Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Csomo mindent kellene patchben javitaniuk, de nem erzem hogy nagyon elkapkodnak a dolgokat (jo szokasukhoz hiven).
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
beszólsz meghalsz
beszólsz meghalsz
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
BTW volt már valaki olyan serveren,ahol volt team balance és mûködött?Vagy mindenhol bugos és nem müxik?
XBOX Live Gamertag:Waczkor
A LE változatban lévõ kód pedig más, korai unlockokat ad.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
- sokkal bugmentesebben kapok valamit
- ugy mokudik minden ahogy elvileg kell
- nincsennek / alig vannak cheaterek! (mar csak ezert az egyert is fizetnek tobbet)
- mindenki ugyanolyan hadverrel/geppel tolja = sokkal fairebb a jatek
- nem kell folyamatosan szenvedni patchekkel/driverekkel 50-100ezer forintos VGA-val, procival, stb
- 6-7 evig nem kell fejlesztenem semmit, mert erre a fix konfigra irjak meg tokeltesen a jatekot (ergo egy csomo penzt ezen sporolok)
Ami visszatart a konzolos jatektol (termeszetesen) 2 dolog:
- eger/bill hiany
- baratok (szinte senkinek nincs konzol, egyedul haverok nelkul nem jo multizni - mindenki PCs. Sokan amugy foleg itt Mo-on anyagi okok miatt nem tartanak konzolt, hanem csak egy szamitogepet.)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Aki ezzel a kóddal rendelkezik azoknak +pályák és egyéb dolgok állnak rendelkezésre
(Ha jól tudom)?
nem hót mind1 h vip vagy nem vip amikor nem ad kb semmit?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mit kell tenned? Mivel kell rendelkezned?
1. Nincs más dolgod mint vegyél fel MSN-re: [email protected] Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. . Ha kibeszéltük magunkat adok egy Teamspeak 2 vagy 3 elérhetõséget!
2. Azaz legyen a Teamspeak - ed és mikrofonod.
3. Eredeti játékkal kell hogy rendelkezz, lehetõleg VIP - es kóddal.
4. Legyen egy jó géped, ami problémamentesen futtatja a játékot.
5. Legyél elérhetõ! Játsz velünk!
6. És várd ki a próbaidõt.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

-tRs-Landor
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
(Ui: Landor azert lassan kapard mar fel magad a masnapos allapotbol es dobd vissza nekem pls gyorsan a regi jol megszokott fejlecemet.
Bar ez a mostani hello kittys rendkivuuul szimpatikus amit tegnap este (gondolom erosen "zaklatott" allapotban) benyomtal nekem, de sajnos meg nem erzem azt hogy ertelmi szinten eleg fejlett lennek ahhoz hogy hosszu tavon elviseljem. K-o-s-z-i.)
<#vigyor>#vigyor> <#puszis>#puszis> #vigyor]
Remeltem lesz 1-2 komolyabb fix/change, de ez olyan majdnem 0 szintu patch.
Megneztem par mostani konzolos videot es rossz latni, hogy ott szinte minden mukodik normalisan ami PCn nem igazan.
Nem csak menu es par mellekes dolog, hanem peldaul a fegyverek/lovesek/balansz dolgok is ugy tokeletesen "mukodnek" ahogy kell, illetve ahogy azt elvarna logikusan az ember.
Nagyon latszik hogy 100%-osan konzolra irtak es PCre csak ugy atdobtak, olyan szinten hogy kb ilyen 80%-osan jo lesz nekik aztan majd patchelunk 1-2 dolgot amiert nagyon sirnak (vagy nem mert lustak vagyunk vagy inkabb mason dolgozunk ami meg tobb penzt hoz).
köszi
Meglepõ <#hehe>#hehe>
ha nagyobbra állítod akkor csökken az fps-ed
beszólsz meghalsz
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
<#hehe>#hehe>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info