Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
Az én 15-20Fps átlagommal észre sem veszem ezeket xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Omlás
Hát részemrõl inkább HC mint normál ahol "5 tár" 1 ember 😊 de nagyrészt üresjáratban mennek a HC szerverek 😞.

Running: DxVersion=10 nekem így van beállítva.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

MR ME
az különben miért van h a favorit szeróknál csak az elsõ 6 aktív mindig a többi szürke? ezzel nem akarnak vmit kezdeni? vagy csak nálam van így? mert így elég értelmetlen, ugyanúgy rá kell keresni :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[UNQL]Echo
Sztem nem a HC mod hibaja egy rosszul balanszolt fegyo.Egyszeruen at kell allitani par beallitast es kesz.A Vietnamban is sikerult csak elfelejtettek a trukkot mostmeg turjak az archivumot a manual utan <#vigyor3>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Maak
DxVersion=10

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Boron Power
A hc pont a vérpistikék melegágya. Ott ha elfekszik egy bokor alatt és elég ha véletlenül eltalál valakit egy m60-al, akkor szétfrageli magát. Gyakorlatilag azért van kitalálva, hogy a célra nem tartani képes amerikai hülyegyereknek is legyen sikerélménye. Nem véletlen, hogy ez a HC mód az utóbbi években került elõ, egyidejûleg a konzol átírat FPS játékokkal.

Maak
Geronak is van valami ilyesmi gondja de aszem neki nem ati kartyaja van.

Szabalyokkal kapcsolatban meg :

GL/M60 tiltott, RL emberre tiltott /1-1 alkalom nem gaz de ha valaki csak azzal rohangal akkor azt eltavolitjuk/
Sniperek normalis mennyisegben lehetnek csak jelen, oldalankent 1-2 /ebbol tegnap sem volt gond sztem/
Meg meg talan annyi, hogy ha valaki utolsokent lep be es epp 10vs13 van akkor legyen benne annyi, hogy atall, ha mar a balance nem mukodik.

Ha belegondoltok akkor kabe ez kell egy normalisan jatszhato szerverhez, na meg persze a jatekosok akik betartjak a kereseket. Nem szeretnek vitat meg, hogy "mer rugtatok ki?" "melyik admin volt?" tegnap pl a fele idoben irkaltam meg asztalon voltam nehogy valaki azt mondhassa nem olvasta a szabalyokat es ok nelkul lett kickelve <#szomoru1>

Egyebkent ha igeny lesz a szerverre akkor egyik nap Rush masnap CQ is mehet akar rajta.

Valaki kerdezte hogy nem lenne-e kedvunk Squad rush-hoz, ha jol emlekszem. Kedvunk lenne, csak megbeszeles kerdese az egesz.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Iceman
Nekem is nvidiám van, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Running
Este megnézem, mi történik ha beállítom dx10-re. Settings-be ilyenkor azt kell beírni h dx10, vagy csak simán 10?

Omlás
ATI 10.3-as driverrel jelenleg Vista alatt nincs fps esés nálam (frappsal tesztelem) DX10. Monitor miatt "csak" 1680*1050 minden max élsimítást kivéve mert azt feleslegesnek tartom ekkora felbontásban de ez az én véleményem 😊.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Eredetileg nekem is azon volt de manuálisan biztos ami biztos átírtam DX10-re.

Más, kis érdekesség, hogy eddig kvázi mind a 2 PH! szeró fullon volt délután este. Tegnap a 2. szeró átt lett állítva HC-ra egy ideig ment rajta a party aztán szerver off majd on és attól kezdve végig üresen ment ? Ennyire nem bírják a vérpistikék a HC-t ? ja hogy romlik a K/D arányuk ? ...

Running
Akinek ilyen beakadása van, az mind fps lepörgés miatt van, nézzétek meg fraps-el. Nem tudom, az tuti h nem az új ati driver miatt van.

