Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isla Inoc.-on pl atomdurván néz ki, amikor le van rakva a bomba, a védõk próbálnka odarohanni, hogy leszedjék, a levegõben meg a két blackhawk lövi õket mint a disznó, meg kerülgetik az RPG-ket :]]]]
Üt mindent.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nagyon jol tudom, hogy az atlag public ratyi nem fogja azt csinalni amit kellene, ettol fuggetlenul had almodozzak hogy ,egyszer talan majd! Amugy nem azt mondtam, hogy ugyan az lenne publicon is mint waron, hanem hogy hasonlo, vagyis nem mindenki csinalna a dolgat, hanem a nagy resze a csapatnak. :D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Lett néhány új ismerõs Steamre, még TS-en szóba is kerültek a groupok, azt hittem, õk invájtoltak, meg sem néztem ki küldte, csak elfogadtam... :)
És nem arról beszélek, hogy waron "a nagy része", meg "sokan" csinálják a dolgukat, hanem arról, hogy _MINDENKI_. Publikon ilyet én még soha a büdös életben nem láttam.
Ellenben olyat már számtalanszor, hogy a lerakott bombától 10 méterre sznájpol az idióta, ellenség a közelben nincs, de baszik felszedni.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nem kell killcam. Az bõven jó, hogy a társak tudják spottolni a kempereket.
De idõgépünk azóta sem lett.
pattogás helyett inkább élj, köszi.
ps: mindenki azzal játszik, amihez kedve van, én pl a két méterrõl gránátvetõzõket jobban megvetem.
nem véletelnül van recon kaszt a játékban.
Kumiho #2179
btw tegnap felvettelek
Persze a public egy hatalmas nagy katyvasz, ezert vannak korok, amikor a fel csapat egy dombteton sniperkedik, pedig eleg lenne beloluk 1, vagy max 2 12 emberbol. Remelem egyre tobben jutnak el odaig, hogy ne egy kitet eroltessenek 24/7, mert rajonnek, hogy szorakoztatobb, ha mindenki mas is szorakozik a sikerelmeny miatt. (is)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
1. Ha valamilyen modon spotolni tudnak mielott meghalnak, mar igy is, ugy is tudjak hol vagy es mindenki mas is tudni fogja, killcam-tol fuggetlenul.
2. Ha nem sikerult spotolniuk, akkor mire visszaernenek, te mar reg a bazisuk masik oldalan lehetsz. Igy kb ugyan annyi informaciojuk van killcam-mel es killcam nelkul is... valahol a bazisukon vagy.
Enis szoktam ilyet jatszani, eddig meg nem zavart a killcam. Ha haltam, nem azert volt mert tudtak hogy melyik fal mogott bujok. :d
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
De mondok még párat:
Nem lehet sunnyogni. Ha egy ember lát, mindenki tudja, hogy ott vagy. Publikon hiába spottolnak be, aki nem épp arra néz, az nem fog veled foglalkozni. Waron addig nem nyugszanak, amíg ki nem irtják a sunnyogókat az utolsó szálig.
Nagy különbség még, hogy publikon a legkisebb ellenállás irányába indítasz támadást, míg waron ez egyáltalán nem így van. Ehhez kapcsolódik még, hogy publikon jellemzõ az, hogy támadsz egy zászlót, és egyre _könnyebb_ lesz a támadás, mert a sok láma statpadder buzi félti a k/d-jét, és inkább bukja a pályát, de baszik védekezni egy erõsebb támadás ellen. Waron ezzel szemben nem olvad el az ellenállás, sõt, még durvulhat is, ha jön felmentés nekik.
Szal összehasonlíthatatlan a kettõ szerintem. Totál teljesen más egy meccs menete, hiába ugyanaz a pálya, ugyanazok az eszközök, a játékmenet annyira eltér, mintha más játék lenne.
Pedig a hátuba kerülni baromi hasznos, szét lehet spottolni mindenkit, el lehet lopni a cuccaikat, ilyesmi. Szal killcam=szákk
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ki lehetne kapcsolni venni a killcamot? Rohadt idegesítõ, hogy a megölt alany gyakorlatilag másodpercekkel késõbb visszavág, MERT KILLCAM MIATT, hogy hol kell keresni?
Köszi.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Teljesen másképp mûködik úgy a dolog."
Úgymint?
Nick: Aullah
Parasite Eve 2, best game EVER!