Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint a háborúban.
Aki nem volt szerencsés meghalt.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Itt pont, hogy kell tudni celozni, es nem azt tapasztalom, hogy lovom az ellenet fel perce, leporolja a vallat, megfordul es lekesel, rosszabik esetben megfordul es gyengebb fegyverrel lelo. Nem rohangalnak osszevissza a verpistikek, a szinte halhatlan energiajukkal, a palya kozepen, ami nem mellekesen visszatoltodik, hanem pontosan a taktikus jatekra osztonoz. Legalabb tudja az ember mi az a fedezek. Es nem kell drasztikus jatekmenet sebesseg lecsokkenesre szamitani, mert ez sem igaz, ellenben fel-fel tunnek gondolkodo emberek. Remelem elobb-utobb minden szerver ilyen lesz. Persze ahhoz a hianyossagokat javitani kellene a dobokocka cegnek.
"Hc-ben mindegyik mód eltolódik a solo/taktikai vonal felé, értem ezalatt a bekerítés, csapattaktika, a célzás fontosságának csökkenését, emellett felértékelõdik a szerencse (ki lát meg kit elõbb), (az erre hajlamosak számára)a megfelelõen álcázott kemphely megválasztása, a bokorról bokorra osonás, az ellen becserkészése sunyi, disznó módon . Van egy hangulata, de az nem a bf széria sajátja."
szerintem
at lehet irni a bannerban.
Battlefield Bad Company 2
Jelen ajánlatunk 2010. március 26-ig érvényes, a készletek erejéig.
Az ajánlat csak a normál kiadásra érvényes, a Limited Edition ára változatlan.
szerintem
Segítséget szeretnék kérni. Multiban bejelentkezek, az rendben, de a server browser nem ad be egyetlenegy szervert sem .
Multiplayer->Server Browser-> kiírja hogy waiting for data, végig megy, és nem talál szervert.....Play now szintén nem talál gamet...... …
Update.exe lefutatva, Punkbaster frissitve…..
Valaki tudna segíteni? Elõre is köszi……….
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Thrash \'Till Death
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Kb 50 fps plusz.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Nem is vettem észre.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mert mert kezdem kurvára unni hogy hogy 40000töltény meg gránátvetõ sem elég egy ember kilövéséhez😞 Engem meg az utolsó paraszt is lelõ gázpisztollyal.
Next PC upgrade: 2022
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Én a héten cseréltem le az amd x2 4400+ amat egy x4 9650 re. Multiban még nem próbáltam, mert csak egy héten belül veszem meg.
A régi procival minden lowon 15fps körül ment. Újjal egyelõre csak singlét játszottam, de ott lowon 100 felett volt, és highon sem esett le nagyon 50 alá átlagban.
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
1280 * 1024 -ben max grafikával minden gond nélkül fut.
„Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot. Nehogy elhiggyék az ellenkezőjét!” Kurt Vonnegut
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az alábbi konfigon nyomom singleben, átlag stabil 30-35fps között megy a játék max grafon DX9ben (high, effekt on, 16xAF, 1xAA)
valaki játszik hasonló konfigal mint én? megoszthatná a multiban tapasztalt sebesség élményeket, mert nem igazán szeretném megvenni ha nem megy legalább mediumon egy játszható sebességgel min. 1440x900ban
köszi!
összegezve, tapasztalatom szerint sajnos igencsak számít a 4magos rendszer alatta!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Köszi!
Kérni szeretnék 1 logot ha lehetséges.
A 2 fajatából kéne és a nickem Kisgoce/HUN/
Sztem kurvajó egy pár óra rush után. :-)
Battlefield Sniper Company 2<#buck>#buck>
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Az Armor párhuzamosított géppuska unlock-jának mi a neve?
Próbálkozni kell.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nekem az a problémám, hogy kb 2 órát tudtam játszani tegnap a
játékkal, mert ma már ezt írja ki: "Connection to the server has been
lost. Please check your network connection and try again."
A nettel minden rendben, tehát nem értem.. Meddig fog ez tartani? Mikor csinálják már meg normálisan?.:😄
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
We are looking into why that happened but you can add friends again while we try to find the cause.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma