Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy szerintem egy túlbuzgó medic sokkal idegesítõbb tud lenni mint bármi más. Fõleg amikor képes sokadjára is feléleszteni a legreménytelenebb helyzetekben. Ilyenkor persze az ember köpni nyelni nem tud, azonnal leterítik. Na amikor harmadjára, negyedjére játsszuk el ezt akkor, szoktam agyhugykövet kapni.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
A háború az egy mocskos hely, meg kell szokni😉
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Lássuk csak. 1 felszólítás kick...Másodjára ban. Egy vérpistivel kevesebb...
Ha pedig mindenáron csak csipa tud lenni,vagy a player lesz a csipa a több fõs squadban vagy egyedül lesz a saját squadjában...Ennyi.
Ha ez a rendszer nem tetszik nem játszik. Így nincsenek 2-3 csipából vagy medickbõl kitömött squadok.
Egyébként ha gondolod vegyél fel, olyan helyrõl ahol idegölõen sok a csipa ki szoktam lépni (akárcsak a medic esõnél)én is, eddig mindig 2-3 próba után találtam olyan szerókat ahol minimális volt a csipa mennyiség (3-4 csipa/oldal)....
Olyan szerót viszont ahol minimális lenne a medic jelenlét nem,emiatt a medicekre jóval idegesebb vagyok,mert nincs szánalmasabb annál amikor kilõsz egy medicet elmegy a fél tár,odaugrik a másik medic épphogy ellövöd a maradék skulókkal,erre ott terem a 3. medic és mire kettõt pislogsz már fel is éleszti a másik két medicet...
Vagy csak leölsz pár ellent látod hogy rohan oda a medic,de mire bemakkolsz neki 4-5öt addigra simán feléleszt 1-2 embert,mert nevetségesen blõdre és gyorsa sikerült az ember defibrillátorosdi...Persze ez nem szimuláció....De ettõl még lehetett volna a felélesztés legalább 2-3 mp,és utánna a defibrillátornak mondjuk 10-15 mp ujratöltés...Nem,van helyette 1-2 mp alatt 2 ember felkeltés.😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szerintem meg vérláma az aki csak célzást nemigazán igénylõ húzd a ravaszt fegyerrel tud csak érvényesülni (Igen a hevigánnerekre gondoltam).
Beast:
Én már többször elmondtam hogyan szabályoznám.
1 medic és 1 recon maximum / squad.
Ha valakinek nem tetszik és mindenáron csipa vagy medic akar lenni tegye akár lehet az összes squad csak csipa vagy csak medic (1 fõs squadok😄),de akkor a squad adta pontot/lehetõséget bukják.
Így jelentõsen kiküszöbölve hogy mindenki nekiáll csipázni,és kiküszöbölve az az idegesítõ pillanat amikor szinte elpusztíthatatlan 3-4fõs medic squadok lavíroznak a pályán.
Amugy a sniperrel sincs baj, amig nincsenek tizen, de maguktol nem fognak beallni csak ketten.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Én mindenesetre inkább megyek oda ahol értelmes játékosok vannak (kevés csipa,kevés gl,nagyon ritka gustav és m60,kevés medic) és nincs tiltva semmi,mintsem egy olyan helyre ahol kitiltanak egy adott fegyverosztályt,csak hogy vérpistikék akiket zavar ha ellõnek messzirõl futkározhassanak kedvükre.
hf
Mesterlövés puskák letiltása kb ugyan ennyire nevetséges.
Nem a fegyverrel van a baj szvsz,hanem a használók mennyiségével és "tudásával".... Mindenesetre inkább 1-2 jó mesterlövész 1 csapatban,mint 2-3 medic akik 2-3 mp alatt felkeltenek egy egész squadot...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Battlelog: Purga5
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Battlelog: Purga5
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Sajnos késõn kezdtem el frapsel venni, mert nem találtam a gombot.
Parasite Eve 2, best game EVER!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
<#banplz>#banplz>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Én is bõszen tolom, eme remek gamet!😊
Már csak pár ember kéne akivel lehet együtt munkálkodni, sajnos nem sok "barátom" van még, szóval aki szeret, tud csapatban dolgozni az pls vegyen fel: MP Madi(hun) a nickem.
Milyen programmal lehetne egy ISO-t csinálni az bolti játék DVD.-rõl, hogy ne kelljem mindíg berakni?
ImgBunrt, Alcolholt már próbáltam. Mindíg kiírja rakjam be az eredeti lemezt.
Ti hogy oldottátok meg ezt?
http://bfbcs.com
<#confused>#confused>
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"