Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A multi az nagyon jó volt a bétában is, de én nagyon csíptem a helikopterezést a BF2-ben offban!
Online mindig versenyfutás van a helikért, amit nem kedvelek!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Emlékszem nagyobbat szoptunk az elindítással a setam miatt mint aki letöltötte a warezt...!
Másoknál, nálam is fennállt a bal hangszóros dolog. remélem javítják. Esetleg próbáld meg a hangnál beállítani a wartapes-t vagy ha van csúszka azt állítani...😞
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
nem tudom beírni a rohadt cd kulcsom, mert nincs hova, máshol megjelenik, csak BC2 (PC)-nél nem 😞
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Valószínûleg összefügg a probléma azzal,hogy agyon van terhelve az EA,dolgoznak a problémán. Szerda óta van agyon terhelve,elötte volt M1.
Grebber:"Gagyi lett a game sajnos!
Mi az hogy még nincs hír hogy már átlépte a fél milliós eladásokat? "
-Azért mert az Mw2-vel szemben ez nem bullshit amivel egy 8 éves autista félkezû debil vak süketnéma is tud fraget szerezni,így kisebb kört vonz,lévén nem éppen az amerikai konzolrétegnek készült (lásd x360 MW2 eladások Amerika). Valamint nincs körülötte agyonhype,meg lefizetett tesztoldalak eredményei.
Biztos nem fog annyi elmenni belõle mint mw2-bõl,de az is biztos hogy pc-n sikeresebb lesz,és tizedannyi használt BFBC2 sem lesz a neten 1-2 hét múlva mint MW2-bõl.
Szerk: Mégmielött beokoskodna drogosgeci,nem,pc-n egyáltalán nem játszottak az Mw2-vel többen az elmúlt hónapokban pc-n,mint bármely más multi címmel. Pont ellenkezõleg,jelenleg is kevesebben tolják mint a COD4-et (hangsúlyozom,pc-n).
most jött az üzenet.
legalábbis a miénken
Battlefield Bad Company 2 - Servers Patched to R5
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
wrz BAD COMPANY 2 HIBÁKRA MEGOLDÁS
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Egy érdekes problémával találkoztam a játéknál. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból az egerem nem jól mûködik. Az irányokkal van baj ha balra mozgatom az egeret jobbra megy ha meg jobbra mozgatom akkor is jobbra megy. A felfelé és lefelé ugyanez van csak ott felfele megy mindig. Ez valami bug vagy mi a csoda mert már próbáltam másik egeret is e azzal se jó. Ja és még olyan szokott lenni de ez nem mindig hogy a játék elején a betöltésnél mikor leírja hogy mi van fehéren villog a monitorom és nem tudom hogy ez direkt ilyen vagy csak valami baj van nálam. Gépem: AMD Phenom X4 9650 3 gb RAM Ati Radeon 3870-es vga. A driverem nem a legfrissebb úgyhogy a kép villogása biztos az miatt van de hogy az egérrel mi van azt nem tudom. Remélem tudtok megoldást. Köszi!
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
Már a bétában is lehetett a soldiernél C4 (persze nem minden fegyverhez választható)
A doki doboza nekem se látszik sokszor a listában (hiába volt unlock)
A sok sunyi sniper ész nélkül dobálja az MComra a mortart, közben meg a haver kaszálja az érkezõ ellent, kéne az FF az infinityre 😊
Van e olyan játékmód amivel offline lehet nyomni, a multi pályákon, botokkal, mint a BF2-t?
csináltam egy képed egy éredekes eseményrõl 😄
ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Az operációs rendszeren is túl...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN