Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegyék már közzé nagyon érdekel engem!
Next PC upgrade: 2022
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Mert nagyon úgy nézem azt látja csak.
[IRAM] leader
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Mas: Ez a Bu.Rogers gyerek kepes volt majd 34 orat jatszani igy? Nem unta halalra magat? Sosem fogom megerteni.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Az M60, nooblauncher kititlása bõven elég lenne. Illetve abszolút nem értem mi a bajuk a stationary fegyverekkel..
En is nagy BF2 player voltam anno talan emlekszik ram valaki talan nem de ez most mind1 is vegülis! :) Új gepet szeretnek venni mert ez mar oreg csorikam. De az a baj hogy en Hardver teren teljesen analfabeta vagyok :D Valakinek a segitseget kernem! Felvennem vele a kapcsolatott msnen küldenek neki egy prohadrveres linket abol kene össze raknia nekem egy gepet olyan cirka 2oo~ezret köldenek ra! aki segitene dobjon ram egy privit es küldöm a msn cimemet! köszönöm szepen elöre is a segitsegeteket!
u.i: Nemet ltoprol nyoom es ezen nincsen ékezet szoval elnezest ezert! :)
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=337213
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Using stationary weapons is forbidden. It's forbidden to kill opponents or to destroy buildings/M-COMs with C4"
Ez mekkora faszság már?
CB-n jelenleg Rush, Squad Rush és Conquest Ladder.
ESL-en jelenleg Squad Rush és Conquest (8v8) kupák indulnak. (17. -ig lehet nevezni és 21.-én indul)
Az operációs rendszeren is túl...
Per Aspera Ad Inferi.
kd aránya is... meg 100 kör alatt 10k kill, na ne vicceljen már.
Mindenesetre EA nagy szerver fejlesztése egy hatalmas mese volt,nem változott semmit,csúcsidõben ugyanúgy sokszor FAILED TO CONNECT EA ONLINE,vagy 56 kattintás kell haverra/szerverre hogy beengedjen...A jó kurva anyjukat...
DICE-ék megszakadhatnak akkor sem lesz jó a game amíg az EA nem fejleszt...
*Posse*T.W.D*
A srácnak szinte minden lövése headshot minden fegyverrel.
It\'s good to be bad.
Nekem most 3-4 óra game után semmi gond nem volt,a szerókra is elsõ kattintásra mentem is befelé...
Délután még kínlódtam,leállítottam az összes létezõ le/feltöltésem,segített...Vagyis azt hittem ez volt a megoldás...De nem mert most a 3-4 óra game alatt ment a le/feltöltés és mégsem volt gondom...
ehelyett a mondat helyett meg mindenki képzelje el a legdurvább, leghosszab káromkodást amit csak ki mer ejteni a száján, mert én most szívem szerint azt írtam volna be ide, szorozva kettõvel, és még az a négyzeten...
*Posse*T.W.D*
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

-tRs-Landor
KOSZONOM SZEPEN elore is vegtelen kedvesseged, turelmed es soha veget nem ero munkad.
<#vigyor3>#vigyor3>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
-tRs-Landor
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
A játékon belüli statisztika oldalt 200.000-ig pörgettem vissza,addig volt kedvem,és ott még vastagon voltak játékosok.