Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Running: DxVersion=10 nekem így van beállítva.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Szabalyokkal kapcsolatban meg :
GL/M60 tiltott, RL emberre tiltott /1-1 alkalom nem gaz de ha valaki csak azzal rohangal akkor azt eltavolitjuk/
Sniperek normalis mennyisegben lehetnek csak jelen, oldalankent 1-2 /ebbol tegnap sem volt gond sztem/
Meg meg talan annyi, hogy ha valaki utolsokent lep be es epp 10vs13 van akkor legyen benne annyi, hogy atall, ha mar a balance nem mukodik.
Ha belegondoltok akkor kabe ez kell egy normalisan jatszhato szerverhez, na meg persze a jatekosok akik betartjak a kereseket. Nem szeretnek vitat meg, hogy "mer rugtatok ki?" "melyik admin volt?" tegnap pl a fele idoben irkaltam meg asztalon voltam nehogy valaki azt mondhassa nem olvasta a szabalyokat es ok nelkul lett kickelve <#szomoru1>#szomoru1>
Egyebkent ha igeny lesz a szerverre akkor egyik nap Rush masnap CQ is mehet akar rajta.
Valaki kerdezte hogy nem lenne-e kedvunk Squad rush-hoz, ha jol emlekszem. Kedvunk lenne, csak megbeszeles kerdese az egesz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Más, kis érdekesség, hogy eddig kvázi mind a 2 PH! szeró fullon volt délután este. Tegnap a 2. szeró átt lett állítva HC-ra egy ideig ment rajta a party aztán szerver off majd on és attól kezdve végig üresen ment ? Ennyire nem bírják a vérpistikék a HC-t ? ja hogy romlik a K/D arányuk ? ...
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Nálam is ez volt, hogy normál ment a játék, egyszer csak beakadt a kép, aztán 1mp után rendben tovább, viszont idáig ilyen nem volt. Megint csináltak vmi szerveroldali újítást?
Tegnap ugyanis kipróbáltam DX9 módban hát fantasztikus hogy negyed anyi ideig tölti a pályákat cserébe viszont elég durva fpsdroppok voltak + villogó textúra stb. Vissza tettem DX10 módba és megszabadultam mindentõl cserébe 4x anyi ideig tölti a mappokat... viszont inkább töltse tovább minthogy fpslaggok legyenek amit nem tapasztaltam DX10 módban.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Más szerveren is csinálta(én máshol tegnap nem jártam)?
Tegnap tRs szerveren jó körök voltak, csak szerverüzibe jobb lenne a rules-t kitenni. Mindenki jobban járna. Most már csak egy jó conquest szerver kell és elégedett leszek.
Ja és a tegnapi játékot is szerencsére egy crash-el sikerült befejeznem.
Gametrecker link 😊
Mindenkit szeretettel várunk!
Játszódjatok... 😊
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Vagy én öregszem vagy nem tudom, de nekem szünet kell 1-1 ilyen kör után, hogy nehogy leforduljak a székrõl :d Amúgy fasza volt 😊
Hiányolom azért a régi lájtosabb CQ élményt 😞
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Gondolom én, hogy így kéne mûködnie más cégeknél is<#nezze>#nezze>
Meg arra gondoltam hogy szebben is meg lehetett volna fogalmazni ^^ 😊.
Amúgy azért még mindig színvonalasabb szolgáltatást nyújtanak, néz rá az iwnet-re ha mw2-ztél tudod mirõl beszélek XD. na az egy szemét kupac.
En a DICEra hivatkozta nyilvanultam meg es "emberhez meltoan" leszarom oket azok alapjan amit "nyujtanak" nekunk es ugy karomkodok roluk es a "munkajukrol" ahogy csak akarok.
Ha alap dolgokat nem tudtak megcsinalni a penzemert ne vard el tolem, hogy oruljek neki csondesen.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Amúgy engem még egyszer-se dobott ki a játék, pedig már úgy 2 hete játszom amikor van idõm.
Maradjon csak meg a DICE jó szokása hogy nem kér pénzt a DLC-kért, nem úgy mint az IW hogy 2 map-ért kér egy csomó pénzt, mivel a másikak már készen vannak és benne voltak mw1-ben..
El lehet gondolkozni most hogy melyik a rosszabb , az amit az IW csinál, ahol 10 percet vársz arra hogy be kerülj egy laggos szerverre.
Plusz arany árat kérnek 2 mappért...
Vagy az amit a Dice csinál, hogy ingyen adják a dolgokat, stb...
Én szerintem DICE nyert 😊(részemrõl).
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
-tRs-Landor
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info