Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blacksheep333
Akik a Multiplay.co.uk -tõl rendelik a serverüket, azok nagy-britanniai vagy hollandi servergépre kérték a rendelést?

Az operációs rendszeren is túl...

Boron Power
Utána kerestem a neten, de mindenhol emiatt sírnak, hogy nem lehet mixelni a maprotationt. Többen megpróbálták átírni a maplist file-t, de ez sem mûködött. Ahol van ilyen, ott úgy tûnik az admin váltogatja manuálisan.

dronkZero
War. Nem publik. Az egy kissé más mûfaj. Teljesen másképp mûködik úgy a dolog. Publikon én is a 16v16ot szeretem, de warra bõven jó a 8v8 is.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nekem meg a 8v8 túl kevés. 😊
A BF2 óta (nem infantry), nagy pályák, sok ember, sok jármû. Az az igazi.

Beers
Fõleg, hogy már 6k a sima!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Rage47
ebay :p
Szerintem a mostani 8000ft-ról nem fog lejjebb menni egy jó ideig.

rvn
Mikor várható, hogy lejebb megy az ára kicsit?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

én hawaii-on vettem 😄

beszólsz meghalsz

Most mit vagytok úgy oda??Nekem a a Galapagos-szigetekrõl van...és??<#kuss>

[IRAM] leader

Rage47
😄DDDDD
<#nevetes1> Equadorban már elfogyott?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Rage47
nekem is megjött tegnap Indiából a Limited. nagyon durva játék, hangulatbomba az egész multiplayer, csak kapkodom a fejem egyelõre😄 de már megvan a medikit:p
egyelõre az nem tetszik, hogy a szervekeresõ elég gyenge (hozzászoktam a TF2 jól bevált keresõjéhez😊, és a Friend list bugos
liquivent
Leszedtem a BC2 CC -t beléptem, de itt sem engedi a mixed mapokat.
Vagy van, akinek sikerült?

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Fpocok
Megjött! Idõben, ahogy mindig! <#beka2><#beka2><#beka2>

Parasite Eve 2, best game EVER!

MR ME
jó dolog az, l4d-t annó mi is sokat toltuk, de tényleg gyorsan elveszti a hangulatát
ebben a játékban meg én azt mondom h gyak felesleges, mivel ottvan a multi, nem nagyon hiszem h ha haverokkal összejövünk h akkor most game nem a multinak ugrunk neki hanem a co-opnak, nem sokat játszanák sztem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Prince23
Kashim5
Jah értem. <#hehe> Nem akartam amúgy a lelkedbe taposni, remélem nem úgy jött le.

Amúgy conquest-et tényleg visszacsinálhatnák, vagy legalább betehetnének egy original conquest módot, mert gyakorlatilag, durván szólva hentbõl áll az összes mód. Annyira számít egy pont elfoglalás hogy több helyen tudsz éledni... Jó persze taktikailag jelentõsége van, de mégis kifinomultabb lenne egy olyan mód ahol, ha ennyire erõltetik ezt a halál számolást, emellett a foglalás is vonná le folyamatosan a pontokat.

dronkZero
Van hangulata. Egyszer. De valami kurvagyorsan veszti el.

A coopnak a single playerrel szemben vannak elõnyei, nem a multival szemben.

Iceman
Köszi.
Csak a tapasztalatomat írtam le. Sajna nem értek ezek adminolásához, de bízom benne, hogy elõbb-utóbb csak meg lehet majd oldani...nem túl bonyolultan is.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Meg van a maga kis filingje,1 story haverokkal...
dronkZero
Neeem, nem érted. Az _ellenségrõl_ beszélek. Tökmindegy, hogy haverokkal, vagy nem. Multizni is haverokkal multizok.

Botot _ölni_ unalmas. Nagyon. Nagyon-nagyon.

Szal annyi lett volna a különbség ha lenne benne coop, hogy a kampányt nem egyedül játszottam volna _egyszer_ végig, hanem haverokkal. Ugyanúgy nem coopoznék, mint most.

Nem is értem a coop mire jó?

HeadHunter86
Végre egy magyar 24-es szerver! Köszönöm, ott leszek, csak legyen rajta minimum 10 ember azt megyek is 😊

BEAST
Pont ezért kell, nem arcnélküli idióta botokkal jatszani a coopot, hanem haverokkal. 😄

Mér az elsõ részre is haverok beszéltek rá és nagyon élveztem, másodikkal bár kevesebbet jatszottam, de a surival mod ott is viccesnek tûnt.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Meg lehet! "Bad Company 2 command center",ahogy lentebb is írták.
Nagyon egyszerü,nagyon jól kezelhetõ kis felület,több gépen is futtatható egyszere.
dronkZero
Ja, ezzel azt akartam mondani, hogy szerintem ezzel nem vagyok egyedül, és a kiadó/fejlesztõk is tudják. Igazából az ablakon kidobott pénz, én nem tudok elképzelni olyan embert, aki így nem veszi meg, de ha lenne benne coop, akkor megvenné. Ha meg nem hoz új pléjert, akkor kár bele a meló.

dronkZero
Hát nemtom, a coop úgyis hamar kifúj.

L4D-eztem az elmúlt másfél évben. Az egész játék azért keltette fel az érdeklõdésem, mert 4fõs coop. Az elsõ másfél hónapban még coopoztam is. Aztán soha többet.

