Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztoncsi
Nekem pl. most nagyon hiányzik, mert nyomnám akár offban is botok ellen, és úgy várnám a szerver újraindulását, nem pedig a fórumot olvasgatnám...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

ReTeK
van még egy CBC nevû is, az is magyar

sztoncsi
Szerintem sokkal nagyobb hangulata van egy LAN-os hétvégének a haverokkal, mint egyedül a neten, mikrofonba pofázni...!

Egyébként meg van véve, nem csak nekem, hanem az egész brancsnak... de most éppen nem érünk vele semmit!

TDC Geronimo
Már akinek hiányzik.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szuku
Vedd meg ecsém, oszt nyomhatod sok-sok haveroddal, nem is kell utazgatni stb. (és nem utolsósorban a pc mint tényezõ, nem enyészik el a jövõbéli gémek fejlesztései során)

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

sztoncsi
Szerintem ez a legnagyobb hiányossága a játéknak!

kfa
Tapasztalat alapján:
medic: m60
engineer: aks74u
assault: an-94
recon: fingom sincs még egy percet sem játszottam vele és nem is fogok 😊

pisztoly meg tracer vagy m1911

az gáz ha nem lehet LAN-ban nyomni. Menjenek a francba.....
szuku
Meg talán az AN-94...mindezt assault/medic szempontok alapján gondolom. (nyilván csubakkák a barretra izgulnak, osztannyi <#hehe> )

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

Denes888
Srácok, ti sosem olvastok vissza??? Komolyan mondom bármi gáz van a játékkal nem visszaolvas forumon, hátha volt másnak is ilyen fajta gondja, hanem rögtön teszi fel a kérdést, mert hogy mennyivel könnyebb így.
Komolyan mint amikor ki van írva hogy no warez ,meg nagy pirossal hogy warez arra, azt itt teszik fela hülye kérdésüket.

Bocs nem konkrétan neked ment. Tied volt az utolsó ilyen fajta hsz.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

TDC Geronimo
nem

szuku
Ez alapján elég ütõs lesz a G3, paramétereik alapján azért az XM8 LMG-re meg a VSS-re is kiváncsi leszek, úgy tûnik, papíron verik a többi kasztfegyót.

Sziasztok!

LAN-ban internet kapcsolat nélkül hogyan lehet nyomni a game-et? Lehet egyáltalán?
Prince23
Közben már megjavult az xfire kapcsolódása is... már nem "ragad" be. ha kilépek gémbõl, nem jelezi továbbra is, hogy játszom.

*bár lehet, ha a szerverek újraélnek, megint visszajön ez a bug :S

Lehet egymás szervereit szabotálják...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TDC Geronimo
Hát ez itt sok embert nemhiszem hogy érdekel :p

Prince23
Közben a Steammnél is problémák vannak, ergó nincs MW2

nem.

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Pár újabb infó : "The EA backend which controls most EA titles is suffering from an outage at the moment. The EA Online teams are working to find the cause and get servers back online as soon as possible. "

"BFBC2 PC and PS3 are the two formats affected most out of the Battlefield Bad Company 2 platforms.

EA may need to restart servers so you might experience kick from game scenarios during the evening while they bring the servers back online. "

Az F2000 sebzés-távolság értékével vajon mi a pöcs van? <#nevetes1>

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Nem, nem lesz megoldás rá és nem, nem errõl szólt az elõtted lévõ kb 50 hsz.

liquivent
nyugi, csak a master server áll. 😊

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Szisztok!
Megvettem a BC2-t eredetiben, tegnap még tudtam vele játszani,de ma már nem.
Ezt írja ki: Failed to connect to EA Onlie
Ilyenkor mi a szar van? Szerverleállás van, vagy mi?

Bízom benn, hogy meglesz erre a megoldás, mert ha nem,szét fog vetni az ideg!
kfa
Kaszi46
thy

*Posse*T.W.D*

TDC Geronimo
Egyelõre csak úgy ha írsz a supportnak.

Kaszi46
hogyan lehet ea accountot törölni, vagy profilt törölni belõle?

*Posse*T.W.D*

rezes
Feltort reg csak gondolom latta hogy porog a topic es beirt

Fonok.Ki az a corporation?

Skynet
Nocsak egy újabb magömlés elõtt álló elégedetlen napközis?<#idiota>
Ja, és sorry mindenkitõl aki magára vette, kivéve az érintettet.

Neked meg szakítson eret a cigánykurva lepedékes foga a túrós faszodon.
És leereszkedtem. Success.

Running
Ennél van még jobb, vagy ennyi telt összesen?

Minnyá megy a ban, ne izgulj!

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

*gondot <#idiota>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Nekem is ugyan így volt és nem okozott gond. (érdekes)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

1greenman
A GÉPZSÍRRAL BEKENT LÓFASZT SZOPJÁTOK LE MOCSKOS GANÉJOK

TDU:X1650PRO

ha elolvasnád a tippeket töltés közben -.-

ez nem bf2

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Akkor mehetünk is aludni 😄
Reggelre akkor jó lesz reméljük.
40k server az jó...

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

TDC Geronimo
EA fórumról :

English translation (from Google)

"Hello, This message is to inform you that EA currently operates maintenance on their master server, which should help overcome the bugs experienced by many. This maintenance is already underway and to help accelerate the process EA asked all providers to close a total of 40 000 slots.
We will close our public servers but if you want to lend a hand to their technicians working day and night since the game's release, we ask you to consider the option of stopping your server the game panel, and this up at the end of this maintenance *.
Note that this is not an obligation but rather a boost that can voluntarily choose to give them. We all hope that this will end the problems of crashes BFBC2.

* End of maintenance: 3am America / 9h am / France "

Nem tudom ez mennyire igaz, de szerintem menjetek aludni :p

Nekem fent volt elõtte a warez, de semmi gond nem volt a serial érvényesítésével most eredetivel

Laza
Nem volt fent, csak a béta. De az nekem is fent volt, és nálam simán ment a sajátom.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ha fent volt elõtte a warez akkor igen. Uninstall után törölni kell a registry-t is. Ha nem akkor passz.
gondolom most a cod 4 hc-ra gondoltál. 😉

Smithwarden
Ne irj mar hulyesegeket pls. <#kuss>
Egesz team latja a spotolast.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Sokan, csak most nézegetik a gamét, azt sem tudják mit kell csinálni....na azért Bétában is ott voltak a verebek snipival a domb tetején támadás helyett
Akkor dedikált servereket lõnek be épp, úgy látom...

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

hat amig nincs csaj jaccal a tudodmiddel 😄
Laza
Járt innen valaki úgy, hogy a zsír új játék telepítés után online nem fogadja el a serial kódot arra hivatkozva, hogy ez már regisztrálva van?

Haveromnak is én vettem meg a játékát, de nem tudja beregelni, pedig origi volt a cucc.
EA community csak annyit mondott, hogy náluk van a hiba, és majd egy patchel javítják, de hogy mikor, azt nem tudják ... addig meg játsz a fütyiddel.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

nem team chatba kéne könyörögni, hanem squad chatbe, mivel csak a squadon belüliek látják a spotolásod...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Szerintem a master szerver halt meg, amikor az amcsik is hazaértek és nekiestek a cumónak. Eu+amcsik kicsit sok lett.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html