51658
-
248 -
Nagydög #25540 Ott van minden fegyvernel(M416 616 kill/131 fejloves). Osszesitve nincs. -
Bagoly81 #25539 honnan tudom hogy meni fejlővésem volt?
én stat -
Egyértelmüen sok az elveszett töltény elég ha lövöldözik az ember párat shotival és látványos packetlossokat tapasztalhat. -
Nekem a medic annyira, de annyira nem megy, hogy az már hihetetlen. Bár akkor ezek szerint a 6% körüli találati arányom lehetne akár 7-8% is, ha nem tűnne el a golyó? :DDD
-
Nagydög #25536 Az aranyokban nem vagyok biztos, de a jelenseg stimmel. Ez a ciki a shotgunoknal, mert egybol egy eltunt golyo kicsit nagyobb gaz, mint otbol ketto. -
Nekem is feltünt hogy mintha el-eltünedeznének töltények, de betudtam a netemnek. Tré, így viszont tényleg előnyösebb lehet amit mondtál, mert a netkódot nyílván nem fogja már a dice javítani. :\ -
Az a különbség, hogy codban amit kilőttél az általában talál is valahova. Ezért tűnik úgy, hogy kevesebb golyó kell az emberbe. Ott ak-ból kiszartál 6 pontos találatot egy játékosba, az mind számított és elhaltak tőle. Bc2-ben mint említettem, jó pingnél kell legalább 15, amiből 5 talál, 3-4 mellé megy, a többi meg eltűnik.
Egy túlterheltebb időszak esetén, pedig tovább nő az elveszett golyók száma.
De ha nagyon tévednék valaki jelezze, mielőtt beégetem magam teljesen.:))) -
Még mindig előnyösebb mintha összevissza rotálásra beadna killeket, arra ott a HC.
A másik gondom ezzel a megoldással, hogy ha van egy fegyver ami op, akkor azt az egyet kell nerfelni, nem a többit buffolni. Pl még ha ki is vennék az M60at, akkor is maradna legalább 2 másik fegyver a medicnél ami használható (gondolok itt a PKMre és az XM8ra).
A többi classnál is megvan a balance, mindnél talál az ember a játékstílusához illő fegyvert legalább kettőt. Egyedül az M60 lett eltolva, egyedül azt kell javítani.
SZVSZ! -
Ha már az elveszett lövedékek gondot nem tudják megoldani, erre a legjobb alternatív megoldás, hogy felemelik a sebzéseket, ahogy eddig is tették. Így ha kilősz 3 golyót, abból 2 eltűnik, a maradék egy meg sebez majd akkorát, mint a 3 együtt. Így az átlag játékos örül, mert elfekszik a célpont hamarabb, a két eltűnt golyó fel sem tűnik neki. A fejlesztők is örülnek, mert nem kell foglalkozni az elveszett golyók problémájával, vagyis azzal, hogy szarul portolták át a játékot konzolról.
Az meg rohadtul senkit sem fog érdekelni, hogy a kilőtt 30 golyóból 10 ér csak célba, hiába villog a hitreg mint az állat, ahogy jelenleg is teszi, max a statisztikában látszik majd, h a találati arány csökkent. Nekem pl 18% körül van, de biztos vagyok benne, hogy lenne ez 40%-is ha, nem lennének kilövés után elfelejtődő golyók. -
Ha belegondolsz CS-ben és COD-ban is 4 lövés kellett egy emberbe testre, ugyanúgy mint most M60-al. Nekem semmi kifogásom nem lenne ez ellen BC2-ben, mint ahogy az sem zavar hogy jelenleg 6-8 golyótól sem igazán akarnak lefeküdni. Az a kurva szar, hogy egyik fegyver 4 lövéssel öl, míg szinte minden más 6-8-al. -
Ja és még két fontos zászló tulajdonság volt.
1. Húzhatóság határa, ami a BF2-ben egy kör volt. A zászlók sugarát be lehetett állítani, hogy mekkora legyen. A Bc2-ben ez nem kör, hanem szerintem egy kijelölt terület lett.
2. Zászló foglalás gömb alakban. A Bf2-ben egy kapcsoló volt erre, ami azt jelentette, hogy ha be volt állítva, akkor gömb alakban volt húzható a zászló, vagyis az emeletről is, vagy padlásból, ha ki volt kapcsolva, akkor simán kör maradt, vagyis csak a zászló szintjéről. Ez a Bc2-re is érvényes, de szerintem ott valami 3d-s területet jelölnek ki erre, de gömböt tuti nem, mivel ugye a zászlók se kör alakban húzhatóak.