[UNQL]Echo
Dx11

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Boron Power
Nvidia kártya. Ma kipróbálom majd fraps-el.
Nálam is ez volt, hogy normál ment a játék, egyszer csak beakadt a kép, aztán 1mp után rendben tovább, viszont idáig ilyen nem volt. Megint csináltak vmi szerveroldali újítást?

Running
szerintem automatán van...

Omlás
Akiknek fps dropjuk van milyen módban játszanak DX=9 esetleg?

Tegnap ugyanis kipróbáltam DX9 módban hát fantasztikus hogy negyed anyi ideig tölti a pályákat cserébe viszont elég durva fpsdroppok voltak + villogó textúra stb. Vissza tettem DX10 módba és megszabadultam mindentõl cserébe 4x anyi ideig tölti a mappokat... viszont inkább töltse tovább minthogy fpslaggok legyenek amit nem tapasztaltam DX10 módban.

viruska
Nekem is voltak néha pici, de idegesítõ laggjaim.

xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_

nandorb
van-ra megoldas? en is eszre vettem,ezt tegnap igaz nem csucs gep meg nem csucs a grafika.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Running
MISS szerverén csinálta még, meg tRs-en, máshol nagyon nem is jártam. Nem lag, hanem fps lepörgés. Fraps nekem mutatja folyamatosan, és látom ahogy 120-ról 1-re lepörög, majd 1-2 mp múlva visszapörög. Gondolom ati kártyád van.

aricsi
Van LAN a játékban?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Háháhá.<#vigyor2>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Mér' valaki elvitte?

aricsi
Nálam csak ha lerakják az m-comot akkor beszaggat kicsit,de nem zavaró.

Boron Power
Na akkor nekem is az volt. Eddig nem vettem észre, de tegnap a tRs szerón végig volt ilyen, hogy 1 mp-re megakadt a kép, aztán tovább normálisan (ping rendben volt).

Más szerveren is csinálta(én máshol tegnap nem jártam)?

Jó lesz ez Jean 😊 Nemsokára megszervezzük az elsõ Magyar "lan-t" ahol élõbe lehet bosszankodni ha kivág a game😄 A Team GIGABYTE azon van , hogy az amúgy is megrendezésre kerülõ OverClock versenyen felállít egy 4 vs 4 Battle Stage-et, természetesen gépet nem kell hozni, a legjobb minõséget biztosítjuk a helyszínen. Kezdjetek el készülni Magyar csapatok, értékes nyeremények és ajándékok várnak majd mindenkit, további pontos infót hamarosan a http://battlefield.clanwar.hu és a totalbf.hu oldalon találhattok! Az erõ legyen veletek!
iceshark
durván 12%-az összes killnek az m60+40mm páros, ez ahhoz képest rengeteg hogy még 43 másik eszközzel lehet ölni, de egyenlõre nem fog javulni...

Running
Na engem kezd egy kicsit bosszantani most már ez az fps lepottyanás. Kb 2 percenként nyomja, és õrült jó h 2-3 mp-ig mozdulni sem tudok.
Tegnap tRs szerveren jó körök voltak, csak szerverüzibe jobb lenne a rules-t kitenni. Mindenki jobban járna. Most már csak egy jó conquest szerver kell és elégedett leszek.
Ja és a tegnapi játékot is szerencsére egy crash-el sikerült befejeznem.

m1garand
Szia Drang!
Ez itthoni szerver és hc lesz?

makett.tk

Zs0lt1
TRS ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Drang
Üdv! Új magyar ranked server: Battlefield.hu !

Gametrecker link 😊

Mindenkit szeretettel várunk!
Játszódjatok... 😊

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Hamed
Fegyver statok....<#shakehead>

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

BEAST
Nah majd ha atvaltjuk a servert 24/7 Panama Canal CQ-ra! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Az a baj én ilyen pörgõs köröket már nem bírok 😄
Vagy én öregszem vagy nem tudom, de nekem szünet kell 1-1 ilyen kör után, hogy nehogy leforduljak a székrõl :d Amúgy fasza volt 😊

