51658
-
Nem ez volt a lényeg a hozzászólásomban.
Amire megpróbáltam rámutatni az az, hogy az ilyesmit nem szokta előre tudni az ember, így joggal panaszkodik sokszor. Nehogymá' az legyen hogy, "ja semmi gond, majd fél év múlva talán jó lesz, addig meg megyek csézni". Ha meg nem lesz jó, mert valszeg nem lesz, akkor kibasztam 10 ropit az ablakon, egy félkész, bugos, kiegyensúlyozatlan játékra, amin látszik, hogy telibefossák a vevők arcát. Én bazmeg értéket várok a pénzemért, amit egyes helyeken meg is kapok, ahol nem, ott meg joggal vagyok kiakadva. -
ha csak ezzel tudsz érvényesűlni akkor hajrá, játsz azzal amivel akarsz
engem pl idegesít amikor folyamatosan gusztávval szednek le közelről, ill nevetségesnek tartom, meg a platina csillagos Gl menőket is, ha ki lesz balancolva akkor meg majd jön a sírás tőletek h jajj nem tudok érvényesűlni mert lófaszt se tudok eltalálni :( -
M-60: Weight 10.5 kg (23.15 lb)
Lőj vele olyan pontosan, mint ahogy a game-ben van.
-
PH a te szervered, ott mindenki GL CG és M60 menő -
Nem az ereje a gond, hanem hogy a fejlesztők nem láttak még M60-at fényképen sem. Egy katona így tudja csak megtartani, akkor mondja már meg nekem valaki, hogy mozgás közben hogy lehet vele ilyen pontosan lőni.
A szóráskép nem stimmel sok esetben.
-
Mekkora okosság! Velem pl ezeket nem közölték, mikor elhoztam a boltból ezt a szart, amivel hetekig játszani sem igen lehetett. Ja és az sem tetszik, hogy az m60 imbalanced, de az én kurva anyámat. -
JagFater #26803 Erős egy jellem vagy... -
A felső dobozban a legutolsó bejegyzésben benne van, hogy "Next Update". A Te esetedben pl. 27 perc múlva lesz frissítve újra, de csak akkor ha lekéred. Majd azt követően 6 óra múlva. -
köszke -
Landor légyszi ezt is, bár igaz hogy már 21 es vagyok de mindegy :D
-
Itt a Tiéd: http://bfbc2.statsverse.com/sig/userbar1/pc/Robokutya.png
Megkéred Landor-t, hogy tegye be neked. -
TBW #26798 Visszaolvasgattam a topicot, nem értem miért sír itt mindenki carl gustav miatt meg gl miatt, holmi m60 miatt.
Akkor miért ezzel a játékkal játszotok amiben benne vannak ezek a fegyverek.
Miért nem mentek csézni.
Majd ki lesz balanszolva minden, addig meg mindenki játsszon azzal a fegyóval amivel akar... -
ja a logódat hol csináltad? -
az a gond hogy már fontolgattam a levelhack használatát is de megtisztelem a játékot azzal hogy legalább egyszer végig szenvedem az egészet:) -

"Nagy szint", "nagy puska". Ezek mit sem számítanak.
A legtöbb magas szintű játékosnál csak a legpontosabb, legjobb tűzgyorsaságú fegyverekkel látsz ölést. Ha beraknád őket egy alap fegyós szerverre, ami persze nincs
, akkor sorra dobálnák el magukat.
"Talán azt hiszed, ha erősebb vagyok, vagy gyorsabb; bármi köze van az izmokhoz ezen a helyen? Azt hiszed; most levegőt lélegzel?
Üríts ki magadból mindent; félelmet, kétséget, hitetlenséget. Szabadítsd fel a tudatod!" -
köszi valamikor megleslek benneteket
vegyél fel ismerősnek sőt nem sértődök meg ha felvesztek barátnak mert ha lehet majd csatlakoznék is valahova komoly Call of Duty játékidővel rendelkezem bf-el csak mostanában kezdtem az ismerkedést:)
-
eugabesz #26793 Nálunk nincs csak egy szabály,látni is a bejelentkezésnél,csak nálunk még kevesen vagyunk -
Skacok írjatok nekem olyan magyar szervereket ahol nem fognak mindenért a seggembe rúgni, hogy ezt ne használjam azt ne használjam. Nem azért vettem meg a játékot, hogy csonka kézzel játszak.
5-6 szintű vagyok, értelmes fegyverek igazából nincsenek a kezembe de ledorgálnak amikor jogos használat mellet előveszem a rakétavetőt vagy esetleg egy igazi tunk fegyverrel nyomulok előre mert azzal tudok esetleg érvényesülni a nagy szintű játékosok ellen A 7h magyar szerón történtek a dolgok.(rakéta vető használata jogos ha tank ellen használjuk vagy éppen egy kemper épület megsemmisítéséről van szó)vagy rosszul tudom?
