Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We are also working on making another new server over the weekend as EA has set up some dedicated front-end boxes just for Battlefield Bad Company 2 which we will update the server to use and should work to improve the stability of connections to EA for everyone. "
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[IRAM] leader
Azért is bátorkodtam írni,hogy nevetséges...<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
[IRAM] leader
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
eugabesz: Szerda óta kinn van hogy dolgoznak a problémán,nem számítottak rá hogy ennyire agyig terheli a sok player az EA-t.😊
[IRAM] leader
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Elõre is köszön a segítséget.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
nem sûrûn
q
uff
jó lett a pingem is, újraindít + registry-ben is turkáltam külhoni fórumok alapján 😊
- az uavos helivel milyen sûrûn lehet lõni? eltelik egy ki idõ mire nekem betölti a köv rakétát, meg nyomok mindent h lõjön má 😄
-az ellenfeleket hogy tudom megjelölni?
vélemény:
a sniperes kaszt nagyon bejön, szinte azzal tolom. azonban jót röhögtem amikor egy lövéssel a derékvastagságú fát kitörte, ha meg ellenbe lövök akkor az meg rohan tovább. lol...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
bár mára nekem már merõbben válltozott a helyzet, ma kb mindenhova bekerûltem és tudtam tolni
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
szerintem
Latom, most sokan utaljatok, hogy nem het munkanapos a het, de hat lehet menni dolgozni igy holnap, holnap utan is 😊
szerintem
Alapbol kene kapni nem ?
Mitol lehet az hogy Engineer-kent nincs "javito furom", illetve
Medic-kent nincs "defirillatorom".
Egyszeruen nem tudom azt valasztani, nem is mutatja hogy lenne,
mintha ott meg nem unlockoltam volna.
Elore is koszi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ez más technologia. Itt minden nagyon éles és nem a szineket keveri.
Imax-hoz lehetne hasonlítani.
Nvidia 3D Vision teszt
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
thx!
Elkezdem,megint a sp-t így kissé más.. 😄
Szedd le ezt:3D Vision Standalone Driver 196.75
+ innen 1 reg fájlt:3D Vision Blog
Furcsa,hogy "Good" besorolásba rakták,mikor a "3D Vision ready"-ben kéne lennie. Lehet ez még váratik.Mindegy igy is qurva jó!!!
Legyen szíves valaki válaszoljon:
Miért nem látok multinál egyetlen szervert, játékot, semmit sem? Nem tudok multizni. Egy helyen regisztráltam, a játékban.
Köszönöm.
miért van az, hogy ha printscreent nyomok a korok vegen a statrol, es beillesztem paintbe akkor egy feher kepet illeszt be..?
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!