Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Nem tudom ti mivel játszotok, de én ezt látom többnyire.. Foglalás közben most már egy csomóan smokeolnak ezerrel, ha védeni kell is mennek (kivéve ugye a bokoremberek), kurva jó.. Ritkán van nagyon inkompetens csapat..

Isla Inoc.-on pl atomdurván néz ki, amikor le van rakva a bomba, a védõk próbálnka odarohanni, hogy leszedjék, a levegõben meg a két blackhawk lövi õket mint a disznó, meg kerülgetik az RPG-ket :]]]]

Üt mindent.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

BEAST
G3 is sorozatot lo. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SötétBarom
Nem, valami assault only cucc. Sorozatban lõtt, az biztos :DD

BEAST
Nekem mar volt olyan korom, ahol feltunoen jo volt mind a ket oldal. Igaz csak egyszer. :D

Nagyon jol tudom, hogy az atlag public ratyi nem fogja azt csinalni amit kellene, ettol fuggetlenul had almodozzak hogy ,egyszer talan majd! Amugy nem azt mondtam, hogy ugyan az lenne publicon is mint waron, hanem hogy hasonlo, vagyis nem mindenki csinalna a dolgat, hanem a nagy resze a csapatnak. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

dronkZero
G3 volt nála? Asszem ahhoz jár assaultként, mint a shotikhoz.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Ó, az te voltál? :D

Lett néhány új ismerõs Steamre, még TS-en szóba is kerültek a groupok, azt hittem, õk invájtoltak, meg sem néztem ki küldte, csak elfogadtam... :)

SötétBarom
Az amúgy hogy lehet, hogy találkoztam olyan csókával, akinél C4-volt, meg assault csúzli???

dronkZero
Irtó naív vagy, ha azt hiszed, hogy ha te nem vagy idióta, akkor automatikusan más sem az.

És nem arról beszélek, hogy waron "a nagy része", meg "sokan" csinálják a dolgukat, hanem arról, hogy _MINDENKI_. Publikon ilyet én még soha a büdös életben nem láttam.

Ellenben olyat már számtalanszor, hogy a lerakott bombától 10 méterre sznájpol az idióta, ellenség a közelben nincs, de baszik felszedni.

böröczk
meghívtalak a magyar privát grupba is, Te nyak : D

Kumiho #2179

Ezzel ket problemam szokott lenni. Egyreszt (publikon mindenkeppen) ha azt akarod, hogy valami el legyen vegezve, akkor csinald magad. Masreszt viszont felelmetes erzekem van hozza, hogy bespawnoljak medickent 3 masodpercel azelott, hogy begordul egy tank, es nemi szevedes utan bespawnoljak engikent 3 masodpercel az elott, hogy vegre kinyirjak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

böröczk
<#rolleyes><#violent>

Kumiho #2179

Ez engem, azóta zavar is <#pardon1>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

A medic élesztési képességét is idõ limithez kéne kötni. Percenként 1 esetleg kettõ ami elfogadható lenne.

dronkZero
Nem mondod, hogy ezt a játékot is tolod? :D

SötétBarom
Volt pl Port Valdezen olyan, hogy az elsõ két pont bukása után sikerült megbújnom a tetõn - onnan spottoltam mindenkit, viszont viszketett az ujjam, és kilõttem egy snipert, aki folyamatosan szórta artyval az A-t. Mondanom sem kell, ahogy spawnolt, kaptam a pofámra egybõl én is -.-

Nem kell killcam. Az bõven jó, hogy a társak tudják spottolni a kempereket.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

böröczk
ott van ismerettség, mi? : D

Kumiho #2179

dronkZero
Tekintve, hogy ez a BF-ekben azóta így van, amióta világ a világ, én nemigen értem a rinyát miatta. Régen nem így mutatta, hanem a halálod helyérõl fordult a kamera a messzi távolba a gyilkosod felé.

De idõgépünk azóta sem lett.

böröczk
ettõl függetlenül összes kaszt jó,
pattogás helyett inkább élj, köszi.

ps: mindenki azzal játszik, amihez kedve van, én pl a két méterrõl gránátvetõzõket jobban megvetem.
nem véletelnül van recon kaszt a játékban.

Kumiho #2179

Rage47
én már elõbb, mint te, csak keletrõl eltart egy ideig a szállítás xD
btw tegnap felvettelek
böröczk
Rázs bácsi is megtört, vegyí fel barátlistára.

Kumiho #2179

SötétBarom
Az valóban szar. Kedvencem, mikor a kibaszott squadban van 4 medic, és miközben plantelik az mcomot, semmi mást nem csinálnak, csak élesztik egymást, ill. egymásra spawnolnak.. Iszonyat faszság :DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

BEAST
Ez warokon termeszetes, de szerintem nem zarja ki, hogy a public is ilyesmi legyen. Pl en amig unlockolgattam a fegyvereket amiket kineztem magamnak, leszartam, hogy mi kell eppen. Viszont Miota megvan minden kitem hasznalhato szinten azota a jozan paraszti esz elven mindig azzal jovok ami kell. Szerintem nem kell ahhoz kulonleges tehetseg vagy tudas, hogy egy seregnyi ellenseges tank lattan legkozelebb engineerkent spawnoljak... vagy ha mar sok engineerunk van, akkor assaultkent, vagy medickent.

