Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Az lesz! Kössz!

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

amíg napi többszáz kommentet írnak a játékosok

beszólsz meghalsz

Prince23
Amúgy a topik meddig lesz TOP 1-es???:DD

Kashim5
Hmm, vajon karbantartás van, vagy miért nem hajlandó csatlakozni EA Online-ra?

jah igen, Landor bácsi kérhetnék egy ilyen avatart?

Prince23
Igaz engem 20-30 percenként dobott le fehér képernyõvel. de tegnap egész nap, sajna. utána 0:30-kor, azaz ma már teljesen okés

amd athlon II x4 620

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Prince23
Ne rakja újra, várjon türelemmel! Nekem is ezt csinálta tegnap egész nap a köcsög EA!

Doomista
Havernak megint gondja van...néha csinálja azt hogy fehér a képernyõ, de most már szinte ha fellép egy szerverre, 4+ perc után kidobja a játék...kifagy neki...megnéztem a gépkonfigját és elvileg a minimumhoz elég, de azért bemásolom...
videokártya: ATI Raeson HD 3870 512mb 256 bit
ram: 3+ Giga
proci: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual core Processor 3800+

Újrafogja rakni...ha aztán is szar, akkor én játékhibára gondolok...esetleg valakinek valami ötlete van ?

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

supersunday
Nem, még durvább füstölés közben sem esik le 40 alá az fps.

TDC Geronimo
nem

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hali! A Battlefield Bad Company megjelent pc-re is? Mert eddig csak xbox360-ra találtam.

MR ME
nem akkor lagoltok amikor bazi nagy robbanás van a közelben vagy füst vagy ilyesmi? mert amikor beküldenek házba egy rpg-t vagy ilyesmi nekem is leesik 8fps-re és haldoklik a game néhány pillanatig, am meg megy 50-60fps-el stabilan...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
sztem soha, ez a 2 napi leállás is csak annyit segített h engem ugyanúgy kidobál az asztalra, connection EA és hasonló finomságok...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

supersunday
Nekem is hasonló problémám van. A ping nagyjából normális (100-200ms mint mindenki másnak), mégis elég keményen lagolok néha.
3/1mbites net, de más játéknál még nem volt vele gond. Sõt, még a béta is simán futott.
Utánanéztem már itt-ott de sehol nem találtam értelmes magyarázatot rá.

mikor lesz hajlandó a DICE megcsinálni a stat kijelzõt normálisra?

pIIrash
4 Megás netem van és sosem volt 148 alatt. Szal ne foglalkozz vele :)
Az mindenkinek sok.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

pIIrash
Ha van alaplapi figyelõ progid, pl ET6, stb, vagy bármi ami valamilyen hardvert figyel azt állítsd le. Ha nem segít, akkor FPS kiíratás, mert lehet a géppel van gond. Ha nem, akkor Spyware lesz vagy lopják a neted, stb.

Skynet
Esetleg szedd le az autista tûzfalakat és csak a windowsét hagyd ha van fenn valami mellette..
Nézd meg erõforrás figyelõben nem terheli-e valami a netedet a játékon kívül.
Gabe-18 azon már túlvagyok és akkor is laggolok. 8(
na mind1 haverok majd lesz valami, köszönöm a segítségeteket.
nandorb
Nem... megvan a Scarface,Battlefield 2 + ez.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

akkor fogalmam sincs mért laggol, bõven elég hozzá a net sebességed

beszólsz meghalsz

Indítsd rendszergazdaként a játékot,akkor kiírja a szerverek mellé a pinget a keresõben,ott menj 30-40-es pingûre,esetleg van pár 15 körüli is,azokon teljesen jó szokott nekem lenni.100-200 között ír nekem a játékon belül és semmi lagg.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

1700kb/s lefelé, 140kb/s fel
a neted feltöltési sebessége mennyi?

beszólsz meghalsz

nem szoktam online játék közben letölteni. más játékok mint pl a cs:s ott teljesen rendben van minden. az én bf bc2m a steamrõl van...
Köszi a válaszokat!
darki81
akkor a töltést vedd le, vagy a szolgáltato lehet a gond vagy a szerver

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

a router tûzfala ki van lõve, minden port nyitva, és igen laggolok kajak nemtudok vadászni 8(
Én kb 2 évig cod4-eztem és ugyebár ott btényleg "kicsit" unfair a gl de itt azért szerintem annyira nem vészes tény... eléggé feltudnak vele bosszantani de akkor én is átváltok és szétszedem vele azt az emberkét... na meg ablakok meg tiszttására nagyon is jó...
álltalába engineer vagyok szal akk meg ott az rpg...
errõl jut eszembe a gustavval marhára kitudnak idegelni.. tény ha távol észre veszek egy csipát ahogy egy domboldalon kempel persze hogy oda lövök egy rpg-t ha nem is találom el legalább arréb megy :P :D
Am Landor ! nagygond lenne ezt beraknod nekem nick képbe ? <#worship><#miaz>

