51658
-
Ranked szervert nem lehet jelszavazni. -
Régen a magyar counterstrike-os szervereken, cshu volt a pass... egyszerű és könnyen megjegyezhető volt!
Lehetne most is jelszavazni a szervereket, és valami általános, egyszerű jelszót bevezetni, amit minden magyar szerver beállíthatna...! -
RoboGoD #27261 Azért tartjuk a kölyköket, hogy már délután futtassák a szerót. Most is megy már. Lehet csatlakozni. -
Borg #27260 Szerintem nem azzal van a gond, hogy ki mit szeret. Egyszerűen ha nincs fent senki, senki nem is megy oda. Ez mindig a klán feladata, hogy elkezdje feltölteni a saját szerverét.
Nekem sincs időm üres szerveren téblábolni, amikor végre hozzájutok 1-2 óra játékidőhöz... -
Unreal1942 #27259 Sajnos így van. A TRS szabályzata lenne a legalkalmasabb a jó játékra, de csak ritkán van kellő mennyiségű játékos.
A többség nem szereti ha nem rohangálhat taktikai atombombával a kezében. -
Okés,bocsánat.
Köszi viszlát. -
Nincsenek, nem is lesznek és amúgy is menj a warez topikba ilyeneket kérdezni. -
Itt vannak tört játékhoz tört szerverek is ? -
RoboGoD #27255 Ahhoz a párhoz kapcsolódva, hamar felfut a szeró... -
örömteli pillanat volt fejfúrni 1 csipát
-
olyan szar , h van 14 magyar szeró abból 1-2 mindíg televan (ha lenne hely se mennék oda föl) a többi meg általában full üres , esetleg esténként vannak páran
-
Purga #27252 Kezdőnkön volt egy csipás nekem háttal, tálcán kínálta magát....ja és a mai vintovka platina csillagom se elhanyagolható, köszi mindenkinek aki segített benne.
-
az már velemis előfordult h rámspawnolt javítás közbe és belefúrtam a fejébe de acsi helyett -15-öt kaptam
-
grt
azt énis megakartam szerezni de sajna nem volt még olyan helyzetem de egyszer eljön az én időm is
-
Én azt rendszeresen csapattársaknak szoktam, persze nem szándékosan. De sajnos azért nem jár accsi. -
Purga #27248 Nem hittem volna, hogy sikerül valaha is headshotot adnom repair tool-al, de mégis sikerült, így megvan az az achievment is 

-
eugabesz #27247 Még nem.
-
téged nem tanítottak helyesen írni és rendesen fogalmazni??
-
4850 hd #27245 kasa85 válasz:Igazad van egyetértek valami tenyleg nem oké de hátha ők is rályőnek adja isten :)) a tőbbin meg ugyse lehet segiteni sajnos:(( -
barmi #27244 

-
eugabesz #27243 

.,!?...és mindjárt érthető.Háromszor futottam nekije..
-
kasa85 #27242 Köszönöm mindenkinek a segítséget. 4850 hd szia csak azért írtam azt hogy első három mivel szerettem volna egy összehasonlítást a nem hardcore serverekkel szemben,hogy a különbség az hogy nem én cseszek (bénázom) el valamit hanem valami nincsen rendjén a játékkal kapcsolatban amit már kitárgyaltunk visszamenőleg a csapat munka meg jogos az feltétlenűl szükséges a győzelem végkifejletéhez.Úgyhogy célozni azt tudok mint a piszoárba. -
RoboGoD #27241 Van másik szeró. Rakd be az összes magyart FAV-ba. Mi tegnap 2/3-on mentünk. Gyakorlatilag csak HUN4CE volt a szerón. Mi házon belül is fel tudjuk tölteni a 24-es szerót, de általában van 8-10 hely még. Agyvérzést csak a nonstop GL és AT on man okoz nekünk. De ha valaki 2x nem lövi le ugyanazt az ember valamelyik csodával, akkor nem nyüszögünk általában. -
eugabesz #27240 B+...kinek mi az ésszerű??
Relatív nem??
-
eugabesz #27239 Míg élünk remélünk...igazából tényleg sok Magyar szeró lett,ami alapjában véve nem baj,sőt!
De IRAM az "volt is János,van is János,lesz is János",hogy kedvencemet Gálvölgyi-t idézzem.
Röviden, nem tom.
Én kb.
-
Nem kellene tiltani ha esszel hasznalnak a jatekosok es a keszitok nem tettek volna bele egy 1.5x-es szorzot a medic kaszt egyik fegyverehez -
eugabesz #27237 Arról nem is beszélve,milyen kreatívok a játékosopk ha a névről van szó...csak akkor tudod meg,hogy Magyar,ha kidobtad,visszajön és a jó édes nénikéd (alaphangon!
) emlegeti..
-
barmi #27236 Iramon lesz ma valami? 5 körül már tudok menni ha lesz fent valaki!
-
Szerintem ezért van a közös TS. Átmész, szólsz, kibasszák, örülsz.
Nemtom, milyen reális megoldás lenne még ezen kívül... -
Értem én , és igazad is van , csak az akkor is gázos , ha a magyar szerverek külföldiekkel vannak tele. Bár ez csak észrevétel volt a részemről igazából nem kell vele foglalkozni. -
eugabesz #27233 De honnan a büdös francból tudják,hogy őfelsége csatlakozni akar??
-
eugabesz #27232 Én benne vagyok a közösen kialakított szabályokban-már ha számít valamit-csak fegyverek tiltása ne legyen már benne ,könyörgöm...akkor mi a túrónak adták??A pach amúgy is javítja,tök felesleges tiltani,nem? -
Nekem a magyar szerverekkel lenne egy észrevételem , az okés ,hogy vannak itt ott szabályok máshol meg nincsenek , ezzel semmi gond , hanem az adminoknak arra kellene odafigyelniük ,hogy pl amikor egy 32 es Magyar ! szerverre nem lehet feljutni mert fenn van 10 orosz , meg 7 szlovák , + 8 román nemzetiség , hogy ilyenkor csinálhatnának helyet a magyar játékosoknak . Tegnap is nézem 25th szervere full külföldi , megyek Infinity volt rajt 5 magyar , ph ugyanez . Közbe-közbe a RUS meg SLO és Ro prefixeseket kipakolgatnám ,hogy a hazaiak is felférjenek . -
eugabesz #27230 Aha...cvitamin
-
barmi #27229 Bazzz... ma reggel mindenki helyesírás és/vagy fogalmazásgátlót vett be a cévitamin helyett ???
-
JagFater #27228 HC addig volt jó, míg a sok lámpi nem unlockolta az M60, meg társait... -
Most mé' csak más lehet fasz, én sohasem?! :D -
Pont nem is a tiétekre gondoltam, de mind1.
-
Tényleg nem értem miért vagy néha fasz, ver az asszony vagy mi? Ne hagyd magad, légy férfi.
-
Igazából nekem aztán annyira mindegy, látod mennyire mozgat _valójában_, hogy mit csináltok a szerveretekkel...
Egyébként a miénk nincs is benne a fenti listában, meg asszem a nevében sincs benne, hogy "HUN" (bár ezen vitatkoztunk, és nemtom, mi lett a végeredmény), szal sztem nem mi forgácsolunk.
De ha igen, részemről azt is telibeszarom. :P