Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Most ezt a DLC map pack marhasagot hol lehet le szedni vagy meg nem nicns kint ?
BF:2-3-4(oORedstarOo)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
-tRs-Landor
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Ettõl függetlenül ha éppen beadja, akkor marha jól lehet fragelni az 1 lövéses shotgunokkal.
Meg ha már meg lett hozva pár fasza szabály, hogy nincs közelharc gl-el, meg cg-vel, meg nincs sniperkedés/mortarozás, akkor azt be is kéne tartatni.
(bár én öltem néha gl-el, de nem közelharcban 😄)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Csak azt szeretném kérni, aki esetleg nem használja fel a Battlefield Heroes-hoz felhasználható 700 Battlefounds-ot, ami jár a Bad Company 2 megvásárlásával, az felvenné velem a kapcsolatot privátban?
Elõre is köszi!
Jó játékot!
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
map pack odabasz <#vigyor2>#vigyor2>
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
megvettem a játékot, már alig várom hogy kipróbálhassam a multit (singlet próbáltam törttel, az tetszett) tudtok ajánlani jó szervert egy kezdõ játékosnak, ahol az alapokat elsajátíthatom? eddig csak a cod sorozattal multiztam, de tudom ez más mûfaj.
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Mi lehet a gond? Ati 5770 1.03 catalyst driver van fent..
Azt halottam hogy a random kidobálás másnál is van ehez is szokott szerencsém lenni..😞
Pls help
de Battlefield.hu -ra megtalálja... (legalább is tegnap este még megtalálta 😉 most ha jól látom le van állítva, de este lehet kipróbálni... Aki ráér ma este kérem tesztelje a szervert, hogy fut... gyertek játszódni...
Jelenleg Cq módban fut,de a játékosok visszajelzése alapján ez változhat, szerver szabályok is képlékenyek... egyelõre No rules... ebben is számítunk majd a visszajelzéseitekre...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szóval inkább HC mint normál, és itt még nem is mondtam, hogy alapból gyógyul az ember normálon 😉
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]