51658
-
exec79 #26891 valaki arulja mar el ti hogy tudtok jatszani mert nekem nem sikerul. Nektek gond nelkul felmegy a szerverekre? -
Bavid #26890 Csak a csúszás meg a lagg. -
-
darkman1 #26888 nos...
mégis inkább így

-
darkman1 #26887 Kicsit tele van a fszom nekem is a játékkal...
Az még hagyján, h mondjuk óránként ledobál asztalra (persze ha jó napom van, mer előfordul h minden kör végén), de hogy már odáig fajuljon a dolog, h akkorát fagyok, h a windows is elbszódik, az már "kicsit" gáz.
1 hete ezér kellet újra raknom a rendszert, ma megin előjött ez...még jó h most helyre tudta magát hozni a rendszer-visszaállítási ponttal.
A sok M60/GL/CG pronak meg csak megmutatnám h így is lehet, de Ti erre képtelenek vagytok
-
Nem akarok közelharcolni de sokszor rá vagyok kényszerítve-például amikor feldeznek közelről-arra,hogy így cselekedjek. -
rákattintottam az egyik statoldalra itt...jesszus, valami tagnak az első helyen 30000 kill/7600 death
mekkora pronak/kockának/cheaternek kell lenni ehhez? (ha az én tizedannyi killemhez hasonlítom, és az alig kevesebb death-hez).
igaz nekem van igazi életem is
-
ha közelharcolni akarsz, akkor ne recon legyél. -
NS 2000 megtanulsz vele lőni utána nem lesz bajod vele se távolra se közelre -
g3al vittem végig kb a recont míg meg nem lett az összes fegyó
ill GOL, közelre meg pisztoly -
shotgun -
erős pisztoly, jobb ötlet nincs, vagy reddot/4x zoom 88-asra aztán haddszóljon, csak úgy meg távolra nem az igazi ugye -
Nekem sem megy ma...Általában Reconnal vagyok,GOL-t használok általában.Az a bajom,hogy közelharcra nem találok semmi jó taktikát,ha Reconnal vagyok,mindig kinyírnak,és ez dühítő.Ti milyen taktikát alkalmaztok ilyen esetben? -
exec79 #26878 udv!
erre a "lost connection to server" dologra tudtok valami megoldast esetleg? Kb minden 20-30-ik szerverre tudok bemenni es nem warez :) koszi -
Platypus16 #26877 *olyan jó
-
eugabesz #26876
...ilyent..itt gyekek is vannak.
-
Platypus16 #26875 Érzek egy kis iróniát a szavaid közt:D
Nekem tetszik a játék, csak nem vagyok vele 100%-osan megelégedve és erősen javításra meg balanszolásra szorul... meg olyan érzés belédnyomni a kést

-
Arrol nem beszelve hogy 2csavo volt fent aki fel palyan at lelott tankkal... azt hogy magyarozod meg,de nem mintha erdekel a bann,ugyis fos szero 1normalis csapatjatekot nemlehet osszehozni a PH-sokkal... ennyi. -
eugabesz #26873 Aá...ne tessék kérem belemagyarázni olyant amit nem állítottam,vagy nem mondtam.Azt,hogy xanax-ot vegyek be a játék miatt,mikor van más egyéb ami miatt kapkodni lehet,azt ez a játék nem fogja elérni,az tuti.
Bala-nál a pont. -
gabipaci #26872 Jaj de jó, hogy megtaláltalak, a szóhasználatodért megnyertél egy végleges ban-t a szervereinken.
A haveroddal együtt.
[00:38:24] nandor90 > szaby anyuci szereti a f a s z t szopikalni?
[00:38:34] nandor90 > hogy te birj venni csitet?
[00:38:47] Szaby > ugylatom te szereted a faszt a szadban
[00:39:08] Szaby > kia faszom csitel?
