Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
(a jármûvekkel és gadgetekkel szerzett csillagok nem?)
És még egy kérdés: a squad avenges mi a túró?
Amúgy engem már csak az m60 irritál. Jön a hülyegyerek magnum ammoval, aztán pumpál ._. Istenem de imádom õket C4-el felrobbantani 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ugyanakkor nem lehet nem szeretni azt az érzést amikor egy hatalmas dörrenés után az ellen szó nélkül fekszik<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
szépen lassan biztos ez a kaszt is meglesz, bár az assi utolsó 3 fegyverét alig pár óra játékkal megszereztem. de még mindig az engivel szeretek a legjobban nyomulni.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A soretesnek az osonkodo lag az ellenfele. Beszalad a gyerek velem szemben az ajton, csunya mosollyal melbe lovom ket lepesrol, es... es semmi. Meg talalat jelzes se. Ilyen tavolrol egyszeruen keptelenseg melleloni. Miallat ujratoltok lekesel.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
xm8 és m416, ezek szeretem.
egyébként most délelõtt magyar szerókon szinte csak és kizárólag m60 és gl által haltam. oké, nincs ezzel bajom, de azért mutat valamit (azt hogy túl jók lettek ezek a fegyverek - nem hibáztatok egy játékost sem, hanem a drága dice piszkálgathatna egy kicsit ezekkel). már szinte könyörögtem hogy egy sniper szedjen már le.<#hehe>#hehe>
ja, ns2000 magnum ammoval (szerintem nem is annyira fontos hozzá) és a soti upgraddel, amivel messzebre visz tényleg zsír.
De amúgy osztom a véleményed és nem csak az általad felsoroltak miatt :/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egy merõ kód lett az egész.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gyakorlatilag már csak M60-al, meg m416-al játszik mindenki.
[IRAM] leader
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
amúgy tényleg rohadt kevesen használnak aknát, én azért mostanság elszórogatok majd párat 😄
Balyy, max ha epp a kozeleben van es szetlovik alatta
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Forza Ferrari
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Bárány mikor te pofázol bele a zenébe mi sem megyünk oda és verünk szájba pedig NÉHA megérdemelnéd! De amugy PEACE! 😄😄😄😄😄:😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
jah és az ellenfél fel tudja szedni az aknát?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Így van! Ezek a legjobb fegyverek!
(nekem)
Tud nekem valaki segíteni ?
A problémám ,hogy elvesztet az összes eddig megszerzett pontom. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Duel