Hiányolom azért a régi lájtosabb CQ élményt 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mNzJean
Grat a TSR szerverhez , végre egy szerver ahol a magyar klánok színe-java megfordul és nincs Gl ,M60 . Fasza kis játék volt ma ott .<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Skynet
Mint a mókus fenn a fán....<#idiota>

BEAST
Nem tudom, nem volt ma semmi kulonosebb gondom, sot napok ota elosszor jatszottam ilyen jot. /shrug

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nandorb
L.O.L.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

darki81
ez a tRs server egy igazi fpslag lelõhely 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

iceshark
hát velem sem viselkednének emberhez méltó módon, ha a megrendelõnek a 40 paletta áruból csak 30-at küldök ki, de kiszámlázom mind a 40-et aztán ígérgetem, hogy majd küldöm a többit, ja meg hogy összetörve ment ki, bocsi cseréljük, rajta vagyunk, mindjárt küldöm a kamiont...blablablabla...szolgáltatást végzünk amiért a megrendelõ joggal elvárja a szerzõdésben és egyébként emberi módon elvárható teljesítést!
Gondolom én, hogy így kéne mûködnie más cégeknél is<#nezze>

supersunday
Persze az IW a szarszemet legalja, de ettol az EA/DICE meg nem lesz jofej egyaltalan. Kemeny penzert kiszurtak a szemunket egy gyenge, felkesz konzolporttal, es engem a legkevesbe sem vigasztal a tudat hogy legalabb nem kernek penzt a DLCkert.

Értettem ,azt hogy mit írtál csak félre értés elkerülése végett mondtam.
Meg arra gondoltam hogy szebben is meg lehetett volna fogalmazni ^^ 😊.
Amúgy azért még mindig színvonalasabb szolgáltatást nyújtanak, néz rá az iwnet-re ha mw2-ztél tudod mirõl beszélek XD. na az egy szemét kupac.
Smithwarden
Nem vitatkoztam es teged sem szidtalak sehol, olvasd el pontosan hogy mit irtam.
En a DICEra hivatkozta nyilvanultam meg es "emberhez meltoan" leszarom oket azok alapjan amit "nyujtanak" nekunk es ugy karomkodok roluk es a "munkajukrol" ahogy csak akarok.
Ha alap dolgokat nem tudtak megcsinalni a penzemert ne vard el tolem, hogy oruljek neki csondesen.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Beers
Szerintem az!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Szerk.: Ez nem vitatkozás, és nem is kötekedtem. Úgyhogy megkérlek hogy ne káromkodj, és viselkedj emberhez méltó módon.
Én meg örülök annak ,hogy nem kell fizetni a DLC-kért.., örülök hogy a játékot meg tudtam venni. 😊
Amúgy engem még egyszer-se dobott ki a játék, pedig már úgy 2 hete játszom amikor van idõm.
Maradjon csak meg a DICE jó szokása hogy nem kér pénzt a DLC-kért, nem úgy mint az IW hogy 2 map-ért kér egy csomó pénzt, mivel a másikak már készen vannak és benne voltak mw1-ben..
El lehet gondolkozni most hogy melyik a rosszabb , az amit az IW csinál, ahol 10 percet vársz arra hogy be kerülj egy laggos szerverre.
Plusz arany árat kérnek 2 mappért...
Vagy az amit a Dice csinál, hogy ingyen adják a dolgokat, stb...
Én szerintem DICE nyert 😊(részemrõl).
mNzJean
Passzolok ....

MR ME
mindenkinek ez van szinte...énis szoptam ma vagy fél órát mire találtam egy olyan szerót ahonnan nem vágott ki

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Az IRC-s Piccolo?

-tRs-Landor

HD JOHNNIE
Rendben, akkó keep tryin'

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

mNzJean
Johnnie bazz minden este azzal kezdem ,hogy felveszlek friendsbe , de pl. Piccolo nevü klántársamat 1 hete nem sikerül felvenni pedig mindennap próbáljuk oda-vissza. Ha valaki emlékszik még Piccolo volt a JCSR alapítója és névadója , most visszatért hozzánk .