Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpeedXHUN
Na hali!

A betahoz képest jobban fut a játék vagy kb ugyanaz?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

TDC Geronimo
day 1. 1-2 nap és menni fog minden probléma nélkül. Próbálkozni kell, beenged most is sokszor.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

liquivent
nekem sincs csík.
próbálj meg egy videókártya driver frissítést.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Tommy093
Gondolom ping miatt vagy nemtom. Néha tényleg idegesítõ

88GTX 2G E8500

w77d
multizok de ott is ott van ez a geci csík XD

az hogylehet? hogy én lõvõk valakit mutatja az x et hogy sebzem de nemhal meg , erre õ fele anyit sem lõ rám és meghalok. tiszta ideg vagyok ettõl-

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Tommy093
😄 Miért nem multizol?

88GTX 2G E8500

w77d
zavar 😄 maximalista vagyok 😄 ha egy játékot nem tudok maxon futtatni akkor nem is játszok vele XXXXXXXD

w77d
fasza.. akkor az ilyenben járatosabb emberektõl kérdezném, hogy mia rák fasza lehet ez??

Tommy093
Most nemmondod hogy egy darab csík zavar a játékban😄

88GTX 2G E8500

Nekem nincs csíkom.
Egyetértek, sokkal jobban fut, mint a béta. Délóta van meg az eredeti, most hagytam abba kis pihenésre. Szerver connection failed csak egyszer történt. Kiléptem, majd vissza a játékba és ment tovább. Már lvl 5 vagyok, és assaultban már csak két fegyver van hátra. 😊
Ez az elsõ eredeti játékom, és teljesen megérte megvenni.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

w77d
2 vagy 3 szóval is megelégszem.. (nálam ilyen/ nálam nem ilyen)

Tommy093
Bakker eszméletlen jó a multi. Nektek is sokkal jobban fut mint a beta?
Siman tom maxon tolni

88GTX 2G E8500

Továbbra is hiányolom a joystickgombok kitörölhetõségének lehetõségét... kicsit gáz hogy ki kell húznom a kormányt akárhányszor játszani akarok...

izsook
Mûködik a játék mindenkinek? Én most vettem át délután felraktam meg minden, de nem tudok csatlakozni egy rohadt szerverre se nem mûködik a play now se, bassza meg a BÉTÁval nem voltak ilyen problémáim.

w77d
mindenkinek ott van az égen az a rohadt csík??? vagy csak nekem szar??

zzeN
1-es, nekem már beadta, de a gameben nem tudtam még használni😞.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Proview
Multi demó mikorra várható?

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

srácok veteránon tudta valaki reggelni a BC2-õt.

jah és mekkora rangnak kell lennie az m1garandhoz?

Nálam most jól ment egy órát.A szerver keresõ nagyon lassú,de engem beengedett a kiválasztott szerverre.Ja meg a Limited cuccokat is megadta.

Amúgy azt nem értem a Rush módban a védõk miért nem fogyhatnak el?Gondoltam hátha a béta után változtatnak ezen,de nem.Szerintem jobb lenne ha a védõ oldalnak is számolni kéne azért a veszteségekkel...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

az a meteorunk! 😄

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

TDC Geronimo
Azt mondták BF veteranok alapból megkapják. Hát nem így lett 😞 Mondjuk kb 20 perc kiunlockolni mindet, de akkor is... :p

Hi all!
Asszem nincs semmi meglepõ ebben a mizériában... 😊
minden bfnél ez volt elsõ nap aztán megoldodott.
Tegnap este nekem is szarozott mindennel:
kodot nem fogadta el,nem adta a fegyokat --->kilép,belép conn.problem aztán ugy éjjel 1 felé amikor lecsendesedett minden beengedett!
Ééééés majdnem 1 órát tudtam játszani vele 😊
Közben persze volt "kicked server" pb miatt kick (megjegyzem kézivel frissítettem még az elején,de aztán egy osztrák szeron végre ment.

