Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez vmi bug? vagy nekem cseszõdtek el a mentéseim?
*Posse*T.W.D*
-tRs-Landor
Legtobb hang mukodik normalisan de pont a legfontosabbak, granatveto, granat robbanasok, szinte csak a bal oldalon hallhatoak.
Alapbol ahogy a katonam fut es hallatszanak a sajat leptei az is bal oldalrol "jon" es sokszor nezek balra hogy ki jon mellettem.
Sztereoban jatszom jo fulessel, kiprobaltam alaplapi Realtek High Definition hangkartyaval es X-Fi-vel, de ugyanugy megmarad a dolog.
Setting.ini-ben atirtam a "SpeakerCount=2"-ot is, de semmi valtozas.
Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalat/velemeny?
Mindenkinel mukodik minden es hallja a hangokat tokeletesen jobbrol-balrol sztereoban/fejessel (vagy tobb hangfallal 5.1/7.1-ben akar)?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Sorban 7 M1A2-t lõttem ki, meg egy pár egyebet is. 😄
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
"
Nálam a füles baloldala hangosabb, mint a jobb a BC2-ben ez valami
bug vagy más nem tapasztalta?
"
-tRs-Landor
bug vagy más nem tapasztalta?
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
hogy tudtam így elírni -.-
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
PATCHT!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
fuck EA
Most turhatom ezert is a konfig file-t, azert is, hogy lassa a masodik joystickot is, a reginel megoldhato volt, de ha mar turom akkor mar a spotot is beleteszem 😊
szerintem
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Pc-n nincs VIP kód,ez csak a konzolokra vonatkozik,mivel ott hatalmas a használt játék biznisz. Pc-n a cdkulcsod maga a vip kódod is egyben.
A LIMITED verzió kódja nem VIP kód,és nem ad semmi plusz dlc tartalmat,az csak a 6 unlockolt cuccot adja.
Pc verzióban nincs a menüben semmiféle DLC shop vagy mi....
A pc verzióhoz PATCH formájában jönnek a DLC-k is,tehát MINDEN pc vásárló megkapja a térképeket. A fizetõs DLC pályák csak a konzolosokra vonatkoznak,akiknek nincs VIP kódjuk.
//Én ugyan ebbe a pánikba estem amikor olvastam hogy az elsõnapi DLC csak VIP kóddal letölthetõ. Pc-n patchként jött,sima verzióba nem volt semmi kód. a LIMITED kódja tehát nem VIP kód,és no para a pályákat minden pc-s ingyé kapja😊
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
március közepén.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Am itt van egy video amiben enyémhez hasonló configgal maxon nyomatja:EZ!