-
Es ezzel hogy is fog megoldodni az m60 problema? Attol meg hogy hct csinalnak az egesz jatekbol, meg ugyanugy megmaradnak a W+M1 medicek. :|
Az osszes lehetseges megoldas kozul ez talan a leggyengebb. -
Ilyen arcok ellen volt egyszer egy igen komoly kill streakem :DDDD Nem tudtak mit kezdeni négyen a bredlivel, csak fröcsögtek össze vissza, meg élesztették egymást :DDDDD -
Az egyszerűsítés miatt hasonlít jelenleg a conq a TDM-re. Bf2-höz készítettem pár pályát, így képben vagyok eléggé, ott miképpen voltak beállítva a zászlók értékei.
A BF2-ben minden zászlónak, az alapnak is, volt egy számértéke. Minél több zászló volt az ellenfél kezén, annál jobban csökkent a másik csapat ticketje. Pl van 4 zászló + 2 alap. A két alap pont ért 50-50 pontot, akár foglalható volt akár nem. A 4 másik pedig súlyozva volt. Volt amelyik 50 pontot ért, volt amelyik csak 25-öt. Ezzel elérték azt, hogy voltak kiemelkedő pontok amiket érdemes volt tartani, mert dupla annyit ért mint a másik. Így lehetett az, hogy több zászlója volt az ellenfélnek, mégis arányban voltak a csapat zászlóinak értékei és nem volt ticketfogyás.
Ezt még megfejelték azzal, hogy minél nagyobb volt a különbség, annál jobban fogyott az ellenfél ticketje. Pl ha 50 pont különbség adódott a csapatok zászlóértékei között akkor 10 mp/1 ticket, 100 pontnál 7mp/1 ticket, 150 pont különségnél pedig már 5mp/1 ticket csökkenést szenvedett el a gyengébb csapat. A teljes pörgetést pedig mindenki vágja.
Most ezt a rendszert leegyszerűsítették arra amit az előbb említettetek. Nincs zászló érték, csak annyi van beállítva, hogy ha 1-el több zászló van akkor picit fogy, ha mind a tiéd akkor jobban fogy az ellenfélnek.
Szerencsére nemcsak ezt a részt egyszerűsítették, hanem komplett kivették szerintem a zászlók lehúzási értékét is. Bf2-ben minden zászlónál külön meg volt adva két érték, ami a zászló felhúzási és lehúzási ideje volt, azt hiszem mp-ben 1 emberre vonatkoztatva. Ezzel is lehetett variálni. A zászlók fontosságát erősítette. De ezen belül is volt olyan, amelyik zászlónak a lehúzási ideje jóval kevsebb volt mint a felhúzási. Vagyis mondjuk a lefehérítés 1 embernek 10mp-ig tartott, de a saját színeire felhúzás már 20mp-ig.
Jelenleg ez a rendszer is eltűnt, ha jól láttam minden zászló ugyanannyi felhúzási és lehúzási értékkel rendelkezik. Az egyetlen ami maradt, hogy ha több ember húzza fel vagy le, gyorsabban megy.
Ha a Bf2-es zászlóérték és foglalási rendszert visszavezetnék, máris értelmesebb lenne a conquest mód.
Emiatt a hiányosságok, vagy tudatos egyszerűsítés miatt olyan a conquest mód amilyen.
Ha jó lenne az angol tudásom, megírnám nekik ezt. Illetve, h vezessék vissza mindkét rendszert.
Remélem írtam újdonságot, és érthető is voltam valamennyire. -
kikérem magamnak nekem a statok szerint az átlagos életem 1 perc :P -
Igen.
BETA-ban volt egy bug, hogy 2 medic kiment a pályából és ha a figyelmeztető üzenet ölte meg akkor nem vont le ticketet, ellenben ha egymást élesztgették pályán kívül akkor fel tudták tolni 100 fölé :)
Remélem ilyen már nincs azért. -
Ennek 2 mp-s csökkenéssel és 400-as ticketszámmal lenne értelme. Ugyanis a legtöbb player nem él tovább mint 15 másodperc.... -
A RUSH-nál ha támadóként élesztek, akkor visszakapunk egy-egy ticket-et.
Eddig nem figyeltem, de a CQ-ban is így működik? -
Mondjuk sokat számít a játékosok száma is. Egy 32 fős hentelés esetén abszolút nem érezni a zászlók hatását, de egy 8v8 warban azért nincs az a pörgés, és huzamosabb ideig maradhat az egyik oldal kontrollja alatt 2 zászló, azért az percenként 4 ticket. Nem sok, de lehet pont ennyi kell.
Most nagyon próbálom védeni a védhetetlent, de ráfér erre a fórumra némi pozitív hullám.. :) -
Jobb lenne talán ha kétszer ennyi ticket lenne (200-250) és közel kétszer ennyi lenne ticket bleed... mert jelenleg tényleg csak a 80 pontért éri meg zászlót foglalni, vagy ha épp tárazol és a közelben van egy zászló :) -
Kfa kolléga válaszolt. Amúgy az előző BF-ekben jóval hangsúlyosabb volt a zászló kontroll esetén a csökkenés. Jelenleg inkább a mészárlás hatékony :) -
Valszeg visszaallitjuk rush modba -
Köszönöm a gyors választ.
