Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
<#ravasz1>#ravasz1>bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Nálam is így volt, aztán tegnapra valamitõl megjavult. Próbálgatni kell majd csak beadja.
Üdv!
It\'s good to be bad.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Én ha pl. írnék egy könyvet, biztosan nem nyomtatnék ki 1.000.000.- példányt, mert nem gondolnám, hogy eladok annyit!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Ezután csalóztak le...
It\'s good to be bad.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Jag : sikerult beallitani amirol beszeltunk tegnap?
Régebben a spawn képernyõ a num / volt, az enter a ki/beszállás, a mostani ki/beszállás num4, meg a main radio.
Szval van egy faszán kigondolt és használt bill konfigom és sajna megszoktam, így jobb lenne átállítani az entert másra, mint átállni más gombokra, de azért nem katasztrófa, mire megoldják, megszokom.<#email>#email>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nekem is a use-ra kéne!
- legtobbet hasznalt dolgok menjenek az egerre: beszallas, sprint, spot, reload (gondolom nem ketgombos golyossal tolja senki)
- shift az ugras/ernyo, ctrl a guggolas, kisujjal pont kenyelmesen elerheto
- numerikuson a felszereles, mutatoujj pont jo ra
Plusz ott van meg a delete, end, pg down amire ki lehet pakolni ritkabban hasznalt dolgokat, vagy ha nincs eleg gomb az egeren. Szoval nem ertem ezt az enter mizeriat. En is hasznaltam mas jatekokban, most full nem hianyzik..
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Nektek is minden szerveren 100 fölötti a pingetek?
Ip vagy név alapján hogyan lehet szervert hozzáadni a kedvencekhez?
Fov-ot lehet vhogy állítani?
Légi jármûvek irányítÁsára érdemesebb lehet gamepad-ot használni?
Lehet tudni vmit arról hogy készül egy esetleges lan támogatÁs hivatalos vagy nem hivatalos formÁban?
Hardcore szerverekre lehet vhogy szûrni?
Magyar szerverek nevét beírom a szerverkeresõ részben, de mindíg a teljes szerverlistát dobja ki a keresés után. Mi lehet a gond?
Egyenlöre ennyi kérdés jutott eszembe, köszi a válaszokat elõre is!
*Posse*T.W.D*
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A minap nyomattam a sqad rush-t és bizony ez fenemód jóra sikerült, megfelelõ squadokkal van minden: taktika, támogatók, pörgõs (de nem agyatlan)támadások, csapatjáték szval k*rvajó feelingje van, nna. Ja és nagy elõny, hogy az ide tévedõ sniperek is meg vannak szorongatva rendesen, lévén az a kis pályarész is folyamatosan változik. Tény, hogy körönként nem lehet olyan nagyokat kaszálni, de legalább ez kiszûri a rankra hajtókat (nomeg a kezdõket).
Sima rush is hasonló, de a játékosok nagyobb száma(és ugye a nagyobb esély az idióták feltûnésére), a kissé visszafogottabb dinamizmus (és a kempcsipák megjelenése) árnyalhatja a képet, bár jó emberekkel ez is kiváló. (gondolok itt mindenféle terepjárós arcokra<#wink>#wink>)
A Conquest nekem kicsit armored fury-s lett (sok a vas) ahhoz képest viszont beszûkült a játéktér, így sniperek és enginerek harca lett kissé, a taktika leegyszerûsítve pedig kimerül a hc vasak megtartásában (engi javít tank, csubi lõ engi, tank lõ csubi, engi/csubi lõ/robbant tank <#hehe>#hehe> ).
Squad deathmatch: kicsit hentelõsebb mód, átmenet a bf és a "tudjukmelyikjáték" <#vigyor5>#vigyor5> között, jó squaddal (és nagyon fontos a játszani akaró, nem agyatlan ellenfél) faxa kis játékmenet alakulhat ki, masszív pontaratással.
Hc-ben mindegyik mód eltolódik a solo/taktikai vonal felé, értem ezalatt a bekerítés, csapattaktika, a célzás fontosságának csökkenését, emellett felértékelõdik a szerencse (ki lát meg kit elõbb), (az erre hajlamosak számára)a megfelelõen álcázott kemphely megválasztása, a bokorról bokorra osonás, az ellen becserkészése sunyi, disznó módon <#vigyor>#vigyor>. Van egy hangulata, de az nem a bf széria sajátja.
Fegyverek, speckók:
assault: m416 (talán AN94/m16) pontosabb, de közelre kevés lehet a 2-es vagy 3-as(m16) burst), m1911, reddot, magnm ammo, tankgéppuska upgr.
medic: m60 (ha majd kitiltják, alternatívája a kiváló xm8 lmg lehet), célzás upgr. vagy magnm ammo, tankgéppuska upgr. (a többi kasztot csak, ha muszáj használom, így nem vagyok képben)
Graf: med, med, med, med, aa:2, af: 4, off, off; kivéve a nagy nyüzsgéseket. Ilyenkor a shadows/effects low, többi marad és bizony ilyenkor nem a fûszál/bokoreltüntetés a cél, csak az élvezhetõ sebesség elérése. ( C2Quad 6600@3ghz, 4890 oc 1gb, 4gb ddr2)
Próbáltam (vista) adminként is indítani, de semmi változás.
Hiába raksz rá bármit, a spawn akkor is rajta marad!
Ergo pl. én be ki szállásra használnám és ha kiugrok a lángoló tankból + bejön a menü.....!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Egyébként teljesen jól belehet állítani, csak ez az enter...bár azóta pisztolyt ráraktam mouse4-re is, csakhát pörgõs helyzetben (márpedig amikor már a pisztoly kell, akkor elég nagy a pörgés) ösztönösen a sok éve bejáratott mozdulatot nyomatom, az meg néha beleér enterbe. <#hehe>#hehe>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
találtam egy ilyet:
ea szabályzat
ebbõl igazán a 10-es pont érdekes
pl:
-Promote or encourage any illegal activity including hacking, cracking or distribution of counterfeit software.
-Use or distribute "auto" software programs, "macro" software programs or other "cheat utility" software program or applications.
-Modify any part of the EA that EA does not specifically authorize you to modify.
-Use and communicate exploits to gain unfair advantage in a game
-Attempt to interfere with, hack into or decipher any transmissions to or from the servers for an EA Service.
-Interfere with the ability of others to enjoy playing an EA Service or take actions that interfere with or materially increase the cost to provide an EA Service for the enjoyment of all its users.
ennyit találtam, értelmezze mindenki ahogy akarja...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
EA maintenance has now finished, you can now get back in game and get your morning fix of Battlefield Bad Company 2.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Milyen?
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Ennyit ír arról, amirõl itt beszélünk:
"2.2.1. Legal programs and configuration modifications
All external voice programs are allowed (e.g. Battlecom, Gamevoice, Teamspeak, Ventrilo etc.). Script changes and changes to the game’s configuration are allowed, unless they are partly or completely forbidden by the game-specific rules."
Viszont olyat meg nem találni, hogy konkrétan a BFBC2-re vonatkozó szabályok. Szóljatok, ha találtok!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Egyébként nem olyan nagy gond. Nem tekeri játék közben.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/375938.page
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/375938.page
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!