Egész egyszerûen a multi jobb, összehasonlíthatatlanul. "Arc nélküli", idióta, béna botokat hentelni halomba valami kurvára unalmas. Egyetlen késelést többre értékelek, mint akármennyi lelõtt botot.

Fpocok
"És jó lenne, ha elõször inkább a meglévõ funkciókat pofoznák már végre mûködõképesre, ez bõven ráér."

Én egy szóval sem mondtam, hogy adjanak ki hozzá coopot. Azt mondtam, hogy az elejétõl tervezni kellett volna bele.

És akkor az olyan pályákat mint a fagyós megváltoztatták volna valami másra. Így már nem sok értelme van belerakni, meg nehéz is lenne.

dronkZero
Nem olyan egyszerû ez. Mivel ez nem fostömlõ peer-to-peer rendszer, mint a CoD, hanem szerver-kliens, ezért nem lehet csak úgy multi játékot indítania a pléjereknek a saját gépükön. Szerver is csak dedikált van, listen szerver nincs. Tehát elsõ körben egy listen szervert kell belepeccselniük, aztán meg a kampányt kell cooppá alakítani. (Egyedül maradós megfagyós pálya mégis hogy nézne ki coopban?)

Szal így elsõ blikkre nem kis meló ez.

És jó lenne, ha elõször inkább a meglévõ funkciókat pofoznák már végre mûködõképesre, ez bõven ráér. Vagy talán nem is kell, ha a multi fejlesztésétõl veszi el a munkaórákat. Részemrõl már egyetlen multi pálya is többet ér, mint a coop mód.

liquivent
szerintem azok a szerverek nem multiplay.co.uk szerverek voltak.
valószínüleg ahol te jártál, ott BC2CC-vel daemon-ban van konfigurálva a szerver, ezért lehetett vegyesen berakni a pályákat.
A multiplay egyelõre nem engedélyezi a daemon módot, csak az rcon-t.
És ha jól tudom, akkor a BC2CC-ben nincs Rcon belogolási lehetõség.
Viszont van egy fasza saját fejlesztésû admin programja a szerverekhez, ami clanforge névre hallgat.
Na, ebben vagy conquest, vagy rush, vagy squaddm, vagy squadrush -t futtatsz, de egyelõre nem lehet vegyíteni õket.
Legalábbis Én még nem jöttem rá, de szerintem a töbiek sem, akik bérelnek magyar szervert.
ellenben folyamatosan fejlesztik a játékhoz a clanforge -t.
Szóval valószínüleg elõbb-utóbb biztos meg lehet majd oldani a dolgot, hogy mixed mapok legyenek.
persze, ha valaki rájött, hogyan kell, akkor ne szégyelljétek átadni a tudást. 😄

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

MR ME
ahol ráadásúl a zászlókért nem is nagyon kapsz pontot :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
de aztán mintha olvastam volna egy késõbbi hírben h nem lesz 😞

BEAST
Conquesttel az a baj, hogy bc2-ben csak egy spawn point-zaszlofoglalos team deathmatch.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nem, csak olyan jól hangzott ez az optimalizálás, így olyan volt mintha értenék hozzá<#beka3>

beszólsz meghalsz

Fpocok
Nem is értem miért nem lehetett belerakni már az elején? Milyen faxa kis 4fõs coop lett volna.

dronkZero
Viszont lehet, hogy egy késõbbi DLCvel kerül bele. Legalábbis volt ilyenrõl szó.

MR ME
nincs benne co-op

dronkZero
Ja, meg láttunk adminmodot, lehet vele restartolni, visszaszámol, ilyenek.

dronkZero
8v8 war annyira nem is kicsi, nem is rövid. És nem túlságosan kihalt, mint ahogy elõször gondoltam. Panama-csatornás pálya mondjuk túl nagy 8v8ra, meg még talán a sivatagos tankozós is, de azok is leginkább a jármûvek miatt. White Pass pl tökéletes volt úgy.

Na meg 8v8-ben nem kevés a ticket, mert nem fogy olyan gyorsan, nem halnak olyan sûrûn az emberek, mint 16v16ban.

Warra nem rossz az a conquest.

Skacok! A jatekban van Coop lehetoseg? Vmilyen palyak amiket egyutt vegig lehet tolni ilyesmi..
Iceman
Voltam olyan szerveren, ahol 2-3 pálya után változott a játékmód. Elõtte mindig nagy betûkkel kiírták a képernyõre, hogy mi lesz.
Szóval valahogy tuti meg lehet csinálni 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Fpocok
<#boxer><#wave><#beka3>

sztoncsi
<#mf2>

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Fpocok
Nem tudom, hogy legális-e középkori kínzóeszközöket árulni csak így 😛

A Conquest-et eléggé elcseszték szerintem. A pályák kicsik, a körök rövidek. Kár.

sztoncsi
OFF!

Nem kell valakinek egy ilyen?
Olcsón adom, nem használom, mert kicsi hozzá a kezem, és nem kényelmes...
Privet ha valakit érdekel, ne offoljuk tele a topikot!

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

liquivent
nem engedi sajna a config. 😞
egyelõre.
legalábbis a clanforgeban nem.

ToCsEk
hm valami történt mert mindekit kivágott a szerver 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

darki81
A Conquest az mindég ilyen rövid lessz? <#csodalk>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;