Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azt nem értem, hogy miért egyedül akarsz likvidálni egy egész squad-ot? Ha ketten-hárman összedolgoztok mindjárt nem olyan lehetetlen megállítani, az általad említett medic csapatokat.
Amúgy szerintem egy túlbuzgó medic sokkal idegesítõbb tud lenni mint bármi más. Fõleg amikor képes sokadjára is feléleszteni a legreménytelenebb helyzetekben. Ilyenkor persze az ember köpni nyelni nem tud, azonnal leterítik. Na amikor harmadjára, negyedjére játsszuk el ezt akkor, szoktam agyhugykövet kapni.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Smithwarden
Csakhogy ez nem haboru, hanem egy haborus jatek.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Vorpal
Bírom, hogy manólázadás lesz a kasztokból;DD
A háború az egy mocskos hely, meg kell szokni😉

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Maak
<#vigyor5> <----eeeeez egy smiley, tobbet nem tudok elmondani,kerem kaccsojja ki

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Skynet
Nem akadályozná?
Lássuk csak. 1 felszólítás kick...Másodjára ban. Egy vérpistivel kevesebb...
Ha pedig mindenáron csak csipa tud lenni,vagy a player lesz a csipa a több fõs squadban vagy egyedül lesz a saját squadjában...Ennyi.
Ha ez a rendszer nem tetszik nem játszik. Így nincsenek 2-3 csipából vagy medickbõl kitömött squadok.
Egyébként ha gondolod vegyél fel, olyan helyrõl ahol idegölõen sok a csipa ki szoktam lépni (akárcsak a medic esõnél)én is, eddig mindig 2-3 próba után találtam olyan szerókat ahol minimális volt a csipa mennyiség (3-4 csipa/oldal)....
Olyan szerót viszont ahol minimális lenne a medic jelenlét nem,emiatt a medicekre jóval idegesebb vagyok,mert nincs szánalmasabb annál amikor kilõsz egy medicet elmegy a fél tár,odaugrik a másik medic épphogy ellövöd a maradék skulókkal,erre ott terem a 3. medic és mire kettõt pislogsz már fel is éleszti a másik két medicet...
Vagy csak leölsz pár ellent látod hogy rohan oda a medic,de mire bemakkolsz neki 4-5öt addigra simán feléleszt 1-2 embert,mert nevetségesen blõdre és gyorsa sikerült az ember defibrillátorosdi...Persze ez nem szimuláció....De ettõl még lehetett volna a felélesztés legalább 2-3 mp,és utánna a defibrillátornak mondjuk 10-15 mp ujratöltés...Nem,van helyette 1-2 mp alatt 2 ember felkeltés.😊
TDC Geronimo
sok faszpörgentyûs GLes. Kezét satuba tenném az összesnek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
Hidd el ez nem akadalyozna meg az embereket hogy 10en gugoljanak ugyan azon a dombon. Nekem sem tetszik, hogy van amit tiltani kell, hogy az emberek ne bolonduljanak meg. En szemely szerint az utobbi idoben jottem ra hogy az SVU-val milyen izgalmas assault wookie-skodni... de nem is egy domb tetejerol lovoldozom a vilag masik vegen levo embereket, hanem motion mine-t dobalva rohanok a tobbiekkel.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Skynet
Szerinted.
Szerintem meg vérláma az aki csak célzást nemigazán igénylõ húzd a ravaszt fegyerrel tud csak érvényesülni (Igen a hevigánnerekre gondoltam).

Beast:

Én már többször elmondtam hogyan szabályoznám.
1 medic és 1 recon maximum / squad.

Ha valakinek nem tetszik és mindenáron csipa vagy medic akar lenni tegye akár lehet az összes squad csak csipa vagy csak medic (1 fõs squadok😄),de akkor a squad adta pontot/lehetõséget bukják.

Így jelentõsen kiküszöbölve hogy mindenki nekiáll csipázni,és kiküszöbölve az az idegesítõ pillanat amikor szinte elpusztíthatatlan 3-4fõs medic squadok lavíroznak a pályán.
TDC Geronimo
vérláma az összes

BEAST
Kitalalom, es ehhez neked szukseged van egy 12x scope-ra egy puska tetejen, meg veletlenul sem eleg egy SVU vagy VSS red dottal, esetleg 4x scope-pal 😄

Amugy a sniperrel sincs baj, amig nincsenek tizen, de maguktol nem fognak beallni csak ketten.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Gondolom meg veletlenul sem tunt fel, hogy pont a verpistikeknek hianyoznanak ezek a fegyverek. De azert kivancsi lennek te hoygan szabalyoznad ezt. Mert a mese az operencias tengeren tuli serverrol ahol a jatekosok maguktol nem idiotak nem tul hiheto. 😛