Szóval take it easy! 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

HeadHunter86
Na ugye nekem ma du-n jött meg. Azóta kisebb szünetekkel játszom.
Nagyon tetszik. Már 4-es szintû vagyok. Sokkal jobban megy a multi mint a BETA-ban. Egy dolog viszont zavart, hogy az alap gadget-eket is ki kellett unlockolni, gondolok itt a DEFIB-re. Szóval ez elég gáz így. Alig volt medic az elején.

w77d
jah meg hiába 30fps-el emgy a game néha a single elkezd lagzani....

w77d
kurva jó game 😊 aktiváltam szépen a limited edition tartalmamat és naggyon baba game 😊 a hangok olyanok hogy magadhoz nyúlsz 😄

viszont egy hiba: Az égen nálam minden pályán egy hosszú csík van. Olyan mint ha ott lenne egy kúp alakban összeforrasztva az ég textúra. a vonal végén fekete pötty van (kúp teteje)... ez idegesítõ :S

Bence94
na kipróbáltam hát ez ÜT MINT ATOM<#vigyor3> single jó.a multi eddig eddig egy raklap szar<#gunyos1><#boxer> 1.vip code oké :thank you blabla.viszont nincs a listámon hogy az enyém.egyedül az m1 garand.JÁTSZANI pedig még nem tudtam...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

MR ME
várni, nem nálad van a hiba

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

az ellen mit lehet tenni, hogy kb 5 percig keresi a szervereket. a pinget nemirja ki, pedig jólenne, és állandóan connenction server losttal nem kapcsolodik...

valaki segithetene!!!!!

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

pisztácia
na, közbe erre is rájöttem. Jó game, és sztem ha nem lenne ekkora gépigénye ütné cod-ot. Így viszont a két játék ugyan annyira tetszik😊
Na este már multi😊

GL&HF mindenkinek

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Nekem is van,de nem igazán mûködik,talán majd késõbb.

Triathlon for life

pisztácia
srácok, amikor a végén kiugrok a gépbõl, mit kell csianlni a levegoben? lelovom a kopaszt de vege:S pls help mert megorulok.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

R0sc0
nem az, már aktiváltam 😊 Sikerült 30 dolcsiért hozzájutnom.

TDC Geronimo
Hát nekem full highba megy a teljes game (betaba volt 1-2 dolog mediumon) átlag 35 fpsel de sokkal többnek érzem, mint betaba. Megszûnt az az input lag is teljesen. E8400es procival. Jóval jobb lett, bár egyik pályán voltak érdekes fps ugrálások

A borító hátúlján rajt van,hogy 3d vision támogatás,valakinek van itt még 3dvision kitje?
Nálam még nem müxik igazán,mélységet állítom szétcsuszik a kép.
Lehet jön majd valami driver frissítés.
írta valaki, h neki 2 magos prockoval szaggatott keményebb jeleneteknél, azt 4 magos kell....
2 magos intel 2,7, 4giga ram 9800gtx és eddig nem tapasztaltam szaggatást multiba

Most telepítem a játékot,vannak mér valami magyar szerverek?
pisztácia
közben rajottem hogy fel kell robbantani:9

trident
Ez csak a konzolosokra vonatkozik, PC-n automatikusan meg fogod kapni a tartalmakat (elvileg a frissítéskor meg is kaptad már). Link -becsapós, de lásd a kommentekben, nekünk nem kell, nincs vip kód, nem érvényes ránk a fizetõs tartalom.<#eljen>

Ha a Nelson Bay vagy Laguna Alta pályákra be tudsz lépni, akkor már túl is vagy rajta.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Carloska
felmentem ptd servere de nekem nemtoom mivan ott ugy lagolok mint a nyavaja (de lehet nálam van a hiba )😄

Szerény véleményem szerint amig helyre áll a rend,kb 1.hét.Van idöm gondolkozni,hogy megéri-e beruháznom rá.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

pisztácia
Hello. Vki megmondana mit kell csinalni annal a kuldinel, amikor egy vekony sikatorba kell bemenni, es akkor ugrat le egy égõ ifa. Vissza futni nem lehet:S vki help pls

TDC Geronimo
Este van, hazaért mindenki stb stb. Majd megjavul :p

SubZero911
Csak nehogy fake legyen az a SN.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Egyébként amennyi ideig be tudtam lépni a játékba nagyon jó a feeling, jobb mint azon a nyüves havas BÉTA pályán! Igaz sz*rt se tudtam beazonosítani, mert nem volt MINIMAP, meg kib***ottul rohangált össze-vissza mindenki, de azért jó volt.... <#violent>

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

R0sc0
Na. nekem sikerült hozzájutnom egy serial numberhez e-bayen keresztül. Már töltöm is! 😊

MR ME
de látom másnak is kick problémái vannak

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tugyiti
frissiteni manuálisan
MR ME
am PunkBuster miatt kickelnek mindig, ezzel mit kéne tennem? :S