Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi az infót

Rage47
Más játékoknál ez megszokott (pl. Steameseknél), akkor itt miért ne fordulhatna elõ?
Prince23
Team chatbe mindig könyörgök, hogy használják már a kibarszott Q-t 😊
Betában többen használták, itt alig alig. bekéne tanítani õket

TDC Geronimo
Ebben a topikban van pár válasz egy DICEos tagtól.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

<#nevetes1>
De játszottam minddel megjelenéskor, végülis tényleg lehetetlen több millió felhasználóra felkészülni.
De ilyenkor mivan.
Megpróbálják vajon újraindítani?
Vagy direkt nem mert úgyis megint lehal?

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

zzeN
ÓÓÓÓ hát a drága vezetõk zsebeibe😊.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ez kb olyan, mint amikor összejössz egy jó csajjal, de nem hagyja magát megdugni. De a gamét azért mégsem baxhatom ki a kecóból.

Jim Morrison
Rohadjanak szet, ki akarom probalni a multit erre meghal a rendszer...faxa mondhatom. 5percet jatszottam , de legalabb 6/1 statom lett csipaval 😄 asszem megvan a kedvencem raadasul volt a squadban egy HUN D nevezetu magyar 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TDC Geronimo
Nem lehet ennyire felkészülni. Nehéz felfogni látom, hogy ez így megy minden egyes online játék megjelenésénél. Úgy látom itt senki se játszott még online játékkal startnál ezelõtt. Most áll a szerver. Nagy ügy, majd jó lesz újra. Pár napon belül pedig megszûnik ez a mizéria. Addig le lehet írni 2 percenként, hogy deszar ez a játék, meg köcsög EA meg köcsög DICE. Attól még nem lesz jobb. ha valaki ezt nem bírja az toljon offline szarokat és jöjjön vissza következõ héten...

gagax
Hoh kösssz 😄 am meg MW2 nél nem a maga a iw nettel volt a konkrét gond hanem hogy nem gondolkozott kit válasszon host nak hanem bedobott csak valakit😄 na akk nem is baj ha várok vele pár napot mire megveszem 😄😄😄 addigra jó lessz remélhetõleg😄 thx a gyors és tömör választ😄

HeadHunter86
Fene. Már nagyon benne voltam. Jó pár órája (5-6 biztos) toltam ma a multit. Erre kis szünet után mennék vissza és már nem lehet.

Azért örülök annak hogy vannak csapatjátékosok is BC2-ben. Persze így is találkozni sok noobbal akik nem akarnak elõre menni támadni. Csak ül a seggén, aztán nem ad lõszert, vagy baszkik feléleszteni. Én az életem árán is odarohanok valakihez feléleszteni. Nagy százalékban túl is élem.

A conquest nekem is kicsit káosz. Az egész ide oda szaladgálás. Fõleg a 4 pontosak. A 3 pontosakat még egész jól lehet tartani.
Viszont a Rush pályák nagyon jók lettek.

Nagyon elégedett vagyok a DICE-szal, most is mint anno a Mirror's Edge-gel. Jó vétel volt. Csak ne órákig frissítené a serverlistát. Remélem erre kitalálnak valamit.

El nem hiszem hogy egy ilyen cég mint EA nincs felkészülve hardwerileg ennyi emberre.
Akkor hova ment a drága pénzünk?

Hö , ea online bexart 😄😄 , remélem holnapra már lesz.
ozimak
Volt ilyen a MW2-nél is csak ott nem állt(állították) le az IWNet-et... inkább hagyták futni olyan laggal mint az állat,nem lehetett egy értelmeset játszani 😊 Lehet jobban is járunk így... legalább mikor újraindul normálisan lehet majd játszani... reméljük 😊 Bár ez biztos nem lendít a játék karrierjén,1. nap leállás?!<#crazya><#idiota>
Háát...ez siralmas...akkor mi a f...t volt BÉTA ? Vagy nem tudták hányan rendeltek játékot ??
kastil
vérpisi dumpisti egykutya

Kaszi46
nekem most sikerült nagynehezen regelnem egy accountot, most beloginolni nem enged..😊

*Posse*T.W.D*

hát ha ez igaz, akkor kb mintha a kilvencvenes években lennénk. tulterheltek? ez akkor tényleg nevetséges.

