Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Betában többen használták, itt alig alig. bekéne tanítani õket
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De ilyenkor mivan.
Megpróbálják vajon újraindítani?
Vagy direkt nem mert úgyis megint lehal?
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Azért örülök annak hogy vannak csapatjátékosok is BC2-ben. Persze így is találkozni sok noobbal akik nem akarnak elõre menni támadni. Csak ül a seggén, aztán nem ad lõszert, vagy baszkik feléleszteni. Én az életem árán is odarohanok valakihez feléleszteni. Nagy százalékban túl is élem.
A conquest nekem is kicsit káosz. Az egész ide oda szaladgálás. Fõleg a 4 pontosak. A 3 pontosakat még egész jól lehet tartani.
Viszont a Rush pályák nagyon jók lettek.
Nagyon elégedett vagyok a DICE-szal, most is mint anno a Mirror's Edge-gel. Jó vétel volt. Csak ne órákig frissítené a serverlistát. Remélem erre kitalálnak valamit.
Akkor hova ment a drága pénzünk?
*Posse*T.W.D*
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Mivel ugye ma van a hivatalos EU-s megjelenés.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(<#lama>#lama>)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mekkora szerencse hogy nem az 576-ban dolgozok, mert szinte mar felek is toled.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.