Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
[IRAM] leader
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
http://battletracker.com/
Ha már volt akkor törölhetõ.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
(Az egeszet es a magyarazkodast is.)
Akkor a topikban csak vigyorogtal mikor irtad.
Leirtam ott is a sajat velemenyem az egeszrol, az most sem valtozott.
En zartam itt ezt a temat mert egyreszt hanyingerem van tole, masreszt kezd offtopikba menni, ennyi.
2. ugyan úgy a konfig fileokban kelett írogatni dolgokat mint itt a "lövés spothoz"
3. szóval valaki szerint csalás, valaki szerint nem, ez van,nem vitázok errõl nem akarom hogy megint flém legyen.
4. igen használtam nem tagadom, ha ettõl csaló vagyok ez van, nagyon nem érdekel hogy ki mit gondol róla/m.
5. heroes egy rakat fos, bc2powa
6. még valami?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
basszus, azt hittem én vagyok ilyen béna, hogy nem tudok lõni vele, meg azon gondolkoztam, hogy vajon igaziból is olyanok-e ezek mint egy hegesztõszemüveg....<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Parasite Eve 2, best game EVER!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ne mond hogy neked ez ilyen uj dolog.
A csavo akit linkelt JohnConnor ugyanazt csinalta amit te is a BF Heroesban. Cheatelt.
Pár naív ember beközölte hogy statból nem lehet megállapítani hogy cheatel-e (persze,az teljesen normális ha valaki KILEN perc alatt 101-et lõ csipából és mind fejlövés<#idiota>#idiota>) persze ezen úgy általában jót röhögött minden hozzászóló,valaki pedig linkelt egy kis videót,BU.ROGERS csak annyira hülye,hogy sima BF2-ben is már csinálta a kis csalásait,erre BFBC2 alá ugyan azzal a névvel tolta be magát...
Íme a BF2es videója!
És valaki megtalálta a másik accounjtát is,amivel paddingol....
Remélem lebanolják a hülyegyereket a francba...
am ezek a számok néhány név elött mit jelentenek?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
ALICE CSODAORSZÁGBAN
<#buck>#buck> Ezért szeretek játszani...
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
beszólsz meghalsz
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
2.nincs demo
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Kiszeretném próbálni a játékot, de
1, warez gombjai nem mûködnek
2, demót nem találtam
Létezik demo egyáltalán?