Skynet
Egy béna sniperral ja. Egy jó csipa tud támadni védeni,és simán le tudja osztani az ellent ha tudja értelmesen használni a player..
MR ME
sztem csak késsel lehessen menni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TDC Geronimo
Medic csinál is valamit a csapatért a sniperrel meg a picsádat törölheted. De ezt a témát már párszor körbejártuk

Skynet
Te meg játsz olyan szerón ahol egymás hegyén hátán állnak a medicek és egymást keltegetik...Zseniális.
Én mindenesetre inkább megyek oda ahol értelmes játékosok vannak (kevés csipa,kevés gl,nagyon ritka gustav és m60,kevés medic) és nincs tiltva semmi,mintsem egy olyan helyre ahol kitiltanak egy adott fegyverosztályt,csak hogy vérpistikék akiket zavar ha ellõnek messzirõl futkározhassanak kedvükre.
BEAST
Akkor mikozben nevetsz, jatsz masik serveren. Rengeteg server van ahol te lehetsz a 12. mesterlovesz vagy GL/CG akrobata.

hf

Skynet
Jó,akkor csak simán legyen tiltva a defibrillátor ha így jobban tetszik.😊

Mesterlövés puskák letiltása kb ugyan ennyire nevetséges.
Nem a fegyverrel van a baj szvsz,hanem a használók mennyiségével és "tudásával".... Mindenesetre inkább 1-2 jó mesterlövész 1 csapatban,mint 2-3 medic akik 2-3 mp alatt felkeltenek egy egész squadot...
BEAST
recon != sniper.

Skynet
Ha sniper off akkor medic is lehet nyugodtan off.
Maak
FF on, sniper/GL/M60 OFF <#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

TDC Geronimo
FFel azt ne hagyd ki 😛

supersunday
A hipermagyarok is külföldre járnak, mivel belföldi host nincs. Max megkímélem magam a szokásos magyar hozzáállástól ha nem a fenti szerverek egyikére megyek.

Maak
A mi szerverunk is fut,csak eg nem kerult bele a bannerba. Jelenleg CQ modban, TRS-re keresve kidobja a browser.

Játszottam...

Battlelog: Purga5

koschwarz
angol hülyék.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

MR ME
ezek milyen hülyék 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Jah, az igazi magyar balfaszok csak külföldire járnak.
JethroHUN
Mit vársz magyar szerveren...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

koschwarz
<#vigyor2><#hehe>

FlyHigh
jól játszott, pár szerón már ez is elég a kickhez.

Thrash \'Till Death

koschwarz
mit tettél?

Volt egy jó köröm Infinity-n, erre kidob az admin... (ADMIN)BARANYATTILA

Battlelog: Purga5

Ez nagyon LoL 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Fpocok
Az egyiket lõttem szét, de a másik is felrobbant.
Sajnos késõn kezdtem el frapsel venni, mert nem találtam a gombot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sztem csak az egyik lõtted szét te, a másik épp felrobbant. Nem kaptál csak az egyikért pontot.

Köszi a válaszokat.
akarom mondani veterán :S

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Vetrán hekkk :

<#banplz>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

HeadHunter86
Vagy csak éjjel nappal fut neki, és lerakta tálcára. Mint Tirexi barátunk, aki be se zárja a l4d-et mert olyan vasa van. Ez van ha valaki már nem tudja hova tegye a sok pénzt.

koschwarz
<#hehe>

JohnConnor
Igazán ráérnek, 12 napot már elb..ott az életébõl 😊

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

R0sc0
Úristen van aki 296 órát játszott már! Getalife

Online authentication valasztasaval. De mindig van egy tobb szakertelmet igenylo, komplikaltabb es sok munkaval jaro megoldas, ami utan az ember joleso elegedettseggel pihenhet meg.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
leszeded, újratelepíted, és amikor megkérdezi hogy ellenõrizzen: online (nem kell a lemez) vagy discrõl (értelemszerûen kell), akkor választasz egy neked megfelelõ megoldást.

Hali all!

Én is bõszen tolom, eme remek gamet!😊
Már csak pár ember kéne akivel lehet együtt munkálkodni, sajnos nem sok "barátom" van még, szóval aki szeret, tud csapatban dolgozni az pls vegyen fel: MP Madi(hun) a nickem.
Szisztok!
Milyen programmal lehetne egy ISO-t csinálni az bolti játék DVD.-rõl, hogy ne kelljem mindíg berakni?
ImgBunrt, Alcolholt már próbáltam. Mindíg kiírja rakjam be az eredeti lemezt.
Ti hogy oldottátok meg ezt?
Ezt egésznap nem lehet frissíteni...
http://bfbcs.com
<#confused>

[HUN]Crassus
azért RL az a leszakadó tankkerék úgy agyonbaszott volna,hogy többet nem RPG-tél volna 8 méterrõl😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

értem