Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blacksheep333
Tracert minden kasztnál tiltják, Zéró koma.

Az operációs rendszeren is túl...

dronkZero
Hát ez nézõpont kérdése, szerintem meg az összes többi géppuska van elkúrva, de mint az állat. Vagy szerinted az a normális, hogy 7.62-es lõszerbõl(vagy legyen felõlem 5.56, kurrrvára mindegy) kelljen 10+ találat egy emberbe?

De most komolyan, minek kéne erõsebbnek lenni egy kibaszott _géppuskánál_?

Az más kérdés, hogy nagyon hiányzik a support kaszt, vagy hogy az assaultnak kellett volna adni a géppuskákat egy M79-cel(a'la BFV), vagy valami ilyesmi, de magának a fegyvernek az erõssége rendben van.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BEAST
Mar miert ne lenne? Smoke Grenade, Ammo, AN94 mi mas kellene meg? :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SötétBarom
Engem a GL egyáltalán nem zavar. Ez egy ilyen cucc. Én is azzal megyek alapban - ha valami sutyerák egy ablakból hirtelen tüzet nyit, legalább meg tudom lepni. Arról nem is beszélve, hogy ha nem használod a GL-t, nincs is értelme assaulttal menni, mivel tûzerõben pl a SCAR semmiben sem marad el az assi cuccaitól - cserébe lesz nálad RPG meg repair tool.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Egyetértek az m60 egy vicc, voltam olyan mapon hogy 20 emberbõl 16 azzal ment, én meg próbáltam volna engivel, elég szar volt a statom. A másik meg a sok gl noob, aki azzal megy elsõdleges fegyverként aztán ha véletlen nem nyírt ki vele szíveskedik rendes fegyóra váltani. AMúgy jójáték:D
Bator92
A tracer nem hinném, hogy a sniperhez tartozik, mert ha pisztoly helyett azt viszi, akkor közelharcra alkalmatlan.

Forza Ferrari

dronkZero
De most komolyan, vajon milyen elbaszott idióta indokok alapján tiltják ki az AT4-et, pl? Vagy a sniper tracer dartját? Pont a snipernél(ami úgysem lesz nagyon waron egyáltalán) miért fáj nekik? :D És a 4x optikát?

Elbaszott nácik ezek, ezeknek szemmel láthatóan nem az a lényeg, hogy játszható kereteket teremtsenek egy ladderhoz, hanem hogy belepofázzanak a játékba.

liquivent
A Killcam és FF opciókkal kapcsolatban annyit jegyeznék csak meg, hogy az infinity szerver alapból úgy megy, hogy
Killcam False
Friendly Fire True
Viszont mivel már soxor mondtam, hogy egyelõre a szerver config szar, nehezen konfigurálható, minden újraindulásnál elfelejti ezt a két paramétert, ilyenkor amíg nem írja be valamelyik tagunk, addig pont fordítva megy, mert sajnos az a default.
VISZONT
Annyi magyar szerver van már, adtam elég sok tanácsot, de még egyetlen másik szervert bérlõ embertõl sem kaptam viszont tanácsot, hogy milyenek az Õ beállításaik, hogy milyen gondokkal küzdenek...
Mégegyszer mondom, szívesen egyeztetnék más szervert üzemeltetõ emberekkel is....mind konfigokkal kapcsolatban, mind a problémákkal kapcsolatban....

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Bator92
Sztem is elég valószínû, hogy megmaradnak a BC2-õs nyomvonalon. Max csinálnak normális conquest mapokat meg rengeteg kisebb nagyobb újítás lesz, de a nyomvonal megvarad.

Forza Ferrari

Végre, köszi! Már két napja alap fegyverekkel gyakorlok minden extra nélkül, mert CB-n eddig az volt megengedett. Ez most nagyon jól jött. XM8 LMG MUHAHA.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TDC Geronimo
gamepadon nem volt már több gomb, ilyen egyszerû. BF2 pc exkluzív volt, ott azért volt annyi féle "PCs ficsõr". Ilyen pl a commander is. BF3 nem pc exkluzív lesz így ne várjatok csodát attól se.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok! Megtudnátok mondani hol lehet regisztrálni ha veterán akarok lenni?
SötétBarom
Soha nem vagyok medik, nem illik a stílusomhoz mások buzerálása, meg pátyolgatása. De az, hogy van egy csúzli, ami minden másnál sokkal erõsebb, az nálam = imba. Lekell butítani. Az nem zavar, ha kicsit erõsebb, mint a többi. De ne ennyire elbaszott módon..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

dronkZero
Na, alakul. Még mindig dilettáns faszság, de legalább jó irányba halad.

[UNQL]Echo
A beta ota aggodtam emiatt aztan beigazolodott a felelmem: nincs rate of fire allitasi lehetoseg.Erdekes allatfajta ez a Dice.Egyreszt csinalnak egy ilyen progit csupa prima ujitassal,potenciallal masreszt kezenfekvo es bevalt dolgokat pedig kihagynak.A conquest elbaszasarol nem is beszelve...
De azert szeretjuk igy is.... Talan a BF3 <#vigyor2>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Bator92
Az igen! Rögtön engedékenyebbek lettek.

Forza Ferrari

dronkZero
Akkor majd te is azt fogod választani, ha medik vagy. Egyéb megoldandó probléma?

Blacksheep333
Ez így elég kivehetetlen, sry.
Itt a link.

