Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
-gránátot csak a lábad elé szabad dobni
-m-comot csak akkor szabad élesíteni, ha az ellenfél is látja
-élesítõ/ hatástalanító embert nem szabad lelõni, meg kell vrni amíg végez, de akkor is csak szembõl szabad
-ha az ellenfél nem lát, figyelmeztetõ lövések leadása után lehet csak lelõni
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
-helikopterbe nem ülhet be gunner!
-AA tankba nem ülhet gunner!
-RGP-vel kizárólag bokrokra lehet lõni!
-AT Mine-t kizárólag épületekben szabad letenni!
-Sniper rifle csak red dottal használható!
-Tilos spottolni!
-UAV-val csak elütni lehet embereket, rakétát hívni tilos!
-Fákat csak a támadó csapat dönthet ki!
Kihagytam valamit? :A😄S?A_D.,
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mennyi conflict lesz itt.
És erre egy ilyen patchet kapunk, ami csak dísznek van.
Csak annyit szeretnék hogy a magyar szervereket a favoritba rakni, de nem lehet. Ha belépek rá utána nincs a history ban, hozzáadásnál meg vár vár vár vár.
Akkor nagy dolog egy 2010 ben?
Meg volt ma egy olyan is na ez nagyon lol volt.Hardcore modban volt a RUSH.
Szokásos pálya Isla Inocentes egybõl indultam a megszokott utamra a "géppuskatoronyhoz" ugyis jönnek csónakkal meg helivel azt agyonszedem összeset!
Hát nem ez történt eltelt csomo idö nem jött sehol senki.
Mint kiderült kb az ellenféltõl mindenki felment a hegyre sniperkedni támadni kb 1-2 volt csak képes hát nem is tudtak bevenni minket.
Szánalmas volt.Ha akartam pontot fel kellett mennem a hegyre azt a bokroba gugolo faszfejeket annyukba késelni!
Next PC upgrade: 2022
Sztem totál fos a egész...
Using forbidden weapons will lead to a default loss of the match."
Nagyjából annyi, hogy az AT cuccost nem használhatod ami le van rakva, nem szabad épületet rombolni C4-el meg M-COMot se, de hidakat, fákat, MG "fészkeket" rombolhatsz C4-el.... természetesen ha tiltott fegyvereket használsz akkor elveszted a meccset. Ja és full alap fegyókkal lehet csak játszani
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Fatboyz4ever!
beszólsz meghalsz
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
az M1 fegyót hogy a csudába lehet megszerezni mert nekem még nem sikerül, pedig a veterán oldlaon isprobáltam , de nem ismertebe egyik bf-es accomat sem, valami ötlet?
ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Fatboyz4ever!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Teccett a kis gecinek 😄D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/