Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az operációs rendszeren is túl...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nekem meg a 8v8 túl kevés. 😊
A BF2 óta (nem infantry), nagy pályák, sok ember, sok jármû. Az az igazi.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
beszólsz meghalsz
[IRAM] leader
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
egyelõre az nem tetszik, hogy a szervekeresõ elég gyenge (hozzászoktam a TF2 jól bevált keresõjéhez😊, és a Friend list bugos
Vagy van, akinek sikerült?
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Parasite Eve 2, best game EVER!
ebben a játékban meg én azt mondom h gyak felesleges, mivel ottvan a multi, nem nagyon hiszem h ha haverokkal összejövünk h akkor most game nem a multinak ugrunk neki hanem a co-opnak, nem sokat játszanák sztem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amúgy conquest-et tényleg visszacsinálhatnák, vagy legalább betehetnének egy original conquest módot, mert gyakorlatilag, durván szólva hentbõl áll az összes mód. Annyira számít egy pont elfoglalás hogy több helyen tudsz éledni... Jó persze taktikailag jelentõsége van, de mégis kifinomultabb lenne egy olyan mód ahol, ha ennyire erõltetik ezt a halál számolást, emellett a foglalás is vonná le folyamatosan a pontokat.
A coopnak a single playerrel szemben vannak elõnyei, nem a multival szemben.
Csak a tapasztalatomat írtam le. Sajna nem értek ezek adminolásához, de bízom benne, hogy elõbb-utóbb csak meg lehet majd oldani...nem túl bonyolultan is.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Botot _ölni_ unalmas. Nagyon. Nagyon-nagyon.
Szal annyi lett volna a különbség ha lenne benne coop, hogy a kampányt nem egyedül játszottam volna _egyszer_ végig, hanem haverokkal. Ugyanúgy nem coopoznék, mint most.
Mér az elsõ részre is haverok beszéltek rá és nagyon élveztem, másodikkal bár kevesebbet jatszottam, de a surival mod ott is viccesnek tûnt.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
L4D-eztem az elmúlt másfél évben. Az egész játék azért keltette fel az érdeklõdésem, mert 4fõs coop. Az elsõ másfél hónapban még coopoztam is. Aztán soha többet.
Egész egyszerûen a multi jobb, összehasonlíthatatlanul. "Arc nélküli", idióta, béna botokat hentelni halomba valami kurvára unalmas. Egyetlen késelést többre értékelek, mint akármennyi lelõtt botot.
Én egy szóval sem mondtam, hogy adjanak ki hozzá coopot. Azt mondtam, hogy az elejétõl tervezni kellett volna bele.
És akkor az olyan pályákat mint a fagyós megváltoztatták volna valami másra. Így már nem sok értelme van belerakni, meg nehéz is lenne.
Szal így elsõ blikkre nem kis meló ez.
És jó lenne, ha elõször inkább a meglévõ funkciókat pofoznák már végre mûködõképesre, ez bõven ráér. Vagy talán nem is kell, ha a multi fejlesztésétõl veszi el a munkaórákat. Részemrõl már egyetlen multi pálya is többet ér, mint a coop mód.
valószínüleg ahol te jártál, ott BC2CC-vel daemon-ban van konfigurálva a szerver, ezért lehetett vegyesen berakni a pályákat.
A multiplay egyelõre nem engedélyezi a daemon módot, csak az rcon-t.
És ha jól tudom, akkor a BC2CC-ben nincs Rcon belogolási lehetõség.
Viszont van egy fasza saját fejlesztésû admin programja a szerverekhez, ami clanforge névre hallgat.
Na, ebben vagy conquest, vagy rush, vagy squaddm, vagy squadrush -t futtatsz, de egyelõre nem lehet vegyíteni õket.
Legalábbis Én még nem jöttem rá, de szerintem a töbiek sem, akik bérelnek magyar szervert.
ellenben folyamatosan fejlesztik a játékhoz a clanforge -t.
Szóval valószínüleg elõbb-utóbb biztos meg lehet majd oldani a dolgot, hogy mixed mapok legyenek.
persze, ha valaki rájött, hogyan kell, akkor ne szégyelljétek átadni a tudást. 😄
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
beszólsz meghalsz
Na meg 8v8-ben nem kevés a ticket, mert nem fogy olyan gyorsan, nem halnak olyan sûrûn az emberek, mint 16v16ban.
Warra nem rossz az a conquest.
Szóval valahogy tuti meg lehet csinálni 😊
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
A Conquest-et eléggé elcseszték szerintem. A pályák kicsik, a körök rövidek. Kár.
Nem kell valakinek egy ilyen?
Olcsón adom, nem használom, mert kicsi hozzá a kezem, és nem kényelmes...
Privet ha valakit érdekel, ne offoljuk tele a topikot!

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
egyelõre.
legalábbis a clanforgeban nem.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?