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Tuti nem most van update, úgyhogy biztos meghaltak a serverek attól a "kevés" játékostól akik most szerették volna kipróbálni.
Mivel ugye ma van a hivatalos EU-s megjelenés.

MR ME
na ez most már tényleg behalt 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zotya10002
<#crazya>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Rage47
túlterheltek az EA szerverek, nem számítottak ekkora igényre. dolgoznak a hibajavításon
<#papakacsint>

drogosgeci
-os

gagax
Valaki pls foglalja nekem össze hogy mi is történt most a megjelenés napján😄 plsplspls😄😄😄😄

drogosgeci
Örülni? Ez a hír az egyenes út a leépítésekhez a dice-nál. Az a para, hogyha jóindulatúan megháromszorozom a pécés játékosok számát, akkor se éri utol az mw2t még pcn se, ahol ugye lófaszt se vesznek, nem hogy nagy mennyiségben játékosokat. Akkor konzolon, ami pénzügyileg is számít - milyen siralmas lehet a helyzet?

Smithwarden
Hat igen a jo oreg ironia. <#vigyor>
(<#lama>)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Tatyla
<#wilting>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

amúgy meg irónia, öreg.

nem kell félned, nem járok sûrûn a teszkóba, ahol te dolgozol

Zs0lt1
jah igazad van bakker, az 576 tehet róla.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Prince23
Bizony Twitch😊

Smithwarden
Huuu dekemenyvaaagy.
Mekkora szerencse hogy nem az 576-ban dolgozok, mert szinte mar felek is toled.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

schrank
ha fel van rakva a warcsi és megveszem ercsibe akkor újra kell telpcsiznem ?

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

visszamegyek holnap az 576ba és feldugom a gyerek szájába a dvd-t

Doomista
Hát nem tudom...nálam betöltenek a szerverek, és a legkisebb pingesekbe próbálok bejutni, szervert nem nézem hogy éppen amcsi kocka szerver vagy 10 éves vérpistikékkel van teli akiket ha megölnek elkezdenek anyázni a chatba, általában kilépnek. <#wow2><#vigyor><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ozimak
Senki se tud... Leállt a dolog úgy néz ki...
Prince23
Gondoltam 02:00-ig nyomulok most...és erre tessék:S
hátha helyreáll mindjárt. ez nem iwnet 😄

Jim Morrison
en se tudok felmenni

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TDC Geronimo
<#fejvakaras>

Prince23
Nem tudok bejelentkezni online gémbe.... Failed

SubZero911
Menj fel amcsi szerverekre, ott aztán van egy-két kocka...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Csak nekem tûnnek marha ismerõsnek a pályák? Szerintem nem sokat agyaltak rajta a fejlesztõk. <#nemtudom> Van itt pálya a 2142-bõl és az AF és EF-ból is.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Doomista
Azért nem gondoltam volna hogy itt ennyi kocka van 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

mire már frissítettem azt a rohadt punkbustert, meg beállítottam mindent, erre behal az ea. zsír. inkább ittam volna le magam péntek este vazze.

Akinek fent volt a warez és törölget a registrybõl az utána nyomjon egy gép restartot is mert anélkül nem fog kulcsot kérni!

hogy azt a kajlakucsmás atyaúristenit a világnak hejj

TDC Geronimo
" Another PC win! - #BFBC2 PC is outselling both consoles on Amazon.DE " Inkább ilyeneknek örüljünk együtt \o/ :d

TDC Geronimo
ajajaj most mi lesz