-
Fun vs Pro... véleményetek van? -
HUN Skorzeny #26790 Nekem mától,ahogy belépek a játékba rögtön lefagy a gép. -
Landor #26789
ma este 10 fele legyél már telefonközelbe
-
Ackronikon #26788 köszi szépen. 1 apró érdekesség: ma sorozatosan ledob több szerverről is csak úgy harc közben lehet vmi speckó oka ennek? a netemmel semmi gond sincs -
Ha senki nem játszik, akkor olvassatok a egy kicsit a BF1943-ról! :)))) -
BonBon #26786 Hali
A statverse.com lehalt?
Nem frissül egy napja. -
nekem alap az olyan, hogy közelharcban magnum ammoval, 1 tár (40 golyó) pp2000 ből,vagy 30 az ak74ből változó, legalább fele találatjelzés, utána elő a m1911 abból bele a 7 golyó, legalább 4 találatjelzés, ezután még próbálok tolni bele egy kést, ami már nem mindig sikerül, mert addigra megfordul és lelő(igen eddig háttal ált kb 3 méterre ....), de az is megesik, hogy még bele tudom tolni a kést de túléli, úgy, hogy megvan az akadás , mintha beleszúrta volna, látom, hogy amikor kifele húzom akkor kb a mellkasában van a kés és meghalok 1-2 rövid sorozatától... ilyenkor szoktam arra a napra abbahagyni a játékot -
1.ottvannak fönt a magyar szerverek lehet próbálgatni (csak most épp üresek ált délután, este indulnak be)
én személy szerint a tRs szervert ajánlanám bár az elég nehéz főleg 1 kezdőnek mert oda azok járnak akik gl(granade launcher) stb.. nélkül is tudnak játszani esetleg még infinity ill HUN4CE
2.természetesen a szervereken vegyesen vannak magas - alacsony szintűek -
Ackronikon #26783 sziasztok!
Elég új vagyok és érdeklődnék hogy mely szervereket ajánlanátok?
A másik kérdésem hogy az direkt van vagy szerverenként más hogy alacsony szintűek mellett vannak nagyon magas szintűek is? -
hehe erről nemtudtam
-
Ha valaki megkérdezi egy szerveren, hogy van-e PB, akkor onnan menni kell.
Tapasztalat. Minap játszottunk valahol SDM-et HC szerveren.
Először csak GL-ezett. Jó, legyen. Biztos azért van neki 3* annyi ölése, mint nekem, aki épp akkor 2. voltam mögötte.
Dzsungelharc közben egyszer sikerült szemtől-szembe találkoznom vele.
Guggolt egy olyan helyen, ahonnan semmit nem látni és szórta a GL-t
Kb. 3 méterről beleeresztettem M16A2-ből egy egész tárat, és még pisztolyból 4 golyót. Ekkor sikerült meghalnia. Gondoltam biztos periszkópozott, azért lát ki a hegy mögül és nem talált minden golyóm gugoló, nem mozgó emberre. Port Valdezen biztos lett a dolog. Kb. 95-100 fokos szögben megközelítettem (esély nem volt hogy lásson) kb. 35-45 méterre lehettem tőle, nagyjából 1 mp alatt becéloztam a fejét Thomsonnal. Már nyomtam volna a gombot, erre a másodperc 100-ad része alatt kaptam Tőle egy headshootot. Fel kellett volna venni.
-
tegnap mekkora flash volt, csak 4 en voltak a szerón rush mod, a védők nem akarták védeni mind a 2 pontot, így az egyikre rádöntötték a házat, eredmény: meg maradt a jelzés a támadóknak és nem lehetett felrobbantani a pontot, vicces kis bug -
H4ver #26779 hogy kell dx9 be futtatni a játékot? -
valamikor biztos lesz, kijavítanak benne 1-2 hibát és lesz helyette 5-6 új... -
Ez a 40milliós kérdés :D
Azt tudom, hogy a map load time fix a 4xxx hez jövőhéten jön. -
ne nagyon számíts rá -
És mikor lesz javító csomag a játékhoz? -
Köszi! -
rholas #26773 Olyan gondom van hogy egy full refresh nél kb 30 szerverhez van ping a többi 1000 hez meg nincs. Admin módban inditom mert akkor egyáltalán nincs.
Van erre valami megoldás vagy 2010ben ez a max.
-
Ha M60 akkor a hitman haverod a top1.
-
Én meg tudom . -
Azért írtam, hogy azt hiszem... akkor csak a garandot nem.