Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Meg kell venned a jatekot es akkor jo lesz.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
"We are sending out new servers to our providers called "R5". They will be testing them out and changing over the servers by tomorrow evening. This server contains some fixes for the "Connection to the server has been lost" message that a lot of you will have seen.

We are also working on making another new server over the weekend as EA has set up some dedicated front-end boxes just for Battlefield Bad Company 2 which we will update the server to use and should work to improve the stability of connections to EA for everyone. "

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Valaki bérel szerót a sógoroknál??Dobhatnátok egy linket..<#nemtudom><#wave>

[IRAM] leader

TDC Geronimo
Találtunk egy jó kis francia rush szervert. 22 fõs limit, FF on, killcam off. Kibaszott jókat játszottunk rajta. Ezek a mapok 24 playerrel tökéletesek. Nem véletlenül akkora player limitre lettek dizájnolva.

Köcce...<#worship>olvasom is a fórumot,tehát tudom <#vigyor>
Azért is bátorkodtam írni,hogy nevetséges...<#falbav><#fejvakaras>

[IRAM] leader

zzeN
Felveszlek friendsbe, oké?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Skynet
Köszi!

eugabesz: Szerda óta kinn van hogy dolgoznak a problémán,nem számítottak rá hogy ennyire agyig terheli a sok player az EA-t.😊
Ez most már mindig így lesz?Szinte sehová nem tudok csatlakozni.Nevetséges..<#nemtudom><#vomit><#vomit>

[IRAM] leader

zzeN
Infinity a neve. Keresõbe írd be h !, rendezd player szerint, így könnyû megtalálni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

HY! Miért van az hogy a egér csak felfelé nézz.Fel raktam a Crack mouse fix-et is. De ugyse jó.
Elõre is köszön a segítséget.
Skynet
Mi a magyar szeró neve?
Vagy hogy találom meg?😊
Thx!
Denes888
Legalább a dobozát látnám. Amúgy nem lehet annyira gáz. Már egy csomóan léptek egy rakat szintet.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Hol lehet servert bérelni?
mikisanzi
aztat majd én tudnám hoggyne hogy?

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Bence94
Na ma sikerült játszanom vele.sajnos az én karimat már nem támogatja az ati már csak nem tudom hány havonta adnak ki hozzá drivert.szerencsére most nemrég dobtak újat, mert fehér volt a kép betöltéskor és fagyott.hát ez a betahoz képest jobban BÜNTET és sokkal jobban megy.x1950 vga meg 2 magos procival.vip kód mûködik.sajnos az m1 garand nem.majd szervezni kéne egy közös multit.jó lenne az itteniekkel is játszani egyet.Nálam eddig év multi játéka<#worship><#eljen>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

zotya10002
Szia!!Johnnie!Jó lett a game??

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

HD JOHNNIE
honnan tudod a középsõ nevem? <#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

mikisanzi
mé a fán vót goloáló melénye, maargit?

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

iceshark
bocs😊 még egy recon, de jóóó nekünk!

nem sûrûn
q

uff

jó lett a pingem is, újraindít + registry-ben is turkáltam külhoni fórumok alapján 😊

HD JOHNNIE
Kérdéseim😊

- az uavos helivel milyen sûrûn lehet lõni? eltelik egy ki idõ mire nekem betölti a köv rakétát, meg nyomok mindent h lõjön má 😄
-az ellenfeleket hogy tudom megjelölni?
vélemény:

a sniperes kaszt nagyon bejön, szinte azzal tolom. azonban jót röhögtem amikor egy lövéssel a derékvastagságú fát kitörte, ha meg ellenbe lövök akkor az meg rohan tovább. lol...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

MR ME
ez így van
bár mára nekem már merõbben válltozott a helyzet, ma kb mindenhova bekerûltem és tudtam tolni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

AnarchoiD
Nem kapod meg alapbol , szepen jatszol es sorban megkapod 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

alma2
De amugy nem tok mindegy mikor jon ? Te legalabb nyugodtan tudsz aludni, nem anyazol mint itt sokan, hogy 10 percet jatszottak harom nap alatt :p

szerintem

alma2
Ha valoban szerdan kerult postara, akkor szerintem kizarhato, hogy ma barki is megkapta volna, hisz nem surgosegi, anyamtyukja.
Latom, most sokan utaljatok, hogy nem het munkanapos a het, de hat lehet menni dolgozni igy holnap, holnap utan is 😊

szerintem

Ezt hogy is ?

