Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet ebböl a pénzbõl bõvitik a szervereket. :D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Regeltem EA Fiokba és kaptam egy ijen üzit :D a reg meg köszönése mellé :D
Ha szanitécként játszol, ne csak az elesett osztagtársak felélesztésére használd a defibrillátort. Rohanj az ellenséghez, és részesítsd megrázó élményben!
Jó szórakozást!
<#vigyor1>#vigyor1><#duhos2>#duhos2>
BF:2-3-4(oORedstarOo)
beszólsz meghalsz
Csak mondtam.
De jól van ez így.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-combat recon thompsonnal dobalom a motion sensort meg az ellen hatul levo spawnjara a mortart
-vagy assaultkent fustfelhobe boritom a palyat, valahogy rogton felbatorodnak a tarsak mindig :D
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Vagy ezt még a DICE sem tudja?
beszólsz meghalsz
Ha belépek akkor az userbarok között az amelyiket használom az nem mutatja a szintlépést.
Ez mitõl van?
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
valóságban elég ha 1 szer eltalál utánna már nemnagyon szaladgálnál
beszólsz meghalsz
Megpróbálhatod ezt. Pedig ez elvileg javított hiba. Gondolom a kliensed rendszeresen frissült. Ami még esetleg szóba jöhet, hogy kipróbálod a legfrissebb catalyst-ot.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Bár kissé az egész medic kaszt overpowerednek tûnik a béta után.
Jön mint a tank, ledob maga alá egy pakkot aztán semmivel nem lehet szétszedni, õ meg lekaszál 2 lövésbõl azzal a mordállyal.
Sokal tobbet ér a medic háttér fedezesre ill heal + Res na de amikor a vérengzõ pistike meg látja azt a nagy izé batár fegyot akkor big face el rohan elõre .
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Nekünk néha mûködik néha nem. Nem tudom hogy mitõl lehet. Ugyanazon a szerveren pálya váltás után nem mûködött, majd késõbb megint jó.
Van valakinek ötlete, hasonló problémája?
Vedd le plox thx.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
ujra akartam mar rakni csak nemjo a dvd irom:(((
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
ebben a játékban csak a szerverkeresõ van elbaszva,de az nagyon
mire találok egy jó szervert beletelik 3-4 perc is
Kíváncsi vagyok mikor jönnek új mapok,igaz ha nem kellene már a megjelenés napján agyon peccselni a játékot,akkor talán jutna idõ másra is.
Szánalmas komolyan mondom,láttam már pár dolgot,de ilyet megcsinálni a játékosokkal akik megvették.Ehhez azért kell pofa.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
???
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |