Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Megint lenne egy pár kérdésem:
1. Nálam a füles baloldala hangosabb, mint a jobb a BC2-ben ez valami
bug vagy más nem tapasztalta?
2. A video beállításnál mi az a haob (vagymi)?
3. Van valami lista, hogy melyik eszköz mire szolgál, hogy kell
használni? Persze jó lenne magyarul.
Tegnap kaptam valami villogó kislabdát végül is jól lehet dobálni:)
Vagy pl: az UAV-ba mikor és hogy lehet beállni?
Köszi
Miért nem megyek már a dolgomra!!!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Squad váltás után pedig szembesülök avval, hogy ugyan ott tartok mert azok is sniperek.
Egyértelmû, hogy limitálni kéne a számukat.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Az operációs rendszeren is túl...
Szóval, ezt szertném a logóba itt :)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

"Elvileg" mi voltunk a támadok.
Én szép komótosan el is indultam ellen bázisa felé legjobb tudásom szerinte próbáltam célratörõ lenni.És egy idõ után azt vettem észre hogy a térkép közepén szinte rajtam kívül majdnem mindenki a dombtetõn van és snájperesdit játszik.Fasz kivolt már velük 1000-rõl lõdöztek én meg egyedül aktiváltam a cumot de mivel egymagam voltam mindig ledarált a sokaság és mivel az összes csöves 1000.rõl sniperelt nem volt ki kisegítsen.
Hát mondanom sem kell alig volt mecs amit mi nyertünk :(
Next PC upgrade: 2022
It\'s good to be bad.
Azt mondták, hogy "update után eltûntek a friendlisták. fogalmunk sincs mitõl, de már dolgozunk rajta. de újra hozzá lehet adni embereket a listához".
Ez azt jelenti, hogy "megvárjuk, amíg mindenki megint újra hozzáadja az ismerõseit, aztán majd jól elsunnyogjuk, hogy volt egy ilyen eltûnõs baki".
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A nagyja valóban gyáva sumák pussie.
Btw., lol, a defivel lehet ajtót nyitni.
Egyébként van olyan,ami méfg eddig nem volt hibás ebben a játéknak nevezett akármiben??
[IRAM] leader
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
-> community topik
-tRs-Landor
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
mert nekem a 2 nappal ezelõtti adatokat mutatja :(
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Most már szerverkeresõbõl is kivág asztalra...:S
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
szerintem
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
:(((
(Ugye a cd kulcs az meg a kézikönyv hátulján volt).
Magyarul is le van írva mire jó a vip kód, ez alapján mi elsõ kézbõl vásárlók ingyen kapjuk a cuccot: link
[IRAM] leader
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]