-
Jelen allapotaban a CQ mod egy mezei TDM zaszlokkal, elvileg minel tobb zaszloja van a csapatodnak annal jobban fogy a masik csapat ticketszama, ami a gyakorlatban ha nalatok van az osszes zaszlo akkor kb 10mp/ticket.Gyakorlatilag meg az a csapat nyer aki tobbet fragel. -
Ha a zászlók 2/3-át tartja a csapatod 15 mp-enként fogy egy ticket az ellenféltől, ha az összeset tartjátok akkor 10 mp-enként. Egy halál szintén egy ticket levonás. Az veszít akinek előbb fogynak el a ticketjei. -
Nah, most olvastam EA fórumon hogy lesz a későbbiekben fegyver balansz és "connect to ip" opció. A fegyver balanszról azt írta az egyik DICE dev, hogy valószínűleg nem csorbítani fogják a túl erős fegyvereket, hanem felnyomják a többi fegyver sebzését/hatékonyságát, hogy kasztonként ne csak 1 jó fegyver legyen, hanem többféle. -
Üdv! Láma kérdés lesz ezért elnézést kérek. De mi cod mellett (tudom, tudom, most lehet figyelni :D) műveljük páran a klánból a bf-t. Igaz páran mióta kijött inkább a bf-t. A rush moddal nincs gondunk. :D De a conquest módot elmagyaráznátok, hogy mitől fogy a ticket és melyik csapat nyer? :D
Köszi előre is! -
jaja próbálkozok/bohóckodok én is
-
Te is fiam Brutus? :D -
Na latjatok, itt irjatok mit kene, hogy kene, de ez mind csak felteteles mod, pont emiatt vezettuk be azt a par tiltast ami a szerverunkon van.
Es az ertetlenek kedveert megegyszer leirom : hasznalhatsz RPG-t CG-t de ha a killcamben folyamatosan azt latjuk, hogy csak azzal olsz embert akkor el lehet ballagni. GL-el is ugyanez a helyzet, de mivel az eddigi tapasztalat az, hogy van aki csak azzal ol es meg sem probalja a fegyver elsodleges modjat hasznalni, ezert az ki van tiltva. Az meg csak alom, hogy sniperbol oldalankent max 2 legyen, de torekszunk ra termeszetesen.Sajna hiaba az FF amig egy tk max -15 pont a kill meg 50 addig a pistikaek leszarjak, hogy sajat emberuk is belehalt a mortarozasba.
Szeretnenk egy jatszhato szervert letrehozni, kialakult vendegkorrel, olyat, ahol a taktikanak is van nemi szerepe ebben a "taktikai FPS"-ben.Szoval varjuk az olyan jatekosokat akikben szinten van ilyesmi kesztetes...meg ha ez nekem/nekunk altalaban a szopoagat jelenti is jatek kozben... -
A forum,baszkodasra van,en magam sem tudom miert irok ennyi marhasagot... de jovan szorakozni is kell nem? -
Akkor a késleltetése és olyan kicsik a pályák, hogy átfutom az egészet, mire a gránát felrobban
-
Nem elég, ha valaki épp a felkelés animáció fázisában van(kb 2-3 másodpercig), akkor sebezhetetlen. Ha épp az is medik, akkor semmi nem történt, felkel, és ő folytatja az élesztést. -
barmi #25507 Na ilyenkor kell beb@szni közéjük egy jól irányzott granyót, biztos rep(d)esnek majd az örömtől :P 

-
Nem, mivel az 10 sec, annyi idő elég hogy a negyedik delikvenst is likvidáld.
Gyakorlati példa: látom, hogy a jön a squad, viszonylag jó pozícióból lövöm őket (értsd, nem tudják hol vagyok) megölök hármat *kifogy a tár* a negyedik élesztget amíg újratöltök, utána megint lövök leszedem a felélesztett két embert, *megint töltök*, megint éleszt és így tovább. Ha nem élesztene, simán reload és lelövöm a negyediket. -
Az kezelhetőbb. Amikor egy négyes csapatot két emberünk géppuskáz, és amint meghal kettő, a másik kettő feléleszti (a géppuskatűzben!), az azért talán nem ugyanaz, mintha 10 másodperc kényszerpihenőn lenne...
De az is lehetséges megoldás lenne, ha az élesztésnél nem kapna vissza ticketet a csapat. Akkor meggondolná minden medik, hogy feléleszti-e a hullát, ha lőnek. -
Ezen sokat nem lehet variálni ha a respawn idő kevesebb mint 10sec akkor mire elesztenél már eltűnik a hulla :) -
JagFater #25503 :-D
Sokszor nem tudom, hogy ezeket te komolyan is gondolod, vagy csak poénból mondod. -
Ez is jó ötlet, meg az is, amit running mondott. Csak azt nem értem, hogy a fejlesztők, akik elvileg ezzel foglalkoznak miért nem érik fel ésszel. Főleg, hogy a fórumokban még le is írják nekik.