánlotta a 9.8-ast. Most az van és mégis.
Vkinek vmi ötlet? ?

MR ME
tests completed successfully without error.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

grebber
Nagyon remélem holnap már kihozzák angolból!Bár ahogy nézem nem igen maradtam le semmirõl!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
2 óra? Én 10 percig bírtam...<#finom>

[merlinw.org]

w77d
XD
grafikára mit mondasz? XXXD

Beers
Én nem vagyok elájulva!
Ennél többet vártam!
pl konfigolni már megint nem lehet!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!