51658
-
Osszevissza (hulyesegeket) irkalsz ugyanugy mint regen.
Az "ertelmes gyerek" es a "normalisan beszeles"-t is rosszul fogalmaztad meg, mivel szimplan bunko voltam veled ugyanugy ahogy barki mas, miutan virusokat linkelgettel nekunk a forumra. Tolem meg nem is kaptal durvan, mert a tobbiektol jottek a kurva anyazasok rendesen az arcodba. -
10.4b sokkal bugosabb 32-es xp-n! -
nem is olyan ostobaság ez a kiütősdi :D:D -
Tetszetős. Kár hogy konzolos :D -
piamania #26645 Bocsi,rossz helyen kérdeztem meg.Warez verzióm van és csak a single rész érdekelne.
Amúgy Geronimo engem ütöttél ki!!! -
Előzetes patchinfó -
Erről hallottatok? -
Nem a dupla kartya a gond hanem a lassu reakcio a driverekkel.Meg a jatekfejlesztok hozzaallasa... Persze az Eyefinityt eroltetni kell hisz az legalabb 0.1%ot erint. -
1 kulccsal csak egy regisztráció lehet de azt meg tudjátok csinálni hogy létrehoztok két katonát e-mail és jelszó kérő után lehet -
piamania #26638 SZiasztok!
Az megoldható a játékban,hogy ketten játszunk egymástól függetlenül vele?Létre lehet hozni valahogy kettő egymástól független rész?HA igen, akkor hogyan, mert én nem láttam a játékban sehol.KÖszi -
Én ugyan nem, és azért jobban szeretem, hogy itt nem a föld alá építik a házakat ;)
(értem amúgy, hogy mit szerettél volna írni) -
barmi #26636

Aki vidékieket ócsárolja annak pedig
-
Csacsi, csacsi :) -
JagFater #26634 Még idézni sem tudsz rendesen...
"Az a te bajod, hogy sokat voltál vidéken! Nem fejlődött ki az agyad!" -
Én is vidéken lakom, de legalább normális levegő van, házunk felett erdő, nem szart eszem, hanem igazi ételt, borért is csak a szomszédig kell menni. -
JagFater #26632 :-D -
mondjunk egy paraszt mondatot hogy benne legyen a mennyi,az ennyi meg az annyi szó...
.....
ki kéne már mennyi a disznyónak ennyi annyi...
-
van 1-2 mocskos disznó, de embernek valja magát :| -
Nagydög #26629 Muparaszt! Pfujj! -
Nem disznó, hanem desznyó. -
Nagydög #26627 Az attol fugg. Diszno van? -
én kertvárosban lakom, itt nincs 10 lépcső a lakásig, akkor már nem is lehetek menő városi
-
Nagydög #26625 Pesten szulettem, az eszaki hatarszelen nottem fel egy kis faluban, majd a kozeli kisvarosban, es mar vagy 15 eve az oszag kozepen tenyeszek egy nagyobbacska varosban.
Ha' Maunika identitas valsagom van!
-
:DDDDDD
Erről eszembe jut, amikor egy csaj egy fesztiválon elpanaszolta, hogy feltörte a gumicsizma a lábát. Mondom ennyire nem lehetsz városi, bazdmeg
-
RoboGoD #26623 Nekem a legviccesebb az volt amikor egy pesti csávó azzal büszkélkedett, hogy hány kék busz áll meg a házuk előtt... Aki teheti inkább az aglomerációba költözik. Szóval nem menő városinak lenni. (Mondom én a 1,5 éve exvidéki bp-i (200km, nem aglomeráció)) -
Nagydög #26622 Birom a varosi figurakat, akik valamifele elitnek erzik magukat, mert az o lakasukhoz tiznel tobb lepcson kell felmenni. -
mondjuk te sem voltál az az értelmes gyerek, régről emléxem hogy tesem tudtál normálisan beszéllni :D shitwarden XD (de énsem) ^^ -
azért ilyen mert tulsokat volt vidéken, csak a parasztviselkedés megy szegész iqfightergyereknek XD -
JagFater #26619 Hülyeséget beszélsz tezsvírem', mit vársz, hátbaveregetést? :-) -
off:
Én anno ezért vettem nvidiát, próbáltam amikor kijött 1900as sorozatot, 1950-et is, CF-ben is aztán mivel valami vagy nem támogatta a CFet vagy az ati driver volt szar, maradt a single kártyás megoldás és nem is lesz többet dupla. -
Hagyjuk inkabb a "beszelgetest" sztem.
Gyomorforgato ez a mindenkit lekezelo stilusod. -
nekem az van, és kékhalál :D
mind1 megvárom míg kijön hivatalosan a nirmális oldalon am is mindig onnan rakom fel, csak most gondoltam meglesem, hát nem kellett volna :D -
Nekem gond nélkül felrakta és nem volt gond, csak nekem nem 5xxx van. Így felraktam a lehető legjobb drivert ami egyelőre van. 10.3b -
JagFater #26614 "Note! This driver is provided as is and is not supported by AMD. It has not completed full AMD testing, and is only recommended for users experiencing the particular issue described above. This release is not supported by ATI Radeon™ HD5800 Eyefinity 6 series of products." -
kártyákkal nincs baj, a driverek a kutyaszarok...mondjuk nekem semmi gondom am BF-el se, nagyon ritka bármi grafikai bug -
jók ezek az ati kártyák na
-
felraktam, 2x kékhalál majd rendszervisszaállítás a régire, bátran ajánlom mindenkinek! -
Ez dicseretes.Akkor vegre atterhetnek a tobbi idegesito hiba javitasara
-
Azt írták twitten, hogy a 4800 hoz jön jövőhéten... de remélem úgy értették, hogy a 4xxx hez! -
Akkor már linkelhettél volna!