Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Parasite Eve 2, best game EVER!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Assault - NS2000 + C4 + távolrashoti + magnum ammo
Egyetlen "hátránya" hogy nagyon pontosan kell célozni vele...
EA Servers will be restarted around 4am EST/8am GMT/9am CET to solve an issue where servers do not restart or show in the browser properly
ez volt twiteren kb. 7oraja.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
am meg nem értem ezt a mostani helyzetet, eddig ment rendesen az utóbbi idõben, most meg 2 napja folyamatosan ledobál, kibasz mindenkit a szerverrõl, EA connection fail meg minden faxom :S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
sztem ez a csóka a bu.rodgers által másodpercenként leölt embert élesztgeti újra mint medic, merthogy 80 kör alatt 1millió pontot csinálni csak így lehet 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Én is nyomom,ezt a béta eleje óta,és nem értem a sirást a gl/gc/csipa miatt,mindegyiket meg lehet szivatni,épkézláb játékost ugysem szednek le 1 helyrõl sokszor,max 2xer,3ikra mögékerül az ember és lekéseli....rakéta meg gránát elõl,ha nem 2 méterrõl repül,simán el lehet oldalazni,szal nyugi,ne ezzen csesszétek fel magatokat 😊
nálam a szerverkeresõ nem igazán mûködik ugy ahogy kéne,ezért akiknek van bejáratott,csapatorientált szervere,az pls vegyen fel friendbe ( emberem neve és statja itt /,azt nyomjunk igazi csapatjátékot.nekem csak 1 haverom van akivel jól össze vagyunk szokva,viszont 2en meg nem tudjuk megváltani a mapot ha a többiek amatörök.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem mintha más magyarázat lenne rá. :|
DESTRUCTION 2.0
Kills:
5
😄D
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Idáig egyszer se volt ilyen de ma csak is ma kb fél óra game után ledobb azzal hogy you lost connect stb... és utána meg valami EA problem-et ir ki vagy mit!
Ez nagyon idegesítõ nem tud valaki valami megoldást?
__
Tõlem nevezhetünk conq-ra. Ellehet ott is hülyéskedni, bár kétségtelen, hogy a rush-nak több értelme van.
xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
De nekem furcsa, hogy 40 killem van medicbõl és 1150 pontom...
40 kill * 50 pont = 2000 vagy nem?
Ha heliben ülök mediccel akkor a medicnek adja a pontot?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
De közben meg tudom használni a medic kit-et és a defibrit, holott minden stat azt mutatja, hogy az még lockolt!!!???