Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Nekem se szokott laggolni, de az alap 120-as ping az még mindig nem a legjobb😊. Nem is láttam kevesebbet eddig senkinél...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Szvsz a loginnál létre tudsz hozni másikat...
Belépsz az e-mail címeddel és utána.

Hogyan tudok player nevet változtatni?
A demos nevem van és nem is enged beirni másikat.
Boron Power
Engem az egyéb hibák mellett a kurva nagy lagg zavart legjobban a szervereken. Már azon voltam, hogy várok vele egy hetet, amikor sikerült egy totál laggmentes francia szerót találni. Így már nagyon élvezetes volt a játék.

Kíváncsi vagyok mit basztak el a szervereknél, mert úgy tûnik nem ping függõ, hogy megy a játék. A szerverek is valami brutál vasat igényelhetnek? A szolgáltatók meg felrakták vmi bizbaszokra? Vagy a folyamatos EA kapcsolat cseszhet be nekik (pl. ha játék közben kifagysz, kilépsz, akkor is frissül a statod, tehát kommonikál folyamatosan az EA központi szerverekkel)?

KI LESZEL TAGADVA A KLÁNBÓL, VIGYÁZZ MIT MONDASZ!<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

REPS0L
gyakorlatilag már mindenki birtokol egyet tegnap óta, akit valamennyire is érdekel a játék, nem vagy menõ :|

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Hali !
Tegnap este megvettem Tescoba😊 már kirakták a megjelenes elott 18 korul😊
Elviekben csak matol kaphato naluk.
majd talalkozunk 😛

Semmi köze spawn-nak a csapatjátékhoz.

Pont az az idegesítõ hogy a TL elõre megy ponthoz és mikor elkezdõdik harc 1v1-ben pl., hirtelen 2-3 embereke spawnol neki oda. Na ez a a pont, ami teljesen henteléses szarrá változtatja a játékot.
arty
te is vissza tudsz spawnolni a leaderedre

mond neked valamit az h csapatjáték?

Forza.

REPS0L
pont most shareltem facebookon a jóreggelt vietnámos videót 😄

Hát nekem vegyesek az érzéseim....
Szép, jó, meg minden, csak én már öreg vagyok ehhez a pörgéshez.
Az nagyon szépen kijön, hogy csapat nélkül és megbeszélt taktika, célkitûzés nélkül semmit nem érsz. Elveszel.
Jármûvek inkább egyik pontról a másikra való közlekedésre jók, bár sokat nem használtam õket.

A server browser katasztrófa. Állandóan végigfuttatja a teljes keresést, hiába lövöm ki. Szótöredékre gyakorlatilag nem keres. IP-re nem lehet kapcsolódni. History nem mûködik. Itt látszik a konzolport.

Egyelõre teljes a fejetlenség s szervereken 1-2 régebben játszó elvetemülten kívül.
Viszont van pár nagyon jó pálya. Majd kialakul ez.

leszarom!
annyira süt,hogy a palacsinta 20sec és kész...viszont kitettem a kapura egy "palacsintázó" táblát,azóta nincs megállás állandóan csengetnek... 😄
ha egy üzlet beindul...

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Szerintem pont ezért szar a játék. Milyen dolog az már, hogy amikor harcolok 1 ellenséggel hirtelen oda lehet respawnolni.... ezt nagyon elbaszták... és természetesen a sebzést.
izsook
Tegnap sikerült feljutnom szerverekre, azt vettem észre, hogy nem mindig tölti be az összes létezõ szervert

Aki elém került az meghalt 😊

havercsotány
nagyon kircsi játék <#eljen>csapatban mozogni nagyon jól lehet rengeteg a búvóhely a líder számára .Nem az a zászlóról szászlóra rohangálós mint a bf2<#eljen>

Mr Manson
Jó Reggelt Viet..... ja nem is! <#wow3>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Beers
Csak tudnám miért olyan kurva nehéz megcsinálni azt, hogy a teljes alap bill konfigolást át lehessen állítani!<#boxer><#falbav>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hogy lehet a játékos nevét megváltoztatni?
A demo -s nevet adta be és nem lehetett átirni.
Köszi
REPS0L
hát én annyira nem szartam be tõle hogy ezt támogassam, nemhiszem hogy annyi idõt játszok majd vele mint bármely báfölfíldel, onlájn.

