Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A betahoz képest jobban fut a játék vagy kb ugyanaz?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
próbálj meg egy videókártya driver frissítést.
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Ez az elsõ eredeti játékom, és teljesen megérte megvenni.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Siman tom maxon tolni
88GTX 2G E8500
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
jah és mekkora rangnak kell lennie az m1garandhoz?
Amúgy azt nem értem a Rush módban a védõk miért nem fogyhatnak el?Gondoltam hátha a béta után változtatnak ezen,de nem.Szerintem jobb lenne ha a védõ oldalnak is számolni kéne azért a veszteségekkel...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Asszem nincs semmi meglepõ ebben a mizériában... 😊
minden bfnél ez volt elsõ nap aztán megoldodott.
Tegnap este nekem is szarozott mindennel:
kodot nem fogadta el,nem adta a fegyokat --->kilép,belép conn.problem aztán ugy éjjel 1 felé amikor lecsendesedett minden beengedett!
Ééééés majdnem 1 órát tudtam játszani vele 😊
Közben persze volt "kicked server" pb miatt kick (megjegyzem kézivel frissítettem még az elején,de aztán egy osztrák szeron végre ment.
Szóval take it easy! 😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Nagyon tetszik. Már 4-es szintû vagyok. Sokkal jobban megy a multi mint a BETA-ban. Egy dolog viszont zavart, hogy az alap gadget-eket is ki kellett unlockolni, gondolok itt a DEFIB-re. Szóval ez elég gáz így. Alig volt medic az elején.
viszont egy hiba: Az égen nálam minden pályán egy hosszú csík van. Olyan mint ha ott lenne egy kúp alakban összeforrasztva az ég textúra. a vonal végén fekete pötty van (kúp teteje)... ez idegesítõ :S
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
valaki segithetene!!!!!
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Na este már multi😊
GL&HF mindenkinek
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Triathlon for life
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Nálam még nem müxik igazán,mélységet állítom szétcsuszik a kép.
Lehet jön majd valami driver frissítés.
2 magos intel 2,7, 4giga ram 9800gtx és eddig nem tapasztaltam szaggatást multiba
Ha a Nelson Bay vagy Laguna Alta pályákra be tudsz lépni, akkor már túl is vagy rajta.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.