Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
(tudom szokjak át...)
És egérrel ugrok <#gonosz3>#gonosz3>
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Body armorra azt írja nekem a menüben hogy veteran rank kell. Írták sokan bc fórumon hogy bugos,14-estõl kapom meg.
Magnum skulóra 13-as szintet ír a game,írták hogy 15ösön kapható.
Koschwarz: a fejlövés egy dolog,de amikor befordul elém egy m60-as medic és elkezd rotálni bodyarmorban na az kínos....Fõleg hogy bodyarmorosok tanktól kibírnak 2-3 lövést is,heli nagypapijával 10 találatra hullanak,és 1 rgp-t letudnak venni mellel minden gond nélkül..<#idiota>#idiota>
Egyébként tracer is hibásan van feltüntetve,mert lvl12-n már meg is kaptam holott magasabb szinten kéne adnia.😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Telepítés végénél volt egy választási lehetõség ,de sajnos a CD ellenõrzést nyomtam:S
Nem lehet át állítani másikra?
Persze be lehet állítani mási is az enterre csak akkor a ráállított
funkció és a spaw menû egyszerre fog mûködni, szerintem ez bug.
És miért fáj nekik ha máshova rakom a spawn menüt, oda ahol én szeretném használni?
- Megerõsített jármûpáncélzat
- Másodlagos támogató fegyverzet a jármûvekre
- Nyomkövetõ lövedék
- Jármûre szerelt mozgásérzékelõ
- M1A1 gépfegyver
- M1911 .45 kaliberû kézifegyver"
meg nem az igazi a rencer, szoval elofordulhat, hogy nem kaptad meg, de azert nezz csak korul a weapons and gadgetsnel
online statoldal is lehalt, egyenlore nincs/nem tudok masikrol
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A háború félelem, bátorságnak álcázva.
Nem csalas, ha a rendelkezesre allo lehetosegeket finomhangolod a tollerancian belul ... ugyan ugy nem csalas ha valakinek valoban fullhightech berendezesi vannak ................... csak akkor az ilyen jatekosoknak az sajat erofolenyuk tudataban a sajat kategoriajukat kellene megkeresni, nem pedig a kis germok kozott brillirozni.
Es szerintem a csalasban is annyi csak a lenyeg ... csaljon, kit erdekel ... de akkor a csalosok jatszanak maguk kozott es ne elvezkedjenek a folenyuknek, ha normalisan jatszani akarok koze keverednek (engem ugy neveltek, hogy nem szabad a kisebbet bantani)
Komolyabb, elõrelátobb cégeknél ez így mûxik.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
1. Valóban nem lehet az ENTER billentyût másra használni
csak a spawn menüre??? Ez botrány!
2. Gyûjtõi változaton beváltottam a kódot, de nem történt semmi
mi kéne, hogy történjen?
3. Ea oldalán az online stat másnak sem mûködik vagy csak nekem nem?
Esetleg van máshol stat?
Landorbá, kérekszépen egy ilyen fullpenge BC2-es logóat, a játékbeli nickem SotetBarom! A világos színû lenne a legeslegpengébb!
Elõre is köszönöm szípeN!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A készítõk maguk sem gondolták, hogy ekkora lesz az érdeklõdés.
A fejlesztés során számos olyan beállítást használnak a devek amikrõl a user ideális esetben nem is tud, például tesztelésben nagyon hasznos tud lenni.
Így az sem feltétlen igaz, hogy szándékosan hagyták benne, lehet csak ki kellett talicskázni az ajtón a cuccot és ez volt a legkevesebb gondjuk. 😊
Mellesleg se az EA se a Dice nem hörgött még a felkerült tweakek kapcsán.
Más:
Egy OS és egy kompetitív játék két külön dimenzió.
Mindenesetre tegnap játék közben aktívan elemezgettem a helyzeteket, hogy miket is lehetne kihozni, és szomorú, de brutál elõnyöket lehetne összehozni kis okoskodással.
De mivel a játék eléggé gyerekcipõben jár, így majd a community illetve a "versenyszféra" alakítja ki úgyis az ügymenetet, korai még emiatt vért ontani.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Nekem nem kell semmi funkció az egérre, csak a jobbgomb zoom, balgomb tûz. Minden másra hamarabb rányúlok billentyûrõl 😛 Asszem cod4be voltak olyan sniperek, akik még a tûzgombot is a spacere rakták 😄Ddd
Egyik hazai wcg selejtezõn még nagyon régen, egy srác sima görgõs egérrel hurkásra lõtte a seggét nagyon sok embernek, szóval nem ezen múlik 😊
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?