Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most komolyan, minek kéne erõsebbnek lenni egy kibaszott _géppuskánál_?
Az más kérdés, hogy nagyon hiányzik a support kaszt, vagy hogy az assaultnak kellett volna adni a géppuskákat egy M79-cel(a'la BFV), vagy valami ilyesmi, de magának a fegyvernek az erõssége rendben van.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Forza Ferrari
Elbaszott nácik ezek, ezeknek szemmel láthatóan nem az a lényeg, hogy játszható kereteket teremtsenek egy ladderhoz, hanem hogy belepofázzanak a játékba.
Killcam False
Friendly Fire True
Viszont mivel már soxor mondtam, hogy egyelõre a szerver config szar, nehezen konfigurálható, minden újraindulásnál elfelejti ezt a két paramétert, ilyenkor amíg nem írja be valamelyik tagunk, addig pont fordítva megy, mert sajnos az a default.
VISZONT
Annyi magyar szerver van már, adtam elég sok tanácsot, de még egyetlen másik szervert bérlõ embertõl sem kaptam viszont tanácsot, hogy milyenek az Õ beállításaik, hogy milyen gondokkal küzdenek...
Mégegyszer mondom, szívesen egyeztetnék más szervert üzemeltetõ emberekkel is....mind konfigokkal kapcsolatban, mind a problémákkal kapcsolatban....
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Forza Ferrari
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De azert szeretjuk igy is.... Talan a BF3 <#vigyor2>#vigyor2>
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Allowed Weapons and Gadgets:
* Assault
o All weapons
o 40 MM Smoke grenade
o 40MM Shotgun
o Ammo box
o Extra Ammo
o Red dot sight
o Magnum Ammunition
* Engineer
o All weapons
o RPG-7
o M2 CG
o Repair tool
o Extra Ammo
o Red dot sight
o Magnum Ammunition
* Medic
o All weapons except M60
o Medic kit
o Defibrillator
o Extra Ammo
o Red dot sight
o Magnum Ammunition
* Recon
o All weapons
o C4
o Motion Sensor
o Extra Ammo
o Red dot sight
o Magnum Ammunition
* Secondary
o All weapons except Trace Dart
Allowed Vehicle specialization:
* All
Az operációs rendszeren is túl...
http://bfbcs.com/pc
Forza Ferrari
-tRs-Landor
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nekem a játék a lényeg, random megyek szerverekre, s egyre gyakrabb, hogy
jó a teamwork. Szerintem ez csak jobb lesz, fõleg ha már mindenkinek minden kasztban meglesz a "venom"-ja is.
Addig meg outstanding peoplez!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Erre azt mondom, hogy ÉN public-on mindig úgy csinálom ahogyan te az elsõ pár sorban leírtad. (amit a commander vagy a leader mond)
Ha nem így állnék hozzá, akkor nem BF-et hanem a kónterszrájkot nyomnám. :)
-tRs-Landor
Vagy talán én vártam el túl sokat tõle:S
Kitartó munka, sok gyakorlás és szerintem jó lesz. Igyekszem.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hasznos lenne..
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub