51658
-
Nyugi, át lesz nevelve :P -
Lekéstél róla 1,5 hónappal. Nézegess fragmoviekat és játékmenet videókat youtube-on. -
Savage85 #27021 Halihó! Multit nem lehet valahogy kipróbálni? Valami BETA vagy Trial vagy Demo-ja nincs neki? -
Új tagokat kizárólag belső ajánlással veszünk fel. Ez egyrészt jelenti azt, hogy a public szervereken kiemelkedő játéktudást felmutató playereket tagjaink megkeresik, meghívják próbajátékra és amennyiben megfelel és úgy tűnik képes beilleszkedni a csapatba, akkor teljes jogú taggá válhat.
-----------------------------
Buksikám , sajna ön nem nyert .....
-
SzinesGeza #27019
A stat-oldalak meg nem jók semmire. Az M1 Garand killeket nem is számolja. :)
-
Borg #27018 Áh, gondolj bele, hogy 2 ilyen kocka statpadderetek is lenne. Minden meccset nyernétek. Na?
A korrupció mindent elvet meggyőz :) -
jövő hét elején, talán... -
Patchről mit tudtok? -
Amint sikerült utolérnie egy fikuszt szellemi szinten
-
Lehet, persze. Az a nem mindegy milyen stílusban osztod meg velünk - persze itt nem Rád gondolok elsősorban.
De én sem értem teljesen a dolgot, tsen is folyamatosan megy az M60 fika. Gondolom kellett az ember a 8on8hoz, mert páran nem nagyon warozunk amig nincs rendes war mod hozzá. -
Borg #27012 Tényleg, BUKSAGe mikor lesz jcsr tag? :) -
amúgy egy hitmanröl beszélünk? vényes hitman011? -
Üdv!
ESL BFBC2 Magyar ladder kérés! -
Nagydög #27009 Teljesen az o ugyuk, se jogunk, se lehetosegunk beleszolni, de azert velemenyunk lehet. -
eugabesz #27008 Szerintem ez a klán belső ügye,nem illik bele vau-vau. -
ja nemrég kritizált egy JCSR-es hogy van 600 killem M60-l erre felveszik ezt az M60 huszárt. -
ja (addig még le nem veszi valamelyik admin a bant) -
ill. mi a különbség, bannolva lettem akkor soha többet nem léphetek fel? -
van különbség ban/kick között, olyan jót játszottam egy külföldi szerveren de 2 óra után az isla pályán felszaladtam a hegyre és 5 snipert meg egy medicet kinyírtam, de hát nem támadtak 10 perce csak ott ücsörögtek a hegyen, erre banned :(( basecamp-ért valamilyen szinten értem de untam a szigeten piknikezni... -
baga #26999 köszi szépen már mükszik a game:) mondjuk ez a frissités ez más gameknél automatikus, ezért nem is jutott eszembe ez a hibaforrási lehetőség:P -
Nagydög #26993 Semmit se er. Kovetkezetesen forditva fog mukodni. En meg azt is kiprobaltam, hogy felprogramoztam a Saitekemet, hazudjon billentyulenyomast arra a tengelyre. Magasrol le.. nem erdekelte. A gazkarrol meg vegkepp nem volt hajlando tudomast venni. -
alap:D
#26953 nak ment :D -
Ez nem nagytesója, mindössze annyi a különbség, hogy ez félautomata. Tankból amúgy csak páncéltörő lőszerrel lőnek ki vele, és az sem nehéztank. -
Az tuti...Még a beton fal is könnyű falat neki... -
Ezzel a tankból is kilőnek :D -
blindmousexx #26988 jó hogy nem raktáb bele a játékba az M95-ös nagytesóját (legalábbis ugy tudom ez a trónbitorló) M107
M107
http://www.youtube.com/watch?v=rnInFLRtcdA&feature=related
ezalpján a videó alapján nem is csodálom, akkor hasalni kéne a játékban ami ugye nincs
-
A sok ratyi közt elfér
-
eugabesz #26986 options>settings,a bal felső sarokban>vertical fly,pipa be,hátha -
Landor #26985
-
Inkább velünk legyen mint ellenünk ...
-
RODLEE #26983 Hi!
Be akarom konfigolni a joyom,de valamiért a csürés forditva van,ha jobbra csürök balra fordul,ha balra...!?
A gázkart is elöre tolom akkor le ha lefele akkor meg fel!?
Valaki tudna segiteni? Tapasztalat?
Kösszz!! -
már van, war és nem public(ergó jelszavazott) szerver csak unranked lehet! -
gabipaci #26981 Tudtommal nincs nem ranked szerver bc2-ben, bár a kérdés nem ez volt. -
gabipaci #26980 Ez így van, aki ATi driverrel öl az kick, aki nvidia-val, az ban... -
Látom a mi kis hitmanünk jcsr-es lett...
-
nálad lehet, nálam 5x gyorsabb és még esküdözni is merek rá! -
szvsz lofaszt nem ér, egy picit sem gyorsabb a betöltés ideje. -
nem, csak bfbc2 javítása került bele, a többi optimalizálás és egyéb lóf*az(ami nem kizásrt, hogy használ egyéb dolgokban a bfbc-ben is) a jövő heti teljes verzióban lesz benne..azt hiszem így olvastam;) -
jah, most olvasom, akkor inkább megvárom a fullt. -
Ez most végleges teljes driver?