XenHai
Köszi.
papo21
az van ! Infinity - Rush ! névre hallgat székhelye anglia de mi üzemeltetjük , klán is van egy pár

pTD-hU ptdclan.hu

XenHai
Ez engem is érdekelne!Vagy esetleg valami szero ahol sok a magyar?
gviski
az engem is érdekelne 😄

Virtual SimRacing

Van már valami normálisabb 18+ klán szerûség?
papo21
csak ez a WTFOMG ez olyan ovodás jelegû nem a neved ellõt ?

pTD-hU ptdclan.hu

papo21
juj ez zsír 😊

pTD-hU ptdclan.hu

Carloska
ffffffffu ez nem volt gyenge kitoltam végre teljes enginer kasztot 😄

Skynet
Minden pályán pont annyi van amennyi kell ahhoz hogy ne csak jármûvekkel lehessen érvényesülni.<#eljen>
RatBaG
schrank
ott bukik a mutatvány hogy egy bf -rõl van szó és gyakorlatilag nincsenek jármûvek <#levele>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

nekem a keresõ meg se találja a magyar szervert.. nem kicsit kiver az ideg...

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2ˆ PLAYER ID Gudszent BATTLEFIELD 3

Skynet
Az hagyján....Most utsó pálya az esti erdõs cucc volt,kicsit besokaltam....D
Támadóban az összes csapattársam csipával mászkált mentem elõre egyfolytában leszedtek,na akkor jó,csipultam én is,a franc dögöljön egyedül. Aztán jött az oldal váltás,védekezés,erre jó ha 2 csipa volt összesen a csapatban,az összes berohant az erdõbe géppuskákkal,a bombákat meg simán lepakolgatták miközben a sok marha aki elötte támadóban 1 métert alig mozdult most rambová átszellemûlve az erdõben radázik,egyedül rohangáltam a két pont között hatástalanítgatni,ezt úgy 2-3 percig voltam hajlandó csinálni aztán off..😊

w77d: Hm,akkor lehet win7...Win7esek tapasztalat (Néha kivág asztalra-->ritkán)?😊
Prince23
Mindegyik csapattársam csipázik, még iet 😄 ?imdig olynakokt fogok ki

w77d
nem, pedig jópár órát nyomtam....

Skynet
Na én most fejeztem be jót játszottam pár HUN emberrel,bár általában ellenzék voltam.😊

A BETA-ban csinált nekem olyat a game hogy hirtelen lemered a kép és kivág az asztalra. Most már itt is elõfordult kétszer. Másnál is jelentkezett ez?
schrank
sosem kedvelték azokat akik mandínerbõl szerezték a killjeiket de hát ezt neked tudnod kéne <#vigyor5>

kfa
Minek olvassak utána? Tudom mik a tulajdonságai mind a 3 rakétavetõnek. A mondandóm lényege az lett volna, hogy más is van-e akinek az a kedvenc fegyvere...

schrank
olvass utána és csodálkozz
<#nezze>

kfa
Az. Gyengébb, de csak heavy tank ellen, emberek ellen sokkal erõsebb.

alma2
Mivel meg nincs itt a jatek, a beta emlekek kezdenek kopni, az a masodik raketa unlock a engineernel ?
Ha igen az joval gyengebb a deafult rpg-nel. Ha nem az akkor melyik is ? 😊

szerintem

kfa
Lenne egy kérdésem hozzátok:
Csak számomra nagyon erõs a Gustav AT rakéta? Úgy értem light tank ellen kiváló, heli/transport egy lövés és olyan hatalmas a splash damage-e, hogy egyfolytában kettõs és hármas killeket lövök vele. 10 órányi játékidõ után a legjobb fegyver a Gustav nálam a statisztika szerint... ráadásul sokkal jobb móka mint egy ammo dobozon ülni és lõni a végtelen GL-t.

Vélemény? <#idiota>

schrank
<#hehe>

uhh akkor megnyugodtam. amugy BUKSAGe neven jatszok olykor azon a bizonyos magyar serveren 😊

w77d
amúgy tény hogy nem az a CS-n faszverõ prokiller vagyok és osztom a fejeseket mint a gép, hanem szeretem élvezni a játékok hangulatát. Itt sem vagyok Rambo, megpróbálok inkább real life feelinget belevinni 😊 a hülye vérpistikék meg szaladgáljanak csak a harcmezõn mint a veszett kutyák XXXXXD

w77d
mondjuk az ég pont szar de ez van XXXXXXXXXD

w77d
30fps nekem bõven elég, folyamatos és szép a kép 😉

Rage47
"hála az égnek"? 😄
schrank
nagy fps-es lehetsz ha 30fps-el vered a f*szodat a grafikára <#hehe>

w77d
nálam hála az égnek 1920x1200-ban full grafikán 30-35 fps és lagg-al sem találkoztam szerencsére még multiban 😊

Tatyla
én annak örülök hogy gond nélkül felkúszott a gépemre igaz a punkbustert manuálisan kellett frissítenem,de sajna 1440x900 és low beállításokkal élvezhetõ csak az én konfigurációmon,igaz néha a lagg is rárak egy lapáttal...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA