Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lelõtték kész.
Ajánlom hogy jó legyen.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Felveszlek freindbe.
Most akarok elõfizetni servere,azt nyomhatnánk.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Kinyomott játékból és nem is tudok bejelentkezni.
Mikor nyomják le a játékot, hát persze hogy pénteken....
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Az operációs rendszeren is túl...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nem azert van mert pentek este akar jatszani mindenki az uj jatekaval neten, hanem mert a fejlesztok DIREKT most lovik le a login szervert szorakozasbol. <#sniffles>#sniffles>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Valaki? 5let?
Az operációs rendszeren is túl...
A dokumentumokból kitöröltem az általa létrehozott könyvtárat, és un-installáltam a warezt is!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Nekem csak az bántja, a csõröm, hogy mennyivel jobban nézne ki, ha nem konzol átírás lenne?
(Vinne mindent 2010-re...)
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A Cod Modern Warfare 2 egy HATALMAS 0 ehhez képest. Egy nagy f@s volt.. 2 ezer forintot se ért.. DE EZ:::::
EZT A JÁTÉKOT MEGVESZEM! VEDD MEG TE IS!
A Crysis 2 lepusztult New Yorkja is egy kalap kaki lesz. DE EZ... BAD COMPANY 2 THE BEST FOREVER
Ahogy írtam ezt a játékot nem a magukat pronak képzelõ norecoil lowperk idiótáknak találták ki<#idiota>#idiota>
IW majd verheti a nyálát hogy (szerintük) nem akkora siker a BF mert nem adtak el 10millió szemetet mint õk.
Szerk: Nah itt kezdõdik a reklám,nem a fizetett tesztoldalakkal😊
Egyre jobban tetszik a game!
Kicsit idegesítõ,hogy legtöbb szerveren nincs autobalance.7v3megilyenek
Igaz vesztettünk,élveztem nagyon így is.
Ja,meg hol lehet szervert bérelni?
A betahoz képest sokat javult akkor elástam nagyon.
Most pontos a célzás,ha leszurok valakit belehal. 😄
Jó kis játék ez.
amúgy légyszíves adj twitter linket a developerekhez is
Engem nem hajigált le ilyen üzenettel,de haverom 2 napja rendszeresen repült a jóval gyengébb netsebességével.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..