Alapbol kene kapni nem ?
Denes888
Biztos nem is unlockoltad XD
Azokat is kell.

Hali,egy kis help kene.

Mitol lehet az hogy Engineer-kent nincs "javito furom", illetve
Medic-kent nincs "defirillatorom".

Egyszeruen nem tudom azt valasztani, nem is mutatja hogy lenne,
mintha ott meg nem unlockoltam volna.

Elore is koszi.
MR ME
most mé, nem? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Szerver nincs ha meg playnow ot nyomok mind a 3x Sydney be rakott. Gondolom az van a legközelebb.
Denes888
Valakinek megjött game.co.uk-tól, vagy ahogy várható volt késik???

uHs Gerzson
péntek esti csúcs 😞

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

iceshark
nem jött be sajnos ugyan úgy 999-el értem be 😞

Nem!
Ez más technologia. Itt minden nagyon éles és nem a szineket keveri.
Imax-hoz lehetne hasonlítani.
Nvidia 3D Vision teszt
Mr Manson
Valami van EA-nál? Most még nehezebb szervert találni. Tiszta halott.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

iceshark
és az mi a szösz, kék-piros szemüveggel játszol?

iceshark
jáj winfos, kíváncsi lennék akkor nagyobb prioritást enged az udp portoknak vagy mi a szösz? na mindegy kipróbálom, remélem segít, ha igen akkor azért egy anyázást küldök bill gates-nek érte!
thx!

Na müxik a 3D Vision!!! és nagyon ott van!
Elkezdem,megint a sp-t így kissé más.. 😄
Szedd le ezt:3D Vision Standalone Driver 196.75
+ innen 1 reg fájlt:3D Vision Blog
Furcsa,hogy "Good" besorolásba rakták,mikor a "3D Vision ready"-ben kéne lennie. Lehet ez még váratik.Mindegy igy is qurva jó!!!
kfa
Rendszergazdaként futtasd a játékot.

iceshark
nekem mar megint ping problemam van 999-el léptem ki a magyar server-rõl, képregényeztem 😞 csak nálam van ilyen, a hiba az ÉN készülékemben van?

Üdv mindenkinek! Látom itt is televan elégedetlenkedõkkel, ezért leírom én a tapasztalataim: Szépen felment a játék, update minden rendben volt. Server keresõben úgy lehet játékot indítani hogy a join buttonra kattintasz, a kis nyilacskával nem ment. Egyszer kidobott a játék asztalra, de különben nem volt probléma, egész jó pinggel tudtam játszani 2 órán keresztül. Nekem is van néhány bug (pl nem jelzi ki rendesen az unlock progressben hogy mi lesz a következõ) de bétához képest csomó midnen javítva lett (pl. fegyverváltás egérgörgõvel). A játék amõgy nagyon jó, csak kár hogy már vannak iylen 10-11es szintûek jönek a mortarral, meg minden fenével nekem meg még medic csomagom se volt az elején😄 Na de elég a szócséplésbõl nyomás vissza játszani!😄
Sziasztok!
Legyen szíves valaki válaszoljon:
Miért nem látok multinál egyetlen szervert, játékot, semmit sem? Nem tudok multizni. Egy helyen regisztráltam, a játékban.

Köszönöm.
vmilyen részt off:
miért van az, hogy ha printscreent nyomok a korok vegen a statrol, es beillesztem paintbe akkor egy feher kepet illeszt be..?

TDC Geronimo
Azon a szerveren még nem voltunk :p

titeket mikor lathatunk a serveren? 😊

igazan atallhatna a server conquest modra 😊

pucér puncikáju angyalka szóljon belõled. mert ezt már nem birom. mindig felqrom az agyam 😄

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

TDC Geronimo
Nem kell fél év, elég lesz pár nap is.

gbc csabika
Ki a tökömet érdekli a Cod? BF-rõl beszélek, nem érdekel mi volt a Cod-dal. Ne akard, hogy felsoroljak 200 db játékot, ami be volt fejezve mikor kiadták.

Shep
Az ok, hogy te tudod, de én nem és ezt szeretném megtudni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Boron Power
Az én hozzászólásom ütötte ki a kettõbõl az egyik 😊
Úgy néz ki a fórum motor hibázik, ha pont egyidõben jön a beírás.