[00:39:10] nandor90 > nem en pont azt szeretem mikor anyadnak a torkaba tolom a fa
[00:39:18] nandor90 > te meg a buzi barataid
[00:39:23] Szaby > jlvan dugulj el
[00:39:31] [Combad] > melle
[00:39:38] Szaby > kirol beszelsz
[00:39:48] [Combad] > szaby egyszer lickelte a farkam:D
[00:40:02] nandor90 > a HUN-os barataidrol -
JagFater #26871 ", arról nem is beszélve, hogy minden vérpistike gl/m60/gustav-val mászkál"
...és akkor a meglepetés kasztot még nem is láttuk, amit ígértek.
Tuti, hogy spiderman lesz, vagy godzilla kaszt. -
Ha nem tetszik a játék akkor hülye vagy. Nem igaz, hogy ezt nem lehet megérteni, olyan szépen elmagyarázták:) -
Bala10 #26869 felesleges ezen vitázni, vélemények különbözőek. van aki egy fakockával is jól elvan órákig.
-
Platypus16 #26868 Miért ne lehetne warozni? Igaz egyelőre elég kezdetleges állapotok vannak, de mégis lehet warozni és egyre többen jelentkeznek cb/esl-re meg ez a helyzet úgyis javulni fog 
Ne vedd személyeskedésnek, de mi ez a "NA és"? Az mondja ezt, aki nem tud már több érvet felhozni a saját álláspontja mellett. Mellesleg nem azért dobtam ki 10k-t az ablakon, hogy egy bughalmazzal játszak és kikapcsolódás helyett xanax user legyek
-
Akkor te is szereted?
Már párszor láttalak rajta... -
Es,mivel jatszak mint minden okor fogja az M95est? Vagy a gustav+rpg? mindenki azzal megy ami neki jol bevalt. -
eugabesz #26865 NA baszki és??...
..amúgy meg ezzel war-ozni...na ne röhögtess..
-
Ok, akkor ő egy másik Skynet!
-
Platypus16 #26863 Sztem itt mindenki 1-2 szefot kivéve, kikapcsolódásképpen vette meg a játékot, de úgy lehetetlen normálisan játszani, ha kivág a játék egyfolytában, meg lefagy, arról nem is beszélve, hogy minden vérpistike gl/m60/gustav-val mászkál (mintha a valóságban is mindenki ezzel meg sniperrel rohangálna, bár most erről valóság-játék "so last year"-témáról megint lehetne vitázni). Azt meg meg sem említettem, hogy az egész játék a csapatjátékról szól, nem az egyéni skillezésekről, ami egy waron meg is látszik, mert az emberek 70-80%-a (tisztelet a kivételnek) nem tud csapatba mozogni, normális fegyverrel meg le se tudnak embert lőni. -
eugabesz #26862 Ezt azé' gondold át még1-szer...nem mondod??
Mi a túrós fokhagymás lepényt lehet rajta idegeskedni??
Nem Téged lőnek le,csak az emberedet,ha kilövik a tankot,majd ujraadja,ha lelőnek M60-al,GL-el,megkeresed,lekéseled..akkor??
-
Purga #26861 Elvileg a héten jön az RC9, nyugalom. -
barmi #26860 bfbcs-re kerültek fel új cuccok !
Ez pl egész jó szeréntem (igaz hogy nem sok infó van rajta
)
ez pedig a kicsi :
-
Én is, de sajnos ahelyett hogy szórakoztatna, idegesít. Nem is kicsit. -
eugabesz #26858 Lehet...talán mert én azért vettem meg,hogy kikapcsolódásképpen játszam vele kicsit...
-
Platypus16 #26857 Akkor ezek szerint te vagy az első ember az SG fórumban, aki teljesen meg van elégedve a játékkal a balanszolásával, crashjeivel, bugjaival együttvéve
-
eugabesz #26856 Magadra ismertél..?? 
-
Tényleg boldogok a lelki szegények:) -
Platypus16 #26854 Ne akard, hogy felmenjek TS-re...
-
eugabesz #26853 Aha,csak befonom a szemöldököm.
-
Hú mekkora oltást kaptam...Lehet még fokozni a hülyeséget?