TDC Geronimo
250-300at hol írja? Mert ha a scoreboardon, akkor azzal ne foglalkozz, mivel bugos

darki81
lagolsz is? mert mindenkinek annyit mutat, de attol még nembiztos hogy annyi

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

van routered?
ha van lehet az zavar be
letiltja a portokat

beszólsz meghalsz

szal, ugylátom igazából senkinek sincs problémája a pingjével...
akkor nekem miért 250-300??????? vki tud erre vmi megoldást vagy
a többség csak okoskodni tud? már bocsássatok meg kivételek!
darki81
szeritem a g3 nemolyan jo, és én is 22-es rangnál kaptam meg, meg az m14 az nagyon felrug

pIIrash
Na ez az :) Köszi az infót.

G3-hoz van GL :) Persze nem kompatibilis ezzel hál Isten. YT - G3
Legjobb skuló. Csipákat is simán kigyomlálom vele tisztes távolból.
Na meg persze NS 2000 és 911 a Best Weapon.

TDC Geronimo
elsõ eredeti játékod? <#banplz>

A GL nem olyan vészes. Ki lehet bírni. Fõleg annak aki játszott az MW 1-2 vel. Na ott igazán erõs és még ennyire se kell vele célozni.
Ellenben akik rendszeresen gusztával lõnek az botrány.
Ami a sok ostoba csakazértissnipervagyok mellett még bosszantó tud lenni, hogy a medic állandóan felkapkodja az embert. A a legkomolyabb tûzharcban is. Nem ritka, hogy azonnal fekszem vissza. Vagy üres tárral kelek és tárazással ébredek.
Jó lenne valami gomb erre, hogy én döntsem el mikor ébreszthet a túlbuzgó doki :)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Skynet
játékban egy rakás cucc bugosan van feltüntetve és máskor kapod meg.
M1 4.-e óta (a leterheltségi gond óta) csak fel fel tûnik...1 veteran rankkal már kapni kéne.
pIIrash
Ez a jó kérdés látod, ugyanis nekem a Veteran Rankom 3-as volt. Heroes, 2, 2142. Majd gondoltak egyet és mindenkinek lenyomták 1-el. Gondolom, azért mert úgy döntöttek, hogy a Heroesért nem fizettünk és nehogy már elõnyhöz jusson, akinek megvan. Amíg 3-ason volt a Rankom, addig láttam az M1-et. Majd miután lement 2-esre eltûnt, azóta sem láttam. Elvileg 25-nél azt kellene megkapni, mert az oldalon azt írta, hogy 25-nél a G3-at adja be, de nekem már 22 óta megvan.

Skynet
Jolvan jolvan,nem kell mindent komolyan venni ami mögött ott a vigyori...:)
nandorb
majd dobok kepet vazze ne szivas.

1cod-ot se vettem meg.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
Amúgy ez az M1 fegyver, szóval írja hogy veteránnak kell lenned hozzá, megnéztem az oldalt, és egyik érme vagy mi sincs meg...gondolom meg kell venni mindegyik játékot ? Vagy hogy lehet megkapni ezt az M1 fegyót?

A veterans oldallal mi történt? ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Doomista
Végül is a probléma megoldódott...várt jó sokat aztán onnantól kezdve már betöltött rendesen minden pálya. Videokártyája rendben van, nyilván ez is egy játék hiba lehet.

Zs0lt1
olvass visza 1-2 oldalt, ott lesz a megoldás.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Skynet
ÕÕõõ...A neten olvastam valahol....<#idiota>
pIIrash
DirectX. Írd át a settings.ini fájlban a DxVersion=auto -t DxVersion=9 -re
Ha így sem jó, akkor szedd le ezt és frissítsd a DX-et: Dx 2010 Feb
Ha így sem, akkor a videókártyád driverét. Az egyik meg kell, hogy oldja a problémát. Sorban próbálkozz. Nem kell rögtön mind a hármat.

w77d
egy jópárszor ki lett ez tárgyalva már ma is... dx9 alatt bugos, dx10-ben kell futtatni...

Nem tudom, hogy csak nálam van-e de, ha beállok egy telepített gépágyú mögé ami elõtt van pajzs is akkor nem látok ki. Csak a pajzsot lehet látni és így használhatatlan. A bétában rendesen ki lehetett látni a pajzs mögül. Ez miért van így a játékban?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

darki81
és te ezt honnan tudod? :D

pIIrash
Gépigényre:
E8400 3,6-ra húzva, 4 GB Geil Evo One (960-ra visszavéve), ASUS 4970 512
FPS (Effects, Shadows: low, minden más high, 1-AA, 2-ASF: 60 FPS átlag, max FPS: 112, minFPS: 33) És még így is proc korlátos :|