51658
  • Maak
    Nekem meg arrol, hogy sok istvanka masra nem is hasznalja az assi fegyvert mint GL-el lovoldozesre, es ez tapasztalati szinten is megvan, tied meg csak elmeleti (bar elmeletileg helyes)

Azert ha
    ez is benne lenne, mi menne a szervereken, anyaaam
  • Black Ghost
    Legyen szíves valaki készítse el a logómat!

Link

Ezt a verziót szeretném:

Előre is köszönöm.
  • SötétBarom
    Helytálló. A legtöbb multikillem ilyen egymást toszogató medicek GL-el pofánpörkölése adta. :)
  • FreddyHawk
    Nekem van egy elméletem, amiben kifejtem hogy a GL és a CG, a gránátok pont a medicek ellensúlyozására és az egymást rángató szűk területen zsúfolódó manusok likvidálására van, de most nincs kedvem elmondani.
  • csokalaci
    újratelepítettem megint és megint kidob a játékból ....
  • szaba75
    Köszi
  • MR ME
    telepítsd újra és válaszd az online activálást és akkor nem fogja kérni
  • szaba75
    Hali skacok
    Ma vettem meg játékot a és fel is telepítettem ahogy kell de most csak nekem kéri a lemezt ha játszani akarok vele/online/vagy mindenkinek?
  • MR ME
    medic/recon is tud élvezetes lenni, de énsem használtam addig őket míg a fejembe nem vettem h unlockolom az összes fegyót :)
  • iceshark
    tényleg valaki írta itt, hogy milyen jó az anti tank mine...kipróbáltam és igazat kell neki adnom, tényleg jól lehet vele operálni, jut eszembe az árnyékokat teljesen ki lehet kapcsolni, mert én mindig valami fa árnyékában rakom az aknát az úton, kevésbé látszik, de nem tudom van-e értelme ezzel szórakozni, mondjuk eddig bevált!

én medic-recon kasztot nem komálom, de assault-engi egyre jobban tetszik, először csak assaulttal mentem, nem tetszett az alap fegyókkal még az engie sem(pedig jók, tudom), de most már oda váltok amire épp szükség van, egész jól el lehet operálni ezzel a kettővel :)
  • MR ME
    sztem is így van
  • Tatyla
    marksman headsoth pedig az amikor 100 méteren túl van de javítson ki aki okosabb
  • csokalaci
    Azt tudom de Non steam játékként be lehet rakni.
    Na nekem nem engedi a DVD-s módszerrel.
    Dá más haveromnak engedi
  • Borg
    Steammel csak akkor működik a játék, ha steamen is vetted meg.
  • csokalaci
    na most újra telepítettem
    Ugye telepítésnél 2 fajta közül lehet választani, hogy kelljen a DVD indításhoz, vagy ne.
    Legelőször arra kattintottam, hogy ne kelljen, akor az volt, hogy elindult a játék és kilépett.
    Utána újratelepítette, csak a másikra kattintottam, így viszont nem tudom berakni steambe a játékot valamiért, de ment a játék(tegnap, de ma már nem)
    Most megint arra kattintottam, hogy dvd nélküld menjen és megint nem jó :(
    Szóval most kipróbálom megint a DVD-s módszert, és a nem megy akkor megyek reklamálni az EA-nek.
  • iceshark
    én tegnap óta ea connecting lost-ot kapok bár loginnál semmi gond nem volt, 1 nappal előtte semmi, ma se javult, reistall és működik! Csak a tököm tele van hogy valami miatt mindig újra kell rakni :(
    amúgy felkukkantottam egy német szerverre meg is altam egy tizen valahanyas szintű játékos 9-es szintű GL-jétől, írtam is neki hogy király vagy srác, de nem nagyon harapott rá :)
  • csokalaci
    ezeket is kipróbáltam már :)
    Asszem reinstall lesz
    De köszi a segítséget
  • eugabesz
    Az nem mindig hiba...nekem a kettővel ezelőtti a tuti,a többivel asztal..
  • Maak
    Lefuttattad az updater exe-t?
  • JagFater
    Akkó' az a baj.
  • eugabesz
    BFBC2.exe>jobb klikk>tulajdonságok>kompatibilitás>futtatás rendszergazdaként.
    és a tűzfalat is nézd meg kiengedi-e a játékot,jah és pb setup letölt >frissít.Röviden ennyi.
  • csokalaci
    tegnap frissítettem
    Az a szar , hogy még játszottam is tegnap 4 órát a játékkal.
  • HUN BECSEHELY
    N-Vidia Drivered friss?
  • csokalaci
    #25549 Valaki nem tudja mi lehet a baj ? :(
  • HUN BECSEHELY
  • TDC Geronimo
  • Maak
    volt kedvunk
  • TDC Geronimo
    Ezt felírom
  • TDC Geronimo
    Én utoljára akkor láttam, mikor BF lan után nála aludtunk
  • TDC Geronimo
    Nem marad az végleg. Majd ha lesz kedvünk visszarakjuk :)
  • Maak
    Amire te gondolsz az sztem a Exemplary marksman combat nevu insignia lesz
  • Maak
    Ezt ketlem, nekem mar reg megvan es meg azelott megadta, hogy egyaltalan lottem volna csipaval fejest
  • csokalaci
    Üdv!
    Megvettem a játékot, feltelepítettem, elindítottam, majd egyszerűen töltés közben, vagy a főmenüben leállt. EZért gondoltam újra telepítem. Ez segített neki, tudtam is vele játszani(Mind ez tegnap történt)
    Most hazaértem, játszani szeretnék, de megint egyszerűen csak ki lép a játékból.
    Mi lehet a probléma?
    Gépem:
    Memóra:4 giga ram
    Processzor:Core 2 Quad Q9400 2.67 GHz
    Videókártya: nvidia GTS 250
  • TDC Geronimo
    Neked lehet szétalázza, nekünk meg ez emeli.
  • Tatyla
    az csak a 100méteren túli fejlövések
  • eugabesz
    vagy az..vagy az én sületlenségem
  • Boron Power
    Vagy lemodellezték a menetszelet
  • eugabesz
    ez rögtön három hibát feltételez.
    A 3D technika "fejletlensége",ilyen -olyan net hibák..és + remeg a kezed...
  • MR ME
    insignas menüpont első jelvény alatti szám :)
  • dronkZero
    Szerintem egyébként az is lehet, hogy nem a golyók tűnnek el, hanem a karakterek helye nem teljesen kézzelfogható. Tegnap próbálkoztunk azzal, hogy felálltam a blackhawk tetejére, Fleko meg repült velem. Hát komolyan mondom... egy kínszenvedés volt a heli két méter széles tetején maradni. Én is, a heli is gyakorlatilag ide-oda vibráltunk a lag(?)tól a gyalogosan _teljesen_ lagmentes szerveren. Alig lehet rajtamaradni, még ha nagyon óvatos a pilóta akkor is. Egyszerűen odébblaggolsz, belecsúszol, átesel, akármi. Mintha a dolgoknak nem lenne konkrét helyük.