Persze a public egy hatalmas nagy katyvasz, ezert vannak korok, amikor a fel csapat egy dombteton sniperkedik, pedig eleg lenne beloluk 1, vagy max 2 12 emberbol. Remelem egyre tobben jutnak el odaig, hogy ne egy kitet eroltessenek 24/7, mert rajonnek, hogy szorakoztatobb, ha mindenki mas is szorakozik a sikerelmeny miatt. (is)

http://www.youtube.com/watch/v/pOW9FYwRsyk

Neked pöcök, meg a többi félkegyelmûnek...

Atfutottam a Remote Administration Protocolt(R3-as, sz'al akar azota is valtozhatott). Az alapjan nem is lehet kombinalni a jatekmodokat. A palyak playlistekbe vannak szervezve, egy playlist egy jatekmod. Kezzel lehet valtani playlistet, aztan kampo.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

böröczk
legjobb

Kumiho #2179

Nekem is van problémám vele. Leginkább az, hogy azt nem látom, hogy ölt meg. Csak azt, hogy mit csinál utána.

supersunday
/thread

dronkZero
Szerintem senki nem kényszerít rá, hogy játssz vele, ha nem tetszik.

dronkZero
Killcammal csak a kempereknek van problémájuk, akik még a játék alapjait sem fogták fel. Noobindikátor.

BEAST
Oda multkor vagy 3x ejtoernyoztem be a teton at a blackhawkbol mire vegre kiirtottam ott mindenkit. <#idiota>

Egyetértek. Kilcam-mal csaska egy nagy büdös hentelés az egész, én pedig szeretem a taktikai elemeket egy játékban. Azoktól lesz igazán élvezetes. Pont ezért utálom a csapatspawnolást is: harcolsz valakivel, aztán hitelen ráspawnol az egyik társa...micsoda baromság...
BEAST
Szvsz ennek semmi koze a killcamhez.

1. Ha valamilyen modon spotolni tudnak mielott meghalnak, mar igy is, ugy is tudjak hol vagy es mindenki mas is tudni fogja, killcam-tol fuggetlenul.

2. Ha nem sikerult spotolniuk, akkor mire visszaernenek, te mar reg a bazisuk masik oldalan lehetsz. Igy kb ugyan annyi informaciojuk van killcam-mel es killcam nelkul is... valahol a bazisukon vagy.

Enis szoktam ilyet jatszani, eddig meg nem zavart a killcam. Ha haltam, nem azert volt mert tudtak hogy melyik fal mogott bujok. :d

HD JOHNNIE
?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

dronkZero
Hát elsõ és legnagyobb különbség, hogy az ellenségnél _mindenki_ tudja a feladatát. Nem csak 25-50%, hanem 100. Nem a fraggelés meg a pontgyûjtés az egyes játékosok célja, hanem a pálya megnyerése. Ez magában akkora különbség, hogy már szinte összehasonlíthatatlanná válik a publikkal.

De mondok még párat:
Nem lehet sunnyogni. Ha egy ember lát, mindenki tudja, hogy ott vagy. Publikon hiába spottolnak be, aki nem épp arra néz, az nem fog veled foglalkozni. Waron addig nem nyugszanak, amíg ki nem irtják a sunnyogókat az utolsó szálig.

Nagy különbség még, hogy publikon a legkisebb ellenállás irányába indítasz támadást, míg waron ez egyáltalán nem így van. Ehhez kapcsolódik még, hogy publikon jellemzõ az, hogy támadsz egy zászlót, és egyre _könnyebb_ lesz a támadás, mert a sok láma statpadder buzi félti a k/d-jét, és inkább bukja a pályát, de baszik védekezni egy erõsebb támadás ellen. Waron ezzel szemben nem olvad el az ellenállás, sõt, még durvulhat is, ha jön felmentés nekik.

Szal összehasonlíthatatlan a kettõ szerintem. Totál teljesen más egy meccs menete, hiába ugyanaz a pálya, ugyanazok az eszközök, a játékmenet annyira eltér, mintha más játék lenne.

supersunday
Kemény világ ez egy camper-reconnak, mi?

Mondjuk a dzsungeles palyan jo, mikor megmutogatja a vilagitotoronyban uldogelo sniperseget. A multkor mar nagyon untam oket, es elsetaltam ertuk. Negy dogcedula lett az eredmeny.

SötétBarom
Kurva szar, ha pl védõként sikerül valahogy bejutni a támadók mögé, akkor az elsõ kill után már mindenki jön levadászni -.-

Pedig a hátuba kerülni baromi hasznos, szét lehet spottolni mindenkit, el lehet lopni a cuccaikat, ilyesmi. Szal killcam=szákk

Faszvagy, az...

Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mNzJean
Ha nem egy helyben kempelsz 10 percig akkor nem kell parázni a killcam miatt.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

dronkZero
Pont ma volt róla szó, hogy a holland szerver felé is anglián át megy az adat, tehát hiába fizikailag közelebb van, "netföldrajzilag" viszont messzebb.

darki81
és akkor mivan? <#lama><#bdead>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

BEAST
Menj mashova mielott visszaerne? Ha valami eldugott sarokbol lovoldozve szeretnel jatszani, akkor inkabb ne itt tedd. :d

...tudja...
INfinity server adminnak:

Ki lehetne kapcsolni venni a killcamot? Rohadt idegesítõ, hogy a megölt alany gyakorlatilag másodpercekkel késõbb visszavág, MERT KILLCAM MIATT, hogy hol kell keresni?

Köszi.
sniper...mi más...

darki81
csonálltam egy xfire videot :D megszaladt XD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

MR ME
hol?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

"Teljesen másképp mûködik úgy a dolog."

Úgymint?

Fpocok
Landor, kaphatok névtáblát? Az egyik sötétet szeretném.
Nick: Aullah

Parasite Eve 2, best game EVER!