Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
3. DLC will be free FOREVER for those who entered the VIP code.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Az lenne a problémám ,hogy megvettem a játékot és mikor multizni akarok elkezd tölteni ,hogy waiting for data... De utána egy kib*szott szerver nem jön be😞 Olvastam ,hogy problémák vannak a szerverekkel, de eddig csak arról tudtam, hogy új szervert nem lehet létrehozni!
Lécci segítsetek, vagy csak mondjátok meg ,hogy mi a baj!
Elõre is köszi^^
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mindig is tudtuk, hogy az EA milyen egy pénzéhes banda, de ez azért gáz...
Pont olyanok, mint a Blizzard, ha valami sikeres, vérszemet kapnak és megpróbálják bizonyos fos dolgokkal lehúzni az embereket.
It\'s good to be bad.
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Ez még érdekes lehet.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egy sznájper lövés, 2 frag. :-)
Olyan lenne, mint PR-ben, a civil. Csak köve volt, de az unlimited.
2-3 fejbedobással meg lehetett ölni vele egy katonát. Ja, meg mobilja is volt. :-)
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Még csak nem is hiteles, mert ugye egy jó sznájpernek van egy társa, aki löki neki a sódert, hogy 5-2-6, balra 40fok 20-as irányzék. É-i 55-ös szél, középre 2. Tûz.
Ezek meg csak fetrengenek a kutyaszarba és arty-t dobálnak. Nagy kunszt. :-)
face to face bazze, jöjjön oda azt lõjjön le ha tud...ne száz méterrõl lövöldözzön távcsövessel
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyértelmû. És milyen jó hátbakéselni õket...
Nyami...
Na ezé' kurvanagy találmány a Nostromo, mert 6 funkciót lehet a hüvelykujj köré rakni. Billentyûzeten max a space-t lehet vele nyomkodni.
n52te
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Battlefield Bad Ass
Insignias alatt is ír a pontozásról!
zaroszonak reszemrol is engedelmeddel, te kiemelted, hogy az f gombot meg kell nyomni akkor jobbra nem tud menni az ember wasd eseteben.
Te a mutato ujjaddal ezeket is megnyomod, "mutató ujj: jobbra, az összed num (0,1,2,3,4, ha kell del,5,6,7)" Vagyis ennyi esetben nem tudsz jobbra menni, ha jol ertem... Kiprobalva a kiosztasod a legtobb gombot keptelen voltam fizikai fajdalom nelkul lenyomni. /Pedig zongorazok 😊/
Na mindegy, egy szo mint szaz tuti elmehetnel ujjartistanak :p
batthumb
szerintem
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
2, remélem sehogy
1.Kérdés: Miért nem menti el nekem a single playrbe az állásomat???
Ha kilépek a játékból és vissza ,akkor már nem csinál semmit ha rákattintok a "resume"-ra....
2.kérdés: Hogy lehet multyba játszani nem eredeti játékkal???
A
www.ptdclan.hu
Jelentkezni lehet a [email protected] email címen az alábbi adatok megadásával:
- életkor
- milyen játékokkal játszottál eddig és mennyit
- voltál e már valamilyen klánban
- illetve, ha mesélsz magadról egy kicsit, az nem hátrány
A tagfelvétel ugyanúgy zajlik, mint az utóbbi három évben bármikor.
A jelentkezés nem jelent egybõl bejutást is. Teendõk: jelentkezel, feljössz TS-re, játszol velünk (csapatban), kb. egy hónap alatt elválik, mennyire szimpatikusak neked a leendõ klántársak és fordítva. Minden alkalommal közösen döntünk egy-egy új tag felvételérõl.
Ami szükséges : Headset+TeamSpeak, A játéknak megfelelõ kompúter, hogy ne a laggról szóljon a játék.
Elvárások a jelentkezõkkel szemben:Kultúrált viselkedési forma a BF társadalommal szemben.
Legalább 23+ életkor (kivételes esetekben lehet kevesebb is)
Ez azért fontos számunkra, mert a klán legtöbb tagja 30+ ,de van aki eléri a 40+ -t is.
Ettõl fiatalabb csak 3 tagunk van. Ez lényeges a Generációs zavarok kiküszöbölésében, továbbá egy-egy klán találkozó alkalmával is.
Amit tudni érdemes rólunk: Több mint 3 éve létezõ és mûködõ klán vagyunk, jó-erõs kialakult baráti társasággal. Eddig Battlefield 2142-t játszottunk, de több tag már a BF2 –bõl jött.
Community klán vagyunk. Nem tervezünk CB-n nevezni. Természetesen néha WAR –ozunk is, de nem ez éltet minket. A három év alatt WAR –oztunk a HTW, *818* , HUN4CE, CSFT klánokkal. természetesen többször is.
A játékon túl…évente kb. 2-4 alkalommal szoktunk klántalálkozni, amolyan csapatépítés és a kapcsolatok ápolása miatt. Ezek az alkalmak többnyire kocsmázásból – kajálásból állnak.
Ebbõl egyszer egy évben van egy 2 napos hétvégi buli is. Továbbá egy alkalommal mindig közösen szervezzük a *818* klánnal.
Saját RANKED szervert bérlünk, amely jelen pillanatban 2010. decemberig van kifizetve, ezt minden klántag egységesen fizeti, tehát anyagi vonzata is van a dolognak. Igaz nem olyan nagy összeg éves szinten.
Így hirtelen ennyi, további részletek emailben, illetve TS –en….
liquivent
(clan leader)
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Triathlon for life
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★