Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehát ha a sima verziót vettem,pénzesek lesznek a letõlthetõ tartalmak?<#conf><#wilting>

dronkZero
És egyébként miket pakolsz a hüvelykujjhoz? Én a dpadra a guggolás-ugrás-futás-hasalás(ha van) funkciókat szoktam rakni, és gondjaim vannak a nekifutásos ugrásokkal... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nekem is az van.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

HD JOHNNIE
Na lehet leporolom... 😊 Nekem még a régi van az 52-es asszem.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

waiting for data közben nyomj egy cancelt, majd szûkitsd a keresést a filterekkel. Mondjuk írd be hogy Hun és akkor csak azokat a szervereket mutatja meg amelyik nevébe benne van a Hun. Kis és nagy betûk számítanak!

s0n1c
EA kiadó, Blizzard fejlesztõ. Blizzard kiadója az Activison.
s0n1c
Ne is adj, fél évente pár k egy fasza game-ért. Hát, hogy merészelik ezt??? /öklét rázza
HeadHunter86
De igen.

Iceman
Nem azt hívják VIP-nek, amit az LE-hez adtak azon a darab papíron?

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

adam46
köszönöm 😊
De az a VIP kód mi is?

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Iceman
reméljük:

3. DLC will be free FOREVER for those who entered the VIP code.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Futtasd le az update-ert elsõ körben. Van szerver dögivel.

Sziasztok!
Az lenne a problémám ,hogy megvettem a játékot és mikor multizni akarok elkezd tölteni ,hogy waiting for data... De utána egy kib*szott szerver nem jön be😞 Olvastam ,hogy problémák vannak a szerverekkel, de eddig csak arról tudtam, hogy új szervert nem lehet létrehozni!
Lécci segítsetek, vagy csak mondjátok meg ,hogy mi a baj!
Elõre is köszi^^
MR ME
remélem nem, mert én nem fogok pénzt kiadni érte az biztos

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de nálam pl a Catalyst Control Centerbe van olyan hogy overscan és ha a csúszkát húzom kisebb lesz a kép. Nézd meg nálad nincs e elállítva (persze csak ha ATI kártyád van.) Bár ha jól emlékszem mintha csak a másodlagos kijelzõnél lenne ilyen állítási lehetõség.

Boron Power
De nem hiszem, hogy azokat akik beírták ezt a vip kódot lehúznák.

Szerintem ingyenes lesz.

Köszönöm Landor!

Mindig is tudtuk, hogy az EA milyen egy pénzéhes banda, de ez azért gáz...
Pont olyanok, mint a Blizzard, ha valami sikeres, vérszemet kapnak és megpróbálják bizonyos fos dolgokkal lehúzni az embereket.

It\'s good to be bad.

jimbo5
Mivel kiadtad érte a 9K-t, érdekelt a játék, max nem jött be neked. Az IWNet tényleg egy rakás ****, de ezen kívül jó a játék.

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

0Fritz0
"New Player Classes"
Ez még érdekes lehet.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

LackoMester
Hát akkor én ezeken a mapokon nem fogok játszani.

élet a legjobb méreg

Boron Power
Ez vajon ezzel a redeem kóddal is fizetõs lesz?

Szerintem nekünk nem:
link

Pedig megoldható lenne, húzná maga után egy zsinórral.
Egy sznájper lövés, 2 frag. :-)

Olyan lenne, mint PR-ben, a civil. Csak köve volt, de az unlimited.
2-3 fejbedobással meg lehetett ölni vele egy katonát. Ja, meg mobilja is volt. :-)

Kis kitartással lehet ráérezné és megszeretnéd. A lényeg benne, hogy a hüvelyk ujj nem csak space használatára alkalmas.

HD JOHNNIE
Nekem is van egy de egyszerûen nem tudtam hozzászokni 😞

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

dronkZero
Hehe, az kéne még, ha minden nyomorult sznájper mellett sunnyogna +1 felesleges assault, aki még csak nem is lõ... 😛 😄

Hát...
Még csak nem is hiteles, mert ugye egy jó sznájpernek van egy társa, aki löki neki a sódert, hogy 5-2-6, balra 40fok 20-as irányzék. É-i 55-ös szél, középre 2. Tûz.

Ezek meg csak fetrengenek a kutyaszarba és arty-t dobálnak. Nagy kunszt. :-)

Bizony a nostromo nagy találmány. Picit szokni kell, de aztán szinte nélkülözhetetlen lesz. Nekem ennek az elõdje van és nagyon jó.

MR ME
ennyi
face to face bazze, jöjjön oda azt lõjjön le ha tud...ne száz méterrõl lövöldözzön távcsövessel

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Gyáva fíreg...Messzirõl nagy csak a pofája. Arty...Jó hogy nem atombobát dob le.