Blacksheep333
ClanBase szabály változtatás:

Allowed Weapons and Gadgets:

* Assault
o All weapons
o 40 MM Smoke grenade
o 40MM Shotgun
o Ammo box
o Extra Ammo
o Red dot sight
o Magnum Ammunition
* Engineer
o All weapons
o RPG-7
o M2 CG
o Repair tool
o Extra Ammo
o Red dot sight
o Magnum Ammunition
* Medic
o All weapons except M60
o Medic kit
o Defibrillator
o Extra Ammo
o Red dot sight
o Magnum Ammunition
* Recon
o All weapons
o C4
o Motion Sensor
o Extra Ammo
o Red dot sight
o Magnum Ammunition
* Secondary
o All weapons except Trace Dart

Allowed Vehicle specialization:

* All

SötétBarom
Ez az M60 felbasz. Nem értem, hogy tehettek bele valamit, ami ennyire imba. 60%-al erõsebb, mint a többi LMG, vicc..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bator92
Ez az lenne, de speciel nekem nem mûködik pedig már egyszer kiírta, hogy 97. vagyok a sorban:

http://bfbcs.com/pc

Forza Ferrari

#21437 = per pillanat nem

-tRs-Landor

darki81
vanmár vmi statmutató oldal?<#alien>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Danecay
De kár!

Már nincs lehetõség.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Rage47
így van
Danecay
Sziasztok! Ugye nincs esély a multi kipróbálására vásárlás nélkül? Kérdésem nem a warez-ra vonatkozna, ténylegesen csak kipróbálási szándékról lenne szó, de ha jól tudom már a BETA lehetõség is megszûnt.

Azért lassan mint ha leesne a népeknek, hogy ez csapatjáték.
Nekem a játék a lényeg, random megyek szerverekre, s egyre gyakrabb, hogy
jó a teamwork. Szerintem ez csak jobb lesz, fõleg ha már mindenkinek minden kasztban meglesz a "venom"-ja is.
Addig meg outstanding peoplez!
dronkZero
Ez most épp nem tudom, hogy miképp kapcsolódik ahhoz a kérdésedhez, hogy mi a különbség publik és war közt, mindenesetre örülök neki, hogy így állsz hozzá... :P

MR ME
másnál is szürkének mutatja azokat a szerókat a favban amit a patch után tettek be? miközbe a server meg megy :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gameservers illetve a multiplay.co szerverek között van e valami lényeges különbség? Ami miatt érdemesebb azt választani?

Erre azt mondom, hogy ÉN public-on mindig úgy csinálom ahogyan te az elsõ pár sorban leírtad. (amit a commander vagy a leader mond)

Ha nem így állnék hozzá, akkor nem BF-et hanem a kónterszrájkot nyomnám. :)

supersunday
Hat persze, mennek berugni St. Patrick napon. :D

New player searches will not work for most of the day today (May 17, 2010) as we are making some changes to reduce the load on EA's servers. Thanks for your patience. :)

-tRs-Landor

dronkZero
A Flashpoint elsõ része, meg az ArmA tényleg elég fasza szimuláció, a Dragon Rising meg egy olcsó utánzat, az eredetihez képest halálba árkádosítva.

szingliben nem volt ilyen semi auto, vagy én emlékszem rosszul?

Nem tudom próbáltátok e a dragon risingot,az e jó próbálkozás volt csak egy BUG halmaz lett az egész.
Vagy talán én vártam el túl sokat tõle:S
dronkZero
Koncepció... BF2ben volt semi. Én is jobban örülnék a fegyverek valósághû modellezésének, de ez egy konzolport, ott meg tudjuk, milyenek az igények. Csillogjon villogjon, robbanjon, pörögjön; az meg, hogy faszság, senkit nem érdekel.

Én próbálgatom. Mindig kedveltem a félautomata cuccokat, de nehéz fel venni a versenyt az automatákkal, ha nem teljesen kezdõ az ellenfél.
Kitartó munka, sok gyakorlás és szerintem jó lesz. Igyekszem.

M14 mellé C4 jár.

MR ME
most így körbenéztem itt az emberek logóján és rájöttem, h mindenki egy nagy nulla :| <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SötétBarom
Egy ilyen fegyverállítást beletehettek volna mondjuk.. Full auto - burst - semi auto.

Hasznos lenne..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

BEAST
Lehet igazad van, majd megnezem kesobb. G3at is potyogtetve hasznalom, eddig bevalt. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

dronkZero
G3 iszonyatosan szór full auto-n, de még gyorsan pötyögtetve is. M14-gyel gyorsabban lehet pontosan pötyögtetni, mint a G3-mal. Szerintem.

dronkZero
Az egy nagyon durva fegyver, két lövésbõl öl, de félautomata, nem lehet rá optikákat pakolni, kevés a lõszer hozzá, és nagy részt takar a képernyõbõl a nyílt irányzéka. Nem überfegyver, de nem is szar.

BEAST
Szerintem szar, akkor mar inkabb G3, abbol viszont hamar elfogy a loszer. Szoval csak akkor hasznald ha nagyon nincs mas. Allkites fegyvereket en csak medic-kel hasznalok mert nem tetszenek az LMG-k (hiaba hudeeros az M60), meg recont is G3-mal huztam fel SVU-ig, mert azt hallottam a sniper fegyverek hasznalata inpotenciat okoz. :o

BEAST
Igaz... alig egy hete meg kb egyedul szortam a fustgranatokat mint valami idiota. Nagyon hatasos, es tobb ertelme van mint a bummantos ratyulasnak. Azota viszont tenyleg egyre tobben hasznaljak. [<#eljen>

M-14-et probalta mar valaki, mert az adatai alapjan rokonszenves cucc?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

SötétBarom
Akkor lehet :D