SötétBarom
Defenderként szoktam sznájper lenni a nagy mapokon. Kurva hasznos, ha van egy jó a csapatban - baromi messzirõl be tud szpottolni mindent, hívja a támadókra az artyt, ilyesmi. Attack sznájpertõl kiakadok 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

:-)
Egyértelmû. És milyen jó hátbakéselni õket...
Nyami...

dronkZero
"akkor a huvelyk ujjad ki is esik a jatekbol nem tudsz egy fix kenyelmes gombot tenni a kozelebe,"

Na ezé' kurvanagy találmány a Nostromo, mert 6 funkciót lehet a hüvelykujj köré rakni. Billentyûzeten max a space-t lehet vele nyomkodni.
n52te

koschwarz
a bétában voltam utoljára sniper...kb. 5 percig. nem mondom hogy értelmetlen kaszt, de aki állandóan sniperrel nyomul, azok 90%-a csak a k/d-re hajt, és nagyjából semmi haszna a játék közben. meg szerintem egyébként is gyáva férgek.<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nemtudom hogy erre gondoltál e, de itt nézz körül:
Battlefield Bad Ass
Insignias alatt is ír a pontozásról!

srácok, teghnap este valamilyen oknál fogva a géjm nem töltötte ki a monitorom felületét (kb.80-85% volt csupán)...ilyet még nem tapasztaltam + nem is tudtam vele mit kezdeni...valaki plíz??? köszi
alma2
Koszi a kimerito leirast.
zaroszonak reszemrol is engedelmeddel, te kiemelted, hogy az f gombot meg kell nyomni akkor jobbra nem tud menni az ember wasd eseteben.
Te a mutato ujjaddal ezeket is megnyomod, "mutató ujj: jobbra, az összed num (0,1,2,3,4, ha kell del,5,6,7)" Vagyis ennyi esetben nem tudsz jobbra menni, ha jol ertem... Kiprobalva a kiosztasod a legtobb gombot keptelen voltam fizikai fajdalom nelkul lenyomni. /Pedig zongorazok 😊/
Na mindegy, egy szo mint szaz tuti elmehetnel ujjartistanak :p
batthumb

szerintem

0Fritz0
Ehh, ez a szerencsétlen is sniperrel rohangál.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nem lehet es egy jo nagy darabig nem is lehet majd. 8000 forintot ha nem er meg egy ilyen jatek akkor semmi sem

Iceman
1, mert warez és/vagy ékezetes a profilod
2, remélem sehogy

Boron Power
Már csak 8.000,- Ft... Vedd meg.

Hello!
1.Kérdés: Miért nem menti el nekem a single playrbe az állásomat???
Ha kilépek a játékból és vissza ,akkor már nem csinál semmit ha rákattintok a "resume"-ra....

2.kérdés: Hogy lehet multyba játszani nem eredeti játékkal???
Tudtok adni egy linket, ahol reszletesen le van irva, hogy miert mennyi pontot lehet kapni a jatekban?
na ugy tûnik megoldòdtak a server problémák? nekem joideje max fagyas volt

liquivent
FELHÍVÁS !!!

A (PaNNoN TiTaN DesTRoYerS Clan) Tagfelvételt hírdet BFBC2 játékhoz.
www.ptdclan.hu
Jelentkezni lehet a [email protected] email címen az alábbi adatok megadásával:
- életkor
- milyen játékokkal játszottál eddig és mennyit
- voltál e már valamilyen klánban
- illetve, ha mesélsz magadról egy kicsit, az nem hátrány
A tagfelvétel ugyanúgy zajlik, mint az utóbbi három évben bármikor.
A jelentkezés nem jelent egybõl bejutást is. Teendõk: jelentkezel, feljössz TS-re, játszol velünk (csapatban), kb. egy hónap alatt elválik, mennyire szimpatikusak neked a leendõ klántársak és fordítva. Minden alkalommal közösen döntünk egy-egy új tag felvételérõl.
Ami szükséges : Headset+TeamSpeak, A játéknak megfelelõ kompúter, hogy ne a laggról szóljon a játék.
Elvárások a jelentkezõkkel szemben:Kultúrált viselkedési forma a BF társadalommal szemben.
Legalább 23+ életkor (kivételes esetekben lehet kevesebb is)
Ez azért fontos számunkra, mert a klán legtöbb tagja 30+ ,de van aki eléri a 40+ -t is. 
Ettõl fiatalabb csak 3 tagunk van. Ez lényeges a Generációs zavarok kiküszöbölésében, továbbá egy-egy klán találkozó alkalmával is.
Amit tudni érdemes rólunk: Több mint 3 éve létezõ és mûködõ klán vagyunk, jó-erõs kialakult baráti társasággal. Eddig Battlefield 2142-t játszottunk, de több tag már a BF2 –bõl jött.
Community klán vagyunk. Nem tervezünk CB-n nevezni. Természetesen néha WAR –ozunk is, de nem ez éltet minket. A három év alatt WAR –oztunk a HTW, *818* , HUN4CE, CSFT klánokkal. természetesen többször is.
A játékon túl…évente kb. 2-4 alkalommal szoktunk klántalálkozni, amolyan csapatépítés és a kapcsolatok ápolása miatt. Ezek az alkalmak többnyire kocsmázásból – kajálásból állnak.
Ebbõl egyszer egy évben van egy 2 napos hétvégi buli is.  Továbbá egy alkalommal mindig közösen szervezzük a *818* klánnal.
Saját RANKED szervert bérlünk, amely jelen pillanatban 2010. decemberig van kifizetve, ezt minden klántag egységesen fizeti, tehát anyagi vonzata is van a dolognak. Igaz nem olyan nagy összeg éves szinten.
Így hirtelen ennyi, további részletek emailben, illetve TS –en….

liquivent
(clan leader)

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Engineer javító készüléke,nagyon hamar megszerezhetõ,ha 2. szintü vagy,akkor már meg kellene lennie. Defiblirátor pedig Medic-hez tartozik,és ha jól emlékszem 5800 pontot kell elérni.

Triathlon for life

darki81
ja tudom, csak az oldalon is elnézelõdtem volna msn közben, ilyesmi 😊 de azé thx

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Boron Power
A weboldalak nem mûködnek még (tegnap legalábbis), de ha a multi menüben a weapons and gadgets -re kattintasz, azon belül az adott fegyóra és a details részre, kiírja, hogy mivel mennyit öltél, stb.